Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 20:06   #4801
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
przeciac na pol i wydlubuje lyzeczka no i tak wlochata skorka

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Tyż lubię, ale jednak wolę kiwi niż kiwimuffins.
Trzeba ulepszyć ten przepis, a myśłisz, ze jakby dodac więcej kiwimiksu to by jeszcze wyrosło?
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja już nie mogę co mi za oknem wyprawiają Remontują całą drogę na odcinku jakichś 20 km, bo poszerzają asfalt, robią pobocza, naprawiają mosty i wogóle co kawałek stoi jakaś maszyna i dłubie w asflacie Nawet człowiek nie może spokojnie przejść a samochody co chwilę tylko hamują z piskiem opon na widok kolesia machającego lizakiem. I znów leciała karetka(wczoraj chyba ze 2 razy), pewnie ktoś się wbił w te dziury i pachołki na drodze, bo jeżdżą tu u mnie jak wariaci
A ja się właśnie teraz wiosną chciałam uczyć jazdy autkiem a tu I tak do 2012 roku aż nie skończy sie remont
EDIT: Kurka i jeszcze mi tramwaj 22 zabrali i nie jedzie na Grzegórzeckie Cholerne remonty!
Ja parzeżywam taka masakrę na osidlu od paru tygodni rozryli 0,5 km drogi- robotników sztuk może 5 i nadal ryją następne odcinki drogi i wcale nie widać aby jej początek ulegał jakimkolwiek działaniom
Cytat:
to, co sie dzieje przy grzegorzeckim to masakra. ostatnio bladzilam, samochodem nie mogac normalnie wjechac do kazimierza
do kazimierza tylko przez Daszyńskiego lub wzdłuż Wisły teraz. Ja w pierwszy dzień tego remontu się wybrałam po zajęciach (które miałam na kopernika) do m1- przychodze na Hala targowa tu wszystkie zaplombowane wsiadlam to tego autobusa zastepczego bo wyczytalam ze jedzi na al pokoju wiec mysle ze spoko dojade do sklepu. a on mi skreca za chwile i koniec trasy i stoję jak ten głupi kołek i nie wiem co robić. Na szczęście zobaczyłam tramwaj z daleka (swoją droga mogliby na autobusowym przystanku napisac ze taki jeździ...) i jakoś se dałam radę

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Jestem tu u Was pierwszy raz ale biorąc pod uwagę zawartość mojej szafki gdzie 3/4 to kosmetyki do wlosów i nie tylko to chyba spełniam warukni tego wątku w kazdym razie z ogromną przyjemnościa będę tu do Was zaglądać
Witamy i zapraszamy

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Poszłam dzisiaj do S. skorzystać z promocji, ale jakoś nie sprawiają mi teraz zakupy za wiele radości. Najpierw chciałam puder Benefit Georgia, ale oczywiście go nie było, potem myślałam nad brązerem Hoola, ale nie mogłam się zdecydować, czy chcę kolejny brązer. Potem chciałam kupić błyszczyk Clinique Full Potential, ale przypomniałam sobie ile mam nowych i prawie nowych błyszczyków, więc odpuściłam. Stwierdziłam, że w takim razie kupię sobie maczka Almond Blossom, ale oczywiście była tylko jedna sztuka w pudełeczku z przerwana taśmą, którego nie dało się otworzyć bez zniszczenia, żeby sprawdzić, czy w środku wszystko ok.
Poszłam do innej S. po niego, ale jak tam doszłamn, to już nie chciałam go kupować.
Też mam czasami takie dni- idę po jakiś konkret, w międzyczasi emi sie odwidzi i tak łażę od półki do kasy co chwila bviorąc i odkładając kosmetyk i wychodze z niczym

Perfumetki sephory na razi eodpuszczam- wywąchałam, ładne ale przecież to grosze kosztuje więc po co mam na to tracic promocje jeszcze
Spsikałam się Beatem, nadal mi się bardzo podoba, ale postanowiłam wykorzystać drugi nadgarstek i z 'głupia frant' padło na CKin2U... zakochałam się a ponieważ 30 jest tańsza niz 30 Burberry a do tego ten zapach bardziej mi się z latem kojarzy więc chyba zakupię CK jutro
Jakby ktoś szukał CK Summer to w Krakowskiej się skończyły.
No w krakowskiej sa pojedyncze pęsety punktowe i jeszce przypomniałam sobie o kabuki - nie mogę kupić wszystkiego A może polecacie jakiegoś sprzedawcę z all. od CKin2U 30 mL?
Kupiłam spodnie w terranovie czarne za kolano, koszulkę też w T. oraz bluzę Umbro miodowo-pomarańczową w serducha Spodni na fitnes oczywiście nie znalazłam- już mam sama dość swojego wybrzydzania

PS. narobiłam sobie kłopotów na uczelni i nie wiem jak się z tego wyplączę teraz
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:14   #4802
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko ja sie placze w uczelnianych klopotach od stycznia, i sie wyplatac nie moge

in2u sa ladne, lubie ich uzywac ale sporadycznie. 150ml stoi na polce [dostalam od ojca...] i niepredko sie skonczy. czasami ta wanilia, ktora sie z nich wybija bardzo mi pasuje, a czasami wywoluje migrene... chociaz... 50 kupiona rok temu skonczyla sie szybko, wiec moze i 150 zmecze

ja ostatnio coraz czesciej mam takie kosmetyczne niezdecydowanie. niby cos chce, ale nie do konca wiec nie biore.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:18   #4803
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Witamy i zapraszamy
Dziękuję

A mam pytanko - bo widzę ze z Krakowa jesteś a ja tam bedę za tydzien i bede tez w Galerii Krakowskiej. Jest cos ciekawego, godnego polecenia, jakies ciekawe promocje? Polecisz mi cos na co warto zwrócic uwagę? Chciałabym wykorzystać okazje będąc w Krakowie
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:33   #4804
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

kupialam piekny lakier do paznokci Inglot nr 177, ciemny, lekko śliwkowy fiolet w buteleczce niby opalizuje na jasny fiolet i róz, czasem nawet na błękit, ale na paznokciach tego nie widać w srode kosmetyczka umalowala mi nim drastycznie skrócone paznokcie i się w nim zakochałam musiałam go kupić
a propos kosmetyczki - 'salon' jest w bloku, w mieszkaniu, osiedle raczej emerytów (tak, takie własnie mam sąsiedztwo) i jak babka usłyszała, że chcę czarne paznokcie, zamarła. Okazuje się, że jeszcze NIKT nie malował u nich paznokci na czarno, więc czarną to mają najwyżej farbkę inglota ale teraz zakupią czarny lakier do wydatków ich zmuszam
Stary 2008-04-25, 20:35   #4805
zizou
Zakorzenienie

Daria ja tak oftopem, ale jak napisalas o emerytach to mi sie przypomnialy slowa mojego wujka, ze mieszka na 'osiedlu geriatrycznym'
Stary 2008-04-25, 20:40   #4806
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Daria ja tak oftopem, ale jak napisalas o emerytach to mi sie przypomnialy slowa mojego wujka, ze mieszka na 'osiedlu geriatrycznym'
o to to trafił w samo sedno

geriatria jest strasznie upierdliwa... ostatnio ja przyjechałam w niedziele, przyleciała do mnie sąsiadka, że jej zalałam kuchnie bo jej woda ze zlewu wypływa i zalewa kuchnie... ale to moja wina, na 100% okazało się, że zapchała rure i zalała kogoś pod sobą, ale przecież lepiej zrzucić na mnie, bo mnie 4 dni nie było i napewno wszystkich zalałam
Stary 2008-04-25, 21:11   #4807
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

Perfumetki sephory na razi eodpuszczam- wywąchałam, ładne ale przecież to grosze kosztuje więc po co mam na to tracic promocje jeszcze

PS. narobiłam sobie kłopotów na uczelni i nie wiem jak się z tego wyplączę teraz
O jakich Wy perfumetkach ciągle gadacie ?
Kłopotów na uczelni współczuję, ale poradzisz sobie .

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
a propos kosmetyczki - 'salon' jest w bloku, w mieszkaniu, osiedle raczej emerytów (tak, takie własnie mam sąsiedztwo) i jak babka usłyszała, że chcę czarne paznokcie, zamarła. Okazuje się, że jeszcze NIKT nie malował u nich paznokci na czarno, więc czarną to mają najwyżej farbkę inglota ale teraz zakupią czarny lakier do wydatków ich zmuszam
O Ty, niedobra!

Cytat:
Dobre , moja klatka w opolu wygląda podobnie, z tym, że moje sąsiadki to straszne plotkary , normalnie nic im nie umknie.

_________________________ __________________

Wróciłam bez perfum, za to z zestawem Nutrisoft plus Nutrilift (była promocja i co z tego, że mam jeszcze 9 innych do wykońzcenia, ale Nutrilifta wykończyłam dziś resztkę ), tonikiem Hydrabio (zobaczymy czy podpasi mi bardziej niż avenowski, ale cenowo to już mi pasuje ), płynem do ust, maseczką LRP i filterkiem biodermy.
Do tego poprosiłam o próbki wszelkich możliwych filtrów powyżej 50-tki i mam teraz testowania na 2 tygodnie chyba .
Zostawiłam w realowskiej aptece teczkę z dokumentami ,bo strasznie wybrzydzałam, była kolejka, ja łapy pełne zakupów spożywczych. Kapnęłam się jak wróciłam do domu, łaps za telefon, a tam już zamknięte, mam nadzieję, że zabezpieczyli i jutro oddadzą .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 22:00   #4808
snowqueen
Zakorzenienie

ice ściskam mocno, rozumiem, że teraz nawet zakupy nie cieszą. Ale dasz radę

rzyrafka Ty też dasz radę, Agnieszki zawsze dają radę, prawda 0306?
W ogóle przez Ciebie nabrałam ochoty na słoiczkowy liner Inglota

zizou tak jak przewidziałam, z pracy wyszłam 16:45 I w dodatku żadnych zakupów w H&M nie zrobiłam. Ale różowa pocieszeniowa spódnica jest moja, chociaż chłopak się potem zreflektował i przeprosił

W moim H&M nie było kapelusików

W ogóle umyłam buzię białą glinką i o mój boże, jaka ona gładka teraz! Jestem w szoku! Chcę to bardzo, tylko piekły mnie mocno policzki i nie wiem, czy wytrzymałabym z tym na buzi 10 min. Ale skoro Ciebie nie podrażnia...
Btw czytałam ostatnio Twoją recenzję hydrabio - ciesze się, że i Tobie pasuje

Ech chcą mnie wysłać do Warszawy na jakieś szkolenie 12-14.05 Nie chce mi sięęę... W zeszłym roku jak byłam w maju było koszmarnie zimno.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 22:05   #4809
zizou
Zakorzenienie

snow mnie glinka tez szczypie ale to mija na szczescie.
lajner inglota jest mega trwaly. bardzo fajnie sie naklada [ale trzeba miec dobry pedzel]. kreska jest rowna a boi-ing jest cudowny. zdecydowanie moj najlepszy korektor, tubkowiec klinika zostal daleko w tyle.

strasznie boli mnie gardlo
Stary 2008-04-25, 22:13   #4810
snowqueen
Zakorzenienie

ziz to widać taka ma być, szczypiąca zaraz jej gdzieś w necie poszukam i zakupię chyba w najbliższych dniach.
A Ty gdzie kupowałaś?

Ja mam pędzelek Sephory (ale taki normalny, wąski, cieniutki) do linera, ale chyba dokupię ten płaski.

Mnie znowu boli brzuch za to
Stary 2008-04-25, 22:16   #4811
zizou
Zakorzenienie

ja wlasnie musze kupic jakis zwyczajny pedzelek, bo tym plaskim ciezko manewruje sie w kacikach oczu.

ja i lotos i paczule kupuje w apmp natura lotos mi sie konczy, tez zrobie zamowienie w najblizszych dniach
Stary 2008-04-25, 22:19   #4812
snowqueen
Zakorzenienie

Czyli jednak dobrze, że mam zwykły Mam ochotę na jakiś szalony kolor linera. Jasną zieleń, żółty, może intensywny turkus? Hmm...

To ja też tam kupię, skoro to sprawdzone miejsce
Stary 2008-04-25, 22:21   #4813
zizou
Zakorzenienie

sliczne sa kolory tych lajnerow, ale szaslenstwo w makijazu oczu to nie dla mnie w ogole w makijazu... ja nawet lakier do paznokci musze miec w miare neutralny
Stary 2008-04-25, 22:43   #4814
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja parzeżywam taka masakrę na osidlu od paru tygodni
Ja to mam od jakiegoś czasu w pracy, i to do końca maja. Ja czasem przy tym buczeniu, tłuczeniu i wyciu młotów pneumatycznych, koparek i nie wiadomo czego jeszcze czasem muszę spędzić cały dzień. Jestem od tych hałasów tak rozdrażniona, że szkoda gadać..
Jutro kolejny przyjemny dzień. Na szczęście w soboty kończą wcześniej..

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
O tych: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17776

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2008-04-26 o 13:59
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 02:01   #4815
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A mam pytanko - bo widzę ze z Krakowa jesteś a ja tam bedę za tydzien i bede tez w Galerii Krakowskiej. Jest cos ciekawego, godnego polecenia, jakies ciekawe promocje? Polecisz mi cos na co warto zwrócic uwagę? Chciałabym wykorzystać okazje będąc w Krakowie
Hmm cięzko tak polecać, nie wiem w jakich markach gustujesz aktualnie jakieś wyprzedaże są w Reserved, Terranovie chyba w HMie tutejszym też jest. Nie wiem, ostatni co prawda w galerii jestem prawie codziennie ale wchodze po konkretne rzeczy i nie patrzę na resztę

Cytat:
ja wlasnie musze kupic jakis zwyczajny pedzelek, bo tym plaskim ciezko manewruje sie w kacikach oczu.
Też to odkryłam, ale na razie nie chce mi sie paćkać Naturalnego włosia skośnego z Inglota
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Czyli jednak dobrze, że mam zwykły Mam ochotę na jakiś szalony kolor linera. Jasną zieleń, żółty, może intensywny turkus?
A właśnie, taki cienki pędzelek tez u mie gdzieś leży, muszę spróbować
A jaki masz kolor tęczówki?
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja to mam od jakiegoś czasu w pracy, i to do końca maja. Jak ktoś wie, jak wygląda w tej chwili ul. Stolarska, to niech sobie wyobrazi, że ja czasem przy tym buczeniu, tłuczeniu i wyciu młotów pneumatycznych, koparek i nie wiadomo czego jeszcze czasem muszę spędzić cały dzień. Współczuję mojej koleżance, która pracuje tam na etacie, podobno już świra dostaje. Ja jestem od tych hałasów tak rozdrażniona, że szkoda gadać..
Jutro kolejny przyjemny dzień. Na szczęście w soboty kończą wcześniej..
Oj wiem ostatnio tam z MagJą dyndałyśmy z Empiku na tramwaj i najpierw wlazłyśmy w jakąś wodę na chodniku a potem w ten tykowo-ziemisty kurz

Cytat:
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
i nie "WY" tylko ja sama się nakręciłam
Stary 2008-04-26, 09:12   #4816
isa666
Zakorzenienie

Wpadłam na sekundkę dosłownie, bo zaraz lecę na busa na uczelnię

Hexx czytałam właśnie kiedyś na Biochemii Twoją opinię o tym olejku pomarańczowym do mycia twarzy i mnie zachęciła do kupna Myślę, że jak pozużywam inne myjadła do paszczy to może go zamówię

Wczoraj bylam na małych zakupkach, kupiłam 2 bluzeczki w Terranovie(jedną tubę i jedną na ramiączkach, będą na lato w sam raz ). Byłam też w Marionnaud, ale wyszlam z niczym tzn. niuchłam te nowe perfumy Burberry The Beat, ale jak dla mnie zbyt herbaciane a w sumie sama nie wiem jaki bym zapach chciała Jeszcze się wstrzymam z zakupami zapachów na lato
Za to w Naturze sobie kupiłam potrójny korektor Essence(róż, beż i zielony), mgiełkę Radical do włosów, mój ukochany zielony tonik Garniera PP i... kolczyki
Stary 2008-04-26, 09:26   #4817
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Hexx czytałam właśnie kiedyś na Biochemii Twoją opinię o tym olejku pomarańczowym do mycia twarzy i mnie zachęciła do kupna Myślę, że jak pozużywam inne myjadła do paszczy to może go zamówię

Ja nie Hexx ale olejek również polecam.Mam ten zwykły nie pomarańczowy i jest super.Na rzecz niego zrezygnowałam z innych myjadeł do twarzy
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 09:26   #4818
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm cięzko tak polecać, nie wiem w jakich markach gustujesz aktualnie jakieś wyprzedaże są w Reserved, Terranovie chyba w HMie tutejszym też jest. Nie wiem, ostatni co prawda w galerii jestem prawie codziennie ale wchodze po konkretne rzeczy i nie patrzę na resztę
nie jestem przywiązana do jakichś konkretnych marek, po prostu jak cos mi sie spodoba to potem "choruję" na to Dziękuję za wskazówki - zajżę tam

Jesli chodzi o kosmetyki to mam ostatnio faze na Yves Rocher - przez 3 miesiące miałąm 40% zniżki wiec sie obkupiłam i mam zapasy chyba na rok szczegolnie polecam krem matujący na dzien jak ktos ma mieszaną cere - matuje w miare dobrze ale przy okazji ma bardzo dobry wplyw na cere ktora sie wygładza i jest taka swieza
Stary 2008-04-26, 09:38   #4819
cmoksia
Zakorzenienie

jade dzisiaj na zakupy pewnie jak zwykle wrócę z niczym, tylko bolącym żołądkiem od fast foodów
mam odwieczny dylemat kobiety - nie mam się w co ubrać!
umyśliłam sobie, że założę spódnicę - mam do niej cieniutkie cieliste rajstopy, butki też się jakieś lekkie znajdą, bluzkę bez rękawów i... zabrakło jednego drobnego szczegółu - cienkiego bolerka, bo przecież pół mojej szafy jest 80km stąd no i jade już zupełnie inaczej ubrana, bo nie mam co zamiast tego bolerka dobrać - same sweterki, koszule i polary mi tu zostały idę dopytać mamę czy nie ma jakiś antygwałtów na zbyciu
a Wy trzymajcie kciuki żeby się zakupy udały
Stary 2008-04-26, 09:49   #4820
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
jade dzisiaj na zakupy pewnie jak zwykle wrócę z niczym, tylko bolącym żołądkiem od fast foodów
mam odwieczny dylemat kobiety - nie mam się w co ubrać!
umyśliłam sobie, że założę spódnicę - mam do niej cieniutkie cieliste rajstopy, butki też się jakieś lekkie znajdą, bluzkę bez rękawów i... zabrakło jednego drobnego szczegółu - cienkiego bolerka, bo przecież pół mojej szafy jest 80km stąd no i jade już zupełnie inaczej ubrana, bo nie mam co zamiast tego bolerka dobrać - same sweterki, koszule i polary mi tu zostały idę dopytać mamę czy nie ma jakiś antygwałtów na zbyciu
a Wy trzymajcie kciuki żeby się zakupy udały
Ja mam szafę na miejscu a i tak nie mam sie w co ubrac na dzisiejszy imprezowy wieczór
Stary 2008-04-26, 09:52   #4821
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne sa kolory tych lajnerow, ale szaslenstwo w makijazu oczu to nie dla mnie w ogole w makijazu... ja nawet lakier do paznokci musze miec w miare neutralny
Ja zazwyczaj mam stonowany makijaż, szalony kolor lakieru też już dawo nie gościł na moich paznokciach, ale jak zbliża się lato, wakacje, to czasami mam ochotę na jakiś intensywny akcent
A co z tego wyjdzie zobaczymy

Cytat:
A właśnie, taki cienki pędzelek tez u mnie gdzieś leży, muszę spróbować
A jaki masz kolor tęczówki?
Mam piwne, bardzo ciemne oczy.
W ogóle mam ciemną oprawę oczu - ciemna tęczówka, czarne rzęsy, ciemne brwi i ciemne sińce pod oczami

cmoksia trzymam kciuki za zakupy
Stary 2008-04-26, 09:57   #4822
zizou
Zakorzenienie

snow ja mam taka w sumie naturalna oprawe oczu [nie jakas bardzo jasna i nie ciemna] ale ciemne oczy i since tez ciemne te since to moje utrapienie i z checia bym je oddala, jeszcze doplacajac ale nikt nie chce ich przyjac

slonce swieci mi w okna, zapowiada sie ladny dzien.
wlasnie probowalam powiedziec do mojego psa 'chodz tu' i wyszlo mi z ust cos na wzor 'chrchr chu'. dzisiaj juz nie mowie w ogole
Stary 2008-04-26, 10:13   #4823
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ja sińce odziedziczyłam wraz z genami. Takie same ma mój tato i jego mama - moja babcia. Widać to silny gen W każdym razie jestem skazana na korektory na całe życie

Zdrowiej U mnie niestety pogoda niezbyt ładna. Pochmurno, ochłodziło się. Chciałam iść na popołudniowy spacer, mam nadzieję, że się nie rozpada.

Musze się pożalić.. Znowu wyszły mi naczynka, mam jakieś podrażnienio-uczulenie od 3 dni i nie wiem od czego, wyszedł mi pryszcz na czole (wiem, że jeden pryszcz raz na parę miesięcy to nie dramat, ale dopełnił goryczy ) czuję się taka fe
Stary 2008-04-26, 13:07   #4824
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ze też ja nie mam w pobliżu S
Za to wybieram się niebawem do SP, obczaić te promocyjne zapachy. Jeśli ktoś zdecyduje się na wspólny zakup wezmę Skin, jeśli nie to chyba zaryzykuję Wild'a.
Mam ochotę na jakąś nowość, a dwa że stan moich flakoników przez ostatnią zakupowo-perfumową abstynencję uległ znacznemu uszczupleniu i jak na złość najwięcej zostało uwielbianego przez mojego jużnietezeta (prawie cały 50 ml flakon) Deep Red'a.
U nasz w SP nie ma wszystkich tych zapachów, Skin np. kilka dni temu nie było. Deep Red kiedyś lubiłam, jak byłam młodsza.

Cytat:
ice ściskam mocno, rozumiem, że teraz nawet zakupy nie cieszą. Ale dasz radę
Dzięki.

Moja zniżka do S. się chyba zmarnuje, chyba że mama skorzysta, bo chciała. Aqua Allegoria chwilowo pozostanie marzeniem, bo wczoraj przepiłam wszystkie pieniądze, które mogłam na nią wydać. Za to dokonałam zaskakującego odkrycia - Żołądkowa Gorzka wcale nie jest gorzka,

Uch, dawno się tak nie załatwiłam.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 13:33   #4825
snowqueen
Zakorzenienie

ice ja tego odkrycia dokonałam w sylwestra 2006/2007. I też załatwiłam się jak nigdy w życiu, no ale tak dobrze wchodziła

Poszłam do H&M i kupiłam żółte szorty na plażę i pełno spinek, wsuwek itp.
Stary 2008-04-26, 13:42   #4826
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice ja tego odkrycia dokonałam w sylwestra 2006/2007. I też załatwiłam się jak nigdy w życiu, no ale tak dobrze wchodziła
O to to. Chyba lepiej bedzie jak się jeszcze położę.
Stary 2008-04-26, 15:33   #4827
Hosenka*
Zakorzenienie

Witajcie

Od kilku dni nie zagladałam, ale jakoś nie ciągnie mnie ostatnio do kompa.

Do TZ jednak nie pojechałam i wcale nie jest mi z tego powodu źle

Ice: trzymaj się cieplutko. widze ze coś ta wiosna niekorzystnie na nas wpływa. Ze mna i TZ tez jest nieciekawie - nie potrafimy się dogadać, ja mam inne oczekiwania, on inne ... Ja bym chciała się już "ustabilizować", zaczać "dorosłe" zycie, a on ma pstro w głowie no i nie myśli póki co o powrocie. Przeciez ja nie bede na niego wiecznie czekać

W poniedziałek mam rozmowę w sumie to nie rozmowa tylko sprawdzian z "przygotowania do zawodu" . Ucieszyłam się gdy zadzwonili, ale potem wieczorem cieszyłam się już mniej, jak zobaczyłam w necie ilu jest kandytatów na to 1 miejsce: 79

Byłam dziś na zakupach Kupiłam żółtą (ale nie intensywnie żółtą) torebke na długim pasku i czarne buty na obcasie Takie jakich szukałam Z jednej strony zabudowane a zdrugiej nie (pisałam o takim modelu kiedyś - mierzyłam tego typu w CCC ale były szerokie ....) i z dziurką (zawsze problemem były za długie palce ). W tych o dziwo wszystko jest ok: jupi: Są wąskie, a i palce się mieszczą Wpadły mi jeszcze w oko podobne fioletowe (mniej zabudowane) , ale to już jak dostanę zwrot podatku - niby nie były drogie, bo nie skórzane (tzn skórka tylko w środku, ale z wierzchu i tak mięciutkie ), ale jak portfel pusty to pusty - więc nawet i tych 85 zl nie wygrzebię z niego

Na odwyk się u mnie nie zapowiada, choć i tak za duży sukces uważam oparcie się mydełkom pod prysznic Ziaji (w naturze w promocji za 4,99 500 ml) zwłaszcza że napaliłam się na nie jak tylko zapowiadane były jako nowość a jeszcze w sklepach nie było ... Mam ambitny plan zrobienia pełnej aktualizacji kosmetycznej ale tyle tego mam, że mi się nie chce za to zabrać .... coś się leniwa ostatnio zrobiłam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 17:38   #4828
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
szczegolnie polecam krem matujący na dzien jak ktos ma mieszaną cere - matuje w miare dobrze ale przy okazji ma bardzo dobry wplyw na cere ktora sie wygładza i jest taka swieza
Oooo, to z serii sebo specific? a czy nawilża ładnie?
Cytat:
Na pewno coś kupisz, ja się obkupiłam, że hoho- w ostatnim tygodniu ciuchowo a dzis kosmetycznie dobiłam
Cytat:
Mam piwne, bardzo ciemne oczy.
W ogóle mam ciemną oprawę oczu - ciemna tęczówka, czarne rzęsy, ciemne brwi i ciemne sińce pod oczami
Do takich to praktycznie każdy kolor pasuje, nie to co do niebieskich Może limonkowo zielony linerek albo fiolet? turkus z Inglota jest taki bardziej morski zielonkawy albo pastelowy/rozbielony o ile dobrze pamiętam.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Za to dokonałam zaskakującego odkrycia - Żołądkowa Gorzka wcale nie jest gorzka,

Uch, dawno się tak nie załatwiłam.
A ja odkryłam wczoraj smieszną knajpkę- kot w butach na Filipa-średnio na pierwszy rzut oka wygląda ale nie jest to speluna jeszcze
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Witajcie
Byłam dziś na zakupach Kupiłam żółtą (ale nie intensywnie żółtą) torebke na długim pasku i czarne buty na obcasie Takie jakich szukałam Z jednej strony zabudowane a zdrugiej nie (pisałam o takim modelu kiedyś - mierzyłam tego typu w CCC ale były szerokie ....) i z dziurką (zawsze problemem były za długie palce ). W tych o dziwo wszystko jest ok: jupi: Są wąskie, a i palce się mieszczą Wpadły mi jeszcze w oko podobne fioletowe (mniej zabudowane) , ale to już jak dostanę zwrot podatku - niby nie były drogie, bo nie skórzane (tzn skórka tylko w środku, ale z wierzchu i tak mięciutkie ), ale jak portfel pusty to pusty - więc nawet i tych 85 zl nie wygrzebię z niego
A witajcie koleżanko

Ja też się spłukałam prawie doszczętnie w Sephorze dziś:
CKin2U ku mojemu wielkiemu zaskoczneiu okazało się być 50tką a nei 30stką do tego kabuki a siostra wzięła perfumetkę Ginger&Lime- fajna, taka ostro-kwasno słodka. Potem jeszcze kupiłyśmy zmywacz do oczu Vipery- ten nowy skin organic i dowiezli mi najjaśniejszy kolor MilkyShake Bell Znalazłam też idealny ciemnoniebieski liner do oczu- Gosh z nowej kolekcji tylko już kasy brakło Dawno nie byłam tak zadowolona
Stary 2008-04-26, 18:17   #4829
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice: trzymaj się cieplutko. widze ze coś ta wiosna niekorzystnie na nas wpływa. Ze mna i TZ tez jest nieciekawie - nie potrafimy się dogadać, ja mam inne oczekiwania, on inne ... Ja bym chciała się już "ustabilizować", zaczać "dorosłe" zycie, a on ma pstro w głowie no i nie myśli póki co o powrocie. Przeciez ja nie bede na niego wiecznie czekać
Dzięki Hosenko. Mam nadzieję, że wam się ułoży.

Cytat:
Ja też się spłukałam prawie doszczętnie w Sephorze dziś:
CKin2U ku mojemu wielkiemu zaskoczneiu okazało się być 50tką a nei 30stką do tego kabuki a siostra wzięła perfumetkę Ginger&Lime- fajna, taka ostro-kwasno słodka. Potem jeszcze kupiłyśmy zmywacz do oczu Vipery- ten nowy skin organic i dowiezli mi najjaśniejszy kolor MilkyShake Bell Znalazłam też idealny ciemnoniebieski liner do oczu- Gosh z nowej kolekcji tylko już kasy brakło Dawno nie byłam tak zadowolona
Ja chcę moją wodę. Przynajmniej mam na co oszczędzać, szkoda że ta promocja już się kończy, będę musiała kupić w regularnej cenie.
Stary 2008-04-26, 19:16   #4830
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to z serii sebo specific? a czy nawilża ładnie?
Tak, ten z tej serii. Jesli chodzi o nawilzanie to az takie super nie jest ( choc jest lepszy pod tym względem od innych kremow jakie do tej pory stosowalam) ale ja krem nawilzający stosuję na noc, czesto tez nakladam na twarz maseczki nawilzające wiec z przesuszoną slórą na policzkach nie mam problemu.
przerzuciałm sie również z serii AA Oceanic na Yves Rocher jesli chodzi o żel do mycia twarzy. Używam teraz pure camille który ma wyciag z rumianku i tez fajnie odświeża cerę, zwłaszcza wieczorem jest to odczuwalne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości