|
|
#1591 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno jak emocje opadną dojdziecie do porozumienia Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło Cytat:
![]() Ja nie śpię więc mój synek też nie śpi i ma czkawkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1593 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No właśnie +10/11kg z poprzedniej ciąży wydaje mi się optymalne jak na mój wzrost i totalny brak mięśni, które mogły by te kilogramy dźwigać, bo i tak wtedy ledwo się turlałam pod koniec ![]() Więc średnio mi się widzi przytycie teraz więcej, bo chyba musiałby mnie w 9 miesiącu mąż na taczce wozić Rozumiem np. mega fazę na nabiał jaką mam w tym momencie, zwłaszcza że do 6 miesiąca nie mogłam spojrzeć na nabiał, więc może muszę teraz uzupełnić te braki. Ale ciasta, czekolady Milki, lody sklepowe... Muszę przystopować Taedio zazdroszczę genów! Cytat:
No ale ten lekarz nie należy do panikarzy, kazał brać leki to będę brała, liczę, że to pomoże Kciuki za pieska rodziców! |
|||||
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki
![]() Cytat:
Cytat:
Jon Snow... nic sie nie.mart wagą, daj spokój. I gratki za wasze dorodbe maluszki, co czytam to same kluseczki - czad! Ps: właśnie się obudziłam na.kanapie... ide już do.wyrka, Ciao! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Sill czytałam gdzieś że przy porodzie hemoglobina powinna być przynajmniej 11 ale... Nie pamiętam dlaczego
Dobranoc! Życze mało wstawania siku i spokojnych snow bez Macierewiczów, zdrad i innych dziwności
|
|
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehehe dzięki i wzajemnie!
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Sili, to ja też mam jakoś tak z hemoglobiną. Podbijemy jeszcze
a powinna przy porodzie być w miarę wysoką bo tracisz krew w trakcie. Potem nie dość że wymęczona to jeszcze jak zombi. Mojej mamie po porodzie uzupełniali krew bo ledwo żyła a co dopiero się zająć maluchem.A ja nie śpię. Tak mnie wkurzył ten mój mąż że ciśnienie mi pewnie skoczyło i teraz masz Ci los Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
Pestycyda pewnie, że podbijemy
Co to za dzień wkurzających mężów dzisiaj był, baty dla nich Może włącz sobie ulubioną muzyczkę, odcinek serialu czy jakiś kabaret na youtubie żeby oderwać się od myśli o mężu? Mi to pomaga jak jestem nakręcona i tak wkurzona na kogoś, że nie mogę przestać o tym myśleć Spokojnej nocki!
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Nie mam tu komputera nawet tylko tv uwaga 14 cali... Telefon mi zaraz padnie. No nic Idę się dalej przewracać z boku na bok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Siilmariien - brawa za wizytę
🏻 i kciuki za hemo 🏻Pestycyda - kciuki dla psinki 🏻Nasza kocica miała tez 2lata temu usuwane zęby pod narkoza . Najlepsze było to , ze ja miałam kasę uzbierana na dentystę sobie , a oddałam kotu . Straciłam zeby przez to , ale nie mogłam patrzeć jak ona cierpi. Strasznie drogi zabieg to był :/ Baty dla męża ![]() Sweet- przykro mi z powodu zachowania mamy :/ Ja mam Za☠☠☠iscie bo mam i teściowa z kosmosu i matkę ze średniowiecza . Tyle , ze mojej mamy nie ma tutaj . Teściowa ma wszystko w dupie , a nagle wpada jak burza i robi nam wykłady czym mnie wpienia na maxa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Sillmarien dobrze, że wizyta udana
![]() Pestycyda witaj w klubie. Mała Ty lepiej leż więcej bo faktycznie 1 urodzisz. Dzieki dziewczyny za otuche. Jestem juz we wro. O 11 masaż i o 13 drugie usg 3 trymestru w Luxmed. Z chodzeniem ciut lepiej, ale schody robią mi krzywdę. Co zrobić jak u mamy 4p... Z mężem brak rozmowy. Dzień dobry i do widzenia. Tyle.
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łucja bardzo ładnie rosnie, 3mam kciuki sa poprawę wyników hemoglobiny. A co do wagi, to ja 1,5tyg temu miałam 11kg na plusie, wiec te 7,5 to pikus. Minini - super płytki! A moze emocje dałoby sie jakoś rozładować zanim wszyscy wybuchniecie? Zróbcie wieczor z chipsami, piwem 0% i pośmiejcie sie z teściów ![]() Mała! 3 mam kciuki za ktg i żebyś wróciła do domu z tego szpitala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1604 |
|
*sportaddict*
|
Trwała do 21, więc już wczoraj padłam
Bardzo mi się podobało, każde spotkanie to 1.5h wykładu ze specjalistą (wczoraj - psychologiem) i 1.5h ćwiczeń (wczoraj głównie oddechowe, nauka oddechu przy częściowym spięciu ciała itp., było śmiesznie, bo wszystko, co robiły kobiety, musieli najpierw robić tatusiowie ![]() poza tym będą spotkania z położną, dietetykiem, pielęgniarką noworodkową, konsultantem laktacyjnym i co tydzień fizjoterapeutka. Powiedzieli, że nie wprowadzają grup na sale porodowe ale jeśli ktoś chce, to żeby się umówić indywidualnie i chętnie wszystko pokażą, bo warto się oswoić itp. Wasze zwierzątka są cudne! Morelle współczuję, Twój mąż zdecydowanie nie ma racji w tej kwestii Mała dawaj znać co z IP ![]() Siil gratuluję udanej wizyty ![]() A co do Taedio to może ona ma taki fetysz feederski i lubi się otaczać grubasami
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-05-10 o 09:06 |
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za usg i miłego masażu ![]() 🏻Ja bym na Twoim miejscu prosiła żeby zrobili usg spojenia łonowego. Mała - kciuki za ktg 🏻Ja dziś wizytuje tez rano. Myślałam ze mam wizytę w pon., ale okazało się ze we środę ![]() Siedzę i susze sobie włosy . Może za godzinę będą suche Czasami mam ochotę się na łyso opacholic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
Morele, mężem się nie przejmuj, Pokazujesz mu racjonalne argumenty, on teraz musi to strawić i przemyśleć po swojemu.
Mala - trzymam kciuki, żeby na ktg nie wyszły Ci żadne skurcze ☺ Odpoczywaj teraz dużo. Dziękuję za kciuki za moją wizytę. Mam troszkę doła że nagle muszę stać się trochę zależna od innych. Nie mogę sama pojechać do sklepu, nie mogę umyć podłogi, mam leżeć a mąż dzwoni co godzinę i mnie sprawdza czy faktycznie leżakuję 😬 On doskonale wie, że nie umiem leżeć bezczynnie i mnie nosi. Ale dla dobra Adusi muszę to przetrzymać... Piszecie o tesciowych swoich i mamach. U mnie na szczęście obie są w miarę ok. Mieszkam z teściową, na osobnych piętrach, ale pomaga mi, zwłaszcza teraz, a to obiad przyniesie, a to zakupy zrobi. Nie wtrąca się - ale to zasługa mojego męża, tak ją 'wytresował' 😆 |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Samantha kciuki za wizytę! Ja zaraz lecę do labu,zawieźć mocz na posiew.
|
#1608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
Ale Ty Xzora masz mięśnie, które utrzymają dodatkowe kg, a ja już czuję że zbliżam się do maksimum, które moje nogi i kręgosłup będą w stanie ponieść Zresztą ile wyjdzie, tyle wyjdzie, odchudzać się w ciąży nie będę, ale ograniczyć rzeczy, które nic nie wnoszą poza cukrem na pewno warto, tylko chyba będę musiała znaleźć sposób na wyparcie z głowy tych wszystkich pyszności, które tu wrzucacie Dobrze, że wielkimi krokami zbliża się czas sezonowych owoców i warzyw Morelle, Mała powodzenia dzisiaj! ![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zalegam jeszcze w łóżku czekam aż euthyrox się wchłonie. Nic mi się nie chce, nie ma to ja pozytywne nastawienie z rana ![]() Mala trzymam kciuki za ktg✊️ Samantha za wizyte ✊️ Cytat:
Morelle oszczędzaj sie dzisiaj jak mozesz, mam nadzieje, ze szybko porozumiesz sie z mężem, bo psychicznie takie sytuacje nie są nam teraz potrzebne. Cytat:
Fajnie, że tak trafiłaś dobrze z tą szkołą. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1610 |
|
*sportaddict*
|
No, szkoła fajowa
zwłaszcza, jak np. moja przyjaciółka marcówka mi opowiadała o prywatnej, płatnej szkole rodzenia, do której chodzili, gdzie był głównie product placement i PRL'owskie mądrości typu PRAWDZIWA KOBIERA RODZI TYLKO SIŁAMI NATURY i np. kazali każdej kobiecie ze skierowaniem na cc się publicznie z tego tłumaczyć |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...
Ja dziś się dalej obserwuję i podjadę na to KTG- gin kazał wziąć podwójnie Duphaston, więc może to zadziała? OBY! Czy wy też macie takie pragnienie? Studnie bym wypiła! masakra, czytałam, ze jak są skurcze to właśnie też sygnał... Po za tym ważyłam się i załamka totalna... chociaż w cm na szczęście nic nie przybyło od ostatniej wizyty ( w sensie ud czy ramion, więc tym bardziej nie wiem gdzie te kilogramy mam) ale w dwa tyg. złapałam 1,5 kg razem mam już prawie +9 - więc skończę jak w pierwszej ciąży z 14 na plusie
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-10 o 09:02 |
|
|
|
#1612 |
|
*sportaddict*
|
Mała, pocieszę Cię, że ja mieszkam u Mamy trzeci tydzień i mam minimum 3 kg na plusie, chociaż mam wrażenie, że nie jem więcej, niż wcześniej, nie staję już nawet na wagę
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 13 kg na plusie 😕
Dziś moje dziecko zmusiło mnie aby wstać przed 7 i pojechać do piekarni po świeże rogale. Jestem po śniadaniu: kakao i rogal z dżemem mmm pychota 😊😊 I jak tu nie przytyć jak zachcianki od samego rana 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1614 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie pobudka o 4 (budzik męża) ale nie brałam sie za telefon, zeby sie nie rozbudzić. Kręciłam sie i kręciłam, w sypialni juz jasno mowię sobie pewne jest koło 9.. patrzę na zegarek - 6:20 Pestycyda za pieska Sill mam nadzieje, że geny nie obrócą sie przeciwko mnie w końcu Morelle zeby masaż pomógł Z mężem sie pogodzicie prędzej czy pózniej Vadi super masz na szkole Hahahahah Nulka super, że teściowa pomaga Mała za ktg.Może dzidek przytył i do tego jak więcej pijesz to wody płodowe? Ja muszę zaraz wstać, śniadanie i sie ogarniam bo jadę do kosmetyczki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki za ograniczenie cukru rafinowego i zdrowe zamienniki. Też nie mogę się doczekać sezonowych owoców!Ja muszę trochę urozmaicić dietę, bo jak upiekę chleb gryczany to się nim zapycham. A i ostatnie dni były gorsze jeśli chodzi o słodycze, trzeba wrócić na zdrowe tory. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, tak to jest że zwierzakami że nie możemy patrzeć na ich cierpienie i wszystko się im odda.
Morelle, mam nadzieję że się szybko pogodzie z mężem. Masuj się na zdrowie ![]() Vadi, fajnie że szkoła rodzenia na wysokim poziomie dobrze posłuchać mądrych rzeczy.Ja do 2 nie spałam. Coś nie wróżę dobrego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciała bym chociaż mieć taką możliwość ![]() Cytat:
Nie wiem czy ktoś już Ci odpowiedział ale tak teraz takie są wymagane . Morelle nie dziwię Ci się ale może coś ustaliscie razem my mamy też dwa wesela we wrześniu co prawda z chęcią bym poszła ale wszystko się okaże w praniu u mnie akurat mama czy teściowa mogła by zostać z dzieckiem a ja mam możliwość nawet dojechać dokarmiać gdyby coś bo nie jest to daleko Ja mam dylemat co do wesela w czerwcu, ja po 15 minutach chodzenia czuję jak mi czasem brzuch twardnieje a też siedziec przy stole w takiej pozycji też mnie nie pociesza ... A głupio mi też odmówić bo oni u nas byli Dziewczyny jakbyscie miały sobie wybrać prezent na urodziny to co byscie chciały teraz dostać ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Samantha
Powodzenia na wizycie! Nulka ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Emmos, Vadi :roza; ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Ja bym chciała nowy zegarek - smartwatcha standardowe prezenty, raczej takie co zawsze.
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jest o rodzinie z 8 dzieci a ta w ciąży znowu... wyobraźcie sobie, że rodzi, karmi i zmienia pieluchy non stop przez ok 14 lat!
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Hard core!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

zapytam czy nie mogę na luteine zmienić... 

będę trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło
tak z Tesco 

dobrze ze chociaż teściowa masz dobra 

Spokojnej nocki! 
🏻

Szyjka twarda, zamknięta, dzisiaj gin jej nie mierzył.

01 sierpnia 2015