|
|
#1321 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Agg_s mam pytanie czy ten bujaczek z tiny love, który masz to ten:
http://www.smyk.com/tiny-love-lezacz...w1-turkus.html Bo jest w promo i się zastanawiam czy nie kliknąć ![]() Cytat:
![]() Pestycyda ale super kociaki ![]() Cytat:
Czułam napięcie już przy samym czytaniu. Nie wyobrażam sobie jak musiałaś się stresować i Twoja rodzina też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1322 |
|
*sportaddict*
|
Obie fajne, ja bym chyba brała 2
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Vadi cudne koty
Cytat:
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ciebie mogą być 3 groźne- nie wiadomo... jeśli to niepokojącego i nowego to tym bardziej U mnie to wiesz... temat znany (tylko nadal mnie niepokoi dziwnie, jak nie wiem co robić )
|
|
#1325 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Mała jak dla mnie pierwszy wzór
drugi przypomina mi śnieżki i poza sezonem zimowym bym jej nie ubrała ![]() Calineczka musisz nadrobić te 20 dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
no troszkę tak
![]() A ta? ta pierwsza? Bo ta dryga mam i szukam kolejnej na szybko
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-08 o 17:21 |
|
|
|
#1327 |
|
MerDer 4ever
|
Tez zimowa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
A. I maly lezy glowka w dol. Tak czulam bo wyzej kopie.
Idę nadrabiać bo nie wiem czemu wrzucacie zdjęcia tej słynnej maści ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1330 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz bym chciała żeby był obrócony, byłabym spokojniejsza ![]() Cytat:
Cytat:
Oby tak było ![]() Cytat:
W drugiej ciąży te brzuchy u wszystkich takie wielkie ![]() Cytat:
Pyszne jedzonko mówisz? u mnie dziś zapiekanki na obiad były, z porem i boczusiem, mniam 🤤IMG_1494257693.434429.jpgA koszem sie pochwale jak ogarnę stojak, kupiłam używany na olx i chce go przemalować nie wymaga tego ale wole mieć biały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#1331 |
|
MerDer 4ever
|
Mi teściowa załatwia kosz Mojżesza od początku ciąży
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1332 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała mi się te dwie pierwsze najbardziej podobają!
nonie wyglądają obłędnie te zapieksy jak robisz? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- emmos -chyba klub Samoobrony
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-05-08 o 17:49 |
|
|
|
#1333 |
|
*sportaddict*
|
W maju w tym roki posciel w śnieżynki może się przydać
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A mi się podoba ta druga bardziej
![]() Cytat:
Cytat:
Morelle czytałam Twoją przygodę z zapartym tchem, straszne to musiało być! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byłam w szpitalu w którym chce rodzić zapytać się o szczegoly pani miła ale powiedziała że wszystko w internecie jest a ja jakoś nie mogę znaleźć co zabrać ze sobą do szpitala ...
Oczywiście po drodze był mc Donald :p jak tyć to tyć co sobie żałować :p Ja dziś kupiłam dwie posciele w lidlu jedną w różowe flamingi Nonie pięknie wyglądasz !!! Mały bardzo się wierci nie zawsze jest to przyjemne, ciężko mi się schylać i na dłuższe chodzenie też chyba nie nadaje mam wrażenie że wtedy znów mi się brzuch stawia ... W piątek mam wizytę, nie mogę się już doczekac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
1!
![]() Cytat:
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągle nam.problem z tą pościelą... wydaje mi się ze ta pierwsza za ciemy ma spód...
Zresztą to.tylko pościel a dea tyg wybieram ![]() Była moja mama na sekundę i.m już mnie wprowadziła z równowagi, ... Ciągle wszystko czarno widzi, wymysla, kracze , gada bzdury...zabobony i ciagle dotyka brzuch czy aby sa ruchy... nosz...!!! Masakra... słyszę ciągle "bosz, żeby już był z nami" i ze mam leżeć i nie rodzic bron Boże naturalnie bo zmarnuje dziecko... szlak mnie trafia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np.wczoraj zrobilam cukinie nadziewane mięsem mielonym, do tego wiadomo jakaś kasza, warzywko, cukry bajeczne ![]() Fajna też mi wyszła pierś kuraka pokrojona w kosteczkę, duszona z pieczarkami i cebulką. Też cukry po tym miałam extra. Ale w sumie u mnie obiady nie podnoszą specjalnie cukru. Nawet jadłam pieczone ziemniaki i było ok A co jesz na drugie śniadania/podwieczorki? Bo ja mam wrażenie że ciągle to samo i już mi nudno. Cytat:
|
|
#1339 |
|
*sportaddict*
|
Mała nie bierz tego do głowy, niektórzy niestety nie biorą pod uwagę 'zakaznosci' takiego gadania
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak pozytywne nastawienie najbliższych :/ ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Dziewczyny ale dziś stoczyłam że sobą walkę w Biedronce. Taka mam chętke na lody! Przejrzałam większość lodów, żeby sprawdzić ile mają cukru i przeciętnie 1/4 masy to cukier :/ nic nie wzięłam, ale chcica pozostała. Umrę :/
|
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1342 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sorki
Jak chcesz to mogę zaraz wrzucić jakieś majtki siateczkowe albo rodzaje kupek dziecka, ktoś mi ostatnio podrzucił na fb ![]() Cytat:
![]() Lody powiadasz?! Haha ja muszę słodycze ograniczyć bo przeginam ![]() Cytat:
![]() O kurczę, ale przygoda... W takich momentach świetnie uaktywnia się złośliwość rzeczy martwych ![]() Klub Leppera Weeeeeeźcie mnie nie rozśmieszajcie bo brzuch mi twardnieje jak brechtam.
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
1494261285490.jpg
Szkoda, że wczoraj jej nie widziałam Swietna jest! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podsmażony boczek, duży por, dwa-trzy jajka, starty ser żółty, sól, pieprz, wymieszać, to na bagietkę i zapiec do piekarnika tak żeby ser się roztopił i jajo ścięło mega syte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi, toż mamy wspólne koty!!
Morelle, historia z samolotem brzmi strasznie:/ Chilli, we nospe i się poloz ![]() Morelle, co do teorii ciepłe/ zimne okłady to zależy indywidualnie od pacjenta. Niektórzy lepiej reagują na okłady z lodu a inni na termofor. Generalnie krioterapię poleca się przy bólu urazowym ale miałam sporo pacjentów którzy przy bólu kręgosłupa L-S bardzo dobrE się czuli po zimnie. Inni znowu tylko pa jakiś nagrzewających zabiegach. Możnabować obu metod ![]() Nonie, mój też główka do dołu i kopie zebra ![]() Mała, dla mnie pościelk nr 1. Mama przesądza. Też bym się wkurzyla na takie gadania:/ Ładna pościel z Lidla! Melduje się po wizycie. Synu pozostał synem 1231 g w 29 tygodniu. Wszystko pomierzone i jest ok. Ułożony glowkowo ale nie ma gwarancji że się nie obróci. Jedyne co mnie doktor zmartwił bo pierwsze co na fotel wlazlam a on " uuu wąska jest Pani". No i po krótkiej rozmowie wyszło że on widzi cesarkę tutaj. Wolałabym naturalnie a w ogóle to najgorszy scenariusz to się boję że każą mi rodzić dobę a potem mnie pokroją-.-Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile.cm.masz w biodrach?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
94 cm w tyłku. Brzuch 90
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super synek rośnie A co do "wąskości" to witaj w klubie! Dobrze, że Twój gin chociaż na to uwage zwraca... :/Vadi dobre gada- śnieżynki będą modne cały rok coś czuję! I w cale mnie to nie śmieszy
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, to nie był mój prowadzący lekarz niestety. Prowadząca nie zwróciła na to uwagi i znając ja to jak zapytam to swiruje to czymś w stylu: weszło to wyjdzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz nie chciałam tak zgapiać, ale jak szefowa sobie tak życzy to ok, i tak się przyłączę
Cytat:
Piersi z pieczarkami nie robiłam, ale z warzywami i ryżem tak. I tak jak piszesz u mnie po obiedzie też nie ma problemu. Czasem zjem coś lżejszego rano i jest gorzej niż po sytym obiedzie. Co do śniadań/podwieczorków to tu mnie też nuda. Na podwieczorek jem praktycznie codziennie pokrojone owoce, zalane jogurtem naturalnym i coś do tego wrzucam typu orzechy czy żurawina. Dziś nawet sobie pół kostki czekolady starłam Więc też ciągle jedno, tyle, że owoce zmieniam. Na drugie śniadanie zazwyczaj jem jakąś kanapkę czy np.serek wiejski z pomidorem, nic szczególnego tak naprawdę. Jutro mam wizytę po 2 tyg. diety. Cytat:
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że Amelka zmieniła położenie i leżakuje głową w dół teraz. Myślę tak, bo mam takie jakby mrowienie pod prawym żebrem i wypchany brzuch koło pępka z lewej strony. A pzoa tym już nie sikam po kropli tylko w miarę normalnie, tak jakby się zlitowała i zeszła matce z pęcherza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Było fajnie, przypomniało mi się jak chodzilam tam w pierwszej ciąży 
oczywiście z nim. Miałam urlop 2 mies.
Czułam napięcie już przy samym czytaniu. Nie wyobrażam sobie jak musiałaś się stresować i Twoja rodzina też
wizyta dopiero 17 maja. Za to w środę idę do dentysty kontrolnie 
nie planowałam, tak mnie jakoś naszło 

która mi streści co się ciekawego działo?