|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
No właśnie nie dali :/ moj gin.ostatnio jak z takimi.bylam.u niego ino 15 mialam juz 10 skurczy, to.jeszcze mnie i okrzyczał, że nospe wzięłam tak, że w sumie nie za bardzo.wiem co i jak robic, kiedy sie martwić i reagować pomimo, ze juz raz to przechodziła, wiec jeśli sie nie wzmacniają to.nic nie robię i tyle...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj koło mojej uczelni przebiegał ten bieg wings for life i widziałam jak Małysz łapał ostatnich, ale masakra ile ludzi było i niektórzy biegli z dziećmi w takich specjalnych wózkach No i znowu mnie plecy bolą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1173 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Spr Dziś żłobki. We wro można złożyć podanie tylko do 1 :/ porażka jakaś... liczy się data ur dziecka, a nie kolejność zgłoszeń. No i najpierw punkty :/
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-05-07 o 20:55 |
|
|
|
#1177 |
|
MerDer 4ever
|
Jon wysyłam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
oooo w mordkę
dajcie mi tego gofera bo nie wytrzymie! |
|
|
|
#1180 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze udało się zbić te ciśnienie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety zginął jej i bardzo to przeżyła info tamtej pory nie chce psa nic A boxery uwielbiam bo ja generalnie boje się psów. U mnie w domu były psy ale ja nigdy z nimi nie miałam dobrego kontaktu. Wolałam koty zaś. Ale znalazłam kiedyś boxera i go zabrałam do domu i to był pies super. Nie bałam się go a on mi dawał to odczuć , ze mogę mu ufać. Niestety jego właściel się odnalazł, a niestety dlatego ze koleś jak wyjeżdżał gdzieś to psa zostawiał na ulicy samopas , a jak wracał to zarządał go ze mam mu oddać. Było mi żal ale musiałam oddać :/ Cytat:
🏻Cytat:
Omg ![]() ![]() Cycki opadają! Nawet nie wiem co napisać na to 🤦🏻☠♀️Ale napewno znajdziesz jeszcze kogoś wartego twojej miłości . Mojej sis mąż ja zostawił bo nie mógł zaakceptować myśli , ze maja chore dziecko. Do tego zaczął chlać i ćpać . Tak jak piszesz niektórzy faceci są strasznie słabi. Na szczęście moja siostra znalazła fajnego faceta i ma z nim drugie dziecko. Facet się dogaduje super z jej chorym synkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Mała oby skurcze ustały 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Minini - współczuje teścia co za przypal z niego 🤦🏻☠♀️Kreatywność to podstawa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam się wieczornie, w nadziei że dam radę nadrobić
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za rok możesz też z takim wózkiem biec!
![]() Cytat:
a ślinka leci..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio rzuć goferem to podzielę się lodami z owocami leśnymi z Lidla
![]() Mała, oby skurcze szybko przeszły. Kładź się i nic już nie rób! Jakby w nocy się nasiliło to marsz na IP. Ja cały wieczór czytam ksiaKe i już stwierdzam że Oczy nie te co za młodu.:/ A chciałabym skończyć dzisiaj ale chyba odpuszczę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam dziś w domu wariatów
![]() Misiek lata jak postrzelony . Wszyscy mnie wkurzają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1185 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#1186 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale bokserki uwielbiam chociaż jeden taki Maniuś zjadł mój ulubiony telefon przy mnie a ja nawet tego nie zauważyłam i jeszcze mówiłam ,że się ładnie czymś bawi A Twój śliczny![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś miałam fajny dzionek ,przyjechał po mnie brat i pojechaliśmy do muzeum archeologicznego na wystawę militarii z chrześniakiem a później na kebsa jak wróciliśmy to mała brata mnie dopadła robiła mi masaże przykrywała kocykiem nawet olejek taki drogi bratowej do twarzy kazała przynieść i mi brzuszek smarowała a taka bidulka bo ząbki jej idą i miałam stan podgorączkowy , w ogóle jest zeschizowana na punkcie brzuszka i dzidzi jak jestem to koniec siedzi przy mnie ciągle całuje i głaszcze brzuszek i mówi ,że kocha Wincenta ,wszystko co znajduje to mówi ,że dla niego kazała sobie kupić na dzień dziecka baby born i wózek żebyśmy mogły jeździć razem na spacerki jest przesłodkaEmmos pozdrowionka dla Twojej Westi ,dzisiaj nie odstępowała mnie na krok a drugie zdjęcie z masażu małych rączek
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Anna Paula -śliczna córcia
,zazdroszczę Wam tego 3d i 4d ja ostatnio miałam w 21 tc jak chodziłam prywatnie ale jeszcze 6 tyg albo mniej albo więcej i zobacze na żywo tego pierdziołka małego
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słodzik
Chilli z leżeniem mi dziś nie wyszło... cały czas niestety na.nogach - jutro mąż w pracy, syn w przedszkolu to będę leżeć bo dziś to jeszcze do galerii po pościel pojechałam,nie.mogę juz patrzeć na nową, szarą strefą sypialnię z bordową pościelą jak z d..py :/ tesciowie nas zawiezli bo zaczęło padać a.mąż był już po piwku... i jeszcze poduchy nowe nam.strzeliłam bo promocja 50% większe niz mieliśmy i fajne, w Ysku - przy kasie zapłaciła teściowa... .bo.babka wbila gotówkę a ja.miałam kartę i.nie chciała.kasy :/ i tylko wycisnęłam jej tylko to co w gotówce.miałam czyli 40 zl :/ ale dostali od nas nas.nową pościel satynową, ktorej kolor i wzór mi.nie pasował i.leżała z 2 lata wiec spoko wszyscy zadowoleni.I boli mnie reumatycznie.noga... chyba pogoda:/ mam maść konopną... posmarowałam a nie wiem czy mogę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1189 |
|
*sportaddict*
|
Chilli churros to hiszpański deser, w smaku trochę jak nasze pączki Ale z cynamonem
![]() ![]() Na 2 zdjęciu, które wkleilas, miniaturka na moim telefonie wygląda jakby leżał na golych posladkach Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-05-07 o 22:12 |
|
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny trzymajcie proszę jutro swoje magiczne kciuki za mnie, bo mam rano wizytę u zakaźnika... Znowu będę musiała stoczyć bój z wściekłą kolejką
![]() Morelle ale mówisz o publiczych żłobkach, tak? Do prywatnych można ilu się chce złożyć podanie czy w ogóle tylko jeden żłobek na cały Wrocław można wybrać? Mała kciuki żeby skurcze ustały! AnnaPaula dobrze pamiętam, że to Ty bierzesz mutsy evo urban? Jesteś zdecydowana na kolor grey light? Nie podoba mi się w nim ten czarny daszek w spacerówce, poza tym jest śliczny i bardziej uniwersalny... Ja chciałam deep navy, tylko do niego strasznie trudno dobrać dodatki... Ostatnio zaczęłam myśleć trochę o mutsy evo farmer, oglądałaś je może w sklepie? Jeśli tak to co o nich myślisz pod względem materiału i kolorystyki? |
|
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała Ty to masz normalnie chyba robale hehe
ja też jeszcze muszę kupić jeden komplet pościeli bardzo lubię z lidla bo ta 200x220 jest w dobrej cenie i ma ładne wzory.Vadi ja myślałam ,że jakąś literówke strzeliłaś z tym churros ale później do mnie dotarło ,że byłaś w hiszpańskiej knajpie i pewnie to coś hiszpańskiego wyglądają pysznieeee
|
#1192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajne fotki Ja jeszcze nie mam żadnej ładnej ![]() Cytat:
|
|
#1193 | ||||||
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
jutro będę się umawiać na echo ![]() Cytat:
na połówkowych byłam u innej lekarki tez mi sprawdzała wszystko bardzo dokładnie i jest napisane ze trojnaczyniowa czyli zdrowa ![]() Cytat:
Tez proszę o gofera ![]() ![]() Cytat:
tylko mieszka 100km ode mnie to nie prowadzi mi ciazy Cytat:
Słodkie zdjęcia ❤️ Cytat:
Tak biorę evo urban light grey mam już gondole po 1 dziecku i dokupuję resztę oglądałam w sklepie ale już dawno. Dorwałam ta gondole w dobrej cenie i jasnoszara to nie świruje już farmer ponoć maja lepszy materiał mam foty farmer ze sklepu IMG_1494189603.224842.jpgIMG_1494189642.836080.jpgIMG_1494189666.355288.jpgIMG_1494189692.818369.jpg IMG_1494189712.278338.jpg
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-07 o 22:41 |
||||||
|
|
|
#1194 |
|
*sportaddict*
|
Siil mocne
daj potem znać co i jak!---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Anna czyli Cię nastraszyli bez sensu tą pepowina? :/ |
|
|
|
#1195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektorzy faceci to strasznidranie :/ Cytat:
oby się wyciszyły! Już lepiej? Odpoczywaj jutro kobieto więcej! Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- MORELLE współczuję Ci tego bólu EMMOS, CHILLI LEPPER śliczne macie psiaki!
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak bo poprzednie dwa badania mam ok ale teraz będę myśleć i się martwić. pójdę na to echo i następne usg
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę, że masz już wybrany kolor, ja ciągle się miotam głównie między light grey a navy blue (raczej bym brała navy blue), a w sobotę siostra podesłała mi jeszcze fotę farmera ze sklepu i już całkiem zgłupiałam... One mają tak ślicznie budki wykończone w środku Ech Kciuki za badania, żeby potwierdziły że wszystko jak najbardziej ok! Dzięki Sama wizyta raczej pro forma (mam nadzieję), bo w sumie co nowego mogę się dowiedzieć (mam nadzieję, że nic złego ), tylko kolejnego starcia z kolejką się boję Pójdę jak najwcześniej, może uda mi się być pierwszą ciężarną w kolejce, na pierwszej tak się nie wyżywają jeszcze
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli to my jesteśmy z tej samej psiej rodziny
Uwielbiam westy, gęba mi się cieszy na widok kazdego Wasza też słodziak ![]() Siil kciuki za jutro ✊️✊️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
To bierz ten co sie bardziej podoba kciuki się przydadzą ![]() Tez myślałam ze wizytę mam pro forma ale zawsze potrafią zaskoczyć kciuki trzymam za jutro
|
|
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamietam jak byłam w pierwszej ciąży i byla u mnie moja najmłodsza sis . Miała wtedy 14lat i mi codziennie masowala stopy , masowala mi plecy. Suszyła mi włosy i prostowała. No bosko było ![]() ![]() teraz jak mi Tz raz na ruski rok pomasuje stopy to jest święto ![]() Cytat:
Kciuki 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

i widziałam jak Małysz łapał ostatnich, ale masakra ile ludzi było i niektórzy biegli z dziećmi w takich specjalnych wózkach
ale może nie spotkałam "normalnie" wychowanego 
Zdziwiłam się, bo taki duży ten hm tam jest, na dział mama nigdy nie zaglądałam, ale byłam pewna że jest gdzieś obok bielizny.
Dziewczyny mają rację, że Twój synek to królewicz i sobie wymościł apartament
Co się będzie chłopak w kawalerce cisnął 
Mam nadzieję, że sytuacja już opanowana i mama lepiej się czuje
Zdrówka dla niej!
Takie czerwone, płytkie, były widoczne gdzieś z pół roku, coraz bledsze, aż w końcu zniknęły zupełnie. Ale teraz pewnie mi wyjdą znowu 

piesek jest u rodziców i on szczeka tylko na dworze jak idzie pies chodnikiem. A moja sunia szczeka na koty i jak ktoś kręci się po klatce ale to mówię ze nie wolno i jest cisza 
🏻
🤦🏻☠♀️

a ślinka leci..

ale wśród znajomych też mam przykład męskiego uwiadu mózgu niestety :/

kciuki trzymam za jutro