Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 20:07   #4891
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Wiosenko - nie ... na szczęście nie miałam czasu na rowerek ... ale dużo chodziłam dzisiaj.

EDIT:
Wiecie, chyba zaraz wsiądę na rowerek ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:15   #4892
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Bo to ja zapytałam ize o wage i wzrost a od tego się zaczęło.

Tamonita: ja cały czas ją doceniam i dziękuje jej za wszystko ale t nie takie łatwe

A u mnie coraz lepiej . Myślałam i myślałam nad sobą zjadłam dzisiaj 2000 kcal a jestem objedzona jak nigdy. Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało. Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce. Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść.

A tak w ogóle to zrobiłam sobie zdjęcia i jakby ktoś chciał to <tylko nie bić wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ łoo ale się rozpisałam
to super że 2000 no naprawdę cieszę się bardzo i zdjęcia poproszę uprzejmię Izka009@onet.eu

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Ale jak ja nakładam to najwięcej biorę brokułów i plasterków ziemniaków...
zawsze możesz dać np łychę kaszy do obiadku, ryż, soczewicę, kuskus no nie wiem masa możliwośći - potrzeba tylko trochę inwencji
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:19   #4893
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ok, no to jutro będzie lepiej, bo tak jak wspomniałam rybka z ryżem
Stary 2008-04-27, 20:27   #4894
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - nie ... na szczęście nie miałam czasu na rowerek ... ale dużo chodziłam dzisiaj.

EDIT:
Wiecie, chyba zaraz wsiądę na rowerek ...
ile chodzilas? Błagam, Aga nie rób tego

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Ok, no to jutro będzie lepiej, bo tak jak wspomniałam rybka z ryżem
trzymam za słowo. i zjedz pięć posiłków, błagam...

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:30   #4895
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamonita: ja cały czas ją doceniam i dziękuje jej za wszystko ale t nie takie łatwe

A u mnie coraz lepiej . Myślałam i myślałam nad sobą zjadłam dzisiaj 2000 kcal a jestem objedzona jak nigdy. Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało. Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce. Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść.

A tak w ogóle to zrobiłam sobie zdjęcia i jakby ktoś chciał to <tylko nie bić wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ łoo ale się rozpisałam
Ja wiem, że to nie łatwe, wkońcu też jestem chora i też przez to przechodziłam ale musisz walczyc! super, że zjadlas 2000 kcal Ja na poczatku też nie wyobrażałam sobie zjeść tyle kcal i czasu mi nie starczalo w ciągu dnia aby zjeść ich tyle, ale z czasem jest lepiej, uwierz mi I jak się bardzo chce to można choć troche zapomnieć o kaloriach i z czasem jeśli się bedziesz starala to juz nie bedziesz sie tak spinać, ze musisz zjeśc 2000 i bedziesz jadła bardziej spontanicznie, czasem bedzie 2200, a czasem 1700, ale bez takich nerwów ale na to potrzeba czasu... no i przedewszystkim trzeba uzyskać wage nie zagrażajacą życiu...A Twoja niestey zagraza... Tak się zastanawiam czemu Twoi rodzice nie podejmują jakichs kroków skoro jesteś w takim stanie ??
Mogę też prosić fotki ? monisia46@o2.pl

Agness
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:31   #4896
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - dokładnie nie wiem,ale najpierw około 2h,potem znowu wyszłam i gdzieś tak też pewnie ponad 2h,bo nie było mnie prawie 5h,ale trochę też siedziałam.
Ale nie dam się. Nie będę jeździła.
Ale od jutra postaram się ładnie R.

I chyba muszę kilka dni odpocząć od Wizażu. Muszę wszystko sobie przemyśleć.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-27, 20:34   #4897
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ja wiem, że to nie łatwe, wkońcu też jestem chora i też przez to przechodziłam ale musisz walczyc! super, że zjadlas 2000 kcal Ja na poczatku też nie wyobrażałam sobie zjeść tyle kcal i czasu mi nie starczalo w ciągu dnia aby zjeść ich tyle, ale z czasem jest lepiej, uwierz mi I jak się bardzo chce to można choć troche zapomnieć o kaloriach i z czasem jeśli się bedziesz starala to juz nie bedziesz sie tak spinać, ze musisz zjeśc 2000 i bedziesz jadła bardziej spontanicznie, czasem bedzie 2200, a czasem 1700, ale bez takich nerwów ale na to potrzeba czasu... no i przedewszystkim trzeba uzyskać wage nie zagrażajacą życiu...A Twoja niestey zagraza... Tak się zastanawiam czemu Twoi rodzice nie podejmują jakichs kroków skoro jesteś w takim stanie ??
Mogę też prosić fotki ? monisia46@o2.pl

Agness

Podejmują, ale ja na razie błagałam ich żeby mi dali jeszcze troche czasu.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 20:36   #4898
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Wiosenko - dokładnie nie wiem,ale najpierw około 2h,potem znowu wyszłam i gdzieś tak też pewnie ponad 2h,bo nie było mnie prawie 5h,ale trochę też siedziałam.
Ale nie dam się. Nie będę jeździła.
Ale od jutra postaram się ładnie R.

I chyba muszę kilka dni odpocząć od Wizażu. Muszę wszystko sobie przemyśleć.
Aga... wiesz, że robisz sobie krzywdę?

Stary 2008-04-27, 20:36   #4899
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Czasu, ale na co?? Obiecałaś im chociaż że spróbujesz sama??

edit: Agness dokładnie Iza ma rację, ja widzę że jest coraz gorzej co z tego że nie było dziś rowerka jak był spacer 4 h , a czy był on dla przyjemności czy z przymusu??
Stary 2008-04-27, 20:37   #4900
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
trzymam za słowo. i zjedz pięć posiłków, błagam...
Oki ^^ Postaram się, ale powinno się udać, bo idę do szkoły, więc coś tam wezmę...
Stary 2008-04-27, 20:37   #4901
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość

Obiecałam i już próbuje. A czasu na przytycie.

Zdjęcia wysłane, tylko nie krzyczeć na mnie
Stary 2008-04-27, 20:38   #4902
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Aga... wiesz, że robisz sobie krzywdę?
No ale chodzenie to nie to samo co rowerek przecież.
Dobrze,że jednak się powstrzymuję i choć mnie korci to nie jadę póki co.
Sił mi brakuje już

Krytia - ale chudzina z Ciebie

EDIT:
Funky - nie no skąd,dla przyjemności jeden spacer,to może tak z przymusu trochę,bo nie chciało mi się wychodzić,no ale potem byłam z TŻ-tem no i sporo chodziłam, i w ogóle.

Stary 2008-04-27, 20:39   #4903
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

ja tez mam problem i nie wiem co z tym robic... to mnie meczy, ale jest silniejsze opycham sie jak glupia (wole nie mowic ile kalorii), pozniej rygorystyczna dieta i nic nie jem... i tak w kolko... mam tego dosc, ale nie umiem przestac. Potrafie za jednym razem machnac tabliczke czekolady zjesc 5 skibek chleba, pelno owocow i jeszcze dzemem zajadac!
Pomozcie mi dziewczyny, co ja mam robic z tym?
Stary 2008-04-27, 20:40   #4904
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam i już próbuje. A czasu na przytycie.
To dobrze że próbujesz, Tylko najważniejsze to jeszcze poradzić sobie z chorym myśleniem i wyrzutami sumienia, a to najtrudniejsze, choć na razie straj się jeść coraz więcej aby przytyć

edit: Agness, 4h spaceru Ty się nie dziw że teraz nie masz na nic siły, a ile dziś było kcal??
Stary 2008-04-27, 20:47   #4905
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Sluchaj, moi też dawali mi czas, obiecywalam i tak dalej, ale te obietnice były G**** warte ! Dopóki nie przyczepiła się szkoła, że źle wygladam i dopóki nie zaczęto mi grozić szpitalem to rodzice wierzyli, że dam rade sama, ale to nic nie daje. Jedyne co możesz zrobic ssama to tkwić w tym bagnie, anoreksja to nie zabawa! Uwierz mi, że Takimi obietnicami i bez pomocy specjalisty się zabijasz. Ja rozumiem rodziców, nie wiedzą co robić, nie są gotowi, nie potrafią się odnaleźć w sytuacji, ale Ty wiesz co jest z Tobą, wiesz, że mozesz umrzec wiec czemu sama nie poprosisz ich o pomoc ?! Czekasz aż będzie za poźno ?!! Pamietaj, że żyje się raz...

O Boże... zobaczyłam wlaśnie Twoje zdjęcie. Jestem w szczerym szoku ! Dziewczyno ratuj się, ratuj dopóki nie jest za późno... Ile Ty masz lat ? I ile właściwie schudlaś ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:51   #4906
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze że próbujesz, Tylko najważniejsze to jeszcze poradzić sobie z chorym myśleniem i wyrzutami sumienia, a to najtrudniejsze, choć na razie straj się jeść coraz więcej aby przytyć

edit: Agness, 4h spaceru Ty się nie dziw że teraz nie masz na nic siły, a ile dziś było kcal??
No pisałam stronę wcześniej 1400.

Stary 2008-04-27, 20:53   #4907
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
No pisałam stronę wcześniej 1400.
Agness, przy takim wysiłku to naprawdę malutko, dajmy na to że spaliłaś ok 400-500kcal , nie wiem dokładnie,
i zostaje poniżej 1000 ja się nie dziwie że nie masz na nic siły.
Stary 2008-04-27, 20:54   #4908
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem, Ja w najgorszych momentach tez wolałam przespać dzień i nie myśleć o tym wszystkim, wiem że najchętniej zamknęłabyś sie w swoim pokoju z dala od wszystkich, ale niestety to nic nie pomoże, nie wiem co mogę Ci radzić , gdyż zdaję sobie sprawę jak jest Ci teraz ciężko i że w takich momentach nie ma się ochoty na nic, dosłownie na nic Zooosiu ale trzymaj się , jutro porozmawiasz z psycholog i na pewno trochę ulży, kochana wszystko małymi kroczkami , proszę nie poddawaj się , dzielna z Ciebie dziewczyna i wielu tutaj możesz służyć za wzór
dziękuje Ci Kochana
to dobrze wiedzieć, że jest ktoś kto cie rozumie.. wiem, musze wziąć się w garść. to trudne, no ale nie mam innego wyjścia. ale wzorem bym siebie nie nazwała.

Krytia boże dziewczyno, ile masz lat? to już nie jest zabawa... słuchaj, są różne dziewczyny na tym forum, w różnej sytuacji. Inne dodaja po 200 kcal, inne leczą się same w domu, ale u każdej z nich sprawa wygląda inaczej. Kochanie prosze Cię, skorzystaj z pomocy psychologa, przecież jeszcze chwila, jeszcze 2-3 kg i to się skończy bardzo źle! to już na prawdę nie są żarty, Ty jesteś skrajnie wychudzona! szczerze dziwie się Twoim rodzicom, że tego nie widzą.
Przepraszam za te mocne i ostre słowa, ale na prawdę przeraziłam się tym co zobaczyłam, i uważam że jak najszybciej musisz RATOWAĆ SWOJE ŻYCIE.

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:56   #4909
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Agness, przy takim wysiłku to naprawdę malutko, dajmy na to że spaliłaś ok 400-500kcal , nie wiem dokładnie,
Wiem ale nie wiem dlaczego zawsze jak była redukcja to nie brałam pod uwagę chodzenia ... no bo to nie ćwiczenia,ale wiem,że dużo musiałam spalić ...

Chyba najlepiej będzie jak zniknę stąd. Na jakiś czas.

Stary 2008-04-27, 20:59   #4910
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
dziękuje Ci Kochana
to dobrze wiedzieć, że jest ktoś kto cie rozumie.. wiem, musze wziąć się w garść. to trudne, no ale nie mam innego wyjścia. ale wzorem bym siebie nie nazwała.

Krytia boże dziewczyno, ile masz lat? to już nie jest zabawa... słuchaj, są różne dziewczyny na tym forum, w różnej sytuacji. Inne dodaja po 200 kcal, inne leczą się same w domu, ale u każdej z nich sprawa wygląda inaczej. Kochanie prosze Cię, skorzystaj z pomocy psychologa, przecież jeszcze chwila, jeszcze 2-3 kg i to się skończy bardzo źle! to już na prawdę nie są żarty, Ty jesteś skrajnie wychudzona! szczerze dziwie się Twoim rodzicom, że tego nie widzą.
Przepraszam za te mocne i ostre słowa, ale na prawdę przeraziłam się tym co zobaczyłam, i uważam że jak najszybciej musisz RATOWAĆ SWOJE ŻYCIE.

Ale ja już nie zamierzam chudnąć wiedziałam, że tak będzie, nie trzeba było wysyłać tych zdjęć wszyscy od razu chcą żebym od razu szła do szpitala czy gdzieś. U psychologa pewnie nie powiedziałabym nawet słowa i zamkłabym się w sobie.
Stary 2008-04-27, 21:02   #4911
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ale nie wiem dlaczego zawsze jak była redukcja to nie brałam pod uwagę chodzenia ... no bo to nie ćwiczenia,ale wiem,że dużo musiałam spalić ...
Chyba najlepiej będzie jak zniknę stąd. Na jakiś czas.
Agness ale chowanie się nie rozwiąże problemu Jeżeli jest Ci źle to dobrze że chociaż tutaj o tym piszesz, może lepiej zamiast znikać stąd pomyślisz o zmianie swojego podejścia i podejmiesz jakieś próby w tym kierunki, choćby poszukasz psychologa?? Ja widzę że u Cibie coraz gorzej i że nie dajesz już sobie rady i przykro mi gdy widzę jak się męczysz proszę zrób to dla siebie , poszukaj pomocy .

btw: Krytia a czy ja mogę zobaczyć Twoje zdjęcia : funky87@o2.pl
Stary 2008-04-27, 21:03   #4912
agness51
Zakorzenienie

No właśnie dlatego muszę sobie wszystko przemyśleć i poukładać w głowie.

Stary 2008-04-27, 21:07   #4913
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

edit: Agness dokładnie Iza ma rację, ja widzę że jest coraz gorzej co z tego że nie było dziś rowerka jak był spacer 4 h , a czy był on dla przyjemności czy z przymusu??
Cytat:
dokładnie, co do chodzenia: http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/kalorie_2.html fajnie jest

KRYTIA, Matko BOSKA! Ty tyj a nie pytaj, ile ma kcal ciasto lodowe!!!!!!!!!!! masz tu jadłospisy Ajjjiii, ściągaj od niej:

sn;500 g serka w patnicy ze skzlanka musli , skzlanka fitnesow , 2 wafle zmleckziem kondensownaym

2sn;0.5 l lodow bakaliowych z fitnesami , bula ciemna z maslem rozehcowym imiodem , 2 gruchy

ob i po u babci : kotlet z piersi wielki , ziemniaki , salatka jarznowa z majonezem , burackzi i tu sie zacyzna
3 kawlaki szalrotki
5 babeczke z budyniem
5 jezykow
pol czekolady
lody truskawkoe i orzechowe

wrocilam do domu i zjadlam jeszcze 2 kawlaki szarlotki i mase tych waflekow z mleckziem kondensowanym i twarozke domowy z miodem

lub Sydzia:

S: 100g musli z owocami bez cukru (wiem, żarłok ze mnie ), dwa jogurty naturalne, zarodki i migdały

II S: 2 x bułka z mąki żytniej z dużą ilością serka 0,2% i 2 plastrami szynki z indyka, pomidorem, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką, duże jabłko (320 kcal)

O: panga zapiekana z pomidorem i oliwkami , kuskus , dużo surówki z marchewki i jabłka, buraczki

P: wieśniak z łyżeczką masła orzechowego i siemieniem lnianym, tabliczka czekolady

K: 2 x bułka wieloziarnista z serkiem topionym fit, 3 dużymi plastrami szynki drobiowej, sałatą, pomidorem i ogórkiem

II K: chudy twaróg (125g) z papryką, szczypiorkiem i ogórkiem

znów Ajjii:

P
sn; 4 kromki fitness style ze sliwka z twraozkiem domowym i pomidorkiem , homo nat z platkmai fitness i miodem

2sn; big drozdzowka z malinami , kruszonka i lukrem i goraca czekolada do picia ( z klasa w kawianri :P)

3sn; banan rozgnieciony z twarozkiem domowym i musli

ob; ziemniackzi piecozne w piekanriku , gulasz z indyka , ogorki kiszone i salatka jaryznowa , budyn wnailiowy

po; homo z paczka nerkowca 100 g i miodem

ko; bedzie duza grachamka z maslekiem x2 , syzneczka , ogorkie kisoznym , kakao i jablka zapiecozne z miodem i cynamonem

znów Ajjjiii:

sn; 2 serki homo ze szklaka musli i skzlaka fitnessow + banan

2s; dua zytia bula z maslem orzechowym i twarogiem 2 jablka corny

ob; pomidorowa zabielaa, makaro razowy z sosem mysliwskim orzeszkami iemymi + surowka kaprusty drozdzowka z serem

po; 200 g wiejskiego z 50 g migdalow lody truskawkowo smietakowe

ko; obwarzanek z siemieiem z maslem szynka i ogorkami ksionmi

ok 200 g musli crunchy

I tyły na tym wolno. Błagam, jedz podobnie :d bo to nie żarty. Dziewczyny są w szoku, ale nie masz się co denerwować, nikt tu nie chce Ci zaszkodzić. Co mówią Twoi rodzice na Twój tragiczny wygląd?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 21:15   #4914
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
dokładnie, co do chodzenia: http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/kalorie_2.html fajnie jest

KRYTIA, Matko BOSKA! Ty tyj a nie pytaj, ile ma kcal ciasto lodowe!!!!!!!!!!!

I tyły na tym wolno. Błagam, jedz podobnie :d bo to nie żarty. Dziewczyny są w szoku, ale nie masz się co denerwować, nikt tu nie chce Ci zaszkodzić. Co mówią Twoi rodzice na Twój tragiczny wygląd?

To ciasto to tak impulsywnie Martwią się bardzo. Wiem, że nikt nie chce mi zaszkodzić ale ja po prostu nie umiałabym znieść myśli, że np. jutro mam iść do psychologa czy szpitala
Stary 2008-04-27, 21:17   #4915
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja już nie zamierzam chudnąć wiedziałam, że tak będzie, nie trzeba było wysyłać tych zdjęć wszyscy od razu chcą żebym od razu szła do szpitala czy gdzieś. U psychologa pewnie nie powiedziałabym nawet słowa i zamkłabym się w sobie.
kochana jesteś strasznie chudziutka my się po prostu o Ciebie martwimy i tyle - bo teraz to jest walka o Twoje życie trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie bo na pewno jesteś mądrą, rozsądną dziewczyną i teraz już będzie tylko lepiej tak? wskakuj na porządne P i to szybciutko
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:19   #4916
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
To ciasto to tak impulsywnie Martwią się bardzo. Wiem, że nikt nie chce mi zaszkodzić ale ja po prostu nie umiałabym znieść myśli, że np. jutro mam iść do psychologa czy szpitala
do psychologa wg mnie musisz chodzic. no chyba, ze tak jak ajjii wskoczysz na takie fajne jadlospisy podalam Ci je zresztą, jak wrazenia ?

(to dla wszystkich dziewczyn na P - mnie ich jadlospisy bardzo podnosza na duchu)

Stary 2008-04-27, 21:22   #4917
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Krytia ja również poproszę o zdjęcia * euphoria@vp.pl

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:28   #4918
zooosia
Zadomowienie

Krytia, Kochana a co widzisz patrząc w lustro? powiedz proszę, ale szczerze. wiesz, że nas nie musisz okłamywać.

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:30   #4919
Aralka
Zakorzenienie

Ja też: daggerka@interia.pl
Stary 2008-04-27, 21:30   #4920
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:

super, że masz takiego fajnego chłopaka i gratuluję odwagi - za szczerość - owacje na stojąco !!!!!!!!!!!!! na pewno drożdżóweczka wpadnie: świeżutka, ciepła, słodka
Wpadła! nie wierzę...^^ co prawda ogólnie dziś zjadłam nie za wiele, ale zjadłam kawałek drożdżówki, kawałeczek ciastka francuskiego i odrobina babki oszalałam ^^

Izka, Ty jesteś szczuplutka, bardzo mocno. Nogi masz świetne moim zdaniem Nie masz grama tłuszczu nigdzie, a pokusiłabym się o stwierdzenie, że gdzie niegdzie masz go delikatnie za mało
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości