LIPCÓWKI część 5. - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-08, 22:17   #1381
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Chilli kciuki!
Stary 2017-05-08, 22:19   #1382
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Silimarillion, tak na oko. nic mi nie mierzył bo to chyba jednak za wcześnie.
Hymmm to dziwne, że tak na oko stwierdził... No ale może ma już doświadczenie w tym, niektórzy faceci mają miarki w oczach
Mojej siostrze ciotecznej (termin koniec czerwca/początek lipca) położna w szkole rodzenia już jakiś czas temu mierzyła tym cyrklem i mówiła, że na razie nie za bardzo wygląda żeby była możliwość urodzenia naturalnie. Chyba że się trochę rozciągnie za pomocą ćwiczeń, a dziecko będzie malutkie. Tyle że ona jest naprawdę drobniutka.
Także może warto zmierzyć, bo może jest wymiar jak najbardziej ok. Ale zawsze też na początku porodu można poprosić o zmierzenie.
Mnie poprzednio nikt nie mierzył całą ciążę, poprosiłam położną na początku porodu o to, była zdziwiona że nikt mnie nie mierzył wcześniej. Wyszło, że nie ma przeciwwskazań do naturalnego. Teraz też jeszcze nikt mnie nie mierzył.
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 22:19   #1383
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
No witaj
10 kg to nie tragedia, chyba norma nawet brawa za wyprawkę, ja już właśnie czekam paczkę z apteki i na ochraniacz i kilka pieluch i finito

Czekam na jakieś promocje papierosów co by zakupić wiecej... dajcie cynk jak coś

I właśnie zrobiłam nam śniadanie maz na 6:00 do pracy, a ja juz dla siebie robic nie będę musiała
Załącznik 7058046

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
W poprzedniej ciąży 10 kg na plusie miałam przy porodzie ale tym będę się później martwic.

Z papierosami dla malucha bym nie szalała hihi 😁 ja zrobiłam zapas pieluch na promocji w Rossie. 3 paczki, jedna 1 i dwie 2, chyba na początek wystarczy
Stary 2017-05-08, 22:20   #1384
taedio
MerDer 4ever

Sweet pokaz pokój i wyprawkę imprezowiczko
U mnie tez równe 10 kg

Mała jakich papierosów?

Stary 2017-05-08, 22:21   #1385
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Sweet pokaz pokój i wyprawkę imprezowiczko
U mnie tez równe 10 kg

Mała jakich papierosów?

Jutro wieczorem ma przyjść nasz uszak, dziś przyszła komoda, poukładam to będę się chwalić

Kiedy pierzecie ciuszki? Już? Czy jeszcze na luzie?
Stary 2017-05-08, 22:22   #1386
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Chyba podziękuje

Super, że wszystko ok
Z ta miednica to poczekaj na profesjonalny pomiar

Mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku

Haha siła podświadomości
Mi tez sie od razu skojarzyła z tapeta! jutro sprawdzę czy jeszcze jest!

Najlepszy prezent!

Haha chyba byłaby obraza do końca życia xd kusząca propozycja

Co za "projektantka"....

nie mialabym nic przeciwko żeby sie obrazila do konca zycia mialabym spokoj

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Cześć 😀 nie zabijcie mnie ale majówka tak mnie wciągnęła że znów zniknelam

Melduję, że wyprawka dla córki już prawie gotowa! Muszę zamówić jeszcze aptekę i parę drobiazgów do pokoju dziewczynek i będzie komplet. Od razu mi lżej na duszy!

Za to na duupie ciężej bo przytylam już 10 kg

Ide poczytać co u Was
w przyrodzie nic nie ginie waga musi sie zgadzać! lżej na duszy to ciężej w d..
brawo za kompletna wyprawke!

Cytat:
Dokładnie to samo chciałam napisać, że te leżaczki w takiej cenie widziałam juz wiele razy innie tylko na allegro, wiec to chyba nie jakaś super promocja.

Co do projektantki to faktycznie sie podpisała

Chilli pewnie leży pod KTG trzymam kciuki ja mam codziennie ok 12-13 skurczy... takich, które zauważyłam i czułam jako
mocne, jutro zadzwonię do mojego gina i zapytam czy coś z tym robić? Przed chwilą miałam mega, brzuch kwadratowy... az zdjęcie zrobiłam... i takie skurcze.w 32 tyg z Tymomem miały moc 90% wiec dziwne ze.moj gin to traktuje normalnie...no ale skoro tak, to ufam

Mala Ty to masz nerwy ze stali chyba, że tak potrafisz sie tym nie martwić

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Minini tylko jak będziesz prezent wręczała i życzenia składała to nie zapomnij dodać żeby grubo smarowała 🤣

grubo smarowala i łykała 3 razy dziennie niepier...

moj syn dzis marudził przed snem że nie chce isc do przedszkola jutro. pytalam czemu ale milczał jak zaklęty! wkońcu wydobyłam to z niego... robią próby do przedstawienia na dzien matki i pani mu kazała na wystąpieniu powiedziec jedno zdanie. a on nie chce wychodzić na scene i mowić tego przed wszystkimi bo sie wstydzi... matko! w życiu bym sie nie domyśliła że moje dziecko sie wstydzi! jeden z 4 najwiekszych rozrabiakow w grupie, pierwszy do każdej zabawy i aktywnosci a tu lęk przed sceną. no cóż, nie każdy urodził się mówcą
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 22:23   #1387
Mała!
Zakorzenienie

Papierosów bosz ten słownik, pampersów oczywiście

Nie wiadomo czy Chilli nie zostanie, u nas zawsze wolą zostawić:/ oby było dobrze wszystko.

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 22:27   #1388
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
To dziecko owijałas w kocyk i do ochraniacza? Dobrze rozumiem?
Przykrywałam ją kocykiem w spacerówce i przypinałam ochraniacz (pokrowiec na nóżki). Trzymał kocyk, a jednocześnie zabezpieczał przed wiatrem, deszczem, śniegiem. W gondoli podobnie.
Jakoś przy śpiworku boję się, że czasem dziecko może się w nim pocić, a różnymi rodzajami kocyków mogę regulować temperaturę w zależności od potrzeby, nawet w trakcie spaceru coś dołożyć albo zabrać.
Ale sam kocyk to za mało, bo nie zabezpiecza przed wilgocią właśnie. Więc te ochraniacze w gondoli i spacerówce (bez ocieplenia) to dla mnie wystarczająca opcja

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
bylam dzis u pani od projektu łazienki... powiedzialam co poprawić i ze chce dzis zamowic plytki wiec niech układa je tak jak juz ostatecznie mialyby być połozone na żywo. robi, robi, pol godziny minelo a ona do mnie - ale te lustro nie moze miec 80 cm. pytam czemu? bo widzi pani jak mi program tu łapie wysokość do tych czerwonych punktow? bedzie lustro 74 albo 84cm... no nie wytrzymalam! powiedzialam jej żeby sobie wyłączyła funkcję przyciągania do siatki albo recznie wpisala wysokość... zrobila sie czerwona jak katalog z paradyża leżacy na biurku i nie odezwala sie slowem.
to trafilam na projektantke... siedzialam tam 1,5 hzeby to skonczyla i polucztła mi te metry do zamowienia bo juz nie chcialam kolejny raz tam przychodzic!
O rany, nieźle kompetentna
Stary 2017-05-08, 22:30   #1389
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Jutro wieczorem ma przyjść nasz uszak, dziś przyszła komoda, poukładam to będę się chwalić

Ikeowski uszak?
Ok jak sie ogarniesz ze wszystkim to sie chwal

Ja jeszcze na luzie
Cytat:
nie mialabym nic przeciwko żeby sie obrazila do konca zycia mialabym spokoj

moj syn dzis marudził przed snem że nie chce isc do przedszkola jutro. pytalam czemu ale milczał jak zaklęty! wkońcu wydobyłam to z niego... robią próby do przedstawienia na dzien matki i pani mu kazała na wystąpieniu powiedziec jedno zdanie. a on nie chce wychodzić na scene i mowić tego przed wszystkimi bo sie wstydzi... matko! w życiu bym sie nie domyśliła że moje dziecko sie wstydzi! jeden z 4 najwiekszych rozrabiakow w grupie, pierwszy do każdej zabawy i aktywnosci a tu lęk przed sceną. no cóż, nie każdy urodził się mówcą

To wiesz co robic..

Haha właśnie tacy zazwyczaj sa wstydliwi słodkie
Cytat:
Papierosów bosz ten słownik, pampersów oczywiście

Nie wiadomo czy Chilli nie zostanie, u nas zawsze wolą zostawić:/ oby było dobrze wszystko.

No oby, oby

U mas tez zazwyczaj zostawiają. Mówią, że to nie przychodnia tylko izba przyjęć i zeby zrobić jakieś badania czy rozpoznanie trzeba byc na oddziale

Stary 2017-05-08, 22:34   #1390
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie to samo chciałam napisać, że te leżaczki w takiej cenie widziałam juz wiele razy innie tylko na allegro, wiec to chyba nie jakaś super promocja.
To nie będę tak rozpaczała, że nie mogę teraz kupić
Kciuki za nockę, żeby skurcze Cię nie męczyły

My Sweet Little Precious pochwal się zakupami
Stary 2017-05-08, 22:38   #1391
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Przykrywałam ją kocykiem w spacerówce i przypinałam ochraniacz (pokrowiec na nóżki). Trzymał kocyk, a jednocześnie zabezpieczał przed wiatrem, deszczem, śniegiem. W gondoli podobnie.
Jakoś przy śpiworku boję się, że czasem dziecko może się w nim pocić, a różnymi rodzajami kocyków mogę regulować temperaturę w zależności od potrzeby, nawet w trakcie spaceru coś dołożyć albo zabrać.
Ale sam kocyk to za mało, bo nie zabezpiecza przed wilgocią właśnie. Więc te ochraniacze w gondoli i spacerówce (bez ocieplenia) to dla mnie wystarczająca opcja

O rany, nieźle kompetentna

A już rozumiem. Ten ochraniacz bez ocieplenia faktycznie bardziej się przyda jak np będzie deszcz a na dworze w miarę ciepło jak teraz
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 22:38   #1392
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nie lubiłam występów w tym wieku
Weź, ten dzień matki i ojca, mi tak hormony buzują teraz, że na samą myśl chce mi się płakać ze wzruszenia, boję się kompromitacji, że będę ryczeć jak bóbr przez cały występ
Stary 2017-05-08, 22:52   #1393
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Też nie lubiłam występów w tym wieku
Weź, ten dzień matki i ojca, mi tak hormony buzują teraz, że na samą myśl chce mi się płakać ze wzruszenia, boję się kompromitacji, że będę ryczeć jak bóbr przez cały występ
ja co roku rycze na takich występach. po jasełkach syn mnie pytał czemu płacze, nie potrafił zrozumieć że to z radości
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 23:17   #1394
calineczka3
Zadomowienie

Nadrobiłam w końcu

Nie cytowałam, bo i tak by zniknęło, a teraz nie pamiętam co chciałam napisać

Xzora szczena mi opadła po Twoim szpagacie!

Minini współczuję, teksty teściowej straszne, powinna się wstydzić. Jak ja nie lubię takiego straszenia "mi jest źle, zobaczysz, Tobie też będzie"...
Jesteś pewna, że chcesz remontować ten dom?

Morelle dobrze, że masaż pomógł.
Co do spania z mężem dobrze Cię rozumiem. Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że w szpitalu będę spała kilka nocy bez męża i w porównaniu z tym od razu sam poród wydał się jakiś mniej straszny

Taedio ja też niedawno usłyszałam, że teraz już widać ciążę (w sensie brzuch). No dziwne byłoby gdyby w 7 miesiącu w obcisłej kiecce nie było widać...

Dziękuję za gratki

Cashmere jeszcze rybę dołożyłam do zestawu, żeby było zdrowiej
A co lodów to może jakieś domowe sorbety by Ci posmakowały?

Aggs ja ze słodyczami też przeginam

Chili daj znać co z IP!

Sill gdzie jedziecie w góry? Też chciałam gdzieś wyskoczyć chociaż na jedną noc, ale nie bardzo mamy kiedy.
Teraz zaczynamy w końcu remont.

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Te leżaczki tiny love cały czas są w dobrych cenach na Allegro
W tym sklepie marko z kodem, który gdzieś tu przesyłałam są za mniej niż 300 już z przesyłką Tylko było chyba 5 kolorów, a teraz jest jeden.

To mierzenie cyrklem to jakiś standard? Też chcę być zmierzona
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-08, 23:37   #1395
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
ja co roku rycze na takich występach. po jasełkach syn mnie pytał czemu płacze, nie potrafił zrozumieć że to z radości
Ech te występy... U nas to będzie pierwszy raz!
Do tej pory były tylko jasełka połączone z dniem babci i dziadka, ale córa nie była na nich, bo miała wtedy zapalenie zatok.
Najbardziej boję się, że moja mała też zacznie płakać albo przestraszy się, jak zobaczy mnie płaczącą Chciałabym jakoś się powstrzymać, ale nie wiem czy dam radę

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Sill gdzie jedziecie w góry? Też chciałam gdzieś wyskoczyć chociaż na jedną noc, ale nie bardzo mamy kiedy.
Teraz zaczynamy w końcu remont.

W tym sklepie marko z kodem, który gdzieś tu przesyłałam są za mniej niż 300 już z przesyłką Tylko było chyba 5 kolorów, a teraz jest jeden.
W rejony Gubałówki, miejscowość Ząb
W pierwszy weekend po powrocie mamy zaplanowane malowanie pokoju córek - mam nadzieję że się uda. Także też remoncik nas czeka, bo dodatkowo chcę jeszcze pomalować parę mebli (tzn. mąż ma pomalować), zrobić w salonie przemeblowanie i dokupić trochę mebli
Mam zachowany Twój kod Tylko on jest chyba do końca czerwca, a turkusowy tiny love ma być dostępny ok 30 czerwca dopiero, teraz nie da się kliknąć Może zdążę z tym rabatem

Możesz poprosić położną o zmierzenie: w szkole rodzenia, w placówce gdzie masz zadeklarowaną, czy szpitalu przy okazji zwiedzania
Stary 2017-05-09, 04:20   #1396
Samantha7
Zakorzenienie

Hej!
Ja dziś pół dnia sprzątałam . Tz mi pomógł umyć wanne jak wrócił z pracy, a potem zabrał małego na piłkę do parku, a ja nadrobiłam co u Was i zasnęłam ze zmęczenia , wszystko mnie boli i ledwo chodzę
Maluch w środku mi się tak wypiął, ze noe macie pojęcia. Było to tak dziwne i duże , ze wyglądało jakby całe swoje ciało chciał przez skore wysadzić
Mam zdjęcie , ale ono tego tak nie oddaje.

Śliczne te Wasze brzuszki dziewczyny
Aż nie mogę uwierzyć , ze zaczynaliście z taka waga , a wzrostowo jesteśmy wszystkie podobnie.
Ja mam 160cm urodziłam się 57cm oraz 3600g jakoś tak. Mama moja popękała w 20miejscach Mówiła, ze byłam największym jej dzieckiem
A moja siostra taki karakan 50cm się urodziła a ma 168cm, a najmłodsza sis przegięła poprostu bo ma 180cm Co za niesprawiedliwość.
Ja ciąże zaczynałam z waga 60kg bo mi się przytyło. Zawsze na jesień tyje te 3-4kg jak jakiś niedźwiedź Hahaha.

Brawa za Wasze wizyty . Maluszki rosną w sile

Minini - Twoja teściowa dowaliła na maxa
Maść jej się napewno przyda Hahahaha

Chilli - kciuki dla Ciebie 🏻
Obym rano zobaczyła tu dobre wieści

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 04:21   #1397
Samantha7
Zakorzenienie

IMG_1494296453.633531.jpg
Patrzcie na ta górę nie wiem jak można tak się wypiąć .

Stary 2017-05-09, 04:23   #1398
Samantha7
Zakorzenienie

A co do kotów to i ja przedstawię moja staruszkę IMG_1494296571.158344.jpg

Stary 2017-05-09, 05:56   #1399
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Zaczęłam 3 tyg temu.

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Załącznik 7058211

Nieźle

Dzień dobry
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 06:08   #1400
Samantha7
Zakorzenienie

Minini - mój syn tez zbój pierwsza liga, a jak trzeba coś t jest wstydnis straszny

Widziałam, ze o muzyce trochę gadalyscie.
Ja słucham metalu , rocka. Moje ulubione bands to godsmack, korn, Metallica, sevenfold , ale lubię tez niektóre kawałki slipcnotow
Mój Tz lubi muzykę lat 80 typu Sandra, bad boys blue

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Zaczęłam 3 tyg temu.

Nieźle

Dzień dobry

Dzień dobry!

Sweet- ja mam już wszystko wyprane i poukładane.
Procz tych ostatnich zakupów , ale to za mało żeby prac, wiec wypiore z naszymi ubraniami bo ja nie używam jaki specjalnych proszków ponieważ używam dla nas eko proszku i zmiękczacza od Xlat wiec bez sensu mi za dzieciowe płacić dodatkowo.

Btw! Wiecie , ze tu niektóre matki nie piora ubranek nowych przed bo są przecież nowe
Jak urodziłam Miska to mnie lekarz się zapytał w szpitalu czy uparłam ubranka przed użyciem bo mój syn miał jakaś wysypkę.
Powiedziałam , ze oczywiście , ze tak i ze wyprasowalam tez, a on do mnie ze bardzo mądrze bo sporo mam tego nie robi

Stary 2017-05-09, 06:20   #1401
morelle_
Zakorzenienie

Ja dziś chciałam drugi karton 68cm wyprać, ale wszyscy mi każą nie ruszać się z łóżka :/

Muszę sobie kupić jakieś 2 bluzki bo nic mi nie pasuje do płaskich butów.
Wczoraj ubrałam sweter 32 to skończył mi się w połowie brzucha 34 jakoś naciagnelam. Idę popatrzeć na asos.
Stary 2017-05-09, 06:32   #1402
Samantha7
Zakorzenienie

Ja to się ostatnio ubieram jak idiota centralnie .
Nobla temu kto leginsy wymyślił bo inaczej nie wiem co bym zrobiła. Kupiłam sobie na początku ciąży dwie pary jeansów ciążowych, ale są już na mnie za ciasne w brzuchu . Strasznie są drogie te ubrania i szkoda mi kasy na te dwa mce wydawać .
Muszę sobie kupić jakieś zwykle dwie sukienki na lato to przynajmniej potem będę mogła je użyć na plaże.
Całe szczęście , ze tutaj nikt nie zwraca uwagi na ubiór. Elegancka torebka do trampek to norma

Stary 2017-05-09, 06:35   #1403
morelle_
Zakorzenienie

Właśnie mi też szkoda kasy na takie ubrania. Co ja później z tym zrobię. W życiu nie nosiłam tyle jeansów. Legginsów i thirtow nie noszę.
Sukienka plażowa dobra myśl, tylko za zimno jeszcze.

Gdzie to lato!
Stary 2017-05-09, 06:45   #1404
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 7058211

Ale wygibasy u ciebie super.

Witam was z ranka jak to u mnie bywa z wyrka oczywiście.

Co do prania ciuszkow ja jeszcze nie mam wypranych zaczne jak mi lekarz pozwoli wstać. Trzymam kciuki ze od polowy czerwca ten dzien nastąpi. Moja mama tylko poprała w naszych proszkach bo to wszystko od kogoś. A jakbym wczesniej sie rozpakowala to trudno damy rade i tak duzo tego nie ma bo wszystko w różnych rozmiarach wiec najwyzej dzieciowego nie użyję i nie bedzie wyprasowane.

Z resztą jak pamiętacie mój tesciu powiedział jakie spanie i odpoczywanie po porodzie. Więc myślę ze jak do torby szpitalnej wrzucę te ciuchy i żelazko to bedzie oki gorzej tylko będzie z deską do prasowania ale to na plecy zarzucę.

Natrafiłam na fajny kawał:
Młodzi szykują się do zoo. Dziewczyna jest w ciąży. Teściowa oburzona:
- W ciąży do zoo? Tylko na małpy nie patrz!
- A na żmije można?
- Nie można!
- To mamusia wyjdzie!
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 07:19   #1405
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mi też szkoda kasy na takie ubrania. Co ja później z tym zrobię. W życiu nie nosiłam tyle jeansów. Legginsów i thirtow nie noszę.
Sukienka plażowa dobra myśl, tylko za zimno jeszcze.

Gdzie to lato!

Ja akurat nosze leginsy ale nie takie jakie mam teraz . Nie nosze jako takich t-shirtow ale bluzki nosze. Jeansy tez nosze.
Morelle jaki Twój styl jest co nosisz?
Ja nie cierpię spódnic czy sukienek. Dla mnie to jak za karę choć ładnie wyglądam to nie umiem.
Mój Tz lubi jak nosze obcisłe rzeczy i nie lubi ubrań typu tunika. Mówi ze laski worki noszą i cała kobiecość swoją chowają.

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość

Co do prania ciuszkow ja jeszcze nie mam wypranych zaczne jak mi lekarz pozwoli wstać. Trzymam kciuki ze od polowy czerwca ten dzien nastąpi. Moja mama tylko poprała w naszych proszkach bo to wszystko od kogoś. A jakbym wczesniej sie rozpakowala to trudno damy rade i tak duzo tego nie ma bo wszystko w różnych rozmiarach wiec najwyzej dzieciowego nie użyję i nie bedzie wyprasowane.

Z resztą jak pamiętacie mój tesciu powiedział jakie spanie i odpoczywanie po porodzie. Więc myślę ze jak do torby szpitalnej wrzucę te ciuchy i żelazko to bedzie oki gorzej tylko będzie z deską do prasowania ale to na plecy zarzucę.

- A na żmije można?

- Nie można!

- To mamusia wyjdzie!

Hahahaha dobre 🏻

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Darietta - poproś mamę masz taka fajna niech Ci wypierze trochę ubranek i wyprasuje

Stary 2017-05-09, 07:33   #1406
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat nosze leginsy ale nie takie jakie mam teraz . Nie nosze jako takich t-shirtow ale bluzki nosze. Jeansy tez nosze.
Morelle jaki Twój styl jest co nosisz?
Ja nie cierpię spódnic czy sukienek. Dla mnie to jak za karę choć ładnie wyglądam to nie umiem.
Mój Tz lubi jak nosze obcisłe rzeczy i nie lubi ubrań typu tunika. Mówi ze laski worki noszą i cała kobiecość swoją chowają.

Hahahaha dobre ��

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Darietta - poproś mamę masz taka fajna niech Ci wypierze trochę ubranek i wyprasuje

Tunik też nie noszę.

Noszę koszule, spódnice, spodnie na kant, sukienki i szpilki. Marynarki i eleganckie bluzki.
Biznesowy - biurowy. Spotkania Zarządu. Itd.
Jeansy tylko w pt.

Na urlopie trochę szaleje z odkrytymi plecami. Ale też sukienki itd.
Stary 2017-05-09, 07:38   #1407
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Tunik też nie noszę.

Noszę koszule, spódnice, spodnie na kant, sukienki i szpilki. Marynarki i eleganckie bluzki.
Biznesowy - biurowy. Spotkania Zarządu. Itd.
Jeansy tylko w pt.

Na urlopie trochę szaleje z odkrytymi plecami. Ale też sukienki itd.

Oh rozumiem teraz. Jak pracowałam w ekskluzywnym salonie to musieliśmy się tak ubierać. Do tego na czarno. Nie lubiłam tego. Spodnie na kant to w ogóle nie, ale eleganckie rurki lubię z materiału i szpilki.

Stary 2017-05-09, 07:59   #1408
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Oh rozumiem teraz. Jak pracowałam w ekskluzywnym salonie to musieliśmy się tak ubierać. Do tego na czarno. Nie lubiłam tego. Spodnie na kant to w ogóle nie, ale eleganckie rurki lubię z materiału i szpilki.

Ja w sezonie jesień/zima zawsze na czarno
Pracuję 10 lat w centrali banku
Rurki z materiału też lubię

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Mam wrażenie, że jest lepiej po wczorajszym masażu jeszcze jutro i mam nadzieję, że puści.
Jutro też mam drugie usg 3 trymestru. Zaprosiłam sis na wizytę

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Jednak najgorzej wpływa na mnie chodzenie po schodach. Zeszlam zrobić śniadanie. Wróciłam do sypialni i masakra :/
Stary 2017-05-09, 08:00   #1409
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość

- A na żmije można?
- Nie można!
- To mamusia wyjdzie!
Hahaha trafione jak.nie wiem

Dzień dobry dziewczyny

Samantha... nieźle sie wypycha, może remont robi w swoim apartamencie

Morelle fajnie z tym masażem, mi sie marzy taki relaksacyjny... chyba zadzwonię po masażystę

Miałam głupie sny... az mi sie płakać chciało jak sie obudziłam, że mąż miał inną i.niby mnie kochał ale nie mógł sie zdecydować... u ja mu pomagałam decyzję podjąć... za jakąś siksą biegał :/ ale jakby czułam, że to nie na poważnie, to czułam też brak już tej więzi miedzy nami... STRASZNE!

A paradoks taki, ze wczoraj dostałam od mojego męża bukiet róż i czekoladke moja ukochaną, co by mi smutno nie było jak go nie ma

W ogole to.nie nastawil budzika i dobrze ten sen.mnie obudził o 5:20 bo na 6 miał do pracy

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-09 o 08:54
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-09, 08:11   #1410
morelle_
Zakorzenienie

Mała straszny sen!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości