Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 19:38   #4831
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Moja zniżka do S. się chyba zmarnuje, chyba że mama skorzysta, bo chciała. Aqua Allegoria chwilowo pozostanie marzeniem, bo wczoraj przepiłam wszystkie pieniądze, które mogłam na nią wydać. Za to dokonałam zaskakującego odkrycia - Żołądkowa Gorzka wcale nie jest gorzka,

Uch, dawno się tak nie załatwiłam.
Czasem trzeba zatopić smutki

dziś wąchałam Allegorię Pamplelune fajny zapach, ale strasznie nietrwały.. psiknęłam nadgarstek koło 16 i teraz już prawie nic nie czuć

za to nowy CK pachnie prawie identycznie jak krem matująco - nawilżający Nivea (dla cery mieszanej i tłustej - ten drugi pachnie inaczej) zawsze jak go używałam myślałam sobie, że pachnie jak jakieś perfumy, a tu proszę perfumy pachną jak on
niemniej jednak zapach ten podoba mi się, choć nie przywołuje lata (przez to, że już go znam )

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W poniedziałek mam rozmowę w sumie to nie rozmowa tylko sprawdzian z "przygotowania do zawodu" . Ucieszyłam się gdy zadzwonili, ale potem wieczorem cieszyłam się już mniej, jak zobaczyłam w necie ilu jest kandytatów na to 1 miejsce: 79

Byłam dziś na zakupach Kupiłam żółtą (ale nie intensywnie żółtą) torebke na długim pasku i czarne buty na obcasie Takie jakich szukałam Z jednej strony zabudowane a zdrugiej nie (pisałam o takim modelu kiedyś - mierzyłam tego typu w CCC ale były szerokie ....) i z dziurką (zawsze problemem były za długie palce ). W tych o dziwo wszystko jest ok: jupi: Są wąskie, a i palce się mieszczą Wpadły mi jeszcze w oko podobne fioletowe (mniej zabudowane) , ale to już jak dostanę zwrot podatku - niby nie były drogie, bo nie skórzane (tzn skórka tylko w środku, ale z wierzchu i tak mięciutkie ), ale jak portfel pusty to pusty - więc nawet i tych 85 zl nie wygrzebię z niego
Zatem powodzenia na rozmowie

Ja też byłam na zakupach, ale z TŻ to tak jakoś..
No i otworzyli w Arkadii Bershkę (pewnie już dawno, ale to moje dzisiejsze odkrycie ) jakież tam fajne ubrania mają miałabym ochotę na parę rzeczy
w Orsay przymierzyłam piękną żółtą sukienkę z brązowym paskiem wiązanym na kokardkę - cudo musi być moja
w Deichmannie balerinki, które mi się podobały okazały się paskudne ;D przymierzyłam czerwone szpilki w białe groszki, ale coś w nich było nie tak (podświadomie czułam ), więc nie kupiłam

i tak upłynęło mi kilka godzin w centrum handlowym.. wróciłam tylko z dezodorantami Rexony
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 21:09   #4832
rzyrafka
Zakorzenienie

Rozpieszczania ciąg dalszy- wykupiłam Gosha na all. 2 eyelinery w pędzelku z wiosennej kolekcji (ciemna zieleń i granat) i 2 lakiery do paznokci (czarny i granat) i spłukałam się teraz dokumentnie
MagJę skusiłam na granatową kredkę- możecie ją lać za złamanie odwyku
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 21:15   #4833
emememsik
po prostu Em :)

Ja też kupiłam dziś kilka rzeczy. W H&M spinki z niebieskimi kwiatuszkami, w Bershce upolowałam spódnicę na maturę (na dodatek był to pierwszy sklep w którym szukałam! ) i zielono-zieloną tuniką. W Sephorze zdecydowałam się w końcu na puder mineralny L'Oreala i z pierwszych testów jestem bardzo zadowolona. Tylko trochę się wkurzyłam, bo stałam przy kasie chyba z 15 minut, mimo że przede mną była tylko jedna osoba - wypacykowana pani koło czterdziestki, która pobiła chyba rekord w ilości nałożonego podkładu na twarz. Wyglądała okropnie.. Zrobiła zakupy za ponad 500 zł (stojąc już przy kasie stwierdziła, że dobierze sobie coś jeszcze i wraz z konsultantką poszły wybierać! ). Jak doszło do płacenia okazało się, że.. nie ma tyle kasy na koncie! Dokładała jakieś drobne w gotówce, płaciła innymi kartami, no myślałam że wyjdę z siebie.
Stary 2008-04-26, 21:19   #4834
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko szalejesz

ja dalej rozmyslam nad emerald dream czekam tez na wakacyjne lancome'y, moze w koncu sie pojawia. figa i irys guerlain'a mi sie strasznie podoba - ale finansowo nie wyrobie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 21:28   #4835
ANNA C
Raczkowanie

Jezeli ktoras z was jest z warszawy to niech idzie do zlotych tarasow.na 2 pietrze jest sklep ale nie pamietam nazwy wiem ze na szyldzie jest narysowana nutka,tam sa fajne dodatki do wlosw.szczerze polecam
ANNA C jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 21:47   #4836
rzyrafka
Zakorzenienie

em, gratuluję zdobyczy

ziz, no poszalałam aż za bardzo, chyba nawet nigdy tyle kasy jednego dnia nie przepuściłam

Ale czuję, że to szaleństwo podyktowane jest po części stresem z sytuacją na studiach zakupowa euforia skutecznie mnie odciąga od tego tematu. I czuję się z tym coraz gorzej, bo nigdy od stresu nie uciekałam w taki sposób

Tak więc znikam dzielnie walczyć z mikrobiologią, choć w tym wypadku nawet mój maksymalny wysiłek może nie wystarczyć
Stary 2008-04-26, 22:14   #4837
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
rzyrafka Ty też dasz radę, Agnieszki zawsze dają radę, prawda 0306?
No ma się rozumieć .

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Do takich to praktycznie każdy kolor pasuje, nie to co do niebieskich
Ja mam bardzo ciemne brązowe oczy, ale jestem naturalną blondynką (zawsze wszyscy się dziwią jak to możliwe), niestety choć kolorystycznie mogłabym poszaleć, to niestety kreski u mnie stanowczo odpadają, nad czym ubolewam strasznie .
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tylko trochę się wkurzyłam, bo stałam przy kasie chyba z 15 minut, mimo że przede mną była tylko jedna osoba - wypacykowana pani koło czterdziestki, która pobiła chyba rekord w ilości nałożonego podkładu na twarz. Wyglądała okropnie.. Zrobiła zakupy za ponad 500 zł (stojąc już przy kasie stwierdziła, że dobierze sobie coś jeszcze i wraz z konsultantką poszły wybierać! ). Jak doszło do płacenia okazało się, że.. nie ma tyle kasy na koncie! Dokładała jakieś drobne w gotówce, płaciła innymi kartami

Cytat:
ziz, no poszalałam aż za bardzo, chyba nawet nigdy tyle kasy jednego dnia nie przepuściłam

Ale czuję, że to szaleństwo podyktowane jest po części stresem z sytuacją na studiach zakupowa euforia skutecznie mnie odciąga od tego tematu. I czuję się z tym coraz gorzej, bo nigdy od stresu nie uciekałam w taki sposób
Jesteś w pełni usprawiedliwiona .

_________________________ __________

Mnie się dziś nawet do klubu ze znajomymi nie chciało wyjść. Zrobiłam sobie maseczkę drożdżową, wymoczyłam tyłek w wannie z olejkiem pomarańczowym, nałożyłam tonę ujędrniaczy (jednak wolę białego nutrilifta), wymalowałam paznokcie na wściekle czerwony kolor i zbieram się spać . Starość nie radość .
Tonik Hydrabio bardzo mi pasuje (nie uczulił mnie, a to już dużo), zatem planuję dokupić jeszcze mleczko do dem. i krem nawilżający, ten riche, czy jak mu tam .
W przyszłym tygodniu będę u rodziców, to przejdę się po wszystkich sephorach, douglasach oraz innych marionnaudach i mam nadzieję, że wybiorę jakiś nowy zapach oraz przymierzę się do pryzmowego kompaktu G, tzn. jeśli nie wydam wszystkiego podczas zakupów w Krakowie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 22:23   #4838
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo ciemne brązowe oczy, ale jestem naturalną blondynką (zawsze wszyscy się dziwią jak to możliwe), niestety choć kolorystycznie mogłabym poszaleć, to niestety kreski u mnie stanowczo odpadają, nad czym ubolewam strasznie .
Ja od zawsze chciałam miec takie węgielki
A może chociaz takie połowiczne kreseczki dasz rade zrobić?
Cytat:
Jesteś w pełni usprawiedliwiona .
ech, czy ja wiem
Cytat:
Mnie się dziś nawet do klubu ze znajomymi nie chciało wyjść. Zrobiłam sobie maseczkę drożdżową, wymoczyłam tyłek w wannie z olejkiem pomarańczowym, nałożyłam tonę ujędrniaczy (jednak wolę białego nutrilifta), wymalowałam paznokcie na wściekle czerwony kolor i zbieram się spać . Starość nie radość .
Tonik Hydrabio bardzo mi pasuje (nie uczulił mnie, a to już dużo), zatem planuję dokupić jeszcze mleczko do dem. i krem nawilżający, ten riche, czy jak mu tam .
W przyszłym tygodniu będę u rodziców, to przejdę się po wszystkich sephorach, douglasach oraz innych marionnaudach i mam nadzieję, że wybiorę jakiś nowy zapach oraz przymierzę się do pryzmowego kompaktu G, tzn. jeśli nie wydam wszystkiego podczas zakupów w Krakowie .
Ooo, własnie pora się zamaskować
Stary 2008-04-26, 22:58   #4839
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja właśnie doszłam do siebie i dopiero zaczynam żałować niewykorzystania zniżki na cokolwiek. No ale trudno, w końcu wczoraj nie potrafiłam nic sobie wybrać, a dzisiaj to szkoda gadać.

Dobrze, że w końcu doszłam do siebie i mój żołądek nie wyczynia już dziwnych akrobacji. Jeszcze trochę i zaraz przestanę być senna.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 23:05   #4840
zizou
Zakorzenienie

ja oddawalam sie uciechom intelektualnym, ale to chyba zbyt duzo dla mojego malego mozdzku i zrobilam sie strasznie senna chyba ze to wina domowego adwokata [to to dopiero wchodzi, jak woda ] i jakos tak literki w ksiazce mi sie zaczely zamazywac
Stary 2008-04-26, 23:19   #4841
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

udało się
kupiłam 2 biustonosze i 2 pary majtek do kompletu Feliny wydałam na nie majątek, ale w tę firmę warto inwestować i okazuje się, że mam 85G, a nie żadne H czy I przynajmniej w ich rozmiarówce

do tego kupiłam buty i nadprogramowo spodnie (czarne jeansy, ktorych szukałam x lat ), których nawet nie muszę skracać i najzwyklejszy czarny top z niezaokrąglonym dekoltem, bo potrzebuję czegoś pod tuniki z dużym dekoltem

Mama się na mnie obraziła bo namawiała mojego TŻta żeby sobie kupił kurtkę. Znalazła mu taką jasnokremową, cieniutką, coś a'la jeans, na suwak, lekko przylegającą itd. TŻ marudził, że ma w niej duży brzuch i jest nieco za krótka, ja stwierdziłam, że wygląda jak jeden z tych lalusi co to jeźdżą co tydzień na podmiejska dyskoteke wyrywać blachary (3 lata z takimi do klasy chodziłam i wlasnie w takich kurteczkach chodzili, nie moja wina, ze wyrobilo mi sie takie skojarzenie). jak przedstawil to mojej Mamie jako argument (bo w koncu nie kupił), to mało mnie nie udusiła. Jeszcze mi wypomina, chociaż dobre 5h minęło a jeszcze pewnie z tydzień będzie przeżywać
Stary 2008-04-26, 23:22   #4842
zizou
Zakorzenienie

Daria dzinsy to w jakiejs sieciowce? bo ja czarnych zwyklych szukam i szukam...
Stary 2008-04-26, 23:33   #4843
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

w C&A za 129zł
są idealne: nie za wysokie, ale też nie biodrówki, takie w sam raz - trochę poniżej pępka
ani nie chamsko zwężane ani też nie jakoś mocno rozszerzane, raczej proste
nie mają białych czy żółtych/rudych nitek, których przy czarnych spodniach nie trawię
mają nieco lycry w składzie, ale nie za dużo, więc są ok
są z kolekcji(?) Yessica
są 3 wersje jeśli chodzi o długość: Short, Normal i Long

w ogóle teraz w C&A jest ogrom spodni, najprzeróżniejszych i we wszystkich rozmiarach, kolorach i fasonach - od 32 do 50 albo 52
gdyby nie ta felina, pewnie bym kilka par od razu kupiła
Stary 2008-04-26, 23:40   #4844
zizou
Zakorzenienie

dziekowac w poniedzialek zajrze, skoro sa niewielkie rozmiary to moze i ja ustrzele jakas pare
Stary 2008-04-27, 11:05   #4845
isa666
Zakorzenienie

Jaka piękna pogoda dziś Jadę na uczelnię tylko na 1 wykład

PS. Hosenko śliczny avek
Stary 2008-04-27, 11:09   #4846
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

witajcie dziewczyny
Byłam wczoraj na Festiwalu Urody organizowanym przez drogerie Rossmann, naoglądałam się różnych cudowności. Wąchałam kokosową serię Ziaji, bosko pachnie.
Wpadły mi w oko trójeczki cieni Manhattanu, chciałam je kliknąc na all ale nie ma
Dostałam też wczoraj moje zakupy MAC-owe, zakochuję się w tej marce

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:13   #4847
MagJa
Zakorzenienie

Witam i ja
W środku do nocy do Was zajrzałam, naskrobałam co nieco i mi się Wizaż zwiesił Dobrze, że sobie treść skopiowałam bo by mi się nie chciało znów tego samego pisać Zwłaszcza, że mam jeszcze kupę roboty, a dziś wieczorem wyjeżdżam. Uciekam od Was na tydzień z hakiem, więc nie szalejcie zanadto ani w sklepach ani tutaj, co bym nie musiała pół dnia stracić na nadrabianie zaległości

Cytat:
Oj wiem ostatnio tam z MagJą dyndałyśmy z Empiku na tramwaj i najpierw wlazłyśmy w jakąś wodę na chodniku a potem w ten tykowo-ziemisty kurz
Właśnie, nieciekawie tam em, współczuję takiej codzienności

Cytat:
Moja zniżka do S. się chyba zmarnuje, chyba że mama skorzysta, bo chciała. Aqua Allegoria chwilowo pozostanie marzeniem, bo wczoraj przepiłam wszystkie pieniądze, które mogłam na nią wydać. Za to dokonałam zaskakującego odkrycia - Żołądkowa Gorzka wcale nie jest gorzka,

Uch, dawno się tak nie załatwiłam.
Moja zniżka też się w końcu zmarnowała. Tzn. poniekąd wykorzystała ją rzyrafka, ale ja sama odpuściłam całkiem.
A co do Twoich wód to w końcu jedno ma % i drugie ma %, jedno woda i drugie wÓda, więc praktycznie na jedno wyszło

Cytat:
Mam ambitny plan zrobienia pełnej aktualizacji kosmetycznej ale tyle tego mam, że mi się nie chce za to zabrać .... coś się leniwa ostatnio zrobiłam
To tak jak ja Do zrobienia fotek kolorówce chyba, nie przesadzając, pół roku się zbieram

Cytat:
Ja chcę moją wodę. Przynajmniej mam na co oszczędzać, szkoda że ta promocja już się kończy, będę musiała kupić w regularnej cenie.
Oj, nie ta promocja, to następna będzie.

Cytat:
Rozpieszczania ciąg dalszy- wykupiłam Gosha na all. 2 eyelinery w pędzelku z wiosennej kolekcji (ciemna zieleń i granat) i 2 lakiery do paznokci (czarny i granat) i spłukałam się teraz dokumentnie
MagJę skusiłam na granatową kredkę- możecie ją lać za złamanie odwyku
Już mnie podkablować musiała
Ale i tak nikt nie bije
A kredka, no cóż, nie była niezbędna, ale i tak nie mam wyrzutów sumienia, bo w sumie z listy zachcianek, które mogłam kupić, nabyłam tylko 2 rzeczy, czyli pędzelek do linera S. i sprężynę do loków Osmo. Ta ostatnia to w sumie bardziej niezbędnik był, po tym jak Goldwell mnie wysypką uszczęśliwił Zresztą jeszcze się może okazać, że nie jedna, a dwie kredki będą Bo granacik jest pewny, a czekam(y) jeszcze na odpowiedź w sprawie zieleni.

Cytat:
Tonik baaardzo polecam, podobnie jak krem Hydrabio Riche. Do mleczka się przymierzam, ale wolałabym najpierw próbkę dorwać, więc raczej póki co, stanie pewnie na fizjologicznym mleczku LRP, bo wiem, że mnie nie szczypie w oczy i dobrze zmywa makijaż. No i ma pompkę Ale chętnie poznam opinię o mleczku Hydrabio

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
udało się
kupiłam 2 biustonosze i 2 pary majtek do kompletu Feliny wydałam na nie majątek, ale w tę firmę warto inwestować i okazuje się, że mam 85G, a nie żadne H czy I przynajmniej w ich rozmiarówce

do tego kupiłam buty i nadprogramowo spodnie (czarne jeansy, ktorych szukałam x lat ), których nawet nie muszę skracać i najzwyklejszy czarny top z niezaokrąglonym dekoltem, bo potrzebuję czegoś pod tuniki z dużym dekoltem
No, no, gratuluję udanych zakupów. A tak wątpiłaś, że cokolwiek znajdziesz, a tu proszę
A w Twoje 85G nie wierzę Nie jesteś taka szeroka, żeby 85-tki nosić Także pewnie lepiej by leżało właśnie H czy I, ale z mniejszym obwodem
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:39   #4848
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

PS. Hosenko śliczny avek
Ty tez widze ze szalejesz z avkami

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

To tak jak ja Do zrobienia fotek kolorówce chyba, nie przesadzając, pół roku się zbieram
Jednak się zmogłam i pstryknęłam

Piękna pogoda, byalm w kościele w nowych butkach i są super wygodne
Zmykam - musze się przygotować na jutro (choć nie wiem z czego ) na ten "sprawdzian". Mam pokserowane i wydrukowane materiały o UKS - możena coś się przyda

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:48   #4849
zizou
Zakorzenienie

ja sie od piatku nie moge zmusic do pstrykania fotek kosmetykom chodze i robie fotki makro sliamczkom, kwiatuszkom i innym takim a jak przychodze do domu to wena odchodzi
ale juz poczynilam stosowne zakupy kartonow kolorowych coby tlo odpowiednie wybrac, wiec nie jest zle. dzis jest ladne swiatlo wiec jest szansa, ze cos cykne
Stary 2008-04-27, 12:30   #4850
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja sie od piatku nie moge zmusic do pstrykania fotek kosmetykom chodze i robie fotki makro sliamczkom, kwiatuszkom i innym takim a jak przychodze do domu to wena odchodzi
ale juz poczynilam stosowne zakupy kartonow kolorowych coby tlo odpowiednie wybrac, wiec nie jest zle. dzis jest ladne swiatlo wiec jest szansa, ze cos cykne
Ja tak od kilku tygodni robiłam po jednej fotce - jak mi się zachciało to błyszczykom, kiedy indziej szminkom, różom itd... A jak przyszło co do czego to się okazało że i tak musze od nowa pstrykac bo się sporo pozmieniało Ale, ufff, mam już za sobą Kolejne całościowe obfocenie przewiduję po wakacjach

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:46   #4851
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja tak od kilku tygodni robiłam po jednej fotce - jak mi się zachciało to błyszczykom, kiedy indziej szminkom, różom itd... A jak przyszło co do czego to się okazało że i tak musze od nowa pstrykac bo się sporo pozmieniało Ale, ufff, mam już za sobą Kolejne całościowe obfocenie przewiduję po wakacjach
A mi się totalnie nie chce ostatnio robić zdjęć, już ze dwa razy planowałam pstryknąć fotki nowych nabytków, ale ciągle nie mam weny i chyba na razie jej nie znajdę, więc ewentualnie za jakiś czas znowu pstryknę całość. Za to mam zamiar zrobić gruntowne wiosenne porządki, które na pewno obejma też kolorówkę. Tylko jakoś tak zebrać się nie mogę.
Stary 2008-04-27, 12:51   #4852
isa666
Zakorzenienie

Róbcie, róbcie fotki, bo ja chcę pooglądać Hosenki zbiory już przejżałam Ja pewnie niedlugo wrzucę też jakąś aktualizację pielęgnacji, bo ostatnio ciągle kupuję coś do włosów Tylko ponoć po 3 maja poczta strajkuje(info od mego exa a on jest listonoszem) i nie wiem czy mi paczucha przyjdzie z Wa-wy do tego czasu A zamówiłam sobie ten szampon i odżywkę na porost włosków i pewnie se poczekam na dostawę
Stary 2008-04-27, 12:53   #4853
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

ja się zebrałam jakoś do zdjęc-obstrykałam osobno zakupy z truskawki, zbiory MAC-a i aktualizację

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:55   #4854
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja jestem ciekawa jak długo ten strajk potrwa i czy mój podkład z Tru zdąży dolecień przed 1.05.
Stary 2008-04-27, 12:55   #4855
tigresska
Zakorzenienie

dzień dobry niedawnoi wstalam po nocnych szalenstwach i tak sie wlasnie zastanawiam czy by sobie nie zrobic dzis dnia spa w domu - czyli peelingi, maseczki i te sprawy... ale z drugiejk strony pogoda ladna, szkoda siedziec w domu... milego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:01   #4856
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem ciekawa jak długo ten strajk potrwa i czy mój podkład z Tru zdąży dolecień przed 1.05.
Nie wiem ile potrwa, ale ja czuję, że moja przesyłka nie dotrze w tym tygodniu To są tylko 3 dni, bo czwartek i piątek jest dniem wolnym a od przyszłego poniedziałku strajk
Akurat teraz jak jeszcze miałam w planach parę zakupów z neta.
Stary 2008-04-27, 13:07   #4857
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Masz na myśli strajk poczty polskiej? myslałam ze to ma byc tylko 1 dzień... a ja czekam na moje matrixy... mam nadzieje, ze dostane je przed długim weekendem...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:08   #4858
zizou
Zakorzenienie

ja czekam na jeszcze nie wyslane demetery, tyle dobrze, ze z usa przyszly bez sensacji po drodze. jesli zostana wyslane jutro moze dojda do srody [nadzieja matka glupich ].

a ze jestem na allegrowym odwyku na nic wiecej nie czekam
Stary 2008-04-27, 13:10   #4859
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie wiem ile potrwa, ale ja czuję, że moja przesyłka nie dotrze w tym tygodniu To są tylko 3 dni, bo czwartek i piątek jest dniem wolnym a od przyszłego poniedziałku strajk
Akurat teraz jak jeszcze miałam w planach parę zakupów z neta.
No, tylko 3 dni. A u mnie ostatnio listonosz nie bywa codziennie (przynajmniej tak mi się wydaje).

No właśnie ja sobie uświadomiłam, ze mi się maska do włosów niebawem będzie kończyć. Mam nadzieję, że strajk się szybko skończy. Ktoś wie, ile maski L'oreal Prof. kosztują w sklepach fryzjerskich?

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Masz na myśli strajk poczty polskiej? myslałam ze to ma byc tylko 1 dzień... a ja czekam na moje matrixy... mam nadzieje, ze dostane je przed długim weekendem...
Tak, poczty. Myślę, że to będzie więcej niż 1 dzień niestety, w końcu to nie ma być strajk ostrzegawczy, tylko normalny regularny strajk utrudniający życie wszystkim dookoła.
Stary 2008-04-27, 13:12   #4860
zizou
Zakorzenienie

ice dwa razy tyle co na allegro. male opakowanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości