![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
BlueSummer, Bulba - jak dla mnie to Wasze kolekcje już są imponujące, a co najważniejsze cieszą swoje Właścicielki. Życzę wzbogacenia zbiorów
![]() Aggie - lista zapowiada fajne zdjęcia ![]()
#453 |
Zakorzenienie
|
Bulba piękna kolekcja.
#454 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję zbiorów
![]() A oto moja kolekszyn,specjalnie z dedykacją dla Noska ![]() Foto 1,od lewej: -Escada Magnetism -Avon Celebre+roletka -Gucci Envy Me -Versace Bright Crystal -Lacoste Touch of pink -mini Guerlain L'instant Magic -Adidas Fruity Rhytm Foto 2: -Chanel Coco Mademoiselle EDP -Kenzo Amour+nektar do ciała -olejek kokosowy The Body Shop -Dior Miss Dior Cherie EDP -mini ekstrakt Guerlain Samsara -Chanel Chance EDP Foto 3: -Monyette Paris Monyette Paris -Moshino Funny -Nina Ricci Pretty Nina -YSL Baby Doll -Sanrio Momoberry Foto 4: -S.J.Parker Lovely -D&G Light Blue -DKNY Be Delicious EDP -Stella McCartney Stella EDP (klasyczna) -Yves Rocher Noix de Coco -Aquolina Pikn Sugar -Kenzo Słonik -Hermes Eau des Merveilles Foto 5-Demeter: -Condensed Milk -Caramel -Laundromat -Grapefruit Tea -Kahala Pina Colada Foto 6-moja najstarsza kocica Łapcia i Demetery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Burn,po prostu rewelacyjna i jaka zróżnicowana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Burn, w końcu pokazany też kotulek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Burn nie można oderwać oczu od fotek, piękna kolekcja, wiele nas łączy.
I słodko, świeżo, ciepło, radośnie, pięknie.
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Bulba, widać że Twoje flaszki żyją i są używane z radością
![]() Aggie, czekamy na zdjęcia, bo zapowiada się super ![]() Burn, bardzo dziewczęco, słodko i kolorowo ![]() ![]()
#459 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||
czyli Endżi
|
Burn, to nas łączy:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz pisz koniecznie co sądzisz o Momo i Money ! ![]()
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra,zaraz piszę opisy i wrażenia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Burn Ty bestyjko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Burn, genialna kolekcja! I jeszcze jeden dowód na to, że koty lubią Demeterki...
![]() A teraz wrzucam swoją kolekcję w 4 zdjęciach: Zdj. 1 - Świeżaki: - Green Tea EA - Image Cerrutti - Osmanthus Interdite - AA Angelique Lilas - Trussardi Skin Zdj. 2 - Kwiatowe: - Sunflowers EA - Splendor - Icebergg Twice - Rose Chic Sephora Zdj. 3 - Słodziaki: - Kenzo Jungle - Diesel Zero Plus - Miel de Bois Zdj. 4 - Odlewki bądź wspólne zakupy: - Safran Troublant - Dzongkha - Messe de Minuit - Shaal Nur
#464 |
Zakorzenienie
|
Burn - masz same śliczne zapachy
![]() ![]() Aggie - piękne przejrzyste zdjęcia i tak samo przejrzyste zapachy. Twoje wybory zaskakują mnie, ciężko rozgryźć Twój gust. A co dziwne, wszystko do siebie pasuje, mimo że tak różne.
#465 |
Zakorzenienie
|
Agnysko - ze zdjęć zadowolona nie jestem, ten aparat to dla mnie czarna magia, ale dziękuje za komplement. Fakt, kolekcja jest zróżnicowana, nie widać tu skłonności w jednym czy dwóch kierunkach. Może dlatego że w przeciągu ostatnich kilku miesięcy gust mi się zmienił i tak, jak rok temu niszowce typu Artisany były dla mnie czyms dziwacznym, tak teraz odkrywam je z przyjemnością?
#466 |
Zakorzenienie
|
Burn-it-up
Fajna kolekcja.Łączy nas słonik, i czarne diablątko ![]() Aggie125 równiez słonik i śliczny Szafranek L'Artisan.Reszty z Twoich odlewek nie znam ,niestety.Gratulacje. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Burn fantastyczna kolekcja!
![]() ![]() Łączy nas kilka zapachów: -Kenzo Amour -Chanel Chance EDP (co prawda ja mam tylko odlewkę) -Moshino Funny -YSL Baby Doll -Aquolina Pikn Sugar a powiedz mi jak karmel w wydaniu Demeter? bo słyszalam, że smakowity... ![]() Aggie super kolekcja choć zapachy raczej nie w moi stylu ![]() Możesz napisac cos więcej o Rose Chic Sephora? Bo nie znam a chyba ich już nie można kupić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#469 |
lipiec na maksa!!! :)
|
burn, dziękuję że pamiętałaś
![]() ![]() ![]() Sporo nas łączy: Gucci Envy Me Versace Bright Crystal Adidas Fruity Rhytm Kenzo Amour Moschino Funny! YSL Baby Doll D&G Light Blue (mam I love love ![]() I widzę sporo byłych swoich zapachów, albo tych które jeszcze pozostają w sferze niezrealizowanych marzeń ![]() Jak dla mnie to kolekcja idealna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
To i ja wkleje moj zbiór, ale marzy mi sie przewietrzenie kolekcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aggie, super zdjęcia i zapachy ![]() Ja również lubię Cerruti Image, Green Tea (miałam kiedyś po flaszce tych zapachów), Słonia i Dzongkhę ![]()
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Moniu, tą Dzongkhe to my obie nabyłyśmy wspólnie, i obie w ciemno
![]() ![]()
#473 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję kolekcji Aggie ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczne masz zwierzaki ![]() Cytat:
![]() Karmel jest bardzo,bardzo fajny.Taki na prawdę karmel a nie mdłe i zamulające toffi.Wyraźnie czuć gorzkawą nutę palonego cukru.To taki słodziak z charakterem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chance lubię za to,że nie są słodkie.Są bezpieczne,chętnie sięgam po nie kiedy czuje sie chora czy zmęczona,jestem zmęczona innym zapachami albo nie mogę sie na nic zdecydować.Funny to piękny koktajl z cytrusów i earl greya-daje kopa. Bright Crystal są iskrzące,urocze,dziewczęc e ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
Burn, ładna kolekcja
![]() Baby Doll Light Blue ekstrakt Samsary ![]() Chętnie ukradłabym Ci Stellę ![]()
#475 |
S. Sssss. SSSSS.
|
No to i ja pokaże moje maleństwa po małej redukcji. Jeszcze kilka zapachów jest do oddania ale mam wrażenie, że kolekcja jest coraz bardziej moja
![]() przperaszam za nienajlepszą jakośc zdjęcia ale nie do końca umiem się dogadać z moim aparatem ![]() od lewej: Sephora Vanille&Mangue Aquolina Mleczko Migdałowe Sweet Darling J'adore edt Iris Noir Still J.Lo Miracle Forver L LL Darling Chocolovers Vanille&Creme Brulee Sephora Pink Sugar Bahia Sunset Demeter Watermelon Lollipop Pomrańczowy Sweterek S.Rykiel Baby Doll Fendi Fantasia Jette Joop Escada Jardin de Soleil Funny! Moschino Miss O Love in Paris (jakos się schowało) Vanille&Patchouli Escada Magnetic Beat Oriflame Life Circle Blossom Sephora Plaisir de Figue Demeter Chocolate Chip Cookie Kenzo Amour Demeter Waffle Cone Chopard Infiniment edp Pure Poison Escada Ibiza Hippie 212 CH Curious B.Spears Demeter Cinnamon Bun Rose Absolue le parfum Extraordinary Love at First Glow J.Lo Sephora Chocolate&Toffee Cat Deluxe at Night YR Voile d'Ambre Sephora Vanille&Vanille Kate Moss edt Spring in Paris C.Dion Escada Pacific Paradise maleńka Euphoria Escada Rockin' Rio Escada Ibiza Hippie Today Avon Escada Chiffon Sorbet BLV Notte Nina ( ![]() Hypnose edp Sephora Infiniment Petillant Just Cavalli Her Puma Create Sephora Vanille&Caramel Sephora Crazy Poumplemousse i 2 odlewki (niestety jest ich więcej ale na fotkce nie widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Burn
![]() ![]() A kocio jakie kochane ![]() Już mówiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piękne zgromadzenie ![]() ![]() Edit: Paulinko, nie widzę zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#477 |
S. Sssss. SSSSS.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocica straszliwie kochana ale niesamowicie dumna i humorzasta.Prawdziwa arysKOTratka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Paulinko, coś pięknego ta Twoja kolekcja... Widac, że zbierana starannie i z prawdziwa pasją!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Ależ obfitość! Jak słodko!
![]() ![]() ![]() Chętnie bym wtargnęła na "małe" testowanie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.