|
|
#4861 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys pytalam w sklepie na florianskiej, tam moga miec drozej ze wzgledu na lokalizacje i wysoki czynsz. tam AR kosztowala 65zlotych/200ml.
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj uwierz, uwierz, pod biustem mam dokładnie 96cm, to na styk rozmiarowe 85. Ostatnio przymierzałam 80H i mało się nie udusiłam ![]() Właśnie się ubrałam i założyłam nowy biustonosz - wyglądam jakbym schudła Piersi idealnie rozdzielone, nie wiszą ani odrobine (z TŻtem wczoraj jak przymierzałam, nabijaliśmy się, że mi sutki w nim celują w kosmos O dziwo tylko 2 staniki mi pasowały, w innych miałam luz w prawej miseczce (nie ma to jak nierówne piersi ), przymierzałam kilkanaście
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie przerąbane z tym strajkiem
A ja chciałam sobie perfumy kupić w którejś z internetowych perfumerii. Chyba się w końcu zdecyduję na Innocenta, bo nie mam żywcem pomysłu jaki zapach kupić na lato, wszystkie świeżaki mi się wydają mało trwałe i albo zbyt cytrusowe albo zbyt mydlane
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale faktycznie przy dobrym rozmiarze stanika talia wydaje się węższa Gratuluję dobrego ostanikowania
|
||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na sobie mam ten z 1szego zdjęcia, tylko waniliowy ogólnie wcale mi się nie podobał, ale biust w nim leży super (do tego stringi)i jeszcze mam zestaw z 2go zdjęcia ale z pełnymi majtkami
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam moje pierwsze muffinki
![]() Rewelacja ![]() Z tego przepisu http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20632 ale zamiast dżemu wisniowego dałam truskawkowy bo akurat taki miałam na polewę nałożyłam rozmrożone truskawki- dodały charakteru
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chciałam zrobić dziś z jabłkami i kruszonką ale w lodówce brak margaryny ... może jutro jak bede miała dobry humor
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zrobilam madeira cake, ojciec uznal, ze to zwykly cwibak. jednak z winem faktycznie smakuje wybornie
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niepotrzebnie zajrzałam
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny, ładnie tak robić ochotę na pysznosci?
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z wykładu właśnie, jechałam w obie strony samochodem jako kierowca
Tata na pasażera ), bo w końcu kiedyś muszę się przemóc. Nie umiem tylko nadal manewrów: parkowania, cofania itp., ale się muszę nauczyć.------------- A ja też bym chętnie zjadła coś słodkiego, ale nie ma żadnego ciasta, bo nikomu się piec nie chciało a mnie nie było
|
#4874 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS jedzenie to nagroda za ostatnie dietetyczno-pielęgnacyjne trudy , ponad miesiąc łażenia pieszo, trzymania bezsłodyczowej diety i wmasowywania ujędrniaczy, spalaczy, etc. Skóra w idealnym stanie, mogę bez oporów pokazać się na plaży w stringach , no chyba że dzisiejsze obżarstwo zrujnuje ten efekt
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
dotarłam do Warszawy
w pierwszej chwili jak stanęłam przed drzwiami mieszkania, niewiele brakowało żebym wróciła na centralny i jechała do domu ale weszłam, pootwierałam okna, wyjrzałam za nie... a tu tak zielono ![]() a teraz czas lekko ogarnąć i usiąść do książek, bo nie wyrobiłam się ze wszystkim w pociągu
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu liczę kalorie a Wy o takim dobrym jedzeniu
![]() dziś kliknęłam (po opinii Noska ) True Match z tej wersji amerykańskiej (czemu u nas same ciemne kolory dają ) wydaje się być idealnie jasny i idealnie ciepły.. Nie mogę się doczekać Tylko niech szybko dojdzie ![]() Cmoksiu, a cóż to za okolica? Może znam
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
centrum
na styku Woli i Śródmieścia, konkretnie Nowolipki/Muranów (zależy na który blok się spojrzy, na każdym piszą inaczej wstawiłam pranie i już mam dosyć tego dudnienia... ale najpierw musiałam wyszorować pralkę, mam taką małą, otwieraną z góry i w klapie są pojemniczki na proszek, płyn do płukania etc i okazuje się, że po ostatnim praniu płyn do płukania wyciekł i pod klapą było trochę pleśni, więc było wielkie szorowanie z toną chemikaliów a teraz nie wie kiedy skonczyc suszyc... nie lubie tej pralki, poprzedni właściciele mi ją zostawili - to jakiś już nieprodukowany francuski specyfik bez instrukcji
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Isa,Hosenka super avatary
![]() Mam tez inne pytanie,moze ktoras z Was mi pomoze bo zastanawiam sie nad Mineralnym pudrem prasowanym Deborah ale nie mam pojecia jak wygladaja rzeczywiste kolory ![]() Kosmetyczne zakupy jakos ostatnio sa bardzo ograniczone a wiele moich zapedow stopuje niewiadoma odnosnie strajku PP-swoja droga strasznie mnie to irytuje,a moja wyrozumialosc zostala stanowczo wyczerpana kiedy to w moim miescie 1 kwietnia zastrajkowalo MPK i niestety zaden tramwaj/autobus nie wyjechal przez caly dzien.Z samego rana wyjechaly chyba tylko dwa podmiejskie autobusy Rozumiem,ze kwestia zarobkow i zycia to jedno;protesty drugie ale kolejne fale oglaszania strajku w danej grupie zawodowej sprawiaja,ze mam dosc.Dopoki nie zmieni sie polityka rzadku,okreslenia stawki minimalnej to czarno widze sprawe dotyczaca godziwych wynagrodzen.
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxana dziękuję
![]() Ja od dziś zaczynam odliczanie, czy dojdzie moja przesyłka czy nie, ale chyba nie mam co za bardzo się napalać Poza tym nawet nie wiem czy listonosz mi ją dostarczy, bo u nas jezdzi ten sam od 20 lat na małym rowerku i paczek to on tym rowerkiem niestety nie wozi Pewnie mi awizo zostawi.
|
#4880 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#4881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Psia łapka.
|
|||
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
alez piekne slonce za oknem
a mnie czeka dzien w krakowskich autobusach na krakowksich rozkopanych drogach szkoda, ze pracodawcy nie placa za lezenie w lozku ostatnio strasznie zleniwialam, zeby jakos funkcjonowac musze spac po 12 godzin na dobe, albo wiecej. masakra.
|
#4884 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A mi się kompletnie nie chce ruszyć z domu i chyba dzisiaj się nie ruszę. Ale nawet nie zauważyłam, kiedy się zrobiła taka piękna wiosna dookoła.
|
|
|
|
#4885 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam taaakiego posta i mi wcięło
Więc skracam: pogoda cudna, chę pracowac mało i na powietrzu... Kupiłam Superbalma grejfruta na -20% w S., jest cudny, efektem przypomina malinę - delikatna sugestia koloru... Zamiast wydawać kasę na selektywne tusze postanowiłam przelecieć niską / średnią półkę, zaczynając od Manhattana, którego przypomniałam sobie na targach rossmanowskich
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie spędziłam jakąś godzinkę w ogródku wylegując się w słońcu(oczywiście z filtrami na twarzy i dekoldzie) na ławeczce i słuchając muzyki
ziz ja też coś ostatnio śpię i śpię coraz więcej, a w ciągu dnia ziewam po setki razy Dziś strzeliłam sobie mocną kawę i trochę mi to pomogło, ale i tak jeszcze odczuwam senność
|
#4887 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A mnie kusi zestaw Helenki z SP - tusz Spectacular, mini krem i mini płyn do demakijażu, mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas poleży, bo na razie nie mam środków.
![]() Miałam kiedyś tusz Manhattan, to było straszne doświadczenie. Efekt mizerny, a zmywanie - katorga. A na dokładkę wypadające rzęsy. Nazwy nie pamiętam, ale zdecydowanie odradzam ten tusz, który ma z jednej strony szczoteczkę inną, a z drugiej inną.
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________________ __________________ Witam poniedziałkowo ![]() Mnie się tydzień zaczął od samych dobrych wiadomości, m.in. rozwikłały się pozytywnie sprawy, które wlokły się za mną od kilku miesięcy , ale ciii co by nie zapeszać.Udało mi się jeszcze zarezerwować na długi weekend ulubiony hotel na Słowacji, rano dentystka założyła mi dwie ostatnie plomby, bilans roczny wyszedł nadspodziewanie dobrze. Mogę sobie pozwolić na małe zakupowe szleństwo i założyć implant, do którego się przymierzam od kilku miesięcy. Stąd pytanie do AgiBil, ile mniej więcej będzie kosztować implant na górną siódemkę? Przeglądałam ceny w necie, zrobiłam małe rozeznanie i wychodzi, że ceny wahają się pomiędzy 1200 a 2500 zł .PS wczorajszy spacer z psem skończył się spacerem z psem i jużnietezetem, od którego dostałam piękny bukiet czerwonych tulipanów...
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ice - ja używałam kiedyś tuszu Manhattana, (Maximum Volume czy jakoś tak), i go uwielbiałam
0306 - czyżby chciał do Ciebie wrócić
|
|
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
Eh, wracam do swoich coponiedziałkowych raportów, bom się rozmarzyła ![]() Potem zamierzam zrobić wiosenne porządki, a po 16 chcę podjechać do biura z papierami i przy okazji zaglądnąć do casto, obi i kilku hurtowni celem nabycia próbek farb, wybrania paneli, kafelek, etc. Z końcem maja chcę ruszyć z odwlekanym od dwóch lat remontem.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

), przymierzałam kilkanaście

na polewę nałożyłam rozmrożone truskawki- dodały charakteru 

, ponad miesiąc łażenia pieszo, trzymania bezsłodyczowej diety i wmasowywania ujędrniaczy, spalaczy, etc. Skóra w idealnym stanie, mogę bez oporów pokazać się na plaży w stringach
) wydaje się być idealnie jasny i idealnie ciepły.. Nie mogę się doczekać
Może znam 

Poza tym nawet nie wiem czy listonosz mi ją dostarczy, bo u nas jezdzi ten sam od 20 lat na małym rowerku i paczek to on tym rowerkiem niestety nie wozi