|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
![]() Trzeba ulepszyć ten przepis, a myśłisz, ze jakby dodac więcej kiwimiksu to by jeszcze wyrosło? Cytat:
rozryli 0,5 km drogi- robotników sztuk może 5 i nadal ryją następne odcinki drogi i wcale nie widać aby jej początek ulegał jakimkolwiek działaniom ![]() Cytat:
wsiadlam to tego autobusa zastepczego bo wyczytalam ze jedzi na al pokoju wiec mysle ze spoko dojade do sklepu. a on mi skreca za chwile i koniec trasy i stoję jak ten głupi kołek i nie wiem co robić. Na szczęście zobaczyłam tramwaj z daleka (swoją droga mogliby na autobusowym przystanku napisac ze taki jeździ...) i jakoś se dałam radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perfumetki sephory na razi eodpuszczam- wywąchałam, ładne ale przecież to grosze kosztuje więc po co mam na to tracic promocje jeszcze ![]() Spsikałam się Beatem, nadal mi się bardzo podoba, ale postanowiłam wykorzystać drugi nadgarstek i z 'głupia frant' padło na CKin2U... zakochałam się ![]() Jakby ktoś szukał CK Summer to w Krakowskiej się skończyły. No w krakowskiej sa pojedyncze pęsety punktowe i jeszce przypomniałam sobie o kabuki - nie mogę kupić wszystkiego Kupiłam spodnie w terranovie czarne za kolano, koszulkę też w T. oraz bluzę Umbro miodowo-pomarańczową w serducha ![]() PS. narobiłam sobie kłopotów na uczelni i nie wiem jak się z tego wyplączę teraz
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja sie placze w uczelnianych klopotach od stycznia, i sie wyplatac nie moge
![]() in2u sa ladne, lubie ich uzywac ale sporadycznie. 150ml stoi na polce [dostalam od ojca...] i niepredko sie skonczy. czasami ta wanilia, ktora sie z nich wybija bardzo mi pasuje, a czasami wywoluje migrene... chociaz... 50 kupiona rok temu skonczyla sie szybko, wiec moze i 150 zmecze ![]() ja ostatnio coraz czesciej mam takie kosmetyczne niezdecydowanie. niby cos chce, ale nie do konca wiec nie biore.
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A mam pytanko - bo widzę ze z Krakowa jesteś a ja tam bedę za tydzien i bede tez w Galerii Krakowskiej. Jest cos ciekawego, godnego polecenia, jakies ciekawe promocje? Polecisz mi cos na co warto zwrócic uwagę? Chciałabym wykorzystać okazje będąc w Krakowie
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
kupialam piekny lakier do paznokci
w buteleczce niby opalizuje na jasny fiolet i róz, czasem nawet na błękit, ale na paznokciach tego nie widać w srode kosmetyczka umalowala mi nim drastycznie skrócone paznokcie i się w nim zakochałam musiałam go kupić ![]() a propos kosmetyczki - 'salon' jest w bloku, w mieszkaniu, osiedle raczej emerytów (tak, takie własnie mam sąsiedztwo) i jak babka usłyszała, że chcę czarne paznokcie, zamarła. Okazuje się, że jeszcze NIKT nie malował u nich paznokci na czarno, więc czarną to mają najwyżej farbkę inglota ale teraz zakupią czarny lakier do wydatków ich zmuszam
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja tak oftopem, ale jak napisalas o emerytach to mi sie przypomnialy slowa mojego wujka, ze mieszka na 'osiedlu geriatrycznym'
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trafił w samo sedno ![]() geriatria jest strasznie upierdliwa... ostatnio ja przyjechałam w niedziele, przyleciała do mnie sąsiadka, że jej zalałam kuchnie bo jej woda ze zlewu wypływa i zalewa kuchnie... ale to moja wina, na 100%
|
|
#4807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kłopotów na uczelni współczuję , ale poradzisz sobie Cytat:
Cytat:
, normalnie nic im nie umknie._________________________ __________________ Wróciłam bez perfum, za to z zestawem Nutrisoft plus Nutrilift (była promocja i co z tego, że mam jeszcze 9 innych do wykońzcenia, ale Nutrilifta wykończyłam dziś resztkę ), tonikiem Hydrabio (zobaczymy czy podpasi mi bardziej niż avenowski, ale cenowo to już mi pasuje ), płynem do ust, maseczką LRP i filterkiem biodermy. Do tego poprosiłam o próbki wszelkich możliwych filtrów powyżej 50-tki i mam teraz testowania na 2 tygodnie chyba .Zostawiłam w realowskiej aptece teczkę z dokumentami ,bo strasznie wybrzydzałam, była kolejka, ja łapy pełne zakupów spożywczych. Kapnęłam się jak wróciłam do domu, łaps za telefon, a tam już zamknięte, mam nadzieję, że zabezpieczyli i jutro oddadzą .
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
ice
ściskam mocno, rozumiem, że teraz nawet zakupy nie cieszą. Ale dasz radę rzyrafka Ty też dasz radę, Agnieszki zawsze dają radę, prawda 0306? W ogóle przez Ciebie nabrałam ochoty na słoiczkowy liner Inglota ![]() zizou tak jak przewidziałam, z pracy wyszłam 16:45 I w dodatku żadnych zakupów w H&M nie zrobiłam. Ale różowa pocieszeniowa spódnica jest moja, chociaż chłopak się potem zreflektował i przeprosił ![]() W moim H&M nie było kapelusików ![]() W ogóle umyłam buzię białą glinką i o mój boże, jaka ona gładka teraz! Btw czytałam ostatnio Twoją recenzję hydrabio - ciesze się, że i Tobie pasuje ![]() Ech chcą mnie wysłać do Warszawy na jakieś szkolenie 12-14.05 Nie chce mi sięęę... W zeszłym roku jak byłam w maju było koszmarnie zimno.
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
snow mnie glinka tez szczypie
lajner inglota jest mega trwaly. bardzo fajnie sie naklada [ale trzeba miec dobry pedzel]. kreska jest rowna a boi-ing jest cudowny. zdecydowanie moj najlepszy korektor, tubkowiec klinika zostal daleko w tyle.strasznie boli mnie gardlo
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
ziz to widać taka ma być, szczypiąca
zaraz jej gdzieś w necie poszukam i zakupię chyba w najbliższych dniach.A Ty gdzie kupowałaś? Ja mam pędzelek Sephory (ale taki normalny, wąski, cieniutki) do linera, ale chyba dokupię ten płaski. Mnie znowu boli brzuch za to
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie musze kupic jakis zwyczajny pedzelek, bo tym plaskim ciezko manewruje sie w kacikach oczu.
ja i lotos i paczule kupuje w apmp natura lotos mi sie konczy, tez zrobie zamowienie w najblizszych dniach
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak dobrze, że mam zwykły
Mam ochotę na jakiś szalony kolor linera. Jasną zieleń, żółty, może intensywny turkus? Hmm... ![]() To ja też tam kupię, skoro to sprawdzone miejsce
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne sa kolory tych lajnerow, ale szaslenstwo w makijazu oczu to nie dla mnie
w ogole w makijazu... ja nawet lakier do paznokci musze miec w miare neutralny
|
#4814 |
|
po prostu Em :)
|
Ja to mam od jakiegoś czasu w pracy, i to do końca maja.
Ja czasem przy tym buczeniu, tłuczeniu i wyciu młotów pneumatycznych, koparek i nie wiadomo czego jeszcze czasem muszę spędzić cały dzień. Jestem od tych hałasów tak rozdrażniona, że szkoda gadać.. ![]() Jutro kolejny przyjemny dzień. Na szczęście w soboty kończą wcześniej..O tych: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17776
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-04-26 o 13:59 |
|
|
|
#4815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie jakieś wyprzedaże są w Reserved, Terranovie chyba w HMie tutejszym też jest. Nie wiem, ostatni co prawda w galerii jestem prawie codziennie ale wchodze po konkretne rzeczy i nie patrzę na resztę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jaki masz kolor tęczówki? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na sekundkę dosłownie, bo zaraz lecę na busa na uczelnię
![]() Hexx czytałam właśnie kiedyś na Biochemii Twoją opinię o tym olejku pomarańczowym do mycia twarzy i mnie zachęciła do kupna Myślę, że jak pozużywam inne myjadła do paszczy to może go zamówię Wczoraj bylam na małych zakupkach, kupiłam 2 bluzeczki w Terranovie(jedną tubę i jedną na ramiączkach, będą na lato w sam raz Jeszcze się wstrzymam z zakupami zapachów na lato ![]() Za to w Naturze sobie kupiłam potrójny korektor Essence(róż, beż i zielony), mgiełkę Radical do włosów, mój ukochany zielony tonik Garniera PP i... kolczyki
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wskazówki Jesli chodzi o kosmetyki to mam ostatnio faze na Yves Rocher - przez 3 miesiące miałąm 40% zniżki wiec sie obkupiłam i mam zapasy chyba na rok szczegolnie polecam krem matujący na dzien jak ktos ma mieszaną cere - matuje w miare dobrze ale przy okazji ma bardzo dobry wplyw na cere ktora sie wygładza i jest taka swieza
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
jade dzisiaj na zakupy
pewnie jak zwykle wrócę z niczym, tylko bolącym żołądkiem od fast foodów ![]() mam odwieczny dylemat kobiety - nie mam się w co ubrać! umyśliłam sobie, że założę spódnicę - mam do niej cieniutkie cieliste rajstopy, butki też się jakieś lekkie znajdą, bluzkę bez rękawów i... zabrakło jednego drobnego szczegółu - cienkiego bolerka, bo przecież pół mojej szafy jest 80km stąd ![]() a Wy trzymajcie kciuki żeby się zakupy udały
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co z tego wyjdzie zobaczymy ![]() Cytat:
W ogóle mam ciemną oprawę oczu - ciemna tęczówka, czarne rzęsy, ciemne brwi i ciemne sińce pod oczami cmoksia trzymam kciuki za zakupy
|
||
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
snow ja mam taka w sumie naturalna oprawe oczu [nie jakas bardzo jasna i nie ciemna] ale ciemne oczy i since tez ciemne
slonce swieci mi w okna, zapowiada sie ladny dzien. wlasnie probowalam powiedziec do mojego psa 'chodz tu' i wyszlo mi z ust cos na wzor 'chrchr chu'. dzisiaj juz nie mowie w ogole
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
ziz ja sińce odziedziczyłam wraz z genami. Takie same ma mój tato i jego mama - moja babcia. Widać to silny gen
W każdym razie jestem skazana na korektory na całe życie ![]() Zdrowiej Musze się pożalić.. Znowu wyszły mi naczynka, mam jakieś podrażnienio-uczulenie od 3 dni i nie wiem od czego, wyszedł mi pryszcz na czole (wiem, że jeden pryszcz raz na parę miesięcy to nie dramat, ale dopełnił goryczy ) czuję się taka fe
|
|
|
|
#4824 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Moja zniżka do S. się chyba zmarnuje, chyba że mama skorzysta, bo chciała. Aqua Allegoria chwilowo pozostanie marzeniem, bo wczoraj przepiłam wszystkie pieniądze, które mogłam na nią wydać. Za to dokonałam zaskakującego odkrycia - Żołądkowa Gorzka wcale nie jest gorzka, Uch, dawno się tak nie załatwiłam.
|
||
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
ice ja tego odkrycia dokonałam w sylwestra 2006/2007. I też załatwiłam się jak nigdy w życiu, no ale tak dobrze wchodziła
![]() Poszłam do H&M i kupiłam żółte szorty na plażę i pełno spinek, wsuwek itp.
|
|
|
|
#4826 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Od kilku dni nie zagladałam, ale jakoś nie ciągnie mnie ostatnio do kompa. Do TZ jednak nie pojechałam i wcale nie jest mi z tego powodu źle Ice: trzymaj się cieplutko. widze ze coś ta wiosna niekorzystnie na nas wpływa. Ze mna i TZ tez jest nieciekawie - nie potrafimy się dogadać, ja mam inne oczekiwania, on inne ... Ja bym chciała się już "ustabilizować", zaczać "dorosłe" zycie, a on ma pstro w głowie no i nie myśli póki co o powrocie. Przeciez ja nie bede na niego wiecznie czekać ![]() W poniedziałek mam rozmowę w sumie to nie rozmowa tylko sprawdzian z "przygotowania do zawodu" . Ucieszyłam się gdy zadzwonili, ale potem wieczorem cieszyłam się już mniej, jak zobaczyłam w necie ilu jest kandytatów na to 1 miejsce: 79 ![]() Byłam dziś na zakupach Kupiłam żółtą (ale nie intensywnie żółtą) torebke na długim pasku i czarne buty na obcasie Takie jakich szukałam ). W tych o dziwo wszystko jest ok: jupi: Są wąskie, a i palce się mieszczą Wpadły mi jeszcze w oko podobne fioletowe (mniej zabudowane) , ale to już jak dostanę zwrot podatku - niby nie były drogie, bo nie skórzane (tzn skórka tylko w środku, ale z wierzchu i tak mięciutkie ![]() Na odwyk się u mnie nie zapowiada, choć i tak za duży sukces uważam oparcie się mydełkom pod prysznic Ziaji (w naturze w promocji za 4,99 500 ml) zwłaszcza że napaliłam się na nie jak tylko zapowiadane były jako nowość a jeszcze w sklepach nie było ... Mam ambitny plan zrobienia pełnej aktualizacji kosmetycznej ale tyle tego mam, że mi się nie chce za to zabrać .... coś się leniwa ostatnio zrobiłam ![]()
|
#4828 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może limonkowo zielony linerek albo fiolet? turkus z Inglota jest taki bardziej morski zielonkawy albo pastelowy/rozbielony o ile dobrze pamiętam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się spłukałam prawie doszczętnie w Sephorze dziś: CKin2U ku mojemu wielkiemu zaskoczneiu okazało się być 50tką a nei 30stką Dawno nie byłam tak zadowolona
|
|
#4829 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ten z tej serii. Jesli chodzi o nawilzanie to az takie super nie jest ( choc jest lepszy pod tym względem od innych kremow jakie do tej pory stosowalam) ale ja krem nawilzający stosuję na noc, czesto tez nakladam na twarz maseczki nawilzające wiec z przesuszoną slórą na policzkach nie mam problemu.
przerzuciałm sie również z serii AA Oceanic na Yves Rocher jesli chodzi o żel do mycia twarzy. Używam teraz pure camille który ma wyciag z rumianku i tez fajnie odświeża cerę, zwłaszcza wieczorem jest to odczuwalne. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

no i tak wlochata skorka 

Nawet człowiek nie może spokojnie przejść a samochody co chwilę tylko hamują z piskiem opon na widok kolesia machającego lizakiem. I znów leciała karetka(wczoraj chyba ze 2 razy), pewnie ktoś się wbił w te dziury i pachołki na drodze, bo jeżdżą tu u mnie jak wariaci 
wsiadlam to tego autobusa zastepczego bo wyczytalam ze jedzi na al pokoju wiec mysle ze spoko dojade do sklepu. a on mi skreca za chwile i koniec trasy
i stoję jak ten głupi kołek i nie wiem co robić. Na szczęście zobaczyłam tramwaj z daleka (swoją droga mogliby na autobusowym przystanku napisac ze taki jeździ...) i jakoś se dałam radę 

w buteleczce niby opalizuje na jasny fiolet i róz, czasem nawet na błękit, ale na paznokciach tego nie widać
musiałam go kupić
ale teraz zakupią czarny lakier 
, ale poradzisz sobie
, normalnie nic im nie umknie.
,bo strasznie wybrzydzałam, była kolejka, ja łapy pełne zakupów spożywczych. Kapnęłam się jak wróciłam do domu, łaps za telefon, a tam już zamknięte, mam nadzieję, że zabezpieczyli i jutro oddadzą