|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
|
|
#3362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a lodóweczki albo nie było albo ją przeoczyłam
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo ladny kolorek+ potwierdzam brak czarnych olowkow do kresek 08177 wczoraj skladalam moje drugie zamowienie na kat 6/2008 i dzis mam fakture i pisze zafakt z 3/0 :/
Edytowane przez koteceqq Czas edycji: 2008-04-25 o 21:14 |
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
A ja spełniłam kryterium i dostałam zestaw nowości a błyszczyk w kompakcie jak otworzyłam to pędzelek miałam wbity w ten błyszczyk, brudne lusterko itp. Ale napisałam do nich i niby załączą mi nowy do zamówienia kolejnego
|
|
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo proszę wypróbowałam dzisiaj błyszczyk do powiek i jestem zadowolona-utrzymałsię cały dzień, nie wałkuje się, z aplikacją też nie ma problemu choćmyślałam że takowe się pojawią ze względu na płynną konsystencje-alemuszę powiedzieć, że jest godny polecenia |
|
|
|
|
#3367 |
|
BAN stały
|
[quote=destiny666;7292775]Witam Avomaniaczki
![]() Mam do Was pytanie - czy nie zauważyłyście, żeby w kremach z serii Anew Ultimate (chodzi mi konkretniej o krem pod oczy) nastąpiła jakaś zmiana względem składu? Już tłumacze o co mi chodzi. Mam stałą klientkę, która chwali sobie tą serię - szczególnie wspomniany krem i krem na dzień oraz program liftingujący okolicze oczu Anew Clinical. Nigdy żaden z tych kremów jej nie uczulił. Aż do czasu... Jakieś 2 miesiące temtu klientka musiała się poddać kuracji antybiotykowej żeby zeszła jej opuchlizna z twarzy ;/ powodem uczulenia był złoty krem pod oczy. Nie wiem co się stało z tą serią ale zaczęła ewidentnie uczulać. Nie stwierdziłyście w swoich kręgach podobnych przypadków? Jest taka opinia że jak się często używa tego samego kosmetyku a w szczególności kremy to po jakims czasie jest możliwosć ze one poprostu uczulą.Dlatego często należy zmieniać,chyba że naprawę jest super i cały czas tak samo skutkuje
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
po przejrzeniu k09 zainteresowały mnie tylko 3 rzeczy
- tańszy niż zwykle moisture 24 - różowy balsam sss - bo takiej ceny dawno nie było - zegarek Karissa - wzorek nienajgorszy, ładne połaczenie kolorków |
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
od kilku dni używam maseczki hawajskiej-tej rozgrzewającej i właściwie nie wiem, na co ona ma pomagać
stosuje się ją raz dziennie, ma w sobie mnóstwo drobinek, które mogłyby służyć jako peeling lecz przy masowaniu nie usuwa naskórka. rozgrzewa i to dość mocno ale tylko wtedy, kiedy twarz zwilżymy gorącą wodą; uczucie to mija dość szybko i nie sądzę, żeby maseczka była szkodliwa dla cery naczynkowej.poza tym, bardzo ładnie pachnie-słodko i "jadalnie"(pewnie przez olejek z orzechów makadamii). póki co-podoba mi się ze względu na przyjemność stosowania ![]() nowy żel myjący przeciw wypryskom clearskin-pieni się średnio, jest mocno kremowy i po nałożeniu lekko chłodzi. pachnei chemicznie ale znośnie również używa się go raz dziennie-pewnie ze względu na kwas salicylowy-troszkę wysuszył mnie przez te kilka dni. ale plusem jest to, że rzeczywiście mam mniej pryszczy![]() szampon truskawkowy pachnie jak cała seria-słodko i jak kompot, jednak mniej intensywnie niż żel pod prysznic. poza tym, pieni się dobrze i nie wysusza włosów.
|
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co... dziś dostałam paczke z avonu...spojrzałam na fakturę...a tam napisane, że precyzyjny ołówek black --> brak w magazynie prosimy nie zamawiać
przecież ten ołówek jest raptem przez 2 katalogi i już go nie ma w magazynie dziwne...bardzo dziwne...błyszczyk do powiek --> bardzo fajny mam bronze shine jest to delikatny bronzik, który ładnie błyszczy i mieni się na powiece z pewnością skorzystam też z innych kolorków błyszczyk extreme shine - diamond dust --> jest bardzo smakowity ładnie się błyszczy na ustach, drobinki wyczuwa sie na ustach przy ich złączaniu, ale to nie przeszkadza...minusem błyszczyka jest to, że trochę ktrórko utrzymuje sie na ustach ten powiększający dłużej pozostaje na swoim miejscu![]() co do preparatu do usuwania skórek to hmm...użyłam dopiero jeden raz, ale nie widzę efektów...niby trochę rozpuszcza te skórki, ale mało i tak je widać być może jak poużywam trochę dłużej to będzie widać efekty...To tyle z mojej strony
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
W piątek dostałam paczke
![]() Nie przyszły ołówki czarne z gabeczką - produkcja zakończona Przyszedł za to cień+tusz Gypsy Dla siebie wzięłam: olejek zielony SSS (fajny), serum na końcówki AT, błyszczyk Cotton Candy i Desire i szminke Sheer Naturale. Szkoda ze ta czarna kredka nie przyszła bo jedna miała być dla mnie. Z koeljnego katalogu szykuje się duże zamówienie.
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie będzie 50% na ten kem. Miałam podobną sytuację z wodami Christian Lacroix. Na pierwszy termin zamówiłam 10 wód (niektóre klientki brały po dwie :-D). A gdy chciałam na drugi termin tylko dwie wody, to zadzwoniłam na infolinię. Pani powiedziała mi, że już nie dostanę takie opustu 50%, ale, że była bardzo miła, to udało mi się ją uprosić, żeby jakoś mi to załatwiła. I dosłali mi te dwie wody z 50% opustem, ale jako braki :-P
|
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z was ma możliwość zrobienia fotek błyszczyka do powiek, odcieni bronze shine i melted copper?? w katalogu 9. będą po 12.9, więc to duża okazja
|
|
|
|
#3376 |
|
Przyczajenie
|
co prawda paczka mi jeszcze nie przyszła, ale na podgladzie faktury z katalogu 06 kolo katalogów i mgiełki jest cena 0,00. Nie pisze nic o braku7 w mgazynie aoraz o produkcie alternatywnym. Co to może znaczyć?
|
|
|
|
#3377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź ![]() Jest już 80 stron K09 na avonet.p |
|
|
|
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj dostałam paczkę a miała być dopiero we wtorek
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
A w k8 te olowki za 13.90 to jak zakonczona?
![]() Bo bym chciala jeszcze czarny bo mam brazowy i sliwkowy
|
|
#3380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze mam tak, że zamiast w poniedziałek to już w piątek przychodzi paczka
![]() W tym katalogu się postarałam, miałam na 300zł )
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dziwne składałam zamówienie w odstępie jednodniowym i za pierwszym razem nie był w brakach, a już następnego dnia go nie było.
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Rozeznanie
|
avon k09.2008.pdf
Pdf zrobiony ze zdjęć z avonetu. |
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Co racja, to racja - sliczny avatar Hosenko
Dziewczyny, czy ktoras z Was zamawiala moze z (chyba?) K06 podklad Perfect Wear ze stron wyprzedazowych? Bardzo mi zalezy na tym, zeby go dostac, zamowilam odcien Cream. |
|
|
|
#3388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale gdyby nie te przedziwnie mnożące się, otwierające się okienka, nie poruszałabym tego tematu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

) a lodóweczki albo nie było albo ją przeoczyłam

stosuje się ją raz dziennie, ma w sobie mnóstwo drobinek, które mogłyby służyć jako peeling lecz przy masowaniu nie usuwa naskórka. rozgrzewa i to dość mocno ale tylko wtedy, kiedy twarz zwilżymy gorącą wodą; uczucie to mija dość szybko i nie sądzę, żeby maseczka była szkodliwa dla cery naczynkowej.

ten powiększający dłużej pozostaje na swoim miejscu
)