|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
U mnie jest 20st! Nawet nie wiedziałam ! Siedzę w domu w swetrze i skarpetkach
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już kupuję arbuza i zawsze pyszny
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Xzora Ja tez trafiłam na.pycha arbuza! Kupiłam mężowi prezent 1494514795438.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem taka zła
poszłam do sklepu z wózkami zapytać co z tymi póbnikami z roan bass soft - nie ma i nie wiadomo, kiedy będą producent miał wysłać, zwodzi itd itp a czas oczekiwania na wózek to 4t! prześpię się z tym i chyba zamówię w ciemno bo nim dojdzie, to połowa czerwca, a co jak cos okaże się nie tak Dodatkowo przyszło łóżeczko, ale bez faktury o którą prosiłam! jest to dla mnie bardzo ważne, a oni sobie w kulki lecą. Wysłałam maila, a babka do mnie, żebym pocztą wysłała im paragon! po pierwsze to go nie dołączyli, a po drugie to ich błąd to czemu mam się jeszcze bawić w jakąś wysyłkę paragonów. Wysłałam kolejnego maila i cisza! odebrałam wyniki i znowu mam zły mocz, a na dodatek w nim pojawiła się krew i liczne szczawiany wapnia co może świadczyć o kamicy nerkowej, którą miałam kiedyś i wiele lat leczyłam. To może wyjaśniać moje bóle, ale wkurze się jak mnie odeśle gin do urologa i znowu kolejna prywatna wizyta będzie Jedynie z dobrych wiadomości to mam hemoglobinę 13,3 i też kupiłam arbuza i był bardzo smaczny
|
|
|
|
#1925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Walcz o tę fakturę, niech nie lecą sobie w kulki Mam nadzieję, że słabe wyniki moczu to nic poważnego i jednak nie masz kamicy Brawa za hemoglobinę!Co Wy wszystkie z tym arbuzem... Nie przepadam, a przez Was też teraz chcę!
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Porostu,- sie zawaliło kilka słabych spraw, ale dasz radę insie nie martw, wyniki skonsultujesz i pewnie będzie ok! Trzymam kciuki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wózka - sporo analizowałaś, wiec nawet zamawiając w ciemno na pewno będziesz zadowolona. Ze sklepem na pewno uda sie wyjaśnić. 3mam kciuki za poprawę wyników moczu bez interwencji urologa! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu, wszystko na raz się złożyło. Nie przejmuj się tak
brawa za hemoglobine. Fakturę powinni wystawić online nawet niech nie lecą w kulkiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o linki kocyków BEZ wypełnienia. Czegoś na lato takiego. Kupiłam w zwoltexie taki na jesien, do tego ręczniki z kapturkiem. Chyba rozpoczęłam wyprawkę
![]() Kocyk w leżaczku. Akurat do niego nie pasuje ale to do wózka ma być docelowo:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kocyka to ten jest super na lato, polecam: http://motherhood.pl/sklep/kocyk-baw...w-warkocze-93/ |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
a co do wózka to masz racje Xzora bardzo dużo analizowałam idę go jutro zamówić bo to już na prawdę czas hehe a co do arbuza to chyba Mała dzisiaj zainspirowała przynajmniej ja jak przeczytałam rano, że go kupiła to stwierdziłam, że też mam ochotę ![]() Pestycyda ja mam póki co jeden kocyk ze Smyka, ale on jest jesienny i na dodatek za niego przepłaciłam jakieś 15 zł w stosunku do tego ile kosztuje on-line, wiem jednak, że oni mają też bawełniane kocyki tylko najlepiej je zamówić on-line bo jak ja byłam w Smyku to nie mieli. Ponoć do Roana dodaje producent kocyk (jeśli jesteś nadal tym wózkiem zaineresowana) ale nie wiem jaki bo jakoś najmniej mnie to interesuje przy wózku . Pewnie zwykła mikrofibra. I planuje zamówić z minky z allegro, ale nie wiem czemu nadal nie kliknęłam - ale widzę, że już coś podobnego masz w leżaczku
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mam minkey ale z lekkim wypełnieniem a przydałoby się coś cienkiego bawełnianego. Może ten z Ikei wezmę co byl tu wrzucany. No sama nie wiem.
Dobrze że zamawiasz wozek. Ja obiecuje solennie że jak wrócę od przyjaciółki z Warszawy ( w sobotę jadę) to też zamawiam choćby się waliło i paliło. Roan na pewno. Kolor cały czas do konsultacji ale ja nie jestem wybredna bardzo:p Wydaje mi się że kolor leżaczka nie ma znaczenia. Fakt że są dwie opcje: z daszkiem i bez to ta pierwsza droższa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki żebyś nie miała kamicy A wózek na pewno trafisz w ciemno i będziesz zadowolona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
My już po badaniu Emilka pozostała Emilka (Mała! my dopisać
) dzisiaj mamy 28t+6d mała waży 1237g , powiedział że łapie się jeszcze na 50 centyl więc się niczym nie martwić szyjka ładna długa ,trzyma teraz mam u swojej pani ginekolog wizytę 22.05 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Mała! - Co do wózka mam Jedo Fyn Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie nadal leżę do 37 tygodnia później będę mogła chodzić.
Szyjka jakby trochę więcej wyszła mimo pełnego pęcherza i ma ok 2 cm rozwarcie sie nie powieksza. Kluska ma 1745 dziś 31+4 i ma długie girki, solidaryzowała się ze mną i też pełny pęcherz miała. Fotki twarzy nie da się zrobić bo wklejona w mój kręgosłup. Lekarka probowała mi choć troszkę pokazać oczka i nosek i minimalnie sie udało i rączkę pokazała. Ale nie chciała naciskać co by skurczy nie wywołać. Na razie sterydy odraczamy. Zalecenia lekarki jak jest ciepło mają mnie werandować tzn. mam przykryć się kocem i okno mają mi otworzyć. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pomyśl że moje meble kuchenne będą dopiero w polowie czerwca! haha Cytat:
smacznego!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zawieszka też kupiona? bo to jakiś grecki symbol chyba, co?Cytat:
kazda ma takie dni gdzie sie nazbiera wiecej problemow na raz! trzymaj sie Faith - brawo za Emilke!!
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
darietta szyjka 2 cm to całkiem sporo! spokojnie dotrwasz do końca! a leżakowanie na słońcu całkiem przyjemne zalecenie!!
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od razu latać nie dam rady oczywiście tata żartował że balkonik mi kupi do nauki chodzenia. |
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Jon Snow, lekkie wypełnienie jest takie na przejsciowa pogodę jak teraz. Nie będę chyba brała wcale zimowego bo wózek ma taki grubszy śpiworek jakby na spacerówkę a do łóżeczka chce raczej śpiworki używać. Ale jak wyjdzie to zobaczymy. Życie zweryfikuje:p
Faith, brawa za wizytę. A co to znaczy że się "łapie jeszcze na 50 centyl"? W sensie że jest duża czy mała ?Darietta, super że rozwarcie się nie powiększa i szyjka ładna Twoja mała wstydnisia od początku. Jak się urodzi będzie piękna![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Faith i Darietta- świetne wieści!
Minini - prezent to ta tabliczka, choć nie przepadam za napisami, to.mi się spodobało a oko proroka to z Turcji przywiozłam ![]() Ja też mam wizytę 22.05. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1943 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kruszynka z córci będzie. ![]() A synek jak duży się urodził? Cytat:
Super! Teraz już z górki, myślę, że najgorsze za Tobą! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Pobluźnij w duchu to ich myszy zjedzą!A hemoglobinę to masz chyba najładniejszą na wątku!
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Wagi dzieci, to Tymon wazyl podobnie jak teraz mały. W 28t.2d. 1200 gr. urodził sie 3150 w 38 tyg. Wiec u mnie pewnie max 3500
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
DARIETTA bardzo bardzo się cieszę że po wizycie ok! Szyjka prawie 2cm to dobry wynik
![]() FAITH dobrze że Emilka pozostaje Emilką ![]() TAEDIO poukłada się wszystko, rozchmurz się
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Juz niedługo i będziesz mogła sie ruszać, super! Tyle wytrzymałaś, ze z tą aktywnością na nowo na pewno tez dasz rade. A ja pomalowałam sobie paznokcie u rak i nóg i przez pol godziny muszę sie nie zruszyc - nie cierpię tego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, Faith super wiadomości
Agg_s zaczynałam ciążę z hemoglobiną 14 później spadała sobie, najmniej było 12, a teraz do góry, ale w kwietniu wcinałam bardzo dużo buraków w różnej postaci ćwikła na kanapki do pieczeni, do obiadu ćwikła, buraczki tarte lub buraczki na ciepło i barszcz często był i dość często jadłam kasze gryczanąSkręciłam łóżeczko
|
|
|
|
#1948 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super waga córeczki! Mówię Ci Darietta, Ty jeszcze po terminie urodzisz Pięknie walczycie, dzielne jesteście obydwie.
|
||
|
|
|
#1949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Faith, Darietta- super wiadomości! Cieszę się że wszystko dobrze u Was
Cytat:
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje złożenia! Ja jutro robię badania i nam nadzieje, ze z hemoglobiną bedzie dobrze. Buraki piłam w sokach, a dzisiaj nie udało mi sie kupić. Zamówiłam fotelik i ostatecznie wybrałam szary. Na początku ta jasna tapicerka mnie odstraszyła, ze bedzie sie mocno plamić, ale zawsze można zdjąć i uprać.IMG_1494528208.350681.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

Brawa za hemoglobinę!

brawa za hemoglobine. Fakturę powinni wystawić online nawet niech nie lecą w kulki

za wizyty
Kruszynka z córci będzie.
Pobluźnij w duchu to ich myszy zjedzą!