|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Darietta, jesteś u Pani z tym internetem!
Minini, weź w walizkę ciuchy spakuj ![]() Dzięki za słowa otuchy. Zaraz się zbieram do tego lekarza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę spać bez męża. Jak 5 lat temu zmienił pracę i wysłali go na 2.5 mies do Paryża to zgadnij gdzie ja mieszkałam oczywiście z nim. Miałam urlop 2 mies. Przyjechałam tydzień po nim , a przez 7 nocy spaliśmy z włączonym Skype i to ja jeszcze z mamą; ) Po powrocie zanim wrócił też. A ja w dodatku miałam powrót z przebojami. Moja rodzina i mąż o mało zawału nie dostała. Bo pogoda była okropna we wro. Paliwo nam się kończyło. Nie chcieli nas przyjac w ktw i musielismy lecieć do krk... O 23! A ja o 5:30 rano miałam do pracy. .. Za to mądre lotnisko wiecie co wyświetliło na tablicy? "Status lotu nieznany". Moja sis o mało nie zemdlala. .. A mąż w Paryżu nie widział co się ze mną dzieje. Mojej mamy siostra z Genewy wydzwaniala do niego, on do mojej mamy, mama do siostry. .. Na dodatek rozładowal mi się tel. Wszyscy na pokładzie płakali. Łącznie ze mną. .. nie nawidzę sama latać. Zanim naładowałam w Krk tel to minęło kolejne 30 min. Zadzwonilam do wszystkich, że nic mi nie jest tylko zamiast we wro jestem w Krk. .. Postawienie autobusów zajęło im 1.5h. I najpierw przyjechał 1.. stwierdzilam, że muszę do niego wsiąść. Bo inaczej nie zdążę do pracy. A przez ten urlop w Paryżu nie miałam już żadnego dnia wolnego. Wepchalam się jakoś. Biedna sis nie spala pół nocy bo czekała na mój tel, że może mnie z lotniska we wro odebrać. Bo chociaż autobus jechał przez centrum wro to wg zasad musiał nas dowieźć na lotnisko. .. Jak dotarłam do mamy to zostało mi 30 min snu. Byłam jak zombie. Bo w Paryżu też leciałam z Bouve , a nie z centrum. Mąż mnie odwiozl o 12 w południe, a w domu byłam o 5 rano. .. to był mój ostatni lot osobno! Cytat:
Ale jest dużo lepiej! Pow, że jak jutro będzie lepiej tzn. Że puści. Juz czuję różnicę. Umówiłam się na sr bo będę u mamy na usg. Zastój mięśni. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Pestycyda powodzenia!
|
|
#1293 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny!
![]() Mam nadzieję, że w weekend dojdzie do skutku nasz przełożony wyjazd w góry, więc jest szansa, że uda mi się tam zrobić jakieś bardziej aktualne foto brzucha To w ogóle po Tobie nie widać tej wagi! Zresztą w sumie porównywanie wagi jest bez sensu, bo jak ktoś np. ćwiczy to może ważyć więcej od kogoś kto nie ćwiczy, a wyglądać dużo lepiej, więc akurat waga niezbyt o czymś świadczy... (Ja jestem jeszcze bardziej kurdupel, bo mam 160cm ) Cytat:
Minini niezła jest teściowa Twoja Cytat:
I Chopin A to lenie! Śliczne ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
ale wysoki), ja 160...Także prawdopodobne, że i u Was może być tak jak chcesz
|
|||
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Siilmariien to jest ciekawe , że tak się dzieje
|
#1295 |
|
*sportaddict*
|
![]() ja także, lepiej, żeby ![]() Minini co za teściówka Widać, że ją boli w ![]() co u Ciebie robią moje kotęły?!?! (na zdjęciu mniejsze, niż teraz, ale widać podobieństwo chyba )![]() Ja miałam 55 cm jak się urodziłam, teraz 164 cm, także dużo też nie urosłam ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Obstawiam inne (zależne od płci i towarzyszących hormonów) wydzielanie hormonu wzrostu w okresie dorastania
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściowa zrobiła nam.zakupy i kotlety całkiem fajnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1298 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze, bo zaczynałam mieć wyrzuty sumienia, że znowu nic nie robię....
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakiś medal powinnaś dostać za to, że jeszcze jej nie gruchnęłaś prosto w nos!! ![]() Zdecydowanie teściowa potrzebuje maść na ból Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na zawał można zejść.
|
|
#1299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja myślałam ,że w kazdym trymestrze się robi i ,że u mnie olali mi ostatnio położna mówiła ,że jak 2 razy nic nie było to w trzecim też nie będzie a poza tym to już nic groźnego ale jakoś jej nie uwierzyłam ja nie mam żadnych przecwiciał ale 2x nic nie wyszło.Cytat:
Cytat:
Ja cały dzień mam chyba lekkie skurcze ,bratowa jak mnie zobaczyła to stwierdziła ,że wyglądam na wymęczoną albo zestresowaną... szczerze to cieszę się ,że malutka już pojechała mimo ,że była grzeczna.Dopiero teraz chyba trochę przechodzi ale odwołałam dzisiejszą klientkę i miałam myśl przez chwilę że pewnie wieczorem pojadę na ip chyba wezmę kąpiel ciepłą coś bym zjadła ale nic nie mam oprócz rosołu na obiad a nie mam ochoty.CHyba jestem panikarą
|
|
#1300 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już mam ogromne ssanie! Chilli może trochę poleż? Cytat:
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
Cytat:
Ale wiesz co mam też takie wrażenie jakby ciągle zbliżał sie skurcz, cisnie mnie pecherz i w klatce ale brzuch mie twardnieje... kilka razy tak miałam, więc może to jakieś mniejsze skurcze? A u ciebie jak one sie dziś objawiają??Odpocznij, weź ciepły prysznic i magnez! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-08 o 16:08 |
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle no właśnie w sumie leżę cały dzień ale chyba teraz lepiej bo wcześniej mnie pobolewał trochę ehhh uroki ciąży każda z nas coś o nich wie
![]() maść na ból dupy jest mega!!
|
#1304 |
|
MerDer 4ever
|
Maść na ból ![]() Byłam na chwile i teściowej i pierwszy tekst? "Zmieniłaś sie na twarzy i brzuch ci urósł". No dziwne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety chyba pod koniec lepiej leżeć.
A miałam wam pisać, że na tel ból każdy terapeuta odradzal ciepłe kąpiele i kompresy. Tylko zimNe
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to jak nie wyszły Ci żadne przeciwciała, to możesz sobie zrobić dla świętego spokoju żeby o tym nie myśleć więcej, skoro Cię to niepokoi Ale na pewno będzie wszystko ok Ja w 1 ciąży też nie miałam żadnych przeciwciał tzn. że nie miałam żadnego kontaktu z pasożytem przez całe życie i było wszystko ok, dopiero teraz pechowo gdzieś mnie dopadło. Odpoczywaj i trzymam kciuki żeby te skurcze przeszły
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Mała rozbawił mnie ten tekst
Minini ale masz wkurzającą teściową normalnie chyba po urodzeniu bym robiła brzuszki na jej oczach i mówiła nie wierzyłaś we mnie? no to patrz! ![]() Morelle ale historia z tym lotem ![]() Byłam dzisiaj u radcy prawnego, przedstawiłam się, a on "Ty jesteś siostrą X?" no i konsternacja, okazało się, że jak byłam kilkuletnim maluchem to on przychodził do mojego starszego brata i bawiliśmy się w bazę z koców ale podkreślił, że obowiązuje go tajemnica zawodowa bla blaIdę na szkołę rodzenia już mam jej dość Sąsiadom urodziło się dziecko, macie pojecie jaki noworodek ma donośny płacz?
|
|
|
|
#1309 |
|
*sportaddict*
|
A propos maści, są także tabletki
Ale wkleję linka, zamiast obrazka, żeby nie dostać bana http://scontent.cdninstagram.com/t51....jpg?ig_cache_ |
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Nie nadrobię was dziewczyny, w weekend nie było nawet za bardzo kiedy czytać
która mi streści co się ciekawego działo? jakies konkretne nowosci? Zastanawiam sie czy synek sie nie obrócił bo inaczej czuje ruchy, dodatkowo jak siedzę na podłodze po turecku to strasznie czuję go chyba pod żebrami wizyta dopiero 17 maja. Za to w środę idę do dentysty kontrolnie ![]() Co jeszcze... kupiłam kosz Mojżesza nie planowałam, tak mnie jakoś naszło ![]() Dodatkowo aktualizacja brzuszka - 30t2d ![]() IMG_1494254131.659374.jpg IMG_1494254112.199975.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu świat jest mały
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() Myślę, że się obrócił. Bo ja tak czułam żebra i okazało się, że to stopy bo mała już leży głową w dół
|
|
#1312 |
|
MerDer 4ever
|
Nonie ślicznie wyglądasz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym czuciem inaczej ruchów miałam to samo i faktycznie mała się obróciła |
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie
Ja dziś też mam 30t.2d. A wyglądasz ślicznie Brzuszek już całkiem konkretny
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to rano po śniadaniu się zaczęło lekkie bóle podbrzusza i twardnienia... nie mogłam się skupić na liczeniu ich... poszłam po melise i obiad blok obok i teraz będę leżeć i obserwować nie chce na razie tżta stresować bo on do 20 w pracy...
|
|
#1316 |
|
MerDer 4ever
|
Teraz na zdjęciu wątku na apce mam maść na ból
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego masz już dość? Z tym płaczem to cos tam wiem :P Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Chilli odpoczywaj, oby zaraz przeszło!
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
nonie wyglądasz bosko ,brzuszek idealny
a co do nadrabiania w skrócie :jak to baby w ciąży, dużo jemy i wstawiamy zdjęcia pysznego żarełka później narzekamy na wagę ,chwalimy się brzuszkami i zakupami ,przeżywamy wizyty i trzymamy kciuki i coraz więcej bolączek zgłaszamy poza tym wszystko po staremu
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje waszej szybkiej pomocy
![]() Która pościel ładniejsza?
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Nadganiam Was od soboty po kawałku i nie mogę nadrobić. Ale jestem już na postach z rana
![]() Nadrobie dalej a póki co daje znać ze jestem po wizycie i wszystko ok. Znowu mam zrobić mój ulubiony posiew ![]() Przez to ze byłam chora nie jadłam 2 tygodnie lodów i efekty od razu widać - 0,5kg w 20 dni. Dziwi mnie to bo mam wrażenie że brzuch mi bardzo wyrzucilo. .. Jak mały przybiera tylko na lodach to nie wróży nam to dobrze ![]() W każdym razie idę na lody i frytki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

w ogóle jakoś ciężko to rozstanie z mężem i kotami znoszę. Jak nie byliśmy małżeństwem to zdarzało mi się na tydzień no jechać do rodziców i nie było jakiegoś wielkiego halo a teraz jak sobie pomyślę że do końca maja mam tu mieszkać to wyć mi się chce;( marudzę wiem. Nawet mnie to dzisiejsze usg nie cieszy. Może jak zobaczę małego to mi lepiej się zrobi

Dziękuje
)

W poprzedniej ciąży, co jakiś czas mąż mi cykał specjalne brzuszkowe, a teraz nie mam nic - jedno z 5 miesiąca, ale tam malutki jeszcze był

która mi streści co się ciekawego działo?
jakies konkretne nowosci?