|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
![]() a koszyk np takiego telika to: jaja serek wiejski light twaróg chudy wedlina drobiowa piers z kutaka, mieso mielone z kutaka lub indyka czerwona fasolka warzywa pomidory papryka, ogórki sałata, kiełki brokuły wszystkie dostepne przyprawy fit up jog naturalny słodzik woda, herbata czrwona i zielona łosoś wedzony, tuńczyk Cytat:
![]() Joyce pozwoli.łam sobie Ciebie zaprosic na NK ![]() a oto moj jadłospis 6.40 omlet z twarogiem gruszką i cynamonem 10 kromka razowca z saata plastrem łosoisa i kiełkami 13 chili con carne 15 3 plastry salami light(znalazłam w telikowie 17 serek wiejski+aromat słodzik i ....4 kostki gorzkiej nadziewanej czekolady(może nie zauważą) ![]() dzis jade do wrocka na imprezke wiec alkoholoy telik menelik bedzie ![]() gdzie blondee?
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
mam 179 cm i zaczynalam od 78 kg - teraz po Mż Wr od połowy stycznia waże 72 kg i waga cały czas spada ale bardzo bardzo wolniutko a już za miesiąc trzeba wskoczyć w bikini...nie czuję się jeszcze na siłach to pomyślałam że może na SB jakoś to odchudzanie przyśpiesze
![]() dzięki za liste - ruszam na zakupy przed długim weekendem bo 01 maja wszystko zamknięte a w moje lodówce z rzeczy SB to chyba tylko jajka są
|
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
dzień szósty, ważenie drugie, kilogram mniej
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
No to jedziemy:
Marzeniątko wsyztskiego naj naj naj Najchudości, najradości i najsłoneczności ![]() Kasiaczek hmm w zasadzie środę mam wolną, bo nie jadę do domu, tylko w czwartek mykamy z TŻtem 1) na Słowację do aquaparku Tatralandia lub 2) do Zakopanego. Zalezy od pogody. kwa kwa Welcome ! Rudy Aniołku gratuluję, oby tak dalej
|
|
|
|
#725 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Naprawdę z wami łatwiej. Jest komu powiedzieć o sukcesie i jest komu zwierzyć się z grzechów I miło przeczytać że nie sama walczę.Buziak
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
A ja się dziś nie mogę opanować i pałaszuję na zmiane sernik SB i bakłażana z mocarellą .... ale mnie atak głodu napadł...ale wszytsko zgodne
idę malować...
|
|
|
|
#728 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7362805]A ja się dziś nie mogę opanować i pałaszuję na zmiane sernik SB i bakłażana z mocarellą .... ale mnie atak głodu napadł...ale wszytsko zgodne
idę malować...[/quote]Kurcze ja od dwóch dni mam takie napady głodu:P a jakies nie dobre mi ptasie wyszło za każdym tazem jest inne! a za pierwszym było najlepsze..
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też jakiś napad głodu chwycił. Mam ochotę na cheesburgery SB i chyba sobie zrobię mimo późnej już pory
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Ataki głodu, a raczej nieopanowana potrzeba zjedzenia czegokolwiek to także mój problem od dwóch dni...
Aha, koszmary apropo jedzenia niedozwolonych produktów też mam...a raczej miałam na początku SB...Ale to minie... Ja już jestem po ćwiczeniach i tak cudownie się czuje! 3mam kciuki za nowe plażowiczki
|
#731 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
a na przykład tak:
cheesburgery (wg kaszellek) 15 dag mięsko mielone z piersi kurczaka/indyka 1/4 cebulki 1 jajko łyżka oliwy z oliwek pieprz, sól, ew. przyprawy pomidor ogórek kwaszony kilka plasterków sałaty plasterek topionego sera light (np hochland, albo z lidla) do smaku-odrobina ketchupu, musztardy na ciuteczce oliwy podsmażyć cebulkę, tak aby się zarumieniła jajko rozmieszać z pieprzem i solą do miski włożyć mięsko mielone, wymieszać z podsmażoną cebulką i serem pociętym na małe kawałeczki dodać roztrzepane jajko, wymieszać kłaść łyżką na rozgrzaną patelnię formując kotleciki, smażyć po 2-3 minuty z jednej strony, dopóki mięsko w środku nie będzie białe pomidor pokroić na plasterki na talerzu położyć liść sałaty, na to kotlecika, na to odrobinkę musztrady/ketchupu, plasterek pomidora i kwaszonego ogórka, posypać resztą cebulki.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Edytowane przez RudyAniolek Czas edycji: 2008-04-26 o 19:33 |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki, ja tylko tak na chwile napisac Marzence życzonka
![]() no więc Słońce spelnienia marzeń, zdrówka, wiele miłości i samych pogodnych dni w życiu, I zyj nam STO LAT...albo i więcej |
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#735 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() miałam zakręconą sobotę dziś! Cały dzień na dworku, hm kolejny grzeszny to był dzień ![]() ale fajny mimo to.. nie wiem już jak ja mam się ogarnąć. Do czwartku jest ok, a potem grzech za grzechem i w pon na wadze klops może będę się codziennie ważyć?![]() aaajj i witam słonecznie Nowe Plażowe Nabytki ![]() I nie będę ściemniać, że przeczytałam to co natworzyłyście..idę zaraz od komputerka a myślami jestem z Wami
|
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
ojojoj... tylko was zostawić na troche i tyle trzeba nadrabiać... ehhh zaraz sie cofne i poczytam co wy tam naskrobałyście
![]() ja dzisiaj stanęłam na wage patrze..... hm.... schodze...wchodze...schod ze....wchodze... i niedowierzam ... znowu odrobine zleciało jeszcze tylko 3kg i basta no i mordka mi sie cieszy od ucha do ucha bo rozpoczęlam dzis sezon rowerowy... a tak mi tego brakowało ![]() ![]() pojeżdziłam w prawdzie tylko niewiele ponad 2h... bo mi się towarzysz musiał zmyć ale i tak jest super. ![]() i robiłam to co kobietki lubią najbardziej zaaaa-kuuuu-ppppy ![]() szukałam ładnej marynareczki 2rzędówki... i co? w biuście wszytsko dobre... a reszta wiiiiisi... w dodatku rozmiar 36 :/ no ale w sumie nie ma nadczym płakac ![]() w przypływie emocji zakupiłam za to skórzane buciki na platformie do czarnych rurek... (ktore zreszta musze sobie kupić bo w moich starych-ulubionych mam krok w kolanach). P.S Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam... a kto? Marzeniatko nasze małe ![]()
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
i albo mnie pamięć zawodzi...albo widze nowe buzie (jeszcze nie nadrobiłam zaległosci z poprzednich stron - wybaczcie) tak więc, witam cieplutko
![]() ![]() ![]()
|
|
#740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale rozmiar 36 to z czego Ty się odchudzasz
|
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to możemy się umówić w środę jak tylko się wyśpię bo we wtorek pracuje a w środę o 9 mam angielski więc jak z niego wrócę to jeszcze wskoczę do łózia ![]() Marzeniatko wszystkiego naj naj najlepsiejszego, spełnienia marzeń i stracenia wszystkich zbędnych kilosów
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
U Carmelovej na telerzu dzisiaj :
Ś: parówka z pomidorem :/ II Ś: 3 kromki Wasy O: sałatka grecka z suszonymi pomidorami i kutakiem zamarynowanym a'la gyros i do tego sos czosnkowo-gyrosowy Dzieło Tżta Ja tylko kontrolowalam skladnik.P: lody ![]() K: jogurcik nat z truskawkami i grzanka z chlebka razowego ze slonecznikiem
|
|
|
|
#743 |
|
BAN stały
|
a mam male pytanie
![]() krem wsmarowac w siebie przed cwiczeniami czy na noc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
ja się smaruję po kąpieli, ale jezeli owijasz się folią itp. to możesz wymazać się przed ćwiczeniami
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
U mnie jedna wielka klapa
Cały dzionek było ok a wieczorkiem wszystko sie posypało. Dopadłam sie do wszystkiego jakbym tydzień nie jadła.....Nie muszę chyba dodawać że antySB. Aj ręce opadają....Coś nie mogę sie zebrać sama w sobie. Za oknem coraz cieplej a ja straszę fałdkami... Beznadzieja![]() Olya buciki istne cudo i wyglądają na wygodne Wioletta28, K_asiaczek nie jesteście same, moja waga to 70 i nie chce być inaczej
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Kochane laseczki
PIERWSZY RAZ W ZYCIU WESZLAM W ROZMIAR 10 /ZNACZY SIE 36/ szok :| moj ukochany kupil mi z tej okazji oiekne jeansy dzwony rozmiar 36 :juppi: i super bluzke i do tego koturny. jutro wkleje fotki ![]() telik: kochanie dziekuje za komplementy, ty jestes taka podobna do cameron diaz wooow ![]() wiola: dzikuje za slowa wsparcia ze bedzie cudownie /nie moge znalezc tego postu zeby zacytowac/ ja czasem watpie ale to chyba normalne. mam fatalne doswiadczenia z facetami, moj ex zostawil mnie bedz slowa z roczna corka. nie zadzwonil, nie odezwal sie ani nic. wiec teraz nie wierze ile szczescia mam z moim ukochanym bartkiem ![]() kama: masz superprzystojnego tzta ![]() no i dla wszystkich: naprawde warto zmienic tryb zywienia /a nie myslec o super diecie/ ja jestem juz od ponad 2 miesiecy i w sumie wolniutko wolniutko ale za to jak wspaniale sie czuje i wygladam
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
faraula wiem
ale i tak dziękuję ![]() kasiaczku to jeszcze ustalimy co i jak ![]() blondyneczka nas ostatnio obserwowala, ale nic nie pisze Ahcaczku napisz co u Ciebie? Jestem Ciekawa Twojej love. W koncu muszę wiedzieć co nieco o konkurencji ;-)
|
|
|
|
#748 |
|
Rozeznanie
|
Wiola dziekuje...
ale Ty sie masz wziąć w garśc i mi tu nie marudzić o istnych beznadziejach... ja juz kryzys przezyłam... waga stała w miejscu dłuuuugo i ani drgnąć nie chciała... miałam te lepsze i gorsze dni ale trzeba pozytywnie myslec... jutro bedzie dobrze... nawet sie nie obejzysz i kilogramki w dół zaczna spadac... tylko wiecej konsekwencji mała
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dąże do tego co było w wakacje 2006 ![]() czyli jeszcze jakies 3kg ... a później tylko ćwiczenia, zeby lekko sie umiesnic ![]() ja nazekam na brak wciecia w talii i troszke w nogach bym chciała zrzucic... z bioderek tylko maks 2 cm... bo juz w sumie jestem nawet zadowolona
|
|
#750 |
|
BAN stały
|
Ja bym pozrzucała wszędzie tylko nie z cycuszków:P
wlasnie skonczylam moje 8 minutek, no juz myslalam ze nie dam rady:P jedyne czego nie potrafię to pompki :| |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

I widze, ze studiujesz tam gdzie ja kilka latek temu, z tym ze ja ta kulturalna jestem (kultura i literatura ang i am) 

73 -> -> ->

Najchudości, najradości i najsłoneczności 

Aha, koszmary apropo jedzenia niedozwolonych produktów też mam...a raczej miałam na początku SB...Ale to minie...

schodze...wchodze...schod ze....wchodze... i niedowierzam ... znowu odrobine zleciało 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)