|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Robaczku wszsytkiego naj naj, i na jutro życzę słoneczka takiego jak dzisiaj. też trzymam za Was kciuki z resztą dziewczyn
![]() Cytat:
Ale niestety takie jest życie, jakoś nie chce nas rozpieszczać... U mnie w rodzinie ostatnio był w ogóle sezon pogrzebowy kilka ostatnich lat. Ja swoim ślubem mam zamiar w końcu przerwać tą smutną serię. Mam nadzieję że się uda. W końcu rodzinka spotka się na weselu a nie a pogrzebie jak przez ostatnie 4 lata
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaczynam się bać pomału gosia1007 nie martw się, może się ułoży
|
|
|
#1444 | ||
|
Zadomowienie
|
Robaczku zobacz jaką przecudną pogodę będziesz miała
![]() Ps:Sala czadowa,az bym sie chętnie wybrałą na to Twoje wesele Cytat:
Cytat:
Ja też sie troche obawiam bo mojemu dziadkowi sie troche pogorszyło,a do śłubu jeszcze ponad 4 miesiące...
|
|
#1445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety takie jest zycie i do tego wszystkiego trzba podejsc z duzym dystansem. Bede myslec cieplo o tobie bo to samo przeszlam. |
|
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Nie wiem jak to wszystko będzie. Mój tata mówi, żebym się nie martwiła i że nie będzie żadnych odwołań. TŻ też mówi, że to byłoby niepoważne w końcu planujemy ten ślub od września i część zaproszeń została już rozdana. Nie rozmawiałam jeszcze z mamą, wszystko zależy od niej. W ogóle to mam doła. W zasadzie nie był to jakiś szczególnie bliski mi wujek, ale mimo wszystko, zamiast czuć smutek z powodu jego śmierci ja myślę nad własnym ślubem. Okropna jestem. |
|
|
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zamartwiaj się, może mama też dojdzie do wniosku że tyle planowania no i co za tym idzie poniesionych kosztów że jednak nie odwołacie.. zresztą jak już było wspominane żałobę nosi się w sercu!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze, posłucham. Zresztą co mi innego pozostaje od rana jeden wielki kłąb nerwów ze mnie. Idę posprzątać, przynajmniej się czymś zajmę.
|
|
|
|
#1451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to co ja mam powiedziec o sobie , moj wujek byl bliski i mimo ze bylam bardzo smutna z jego powodu to ez myslalam o slubie . Tylko ze myslalam " jak to a jego nie bedzie" , najgorzej bylo ze dostal zaproszenie juz w szpitalu, przyniesli mu a jak wysylalam to nawet nie wiedzialam ze jest chory. Gorzej ze nie wiedzialam czy dostal zaproszenie przed smiercia bo wedle moich obliczen wypadalo ze zaproszenie doszlo kiedy on juz byl w szpitalu, a ze on byl wdowcem to jak umarl to sie zastanawialam co ludzie o mnie pomysla ze zapraszam wujka ktory nie zyje. okazalo sie ze dostal je jednak ale byl juz zbyt slaby by rzeczywiscie moc sie tym cieszyc i sadze ze chyba czul ze go na nim nie bedzie. Wcale nie jestes okropna to normalne w koncu to taki wazny dzien, nie martw sie uspokoj sie i porozmawiaj z mama na spokojnie. Nie zapomnij jednak ze teraz moz byc jeszcze w stanie takim ze wyda sie jej ze to nie jest wazne . Kilka dni bedzie moze potrzebowala na to zeby jakos ta wiadomosc do siebie przyjac. |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze twoja mama to zrozumie i tak jak mama mojego TZta podejmie decyzje o nieodwolywaniu slubu i wesela |
|
|
|
|
#1453 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez mialam leczona nadzerke i tez bez wypalania. gosiu mozemy sie tylko cieszyc z tego powodu ![]() Cytat:
Cytat:
a planujesz ja na wesele czy poprawiny? Cytat:
Ja niestety nie bede miala dekoratorow i ubranie sali spoczywam na mnie i moich bliskich. Najgorsze jest to, ze nie wiem kiedy ubrac sale!!! ![]() Wesele w piatek, a to jest swieto, wiec jest pp ze ktos bedzie mial wesele w czwartek no i wtedy dekoracja sali wypada nam na piatek rano?!!!! MASAKRA... nie wiem jak to organizacyjnie zalatwic ![]() lulu niestety nie potrafie Ci odpowiedziec, ale jestem dobrej mysli!!! Cytat:
no cos Ty ja nie moge... to naprawde jakies fatum... przykro mi.... |
|||||
|
|
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmawiałam z mamą. Ślub i wesele odbędą się w terminie. Pozostałe rodzeństwo mojej mamy (jeśli w ogóle przyjedzie) to będzie jedynie siedziało. Jak znam moją mamę to też nie będzie zabawy tak, jak normalnie. Wiem, że takie jest życie i nic na to nie poradzę, ale w takiej sytuacji nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jak narazie jestem w fazie użalania się nad sobą (ta pechowa to zawsze ja) i płaczu.
Oprócz tego strasznie mi żal wujka i jego najbliższej rodziny. Koszmarna sytuacja
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tragedią jest gdy osoba umiera nagle, w wypadku, tragicznie... Glowa do gory na pewno w tym Waszym dniu wszyscy beda sie cieszyc razem z Wami mimo ze nie beda sie bawic. Beda mowic o Was i o Waszym szczesciu. A jak znajda sie ciocie ktore powiedza ze to nietaktowne to ich po prostu nie sluchaj ![]() Moze mysle troche egoistycznie ale wszyscy wiedza jakie sa realia teraz ze slubami, to kosmiczny wydatek i wszystkie pozajmowane terminy... teraz nie ma tak ze w 3 m-ce zorganizuje sie wesele i slub... a jak ktos tego nie wie to uswiadom Ale na Twoim miejscu tez bym byla rozdarta bo wesele w sumie robi sie dla rodziny,ktora z jednej strony ma zalobe a z drugiej chcialaby pohulac...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciesze sie ze twoja mama do tego podeszla w ten sposob, tak jak u ciebie nie sadze zeby rodzenstwo mamy przyszlo. Co do niej samej mysle ze czas pozwoli jej pogodzic sie ze smiercia brata i w koncu w ekscytacji wydawania corki za maz sama zapomni o swoim smutku, wiesz jak to sie mowi czas leczy rany. Nie sadze zeby twojemu wujkowi to cos zmienilo, a ciotki ktorym nie wypada i inni co maja dlugie jezyki , niech gadaja . Ja tez troche sie uzalalam ale w sumie doszlam do wniosku ze smierc jest czescia zyca i ze wujek napewno by wolal byc z nami, zalobe nosi sie w sercu a nie na pokaz jak kto juz ktoras z nas mowila. Ludziepotrafia byc bardzo silni . Wiem ze placzesz troche dlatego ze to ci zepsulo planowanie tego pieknego i niepowtarzalnego dnia, moze masz wrazenie ze to jakies fatum ze los sie na ciebie uwzial, ze to niesprawiedliwe... Jedyne co ci pozostaje to albo sie pogodzic z tymi myslami albo udowodnic ze twojego szczescia nie moze zepsuc to przykre wydarzenie. Jestem pewna ze tak jak i ja w dniu slubu o nim pomyslisz, i sadze zeto bedzie wystarzajace . |
|
|
|
|
#1457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a co do solarium to ja twarzy nie opalam, tak naparwdę to chodzi mi o opalenie się trochę, bo mam suknię z odkrytymi ramionami
Co do nieprzewidzianych sytuacji jak śmierć kogoś to nie przewidzimy czegoś takiego. ja boje się takich sytuacji, ale to niezależne od nas. ja myślę, że jak juz wszystko jest zaplanowane to chyba bym nie odwoływała. |
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pomalutku rozglądam się za bielizną i można powiedzieć , że już wszystko z ubioru mam. Bo welon wybieram dopiero podczas ostatnich przymiarek, w salonie dają mi gratis podwiązkę, a rajstopy mam nowe po siostrze (są białe, chyba że coś mi w nich nie będzie pasowało to wtedy dokupię inny kolor).
![]() Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
Ja generalnie muszę dokupić jeszcze drugą parę pończoch lub rajstop (na wszelki wypadek), muszę kupić gatki, bo nie było , ale już na mnie w sklepie czekają. Welon też dobieram podczas ostatniej przymiarki
|
|
|
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że tu cisza nastała
![]() Więc dzielę się z Wami ostatnimi (chyba ) refleksjami![]() niedawno wyszli ode mnie moi znajomi... na tak zwanym u nas wieszaniu wieńca nawet mój TZ się przybłąkał z mieściny oddalonej 6 km Wypiliśmy trochę weselnej okąpałam się i tak myślę że cosik nie tak ze mną ... w ogóle się nie denerwuje jutro na 7.30 do fryzjera i poleci z górki![]() Dziękuję wszystkim za życzonka obiecuję Was nie opuścić "już po" co prawda nie dużo się wypowiadam ale śledzę każdą wypowiedź i "w Czesiu" przeżywam każdą Waszą historięJeżeli chodzi o pogodę to moje butki ślubne leżą na parapecie już od tygodnia i "łapią" pogodę ![]() Wszystkim jutrzejszym panną młodym życzę po prostu wszystkiego NAJ... ![]() A teraz zmykam spać Buziaki
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
W "Czesiu" haha, a swoją drogą dawno go nie oglądałam.
Robaczek przyjmij też ode mnie najszczersze życzenia, aby jutrzejszy dzień był najwspanialszym dniem jaki sobie wymarzyliście. Udanej zabawy
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
Powodzenia dziś Dziewczczyny! Wszystkim dzieiejszym nowożeńcom życzenia tego co najlepsze!
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym na szczęście pogody nie trzeba życzyć,bo jest po prostu cuuudna
![]() Za to można pożyczyć i życzę,pieknego ślubu i suuuuuper hucznego weselichaaaaa
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pogoda na ślub wymarzona chciałabym taką mieć na swoim ![]() szkoda że pogody nie można sobie nigdzie zarezerwować
|
|
#1466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego NAJ Mlodym Parom
|
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie dolaczam do zyczen dla dzisiejszych slubujacych PM!!!!!!!!!!!
BUZIAKI
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie wlasnie wychodzi sloneczko lulucelo ten zalbut w rudnikach to sklep jakis?? podaj konkretnie lokalizacje bo moja matka jak nie wie gdzie jechac to po prostu nie jedzie... Z gory dzieki za info
|
|
|
#1469 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Duże |
|||
|
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
Ależ piękna pogoda, słońce świeci (warszawa) także pięknie miło i wiosennie. Wszystkiego dobrego, a ja lecę na zakupy mamy do kupienia kilka rzeczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Ale niestety takie jest życie, jakoś nie chce nas rozpieszczać... U mnie w rodzinie ostatnio był w ogóle sezon pogrzebowy kilka ostatnich lat. Ja swoim ślubem mam zamiar w końcu przerwać tą smutną serię. Mam nadzieję że się uda. W końcu rodzinka spotka się na weselu a nie a pogrzebie jak przez ostatnie 4 lata

zaczynam się bać pomału
, na szczescie po jkims czasie to minelo, a dzis jak przyszlam do pracy, to sprawdzalam sobie pachy
, a tam suchutko, najpierw myslalam, ze nie podzialalo na mnie i ze mam mokre, ale byly tylko bardzo cieple, za to suuuuuuchutkie

Też przeszłam nadzerke, wyleczyłam ją bez wypalania ale zajęło mi to ponad pół roku. Teraz owszem chodzę na basen (byłaby to dla mnie straszna strata, gdybym nie mogła), ale po każdej takiej wizycie na basenie lactovaginal jest obowiązkowy, po stosunku zresztą też
Ja niestety nie bede miala dekoratorow i ubranie sali spoczywam na mnie i moich bliskich. Najgorsze jest to, ze nie wiem kiedy ubrac sale!!!