|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Na życzenie
takie oto słoneczko dziś świeci na Mazurach
|
|
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
Ślicznie słonko świeci na Mazurach, u mnie w Krakowie również, a ja zasuwam na 9 godzin do pracy
![]() Dzisiaj już leżę grzecznie na plaży. Co sądzicie o moim II fazowym jadłospisie? Jest prawidłowy?? -przedśniadanie-kilka orzechów nerkowca ![]() -śniadanie: twarożek chudy ze słodzikiem i odrobiną cukru waniliowego + trochę sałaty + kakao na chudym mleku ze slodzikiem -II śniadanie ( przygotowalam do pracy): ciemna buleczka z odrobina majonezu, salata, plasterkiem sera zoltego, rzodkiewka, pomidorkiem i ogorkiem -obiad (tez do pracy): salatka z salaty, piersi z kurczaka, pomidora, sera feta, ogorka , 4 orzeszkow + oliwa z oliwek A kolacje powinnam jeszcze do tego zjesc?? wydaje mi sie ze duzo dzis bede jadla... Jutro chyba na siłownie pojde przed praca, zwaze sie, ale niestety cos mi sie wydaje, ze przez moje grzeszki moze byc nieciekawie ![]() A nie chce jojo
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
faraula zaprosiłam do naszej klasy
masz bardzo oryginalna urodę urocze fotki
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
No to ja też dziś wskoczyłam na wagę i pół kilo mniej
już jest 59 ![]() Zrobiłam pyszny serniczek SB wg. przepisu kaszellka i zajadam z kawą .... jezuuu pół blachy już... ale zdrowo chociaż. Na obiadek będziebakłażan z mocarellą i pomidorkami mniam mniam |
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy jest jakies jedno miejsce na tym forum, gdzie sa zebrane wszystkie wasze przepisy? Bo takiego sernika tez bym wciela
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu piękne słoneczko, dziękwać bardzo
![]() Pozdrowienia z KRAINY DESZCZOWCÓW
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 |
|
|
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie! Dzięki bardzo CarmelaSoprano za stronkę z przepisami! Jakoś mnie dzisiaj wzięło na gotowanie/pieczenie więc może coś sobie pysznego przygotuje.
Carmelova - I ty się odchudzasz? Kochana, Ty szczupluteńka jesteś! I przy tym śliczna. I jeszcze te żółte buciki. Me likes a lot. U mnie dzień trzeci. Na razie idzie bardzo dobrze, wczoraj byłam w pubie i nie skusiłam się na piwo ani na nic grzesznego, piłam sobie wodę (nie mieli pepsi light ) Niestety zjadłam troszkę za dużo orzeszków :/ Siedziałam sobie na zajęciach i jakoś tak wszamałam około 30 pistacjowych. No ale dzisiaj już będę się pilnowac.A tu mój profil na nk, jakbyś ktoś chciał http://nasza-klasa.pl/profile/2757835
|
|
|
|
#699 |
|
BAN stały
|
dzien dobry
ja już jestem najedzona , słonko ładnie swieci, wczoraj piłam piwo z sokiem
|
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
boshe jaka jestem padnięta, zmusiłam Tż do zrobienia śniadania i zaraz muszę jechać do decathlona bo się z koleżanką umówiłam na zakup spodni dresowych ![]() dobrze że dziś mam wolne w pracy to sobie odpocznę ale przyszły tydzień mam codziennie bo nie mamy już drugiej barmanki
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kochane!Wczoraj dzień tragiczny...Zakonczyl sie jeszcze gorzej...Czyli nad kiblem
![]() ![]() ![]() O boloacym wczoraj i dzisiaj zoladku nie wspomne.Jesli mi peknie zoladek jako pieprzonej bulimiczce i tak umre to sie nie zdziwie...Ehhh. No ale dzisiaj jest nowy piękny dzień,w ktorym nie zamierzam grzeszyc... Dziekuje Kochane za wszystkie dobre slowa i obiecuje poprawe! Calusy dla Marzeniatka z okazji imieninek,wszystkiego dobrego ![]() Buziaki ![]() Milego Dzionka
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czyli nici z naszego wtorkowego spotkania ![]() A żeby udowodnić wszystkim, że chuda ani szczupla nie jestem, w pon. wkleje zdjecie brzucha przed i po czyli bez różnicy
|
|||
|
|
|
#703 |
|
Przyczajenie
|
też wczoraj piłam piwo ze sokiem... niejedno
ale ale, raz w tygodniu to chyba można. Guśka zostaw chociaż kawałek tego sernika... po obiedzie przylecę i spróbuję. Jak można pół blachy już obrobić???1 2 3 4 5 6 |
|
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Nedda JoyceSky kolejna śliczna i zgrabna dziewczyna - ja nie wiem c tu robie![]() Guska1979 gratulacje spadku ![]() ja mam dziś dzień do bani - miałam iść na basen ale karmiłam córe w nocy co 2 godziny i procz tego jeszcze się budziła z płaczem - nie wiem co jej było a ja padam na pyszczek, najgorzej że z rana też nie chciała spac. teraz czekam na małża aż sie nią zajmie a ja troche odeśpienie wiem czy bede miała siłe poćwiczyć - może wieczorkiem bo teraz to nmawet nie mam siły na spacer iść i po zakupy ![]() dziewczyny czxy to grzech będzie jak zjem pizze?> taką samemu robioną? z ciastem mieszanym tzn. pół żytniej-razowej, pół pszennej? tylko pomidory beznadziejne kupiłam w puszcze bo teraz poczytałam i tam w składzie cukier jest
|
|
|
|
#705 |
|
Przyczajenie
|
hmmmmm, pizza to chyba nieeeeeeee?
a jeszcze chciałam zapytać czy wy też macie (miałyście) bóle głowy i zawroty? wczoraj myślałam że padnę na ulicy, w pracy z krzesła mało nie spadłam, Guśce też się zaczyna tak robić. normalne? mija to? 1 2 3 4 5 6 |
|
|
|
#706 | |
|
Zadomowienie
|
no Słońce nie bardzo bo mam zajęcia do 18 i do pracy na 21
![]() chyba że w środę masz czas? ale pewnie jedziesz do domku Cytat:
|
|
#707 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
).Tylko że ja aż tak bardzo nie zmieniłam jadłospisu. chleb, ziemniaki, makaron jadłam bardzo rzadko, może raz w tygodniu. no nic, zobaczymy...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
To może ten brak cukru?
|
|
|
|
#711 |
|
Konto usunięte
|
Anielko to brak słodyczy jest ..... przynajmniej u mnie
czekolady przedewszystkim ...a serniczka ubywa.... bakłażanek się piecze![]() A czy można wodę mineralną z cytryną? |
|
|
|
#712 |
|
Przyczajenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7359786]Anielko to brak słodyczy jest ..... przynajmniej u mnie
czekolady przedewszystkim ...a serniczka ubywa.... bakłażanek się piecze![]() A czy można wodę mineralną z cytryną?[/QUOTE] Może i brak... Próbowałam ostatnio kawę ze słodzikiem. Nie da się tego wypić, obrzydlistwo. A słodziłam zawsze dwie łyżeczki... Guśka, oddawaj sernik!!! nic mnie nie kochasz
|
#713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
JoyceSky -sliczna dziewczyna z Ciebie
I widze, ze studiujesz tam gdzie ja kilka latek temu, z tym ze ja ta kulturalna jestem (kultura i literatura ang i am) ![]() Ja tez sie zastanawiam co ja robie tu z takimi szczuplymi kobietkami - ja sama walcze z 73 kg ![]() Carmela dzieki za stronke z przepisami! Wiecie, ja tez dzisiaj slabiutka jestem - pierwszy raz odkad jestem na diecie, to chyba rzeczywiscie brak weglowodanow. A jaki apetyt mam, ojeje. Wstalam o 10, a do tej pory wpierniczylam juz gigantyczna salatke z tunczykiem jajkiem i warzywami, garsc orzechow i twarozek ze slodzikiem PODWOJNYM- strasznie chce mi sie cos slodkiego. ech.. A na szafeczce ciasteczka tak sie do mnie slicznie usmiechaja. Nawet w nocy mi sie snily: zlamalam sie i je jadlam (we snie oczywiscie).Ale nic, musze byc silna, mam nadzieje ze wkrotce apetyt na slodycze choc troche mi minie ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śniło mi się dziś, że zjadłam dwie wielkie paczki chipsów, czekoladę i popiłam colą ...obudziłam się przerazona co ja robię i po co były te dni diety..... śmieszny sen, a to po tym jak robiłam zakupy i przechodziłam koło pułek ze słodyczami ... |
|
|
|
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sądziłam że jestem cukierkowo-ciasteczkowym potworkiem ale przyznam że ta lista mnie przerasta. Kochana wiem, że tego typu łakocie jest smaczne ale obawiam sie, że powyższa porcja nie wyjdzie nikomu na zdrowie. Proponuję troszkę umiaru . ![]() I jeszcze bukiecik Imieninowych serdeczności dla Marzeniatka
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Witojcie Kumy
![]() Ja dzis baaaardzo wczesnie na nogach,bo obserwowalam buty na Ebayu,a ze sprzedawca jest niemiecki wiec musialam wczesnie wstac ze wzgledu na roznice czasowa I co?? I kupilam te cholerne buty co mi sie po nocach snily a u siebie nie moglam ich znalezc,bo zaprzestali ich produkcji...A czy wspomnialam,ze sa to kozaki???? Kto kupuje kozaki w kwietniu????? No nic,teraz mam wyrzuty sumienia....chyba spac dalej pojdeCytat:
Weight Watchers moja tesciowa kiedys stosowala.Za bardzo sie w to nie zaglebialam,ale wiem,ze tam sie jakies punkty liczy,na spotkania sie chodzi podczas ktorych odbywa sie bubliczne mierzenie i warzenia....takie tam pierdy.Nie dla mnie ta zabawa Styska a podobno u Ciebie w UK to jedzenie jest tak samo "zdrowe i pozywne" jak u mnie w Stanach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
A ja własnie wszamałam pyyyysznego bakłażana z mocarellą ...jezuuu jakie to dobre..teraz na spacer a potem czeka mnie malowanie futryn... prawie jak ćwiczenia ...hmm
|
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki,
Chcę od 01 maja przejść na plaże...jakie zrobić zakupy?? co najczęściej wrzucacie do koszyczka??? Ile powinnam schudnać w miesiąc przy restrykcyjnym trzymaniu się zasad??
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
O nie, moja droga. Mam tylko 158zm wzrostu a ważę 59 kg :/
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

masz bardzo oryginalna urodę urocze fotki

zębole

O boloacym wczoraj i dzisiaj zoladku nie wspomne.Jesli mi peknie zoladek jako pieprzonej bulimiczce i tak umre to sie nie zdziwie...

kolejna śliczna i zgrabna dziewczyna - ja nie wiem c tu robie
No nic,teraz mam wyrzuty sumienia....chyba spac dalej pojde