LIPCÓWKI część 5. - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-08, 14:50   #1291
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Darietta, jesteś u Pani z tym internetem!

Minini, weź w walizkę ciuchy spakuj

Dzięki za słowa otuchy. Zaraz się zbieram do tego lekarza

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 14:54   #1292
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Miłego masowanka

Czyli śliczności Mam nadzieję, że będą nam się te wozy dobrze sprawować

Hehe fajnie

Zaczynam nie znosić Twojej teściowej

(57+51)/2=54

Morelle to wyglądasz z mężem podobnie jak ja z rodzonym bratem. Ja 163 cm, a on 193 Niby po jednych rodzicach, a ja taka niewyrośnięta
Dałaś mi nadzieję! Bo ja bym chciała wysokiego syna i córkę mojego wzrostu

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Ostatnio się chwalilyscie psami a ja dziś przedstawiam moje kiteły. Tęsknię za nimi bardzo w ogóle jakoś ciężko to rozstanie z mężem i kotami znoszę. Jak nie byliśmy małżeństwem to zdarzało mi się na tydzień no jechać do rodziców i nie było jakiegoś wielkiego halo a teraz jak sobie pomyślę że do końca maja mam tu mieszkać to wyć mi się chce;( marudzę wiem. Nawet mnie to dzisiejsze usg nie cieszy. Może jak zobaczę małego to mi lepiej się zrobi

Ja Cie rozumiem bo ja bez ciąży taka jestem

Nie mogę spać bez męża. Jak 5 lat temu zmienił pracę i wysłali go na 2.5 mies do Paryża to zgadnij gdzie ja mieszkałam oczywiście z nim. Miałam urlop 2 mies.
Przyjechałam tydzień po nim , a przez 7 nocy spaliśmy z włączonym Skype i to ja jeszcze z mamą; )
Po powrocie zanim wrócił też.

A ja w dodatku miałam powrót z przebojami. Moja rodzina i mąż o mało zawału nie dostała. Bo pogoda była okropna we wro. Paliwo nam się kończyło. Nie chcieli nas przyjac w ktw i musielismy lecieć do krk... O 23! A ja o 5:30 rano miałam do pracy. ..
Za to mądre lotnisko wiecie co wyświetliło na tablicy? "Status lotu nieznany". Moja sis o mało nie zemdlala. .. A mąż w Paryżu nie widział co się ze mną dzieje. Mojej mamy siostra z Genewy wydzwaniala do niego, on do mojej mamy, mama do siostry. ..
Na dodatek rozładowal mi się tel. Wszyscy na pokładzie płakali. Łącznie ze mną. .. nie nawidzę sama latać.
Zanim naładowałam w Krk tel to minęło kolejne 30 min.
Zadzwonilam do wszystkich, że nic mi nie jest tylko zamiast we wro jestem w Krk. ..
Postawienie autobusów zajęło im 1.5h. I najpierw przyjechał 1.. stwierdzilam, że muszę do niego wsiąść. Bo inaczej nie zdążę do pracy. A przez ten urlop w Paryżu nie miałam już żadnego dnia wolnego. Wepchalam się jakoś.
Biedna sis nie spala pół nocy bo czekała na mój tel, że może mnie z lotniska we wro odebrać. Bo chociaż autobus jechał przez centrum wro to wg zasad musiał nas dowieźć na lotnisko. ..
Jak dotarłam do mamy to zostało mi 30 min snu. Byłam jak zombie. Bo w Paryżu też leciałam z Bouve , a nie z centrum. Mąż mnie odwiozl o 12 w południe, a w domu byłam o 5 rano. .. to był mój ostatni lot osobno!

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
mmm super! młody i przystojny?

moj brat mlodszy odemnie o 4 lata a wszyscy od zawsze mowili że on starszy odemnie.

heh ja juz dawno przestałam ją lubić..

wiem że to glupia baba i tyle. takimi ludzmi i ich komentarzami sie nie przejmuje. przynajmniej staram sie. ale jak zaczyna przeginać to wybucham i mam spokój znow na pare miesiecy bo sie obrazi

Ty to masz sie dobrze

siedzi w domu, nudzi sie, nie ma kolezanek to wymyśla głupoty...

to twoja przynajmniej ma jakies wyczucie. moja zero

super! ja zaczynam ćwiczenia dla ciezarnych 23 maja juz sie nie moge doczekac

ale koteczki a zmęzem jeszcze chwila i bedziecie razem

bardzo dobra decyzja - poleż najpierw!

jade do rodzicow z tym praniem.. mama sie śmieje ze mnie że jak mnie tesciowa z tymi torbami zobaczy ze wsiadam do auta to pomysli że sie wyprowadzam! wogole moja mama też ma polew z mojej tesciowej hehe
Hehe nie, około 60tki.
Ale jest dużo lepiej! Pow, że jak jutro będzie lepiej tzn. Że puści. Juz czuję różnicę. Umówiłam się na sr bo będę u mamy na usg.
Zastój mięśni.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Pestycyda powodzenia!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:06   #1293
siilmariien
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny!
Mam nadzieję, że w weekend dojdzie do skutku nasz przełożony wyjazd w góry, więc jest szansa, że uda mi się tam zrobić jakieś bardziej aktualne foto brzucha

Cytat:
Etam kurdupel, 163 cm Dziękuje
To w ogóle po Tobie nie widać tej wagi!
Zresztą w sumie porównywanie wagi jest bez sensu, bo jak ktoś np. ćwiczy to może ważyć więcej od kogoś kto nie ćwiczy, a wyglądać dużo lepiej, więc akurat waga niezbyt o czymś świadczy...
(Ja jestem jeszcze bardziej kurdupel, bo mam 160cm )

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Też jestem kurdupel a z ta wagą to.już w ogóle ja mam 157 cm, śmieszne bo.urodziłam sie z 57 cm ... więc super, cały metr urosłam przez 30 lat
:hahaja:'.. wiec piona
"Przez 30 lat urosłam cały metr" dobry tekst

Minini niezła jest teściowa Twoja

Cytat:
Dziewczyny słuchacie teraz dużo muzyki?
macie jakieś swoje kawałki, które za Wami chodzą?
Ja jak zwykle metal/rock progresywny I Chopin

Cytat:
Ostatnio się chwalilyscie psami a ja dziś przedstawiam moje kiteły.
A to lenie! Śliczne

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dałaś mi nadzieję! Bo ja bym chciała wysokiego syna i córkę mojego wzrostu
W mojej rodzinie też jest podobnie. Ojciec ponad 190, mama mniej niż 160, brat powyżej 180 (nie pamiętam dokładnie ile ale wysoki), ja 160...
Także prawdopodobne, że i u Was może być tak jak chcesz
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:09   #1294
morelle_
Zakorzenienie

Siilmariien to jest ciekawe , że tak się dzieje
Stary 2017-05-08, 15:36   #1295
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Vadi ma błękitnego anexa

Cytat:
Czyli śliczności Mam nadzieję, że będą nam się te wozy dobrze sprawować
ja także, lepiej, żeby

Minini co za teściówka Widać, że ją boli w jej waga. Swoją drogą moja też bardzo przytyła po dziecku i tak jej zostało, za to moja mama jest okruszkiem po 2 dzieci i ma zero rozstępów po ciążach, także liczę na te geny

Cytat:
Ostatnio się chwalilyscie psami a ja dziś przedstawiam moje kiteł
co u Ciebie robią moje kotęły?!?! (na zdjęciu mniejsze, niż teraz, ale widać podobieństwo chyba )

Ja miałam 55 cm jak się urodziłam, teraz 164 cm, także dużo też nie urosłam

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Siilmariien to jest ciekawe , że tak się dzieje
Obstawiam inne (zależne od płci i towarzyszących hormonów) wydzielanie hormonu wzrostu w okresie dorastania
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:50   #1296
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Darietta, jesteś u Pani z tym internetem!

Minini, weź w walizkę ciuchy spakuj

Dzięki za słowa otuchy. Zaraz się zbieram do tego lekarza

"jesteś u Pani " no nie mogę

Teściowa zrobiła nam.zakupy i kotlety całkiem fajnie

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:55   #1297
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

ja także, lepiej, żeby

Minini co za teściówka Widać, że ją boli w jej waga. Swoją drogą moja też bardzo przytyła po dziecku i tak jej zostało, za to moja mama jest okruszkiem po 2 dzieci i ma zero rozstępów po ciążach, także liczę na te geny

co u Ciebie robią moje kotęły?!?! (na zdjęciu mniejsze, niż teraz, ale widać podobieństwo chyba )

Ja miałam 55 cm jak się urodziłam, teraz 164 cm, także dużo też nie urosłam

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Obstawiam inne (zależne od płci i towarzyszących hormonów) wydzielanie hormonu wzrostu w okresie dorastania
Oo następne słodkie koteczki

Stary 2017-05-08, 15:57   #1298
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:

też mam muła, leże na kanapie z kotem
To dobrze, bo zaczynałam mieć wyrzuty sumienia, że znowu nic nie robię....

Cytat:
Zagrałam z Tz w fife i przegrałam 2:0 na pocieszenie czekolada z orzechami
Przyznaj się, że specjalnie przegrałaś dla tej czekolady!!

Cytat:
Teraz moja waga nie chce przejść mi przez gardło (ani przez klawiaturę) Dzięki Agg_s Po porodzie wezmę się za siebie Też mam dzisiaj jakiś senny dzień.
Po porodzie to się wszystkie za siebie weźmiemy i chyba przeniesiemy się na podforum Fitness

Cytat:
sama waży 110 kg to sie dziwi jak ktos inny moze wygladac normalnie. a historie o tym że jak szla do ślubu to też ważyła 50 kg slyszalam milion razy. i przepowiednie - po drugim dziecku juz nie schudniesz, zobaczysz!

haha moja tesciowa nie mowi mi że dobrze wyglądam tylko teksty w stylu "jeszcze nie przytyłas?"

albo ostatnio jak zobaczyla projekt kuchni że pod całym oknem bedą meble to spytała jak ja okna będę myć? powiedzialam że normalnie - wejdę na blat. na co ona - ale poczekaj jak na starość przytyjesz to nie dasz rady!
po pierwsze nie zamierzam nigdy wygladac jak ona a po drugie nie zamierzam mieszkać w tym domu tak długo!

takie historie sama nie wiem jak to wytrzymuje i nie przejmuje sie tym.
OMG!!!!
Jakiś medal powinnaś dostać za to, że jeszcze jej nie gruchnęłaś prosto w nos!!
Zdecydowanie teściowa potrzebuje maść na ból

Cytat:
Ostatnio się chwalilyscie psami a ja dziś przedstawiam moje kiteły. Tęsknię za nimi bardzo w ogóle jakoś ciężko to rozstanie z mężem i kotami znoszę. Jak nie byliśmy małżeństwem to zdarzało mi się na tydzień no jechać do rodziców i nie było jakiegoś wielkiego halo a teraz jak sobie pomyślę że do końca maja mam tu mieszkać to wyć mi się chce;( marudzę wiem. Nawet mnie to dzisiejsze usg nie cieszy. Może jak zobaczę małego to mi lepiej się zrobi
Ale słodziaki.

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Teraz bede sie czesciej odzywac jak bede u rodzicow bo brat heh zalatwil mi haslo do neta restauracji ktora jest obok bloku rodzicow i udalo mi sie poloczyc tylko mnie nie zdradzcie.

Cytat:
A ja w dodatku miałam powrót z przebojami. Moja rodzina i mąż o mało zawału nie dostała. Bo pogoda była okropna we wro. Paliwo nam się kończyło. Nie chcieli nas przyjac w ktw i musielismy lecieć do krk... O 23! A ja o 5:30 rano miałam do pracy. ..
Za to mądre lotnisko wiecie co wyświetliło na tablicy? "Status lotu nieznany". Moja sis o mało nie zemdlala. .. A mąż w Paryżu nie widział co się ze mną dzieje. Mojej mamy siostra z Genewy wydzwaniala do niego, on do mojej mamy, mama do siostry. ..
Na dodatek rozładowal mi się tel. Wszyscy na pokładzie płakali. Łącznie ze mną. .. nie nawidzę sama latać.
O fuck.... Na zawał można zejść.

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:58   #1299
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Ufff dotarłam do domu, zjem coś i chyba położę się spać, póki córa nie wróci z przedszkola...

A rzeczywiście, nie pomyślałam o tym. Czyli farmer wchodzi w grę tylko z brązową...
Dzięki

To podobnie jak z przedszkolami w lbn, pewnie te same zasady.
Dzięki
Hahaha żebym ja miała jakieś zdjęcia brzuszka W poprzedniej ciąży, co jakiś czas mąż mi cykał specjalne brzuszkowe, a teraz nie mam nic - jedno z 5 miesiąca, ale tam malutki jeszcze był
Foty w lustrze nie mogę teraz zrobić, bo mam lustra zawieszone poziomo i dość wysoko
Jedynie na takich "przy okazji" widać brzuch. Te są tuż-przed- i poświąteczne, ale to niestety było pewnie z parę kg temu
Załącznik 7056691
Załącznik 7056696

Sinsayowa kiecka oczywiście musi być

Kciuki!!!

No nie, te wizyty takie pro forma właśnie, bo i tak antybiotyk do końca ciąży mam brać, bez względu na wyniki.
Tylko była zdziwiona, że przeciwciała nie pojawiły się jeszcze, nawet to konsultowała z innymi lekarzami.

Ja jeszcze nie wybrałam Dam znać

Fajne zakupy

A normalnie robi się 3 razy? Ja chyba poprzednim razem miałam tylko 2, w pierwszym i drugim trymestrze...
Ale jasne, że jak niepokoisz się, to zawsze lepiej upewnić się że wszystko ok niż o tym myśleć. A jakie miałaś dotychczasowe wyniki?

Super

Oby niczym!
super wyglądacie !! i mam takie same buty ehhe ja myślałam ,że w kazdym trymestrze się robi i ,że u mnie olali mi ostatnio położna mówiła ,że jak 2 razy nic nie było to w trzecim też nie będzie a poza tym to już nic groźnego ale jakoś jej nie uwierzyłam ja nie mam żadnych przecwiciał ale 2x nic nie wyszło.
Cytat:
Moi sąsiedzi dalej nie wiedzą.
Mamy się zorientowali tydzień temu.
Ale wszyscy myślą, że to 4/5 mc. I słyszę jak ładnie wyglądam. Jakby w ciąży z założenia trzeba było źle wyglądać.

Malutki brzuszek masz

Jak się uda to dziś.
Ja żadnej nie zostawię. Chyba wezmę l4.
Morelle Tobie na pewno nigdy nie powie nic innego tylko ,że pięknie wyglądasz

Cytat:
Też jestem kurdupel a z ta wagą to.już w ogóle ja mam 157 cm, śmieszne bo.urodziłam sie z 57 cm ... więc super, cały metr urosłam przez 30 lat
:hahaja:'.. wiec piona

hehe śmiesznie to brzmi metr przez 30 lat

Ja cały dzień mam chyba lekkie skurcze ,bratowa jak mnie zobaczyła to stwierdziła ,że wyglądam na wymęczoną albo zestresowaną... szczerze to cieszę się ,że malutka już pojechała mimo ,że była grzeczna.Dopiero teraz chyba trochę przechodzi ale odwołałam dzisiejszą klientkę i miałam myśl przez chwilę że pewnie wieczorem pojadę na ip chyba wezmę kąpiel ciepłą coś bym zjadła ale nic nie mam oprócz rosołu na obiad a nie mam ochoty.CHyba jestem panikarą
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 15:59   #1300
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Teraz bede sie czesciej odzywac jak bede u rodzicow bo brat heh zalatwil mi haslo do neta restauracji ktora jest obok bloku rodzicow i udalo mi sie poloczyc tylko mnie nie zdradzcie.
Policja! Proszę przyjechać na wizaż!
Stary 2017-05-08, 16:02   #1301
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
super wyglądacie !! i mam takie same buty ehhe ja myślałam ,że w kazdym trymestrze się robi i ,że u mnie olali mi ostatnio położna mówiła ,że jak 2 razy nic nie było to w trzecim też nie będzie a poza tym to już nic groźnego ale jakoś jej nie uwierzyłam ja nie mam żadnych przecwiciał ale 2x nic nie wyszło.

Ja cały dzień mam chyba lekkie skurcze ,bratowa jak mnie zobaczyła to stwierdziła ,że wyglądam na wymęczoną albo zestresowaną... szczerze to cieszę się ,że malutka już pojechała mimo ,że była grzeczna.Dopiero teraz chyba trochę przechodzi ale odwołałam dzisiejszą klientkę i miałam myśl przez chwilę że pewnie wieczorem pojadę na ip chyba wezmę kąpiel ciepłą coś bym zjadła ale nic nie mam oprócz rosołu na obiad a nie mam ochoty.CHyba jestem panikarą

Ja też już mam ogromne ssanie! Chilli może trochę poleż?

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
To dobrze, bo zaczynałam mieć wyrzuty sumienia, że znowu nic nie robię....

Po porodzie to się wszystkie za siebie weźmiemy i chyba przeniesiemy się na podforum Fitness

OMG!!!!
Jakiś medal powinnaś dostać za to, że jeszcze jej nie gruchnęłaś prosto w nos!!
Zdecydowanie teściowa potrzebuje maść na ból

Ale słodziaki.

O fuck.... Na zawał można zejść.
Bardzo mi się podoba ta maść
Stary 2017-05-08, 16:07   #1302
Mała!
Zakorzenienie

Hahaha

Cytat:

Hym, ja dziś miałam 9 twardnień,nie za bardzo wiem nadal czy powinnam wyciszyć czy nie...oczywiście wolę nie Ale wiesz co mam też takie wrażenie jakby ciągle zbliżał sie skurcz, cisnie mnie pecherz i w klatce ale brzuch mie twardnieje... kilka razy tak miałam, więc może to jakieś mniejsze skurcze? A u ciebie jak one sie dziś objawiają??
Odpocznij, weź ciepły prysznic i magnez!

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-08 o 16:08
Stary 2017-05-08, 16:08   #1303
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Morelle no właśnie w sumie leżę cały dzień ale chyba teraz lepiej bo wcześniej mnie pobolewał trochę ehhh uroki ciąży każda z nas coś o nich wie

maść na ból dupy jest mega!!
Stary 2017-05-08, 16:13   #1304
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość

.

Maść na ból swoją droga .. widziałyście reklamę "weź nie pier..l"?

Byłam na chwile i teściowej i pierwszy tekst? "Zmieniłaś sie na twarzy i brzuch ci urósł". No dziwne

Stary 2017-05-08, 16:14   #1305
morelle_
Zakorzenienie

No niestety chyba pod koniec lepiej leżeć.

A miałam wam pisać, że na tel ból każdy terapeuta odradzal ciepłe kąpiele i kompresy. Tylko zimNe
Stary 2017-05-08, 16:17   #1306
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:

No to jak nie wyszły Ci żadne przeciwciała, to możesz sobie zrobić dla świętego spokoju żeby o tym nie myśleć więcej, skoro Cię to niepokoi Ale na pewno będzie wszystko ok
Ja w 1 ciąży też nie miałam żadnych przeciwciał tzn. że nie miałam żadnego kontaktu z pasożytem przez całe życie i było wszystko ok, dopiero teraz pechowo gdzieś mnie dopadło.
Odpoczywaj i trzymam kciuki żeby te skurcze przeszły
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 16:21   #1307
vadi
*sportaddict*

Cytat:
oni na IP (przynajmniej u mnie) podchodzą bardzo ludzko do rzeczy, które ja np. brałam za 'czy przypadkiem nie przesadzam' i powtarzał mi tam każdy, że w ciąży nie ma co bagatelizować jak się ma wątpliwości i lepiej wszystko sprawdzić
Stary 2017-05-08, 16:24   #1308
poprostu
Zakorzenienie

Mała rozbawił mnie ten tekst

Minini ale masz wkurzającą teściową normalnie chyba po urodzeniu bym robiła brzuszki na jej oczach i mówiła nie wierzyłaś we mnie? no to patrz!

Morelle ale historia z tym lotem

Byłam dzisiaj u radcy prawnego, przedstawiłam się, a on "Ty jesteś siostrą X?" no i konsternacja, okazało się, że jak byłam kilkuletnim maluchem to on przychodził do mojego starszego brata i bawiliśmy się w bazę z koców i jak tu rozmawiać na poważne tematy ale podkreślił, że obowiązuje go tajemnica zawodowa bla bla

Idę na szkołę rodzenia już mam jej dość oby to były przedostatnie zajęcia

Sąsiadom urodziło się dziecko, macie pojecie jaki noworodek ma donośny płacz?
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 16:24   #1309
vadi
*sportaddict*

A propos maści, są także tabletki Ale wkleję linka, zamiast obrazka, żeby nie dostać bana

http://scontent.cdninstagram.com/t51....jpg?ig_cache_
Stary 2017-05-08, 16:35   #1310
nonie_
Zadomowienie

Nie nadrobię was dziewczyny, w weekend nie było nawet za bardzo kiedy czytać która mi streści co się ciekawego działo? jakies konkretne nowosci?
Zastanawiam sie czy synek sie nie obrócił bo inaczej czuje ruchy, dodatkowo jak siedzę na podłodze po turecku to strasznie czuję go chyba pod żebrami wizyta dopiero 17 maja. Za to w środę idę do dentysty kontrolnie
Co jeszcze... kupiłam kosz Mojżesza nie planowałam, tak mnie jakoś naszło
Dodatkowo aktualizacja brzuszka - 30t2d

IMG_1494254131.659374.jpg

IMG_1494254112.199975.jpg

nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 16:37   #1311
morelle_
Zakorzenienie

Poprostu świat jest mały

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Nie nadrobię was dziewczyny, w weekend nie było nawet za bardzo kiedy czytać która mi streści co się ciekawego działo? jakies konkretne nowosci?
Zastanawiam sie czy synek sie nie obrócił bo inaczej czuje ruchy, dodatkowo jak siedzę na podłodze po turecku to strasznie czuję go chyba pod żebrami wizyta dopiero 17 maja. Za to w środę idę do dentysty kontrolnie

Załącznik 7057196

Załącznik 7057191

Juz spory

Myślę, że się obrócił. Bo ja tak czułam żebra i okazało się, że to stopy bo mała już leży głową w dół
Stary 2017-05-08, 16:40   #1312
taedio
MerDer 4ever

Nonie ślicznie wyglądasz

Stary 2017-05-08, 16:52   #1313
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 7057196

Załącznik 7057191

Z tym czuciem inaczej ruchów miałam to samo i faktycznie mała się obróciła
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 16:52   #1314
Mała!
Zakorzenienie

Nonie
Ja dziś też mam 30t.2d. A wyglądasz ślicznie Brzuszek już całkiem konkretny

Stary 2017-05-08, 16:53   #1315
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha

Hym, ja dziś miałam 9 twardnień,nie za bardzo wiem nadal czy powinnam wyciszyć czy nie...oczywiście wolę nie Ale wiesz co mam też takie wrażenie jakby ciągle zbliżał sie skurcz, cisnie mnie pecherz i w klatce ale brzuch mie twardnieje... kilka razy tak miałam, więc może to jakieś mniejsze skurcze? A u ciebie jak one sie dziś objawiają??
Odpocznij, weź ciepły prysznic i magnez!

przy Tobie czuję się panikarą naprawdę w sumie to rano po śniadaniu się zaczęło lekkie bóle podbrzusza i twardnienia... nie mogłam się skupić na liczeniu ich... poszłam po melise i obiad blok obok i teraz będę leżeć i obserwować nie chce na razie tżta stresować bo on do 20 w pracy...
Stary 2017-05-08, 17:03   #1316
taedio
MerDer 4ever

Teraz na zdjęciu wątku na apce mam maść na ból

Stary 2017-05-08, 17:05   #1317
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Maść na ból swoją droga .. widziałyście reklamę "weź nie pier..l"?

Byłam na chwile i teściowej i pierwszy tekst? "Zmieniłaś sie na twarzy i brzuch ci urósł". No dziwne

Ojej ale dziwne

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Mała rozbawił mnie ten tekst

Minini ale masz wkurzającą teściową normalnie chyba po urodzeniu bym robiła brzuszki na jej oczach i mówiła nie wierzyłaś we mnie? no to patrz!

Morelle ale historia z tym lotem

Byłam dzisiaj u radcy prawnego, przedstawiłam się, a on "Ty jesteś siostrą X?" no i konsternacja, okazało się, że jak byłam kilkuletnim maluchem to on przychodził do mojego starszego brata i bawiliśmy się w bazę z koców i jak tu rozmawiać na poważne tematy ale podkreślił, że obowiązuje go tajemnica zawodowa bla bla

Idę na szkołę rodzenia już mam jej dość oby to były przedostatnie zajęcia

Sąsiadom urodziło się dziecko, macie pojecie jaki noworodek ma donośny płacz?

dlaczego masz już dość?
Z tym płaczem to cos tam wiem :P

Cytat:

Załącznik 7057196

Załącznik 7057191

Ślicznie wyglądasz

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Chilli odpoczywaj, oby zaraz przeszło!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 17:06   #1318
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

nonie wyglądasz bosko ,brzuszek idealny a co do nadrabiania w skrócie :jak to baby w ciąży, dużo jemy i wstawiamy zdjęcia pysznego żarełka później narzekamy na wagę ,chwalimy się brzuszkami i zakupami ,przeżywamy wizyty i trzymamy kciuki i coraz więcej bolączek zgłaszamy poza tym wszystko po staremu
Stary 2017-05-08, 17:09   #1319
Mała!
Zakorzenienie

Potrzebuje waszej szybkiej pomocy
Która pościel ładniejsza?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 74ab81db956e1638.jpg (125,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b7c75d9e575382e9gen.jpg (119,4 KB, 57 załadowań)

Stary 2017-05-08, 17:09   #1320
calineczka3
Zadomowienie

Hej. Nadganiam Was od soboty po kawałku i nie mogę nadrobić. Ale jestem już na postach z rana
Nadrobie dalej a póki co daje znać ze jestem po wizycie i wszystko ok. Znowu mam zrobić mój ulubiony posiew

Przez to ze byłam chora nie jadłam 2 tygodnie lodów i efekty od razu widać - 0,5kg w 20 dni. Dziwi mnie to bo mam wrażenie że brzuch mi bardzo wyrzucilo. .. Jak mały przybiera tylko na lodach to nie wróży nam to dobrze
W każdym razie idę na lody i frytki.

calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości