|
|
#1891 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
|
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślicie, że z taką wkładką też lepiej nie nosić w nosidełku ergonomicznym zanim maluch nie zacznie siadać?
https://www.babytula.pl/products/wkl...iant=172396442 Ja używałam tej wkładki, ale przez jakieś pół minuty, jak musiałam dygać po schodach wózek dwiema rękami i nie miałam co zrobić w tym czasie z córą. Teraz zastanawiam się czy nie używać czasem zamiast wózka do noszenia (o ile młodsza córa będzie akceptowała taką formę), tylko tak właśnie myślę od kiedy zacząć używać najlepiej... |
|
|
|
#1893 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za coś na co dzidzia nasika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
Pestycyda kciuki
na pewno będzie dobrze
|
|
|
|
#1896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj masz info odnośnie rozmiarów i długości wkladek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=539402 Może będzie Twój model ![]() Cytat:
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam miejsce w szafce w kuchni na rzeczy małej typu butelki, pojemniki
, odkopałam w kartonach laktator, sterylizator i podgrzewacz do butelek. Wszystko wyszorowałam i wysterylizowałam i jestem z siebie dumna . Ale jest szansa, tata mówi że do końca tygodnia skończy
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny nawet nie cytuje tyle napisałyście trzymam kciuki za wizyty wszystkie Ginowe i Wetowe
![]() Mała Ty przestań dzwigać i tyle robić wariatko!!! Ja załatwiłam dziś dowód ufff i upiekłam znowu ciacho z truskawkami i rabarbarem a teraz zawijam się na sushi od 12:00 nie jem nic żeby zmieścić jak najwięcej hehe.Pogoda piękna aż chce się żyć , powiedziałam mamie że bym zjadła mięsko z grilla i się poopalała i jutro jadę :P humorek 100% poprawa ,miłego dnia!!
|
#1899 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
warto właśnie kupić więcej rzeczy w jednym miejscu bo dają często rabaciki dodatkowo ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też poprawa nastroju, poopalałam.się na balkonie i od razu lepiej ciasto zrobię na weekend... ![]() Moj mąż to ma talent to wkurzania mnie, masakra... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-11 o 15:29 |
||
|
|
|
#1902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam w centrum - kupiłam warzywa, owoce. Zjadłam już arbuza, teraz wcinam chrupki kukurydziane i potem popiję to smothie z mango i marakuji. W ogóle w sklepie też mi się słabo zrobiło, jakiś mam dzisiaj dzień z zawrotami głowy, więc nie będę nic sprzątać. |
||||
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Xzora arbuz smakuje juz jak arbuz?
Cytat:
Ja zrobiłam sspaghetti. Jeszcze tylko dziś składanie ubranek. Leżę
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Dba i to bardzo - nie przeczytał mojej wiadomości i wcale mi nie kupił!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta , Faith - kciuki za wizyty
🏻Pestycyda - kciuki za piesa 🏻Ja szczerze nie widzę różnicy w noszeniu dziecka w chuście a w nosidle . Wyglada to dla mnie jakoś dziwnie i dziecko jest takie wygięte. Moja siostra nosiła swojego syna non stop w tej chuście , gotowała z nim i wszystko , a teraz ma tak ze mały się nie może od niej odkleić. Ja jestem chyba z tych matek wygodnych i nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Mieliśmy z Tz nosidło jak Misiu miał już ze 3mce. Włożyłam go raz i poszliśmy się przejść. Wróciłam z jęzorem na brodzie , a plecy mi wygięło z chińskie 8. Tz tez nie lubił z tym chodzić i oddaliśmy . Co do tego pasa po porodzie to mi chodziło o pas po cc taki pas po operacji bo jakby nie było flaki były przesunięte i chyba chodzi o to żeby flaki nie wypadały tak jak po operacji. Mi założyli w szpitalu wiec ufałam ze mi nie wcisnęli czegoś. Xzora- tak ćwiczyłam na diastasis. Miałam dziurę na 4palce i mogłam sobie żołądek wyjąc przez skore Zmniejszyło mi się na 2 i potem 1 palec, ale mimo wszystko po cc mięśnie dolnej parti były słabiutkie i brzuszki odpadały jakiekolwiek . Próbowałam i naderwałem sobie więzadło w mięśniu i leżałam 2dni w łóżku bo nie mogłam się ruszyć. Jedynie plank wchodził w grę i robiłam go długo dość. Emmos - tak tak się właśnie czuje . Współczuje Dziś w nocy wstałam raz na siku i dwa razy nad ranem . Drugim razem wstałam już na dobre bo złapał mnie mega skurcz biodra , poszedł mi prąd w kręgosłup i brzuch. Poczułam jak mi krocze rozrywa i myślałam ze rodzę wiec poczłapałem do łazienki, ale jak zrobiłam siku to mi odeszło. Ja mam przerąbane z kręgosłupem bo spadłam kiedyś z huśtawki na kręgosłup do tylu . Wyleciałam w powietrze z 1.5 m i spadłam na plecy. Byłam na imprezie wiec tego tak nie czułam bo byłam znieczulona alko Rano nie mogłam wstać, a pod wieczór mama mnie na IP zawiozła bo traciłam czucie w nogach. Miałam przesunięte kręgi w sacrum . Lekarz mi powiedział , ze z tym nic nie zrobię tylko mam brać ketonal . Po jakimś czasie mi przeszedł ból , ale przez to osłabiły mi się mięśnie pleców i pośladków i teraz odczuwam często tego skutki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już czekam na poczekalni , kobieta z gabinetu wyjdzie to będę ja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam znowu dzień, ze skurczami hym... cóż , poczekamy, zobaczymy... i pojechałam na KTG akurat tego dnia, w którym było dobrze
A i znalazłam dwa kocyki po tymonku, bawełniane, małe, akurat do przykrycia wiec już nie kupuję... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha to ja mam takie samo zdanie jeśli chodzi o noszenie dziecka.
Mojego kuzyna żona też tak nosiła i mały jest nieznośny. Tylko ręce i ręce. Ja chce sprzątać, gotować i kąpać się bez towarzystwa.
|
#1909 |
|
MerDer 4ever
|
Darietta, Faith
za wizyty Samantha ale zes walnęła dobrze, że byłaś znieczulona ![]() Ja sie umyłam, chwile posiedzę i pojde suszyć włosy. Na 17 szkoła rodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty
![]() Ja nie kupuje chusty ani nosideł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam dość rad wszystkich do okola i mam ochotę zamordować każdego. O bolą ci biodra nie siadaj po turecku, o nie siadaj na kanapie bo to zle dla dziecka , nie siedź na krześle , to sobie się powyginaj jak ci plecy bolą .
Ja nie mogę ![]() ![]() ![]() Najlepiej lewitować chyba . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1912 |
|
MerDer 4ever
|
Ja tez mam dość złotych rad
oboje z Tz jesteśmy młodzi i wszyscy tylko komentują i doradzają.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to dokładnie . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Obecnie to już mi wisi ile ja wazę. Schudłam raz 30kg to i schudnę drugi raz. Jak urodzę to po połogu wejdę w stan ketozy i kg mi zleca szybko . Wiadomo ze po ciąży skóra już taka śliczna nie będzie choć są takie szczęściary , No ale ja się do nich nie zaliczam. Obym tylko celulitu na udach nie miała bo tego nie strawie . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Mała - nie przejmuj się tak latem po porodzie bo jak tak dalej pójdzie to będziesz futro wyciągać z szafy a nie bikini :Hahaha: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czy maluch mocniej uleje, zwymiotuje czy pampers nie wytrzyma to szkoda materaca. Cytat:
Ja mam tkaną, bawełna 100% z Little Frog. My z mężem idziemy w sobotę na szkolenie, za osobę 40zl, a jak przychodzi para to 50zl za dwie osoby. Szkolenie trwa 2h. Cytat:
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Minini - nie ja nie mam gdzieś blisko wyjść na ławeczkę żeby Misiek polatał sobie. My akurat mieszkamy na głównej ulicy i jeżdżą tu auta ciagle. Muszę przejść 3 przecznice do najbliższego parku. Mam ostatnio mroczki w oczach i się boje poprostu.
Co się stanie jak padnę na ulicy , a mój syn nie jest taki kumaty żeby coś zrobić tylko będzie płakał i dostanie ataku paniki. Wole nie ryzykować. Obecnie leja deszcze wiec park mamy z głowy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, a Twój syn mówi po polsku?
Chyba ciśnienie spada. Normalnie zasypiam. ..
|
#1918 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle ja juz kiedys pytałam k to Samanthe
mowi po polsku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - arbuz bardzo dobry, ale to zawsze można rożnie trafić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

z całej siły!

za coś na co dzidzia nasika
. Ale jest szansa, tata mówi że do końca tygodnia skończy

warto właśnie kupić więcej rzeczy w jednym miejscu bo dają często rabaciki dodatkowo
humorek 100% poprawa ,miłego dnia!!

🏻
dobrze, że byłaś znieczulona