|
|
#4831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
![]() dziś wąchałam Allegorię Pamplelune fajny zapach, ale strasznie nietrwały.. psiknęłam nadgarstek koło 16 i teraz już prawie nic nie czućza to nowy CK pachnie prawie identycznie jak krem matująco - nawilżający Nivea (dla cery mieszanej i tłustej - ten drugi pachnie inaczej) zawsze jak go używałam myślałam sobie, że pachnie jak jakieś perfumy, a tu proszę perfumy pachną jak on ![]() niemniej jednak zapach ten podoba mi się, choć nie przywołuje lata (przez to, że już go znam )Cytat:
![]() Ja też byłam na zakupach, ale z TŻ to tak jakoś.. No i otworzyli w Arkadii Bershkę (pewnie już dawno, ale to moje dzisiejsze odkrycie ) jakież tam fajne ubrania mają w Orsay przymierzyłam piękną żółtą sukienkę z brązowym paskiem wiązanym na kokardkę - cudo musi być moja w Deichmannie balerinki, które mi się podobały okazały się paskudne ;D przymierzyłam czerwone szpilki w białe groszki, ale coś w nich było nie tak (podświadomie czułam ), więc nie kupiłami tak upłynęło mi kilka godzin w centrum handlowym.. wróciłam tylko z dezodorantami Rexony
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpieszczania ciąg dalszy- wykupiłam Gosha na all.
2 eyelinery w pędzelku z wiosennej kolekcji (ciemna zieleń i granat) i 2 lakiery do paznokci (czarny i granat) i spłukałam się teraz dokumentnie ![]() MagJę skusiłam na granatową kredkę- możecie ją lać za złamanie odwyku
|
#4833 |
|
po prostu Em :)
|
Ja też kupiłam dziś kilka rzeczy.
W H&M spinki z niebieskimi kwiatuszkami, w Bershce upolowałam spódnicę na maturę (na dodatek był to pierwszy sklep w którym szukałam! W Sephorze zdecydowałam się w końcu na puder mineralny L'Oreala i z pierwszych testów jestem bardzo zadowolona. Wyglądała okropnie.. Zrobiła zakupy za ponad 500 zł (stojąc już przy kasie stwierdziła, że dobierze sobie coś jeszcze i wraz z konsultantką poszły wybierać! Dokładała jakieś drobne w gotówce, płaciła innymi kartami, no myślałam że wyjdę z siebie.
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko szalejesz
ja dalej rozmyslam nad emerald dream czekam tez na wakacyjne lancome'y, moze w koncu sie pojawia. figa i irys guerlain'a mi sie strasznie podoba - ale finansowo nie wyrobie
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli ktoras z was jest z warszawy to niech idzie do zlotych tarasow.na 2 pietrze jest sklep ale nie pamietam nazwy wiem ze na szyldzie jest narysowana nutka,tam sa fajne dodatki do wlosw.szczerze polecam
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
em, gratuluję zdobyczy
![]() ziz, no poszalałam aż za bardzo, chyba nawet nigdy tyle kasy jednego dnia nie przepuściłam ![]() Ale czuję, że to szaleństwo podyktowane jest po części stresem z sytuacją na studiach zakupowa euforia skutecznie mnie odciąga od tego tematu. I czuję się z tym coraz gorzej, bo nigdy od stresu nie uciekałam w taki sposób ![]() Tak więc znikam dzielnie walczyć z mikrobiologią, choć w tym wypadku nawet mój maksymalny wysiłek może nie wystarczyć
|
#4837 | |||
|
Zadomowienie
|
No ma się rozumieć
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
._________________________ __________ Mnie się dziś nawet do klubu ze znajomymi nie chciało wyjść. Zrobiłam sobie maseczkę drożdżową, wymoczyłam tyłek w wannie z olejkiem pomarańczowym, nałożyłam tonę ujędrniaczy (jednak wolę białego nutrilifta), wymalowałam paznokcie na wściekle czerwony kolor i zbieram się spać . Starość nie radość .Tonik Hydrabio bardzo mi pasuje (nie uczulił mnie, a to już dużo), zatem planuję dokupić jeszcze mleczko do dem. i krem nawilżający, ten riche, czy jak mu tam .W przyszłym tygodniu będę u rodziców, to przejdę się po wszystkich sephorach, douglasach oraz innych marionnaudach i mam nadzieję, że wybiorę jakiś nowy zapach oraz przymierzę się do pryzmowego kompaktu G, tzn. jeśli nie wydam wszystkiego podczas zakupów w Krakowie .
|
|
#4838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może chociaz takie połowiczne kreseczki dasz rade zrobić? ech, czy ja wiem ![]() Cytat:
|
|
#4839 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja właśnie doszłam do siebie i dopiero zaczynam żałować niewykorzystania zniżki na cokolwiek. No ale trudno, w końcu wczoraj nie potrafiłam nic sobie wybrać, a dzisiaj to szkoda gadać.
![]() Dobrze, że w końcu doszłam do siebie i mój żołądek nie wyczynia już dziwnych akrobacji. Jeszcze trochę i zaraz przestanę być senna.
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
ja oddawalam sie uciechom intelektualnym, ale to chyba zbyt duzo dla mojego malego mozdzku i zrobilam sie strasznie senna
] i jakos tak literki w ksiazce mi sie zaczely zamazywac
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
udało się
kupiłam 2 biustonosze i 2 pary majtek do kompletu Feliny i okazuje się, że mam 85G, a nie żadne H czy I do tego kupiłam buty ![]() i nadprogramowo spodnie (czarne jeansy, ktorych szukałam x lat ), których nawet nie muszę skracać ![]() i najzwyklejszy czarny top z niezaokrąglonym dekoltem, bo potrzebuję czegoś pod tuniki z dużym dekoltemMama się na mnie obraziła (3 lata z takimi do klasy chodziłam i wlasnie w takich kurteczkach chodzili, nie moja wina, ze wyrobilo mi sie takie skojarzenie). jak przedstawil to mojej Mamie jako argument (bo w koncu nie kupił), to mało mnie nie udusiła. Jeszcze mi wypomina, chociaż dobre 5h minęło
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Daria dzinsy to w jakiejs sieciowce?
bo ja czarnych zwyklych szukam i szukam...
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
w C&A
za 129zł są idealne: nie za wysokie, ale też nie biodrówki, takie w sam raz - trochę poniżej pępka ani nie chamsko zwężane ani też nie jakoś mocno rozszerzane, raczej proste nie mają białych czy żółtych/rudych nitek, których przy czarnych spodniach nie trawię mają nieco lycry w składzie, ale nie za dużo, więc są ok są z kolekcji(?) Yessica są 3 wersje jeśli chodzi o długość: Short, Normal i Long w ogóle teraz w C&A jest ogrom spodni, najprzeróżniejszych i we wszystkich rozmiarach, kolorach i fasonach - od 32 do 50 albo 52 gdyby nie ta felina, pewnie bym kilka par od razu kupiła
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
dziekowac
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piękna pogoda dziś
![]() PS. Hosenko śliczny avek
|
#4846 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witajcie dziewczyny
Byłam wczoraj na Festiwalu Urody organizowanym przez drogerie Rossmann, naoglądałam się różnych cudowności. Wąchałam kokosową serię Ziaji, bosko pachnie. Wpadły mi w oko trójeczki cieni Manhattanu, chciałam je kliknąc na all ale nie ma ![]() Dostałam też wczoraj moje zakupy MAC-owe, zakochuję się w tej marce |
|
|
|
#4847 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() W środku do nocy do Was zajrzałam, naskrobałam co nieco i mi się Wizaż zwiesił Dobrze, że sobie treść skopiowałam bo by mi się nie chciało znów tego samego pisać Zwłaszcza, że mam jeszcze kupę roboty, a dziś wieczorem wyjeżdżam. Uciekam od Was ![]() Cytat:
em, współczuję takiej codziennościCytat:
A co do Twoich wód to w końcu jedno ma % i drugie ma %, jedno woda i drugie wÓda, więc praktycznie na jedno wyszło ![]() Cytat:
Do zrobienia fotek kolorówce chyba, nie przesadzając, pół roku się zbieram ![]() Cytat:
Cytat:
Ale i tak nikt nie bije ![]() A kredka, no cóż, nie była niezbędna, ale i tak nie mam wyrzutów sumienia, bo w sumie z listy zachcianek, które mogłam kupić, nabyłam tylko 2 rzeczy, czyli pędzelek do linera S. i sprężynę do loków Osmo. Ta ostatnia to w sumie bardziej niezbędnik był, po tym jak Goldwell mnie wysypką uszczęśliwił Zresztą jeszcze się może okazać, że nie jedna, a dwie kredki będą Bo granacik jest pewny, a czekam(y) jeszcze na odpowiedź w sprawie zieleni.Cytat:
Ale chętnie poznam opinię o mleczku Hydrabio ![]() Cytat:
![]() A w Twoje 85G nie wierzę Nie jesteś taka szeroka, żeby 85-tki nosić Także pewnie lepiej by leżało właśnie H czy I, ale z mniejszym obwodem |
|||||||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty tez widze ze szalejesz z avkami
![]() Cytat:
Piękna pogoda, byalm w kościele w nowych butkach i są super wygodne Zmykam - musze się przygotować na jutro (choć nie wiem z czego ) na ten "sprawdzian". Mam pokserowane i wydrukowane materiały o UKS - możena coś się przyda
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie od piatku nie moge zmusic do pstrykania fotek kosmetykom
chodze i robie fotki makro sliamczkom, kwiatuszkom i innym takim a jak przychodze do domu to wena odchodzi ![]() ale juz poczynilam stosowne zakupy kartonow kolorowych coby tlo odpowiednie wybrac, wiec nie jest zle. dzis jest ladne swiatlo wiec jest szansa, ze cos cykne
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejne całościowe obfocenie przewiduję po wakacjach
|
|
#4851 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Za to mam zamiar zrobić gruntowne wiosenne porządki, które na pewno obejma też kolorówkę. Tylko jakoś tak zebrać się nie mogę.
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Róbcie, róbcie fotki, bo ja chcę pooglądać
Hosenki zbiory już przejżałam Tylko ponoć po 3 maja poczta strajkuje(info od mego exa a on jest listonoszem) i nie wiem czy mi paczucha przyjdzie z Wa-wy do tego czasu A zamówiłam sobie ten szampon i odżywkę na porost włosków i pewnie se poczekam na dostawę
|
#4853 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja się zebrałam jakoś do zdjęc-obstrykałam osobno zakupy z truskawki, zbiory MAC-a i aktualizację
|
|
|
|
#4854 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja jestem ciekawa jak długo ten strajk potrwa i czy mój podkład z Tru zdąży dolecień przed 1.05.
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
niedawnoi wstalam po nocnych szalenstwach i tak sie wlasnie zastanawiam czy by sobie nie zrobic dzis dnia spa w domu - czyli peelingi, maseczki i te sprawy... ale z drugiejk strony pogoda ladna, szkoda siedziec w domu... milego dnia!
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są tylko 3 dni, bo czwartek i piątek jest dniem wolnym a od przyszłego poniedziałku strajk ![]() Akurat teraz jak jeszcze miałam w planach parę zakupów z neta.
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Masz na myśli strajk poczty polskiej? myslałam ze to ma byc tylko 1 dzień... a ja czekam na moje matrixy... mam nadzieje, ze dostane je przed długim weekendem...
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam na jeszcze nie wyslane demetery, tyle dobrze, ze z usa przyszly bez sensacji po drodze. jesli zostana wyslane jutro moze dojda do srody [nadzieja matka glupich
].a ze jestem na allegrowym odwyku na nic wiecej nie czekam
|
#4859 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
No właśnie ja sobie uświadomiłam, ze mi się maska do włosów niebawem będzie kończyć. Mam nadzieję, że strajk się szybko skończy. Ktoś wie, ile maski L'oreal Prof. kosztują w sklepach fryzjerskich?Cytat:
|
||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
ice dwa razy tyle co na allegro. male opakowanie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

fajny zapach, ale strasznie nietrwały.. psiknęłam nadgarstek koło 16 i teraz już prawie nic nie czuć
)

musi być moja

Wyglądała okropnie.. Zrobiła zakupy za ponad 500 zł (stojąc już przy kasie stwierdziła, że dobierze sobie coś jeszcze i wraz z konsultantką poszły wybierać!
zakupowa euforia skutecznie mnie odciąga od tego tematu. I czuję się z tym coraz gorzej, bo nigdy od stresu nie uciekałam w taki sposób 

), których nawet nie muszę skracać 
bo ja czarnych zwyklych szukam i szukam...

A zamówiłam sobie ten szampon i odżywkę na porost włosków i pewnie se poczekam na dostawę