|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
To kuzynka tz. I najgorsze że i siostra i brat tz nie idą a drugi brat jeśli my nie pójdziemy też prawdopodobnie odmowi ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1652 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam dostawać złota biżuterię ale to od męża ![]() Cytat:
Ale super wyglądasz
|
||
|
|
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora fajna sukienka i torebkę też śliczną wybrałaś
Ja dzisiaj nie spałam do 3 a zegar biologiczny mnie oczywiście obudził o 8, w dodatku 3 razy na siku wstawałam
|
|
|
|
#1654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie porządny nowy blender i mi by sie przydał! Ja bym jeszcze chciała żeby dawal rade orzechom, zeby moc robic domowe maslo orzechowe. Cytat:
Az zaraz sprawdzę co to za cudo ![]() Cytat:
Tez oglądałam. Nie rycz! :P Przecież pozytywny wydźwięk miał ten materiał. Cytat:
Uważam że można się ładnie zachować, nie idąc na wesele. TZ kuzyn też nie przyszedł do nas, bo jego żona miała wtedy rodzić na dniach. Ale przyjechal do kościoła z winem i kwiatami. Tak samo kilka osób, które z różnych powodów nie poszły na wesele. Ja to pamiętam i bardzo doceniam jak się zachowały i że mimo wszystko były z nami w tym dniu, tyle ile mogły
|
|
#1655 |
|
MerDer 4ever
|
Ja przed chwila tez ryczałam bo oglądałam stare odcinki Chirurgów. Ratownik umierał i ryczałam jak żona sie z nim żegnała.
A teraz czekam juz u kosmetyczki, trochę relaksu sie przyda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1656 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, uświadomcie mnie. Mieszkam na kujawach, szpital dla wcześniaków niby jest ode mnie ok 30km - ale nie ufam im. Tak poprostu, nie umiem się do tego szpitala przekonać. Jak wygląda sytuacja, gdybym w razie czego wolała rodzić np w Łodzi w Matce Polce? Mam babcie w Łodzi, mogę tam spokojnie jakiś czas mieszkać. Może mnie ten szpital nie przyjąć bo jestem z innego województwa? Chodzi mi oczywiście o czas gdyby poród zaczął się do 36tygodnia.
|
|
|
|
#1657 |
|
MerDer 4ever
|
Nulka nie ma rejonizacji
chociaż o różnych przypadkach sie słyszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1658 |
|
*sportaddict*
|
Teraz już nie obowiązuje rejonizacja, chyba możesz rodzić gdzie tylko chcesz
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a prezent teraz to bym chciala gdzies wyjechac choć na wekend. urlopu w tym roku nie bedzie wiec chociaz jakies krotsze wyjazdy gdzies niedaleko. Cytat:
u nas od polowy kwietnia już sie ciągnie. nie myślałam że "dzięki" teściowi bedzie on tak uciążliwy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tyle wytrzymalaś to dasz rade jeszcze troche. urodzisz zdrowego maluszka zobaczysz! a mnie odpisala babka od chustonoszenia. indywidualne zajecia z dojadem do domu, trwajace ok 2-3 h kosztuja 130 zl. w siedzibie od nich 95zl. a grupowe 65zl. są specjalne zajecia dla cieżarnych, i osobno dla rodzicow juz z dziecmi. nie trzeba miec swojej chusty na poczatek ona wypozycza swoje
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
xzora wyglądasz "tak letnio"
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała jakiś kuferek na kosmetyki, bo mi się nie mieszczą ![]() Cytat:
Te torby są cudne ![]() ![]() ![]() Cytat:
Moim zdaniem mozna rodzic gdzie się chce w tej chwili. Aha i ja też bede w Matce Polce ![]() W tempie ekspresowym dostałam bujak z tiny love. Nie byłabym sobą gdybym od razu nie złożyła IMG_1494408269.317971.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Vadi - współczuję przeciągającego się remontu. A czy tak zawsze bywa - zależy od fachowca. My mieliśmy jednego, który robił nam górną łazienkę 2 miesiące... Najpierw coś zaczął, potem wyjechał, a jak wrócił to np. przyjeżdżał o 12tej i wyjeżdżał o 14tej i w ogóle nic nie wyglądało na ruszone. Dopiero pod koniec widać było, że jakąś ma kolejną robotę i robił od rana nawet do 17tej. Za to teraz kolega remontował nam mieszkanie i tempo miał ekspresowe. Ale też on ma taki charakter - najpierw robota, potem przyjemność i nie traci czasu na przerwy itp. Przypomniało mi się, jak koleżanka opowiadała o remoncie toalety, że jej fachowiec przez cały dzień potrafił ułożyć 4 płytki. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Chilli Pepper - szmizjerka z Tesco. Zakup w stylu - idę po warzywa, a na mojej drodze okazuje się sukienka w moim rozmiarze przeceniona (już nie pamiętam ile kosztowała niedrogo) - grzech było nie skorzystać. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będziemy zadowolone! Xzora, teraz tylko kilka dni myślenia nad kolorem
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Poprostu- napisałam pw Calineczka- wózek kolekcja z eco skóry kolor island stone, ale rzeczywiście sprawdziłam ten z kolekcji denim jest w tym samym kolorze tylko że z materiału, fajny też ![]() Cashmere- ale waga brawo ty to możesz już rodzićMała- kciuki za KTG Wiecie co też mam ostatnio spadek formy Mam już powoli dośc tej ciąży, wczoraj wieczorem to się nawet poryczałam. Czuję się jak słoń, butów nie mogę założyć, skarpety, spodnie ściąga mi mąż, ciągle coś mnie boli, a w dodatku poszłam wczoraj do lekarza bo mam już dość tego mojego ciągłego kataru i kaszlu i co się dowiedziałam? Alergia , dostałam jakieś kropelki do nosa w dawce dla dzieci i tyle , powiedziała że nic więcej mi nie wolno i że muszę wytrzymać Tylko jak? Nos zawalony , smaku nie czuję , a kaszel to momentami mam taki jak 30letni palaczNo i jeszcze ta pogoda... u nas od rana sypie śnieg i to tak mocno że aż biało się zrobiło Normalnie depresja...
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tż mnie dzisiaj wkurzył jakąś błahostką, a ja się poryczałam i w ogóle mam podły nastrój od wczoraj, przez to mnie brzuch boli ![]() Ah no i chciałam się jeszcze pożalić że puchną mi palce u rąk, nie mogę zdjąć obrączki, która była na mnie za duża w marcu Dzisiaj ja uaktualniam swój brzuchol i moje +8kg (29t5d u mnie)
|
||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Po minucie słuchania tej melodyjki miałam dosyć
Dobrze to nie wróży ![]() Cytat:
ja dziś wstałam z przyzwoitymi pokładami sił, a potem dobiegłam 5 metrów do dzwoniącego telefonu i od razu słabo mi się zrobiło
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos śliczny bujak
Współczuje Wam przedłużających sie remontów Baby współczuje alergi Jon śliczny brzuchol ![]() Jeżu ja miałam +10 tydzien temu i to na pewno nie koniec ![]() Wyszłam od kosmetyczki, mam buzie gładka jak pupcia niemowlaka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Jon nogi szczupłe, dupcia jak ta lala, nic nie będzie widać po porodzie
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Chwal się coś sobie na buźkę zafundowała?
|
|
|
#1673 |
|
MerDer 4ever
|
Najpierw regulacja i henna brwi a pózniej peeling i maska do tego masaż twarzy jakimś olejkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdro
|
|
|
#1675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty i te Twoje 10kg, ciekawe gdzie ![]() Zazdroszczę kosmetyczki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
w koncu sie ociepli, musi!Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Tez myśle zeby umówić sie do kosmetyczki, ale coś sie nie mogę zmobilizować. Na manicure japoński pasowałoby mi sie zapisać, bo mam paznokcie w tragicznym stanie. Non stop sie łamią i rozdwajają. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-05-10 o 13:09 |
||||
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
No, kolejna.. 30tc, 8kg na plusie i mdleje mi tu!!!
bardzo ładny brzuchol, a dzidziol też swoje waży i wody płodowe i cycki!!! nie marudzić!!! ![]() U nas dzisiaj poruszenie budowlane, w końcu coś się dzieje. ![]() Kafelkarz kończy dzisiaj łazienkę, po południu przychodzi drugi koleś malować sufity, a do piątku powinny dojechać meble. ![]() W poniedziałek montaż drzwi wew. - czas oczekiwania 6tyg. ![]() Przyjechał pan od schodów wew. - pomierzył, wybraliśmy wzór, kolor, itp. do końca tygodnia ma być wycena - jak klepniemy to około 1,5mies. oczekiwania Na górze mam pralnię i garderobę między innymi - więc pranie zacznę robić u rodziców. ![]() Łóżko dla nas kupione, w przyszłym tygodniu TŻ jedzie odebrać. Łóżeczko jeszcze nie wybrane. Ale jest przewijak! ![]() No i w przyszłym tygodniu ruszamy z kuchnią - kafle i montaż mebli. ![]() Aaaaa i jutro TŻ jedzie zamówić deskę tarasową! ![]() Już bliżej niż dalej. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() A ten kolor to który to? Bo tam tego tyyyyyle jest, że oczopląsu dostaję.
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-10 o 13:15 |
|
|
|
|
#1679 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam mocne paznokcie ale postanowiłam je obciąć i zaczęły się kruszyć strasznie :/ dopiero teraz doprowadziłam je do jako-takiego stanu, ale jeden ciągle mi się łamie i jest osamotniony w swojej krótkości ![]() Cytat:
A na cyckach to tylko nowe fioletowe krechy dochodzą pomimo smarowania za ruchy w remoncie, oby szybko się kończył !Kupiłam sobie orzechy w miodzie, myślę jaka zdrowa przekąska, ale oczywiście musieli tam napakować tonę cukru
|
||
|
|
|
#1680 | |
|
MerDer 4ever
|
Noo muszę cześciej fundować sobie takie przyjemności
Chyba w uszy poszło Cytat:
![]() Noo i za wszystko 5 dyszek Agg super, że wykończeniówka ruszyła zazdroszczę pokazywałas kiedys dom/plan domu? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ale to od męża 
a zegar biologiczny mnie oczywiście obudził o 8, w dodatku 3 razy na siku wstawałam

ty to możesz już rodzić
Tylko jak? Nos zawalony , smaku nie czuję , a kaszel to momentami mam taki jak 30letni palacz
ja dziś wstałam z przyzwoitymi pokładami sił, a potem dobiegłam 5 metrów do dzwoniącego telefonu i od razu słabo mi się zrobiło