|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() Darietta ja bym postawila tam gdzie jest miejsce. Wątpię, żebym słyszała oddech dziecka nawet obok. Jak śpię to śpię. Nad kołyską nie zamierzam stać.
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
1494587222709.jpg
I relaks i słońce 1494587262094.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
IMG_1494587951.985032.jpgCytat:
Cytat:
Podziwiam za skręcenie lozeczka ![]() Cytat:
Pokaz co kupiłaś w Tesco ja męża wyciągnę w niedziele do innego Tesco ![]() Cytat:
Ojej wiem ze się martwisz bo ja się tez wystraszyłam jak usłyszałam ze coś może być nie tak. Będzie na pewno dobrze z ❤️ Cytat:
Biedny piesek dobrze ze już mu lepiej. Ja mojej suni muszę myć zabki bo kamień ma.Cytat:
Mała umie sobie otworzyć drzwi kluczem? my mamy 2 zamki do przekręcania od środka bez klucza.Cytat:
Podoba mi się żyrafa bez żyrafy ![]() Cytat:
Ja przy łóżku postawię kołyskę ![]() Mała mi się podobają te maxi sukienki ![]() Wczoraj cielam trawę nożycami przy schodach, altanie, donicach ale za to mnie mniej boli kręgosłup zaraz jadę na szkołę rodzenia.
|
|||||||||
|
|
|
#2045 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Noo coś trzeba będzie pokombinować z kluczem, albo innym zabezpieczeniem, na razie mamy zamykane tylko na zamek.
Okna też spędzają mi sen z powiek, chcę zmienić klamki na takie z kluczykiem, na razie Lili do nich nie ciągnie w ogóle, ale wiadomo kiedy będzie ten pierwszy raz? Ona jest mega inteligentna i przewidująca, ale dziecko to dziecko, nie wiadomo nigdy co mu przyjdzie do głowy A że będzie jej się coś tak intensywnie śniło, że zacznie przez sen wychodzić z domu, to w życiu bym nie pomyślała Na trasie leje! Mała! ja mam duży lęk wysokości, więc balkon to już w ogóle dla mnie zawał serca non stop... Nawet męża trzymam jak stoi na krześle i wiesza firanki (w lecie mamy takie kotary-mgiełki na balkonie) On mówi, że nie ma opcji żeby spadł i że sąsiedzi pewnie z nas mają ubaw, ale ja nie mogę na to patrzeć spokojnie Co do sukienek to może któraś z tych długich i ewentualnie coś na ramiona na czas kościoła? Przepięknie w nich wyglądasz! Cytat:
Napisałabyś na priv nazwisko tego okulisty? ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Ale już duży synek!
|
||
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze na lato rodzimy co? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam, ale w tym miesiącu nie damy już rady finansowo Kupiliśmy szafę, teraz ten wyjazd, a po powrocie farby do pokoju córek i malowanko... My właśnie też używamy tylko takiego do przekręcania zamka, do tego dolnego nawet nie wiem gdzie jest klucz, ale trzeba będzie zacząć zamykać na noc... Myślę że z kluczem też nie miałaby żadnego problemu niestety Ale zawsze można wyjąć i schować. |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Jon Snow, trochę lipa z tą położna... Ja jeszcze nigdzie nie jestem zapisana tzn jestem ze szkoły rodzenia ale nie wiem czy będzie chciała przyjechać bo to inną miejscowość.
Vadi, na początku ciąży tak miałam z dzialslamiPomógł Meridol w płynie. Pasta też jest. Silimarillion, faktycznie stracha w nocy Ci córka napędziła. U nas w pokoju dziecka są klamki na kluczyk po poprzednich właścicielach. Przyda się jak nic na 4p jeszcze Mi łóżeczko z żyrafka się podoba bo jest prostsze. I w wersji bez obrazka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
U nas z imieniem nie było problemu. Jeszcze przed ciąża wybraliśmy ze jak dziewczynka to Alicja. Mężowi średnio odpowiadało, ale nie protestował. Raz w sklepie widzial tate z mala Alicja i on do niej ciągle - Ala zostaw to, Ala bo przewrocisz, Ala uważaj! Wrócił do domu i mówi ze bardzo mu podoba się te imię. Chyba urzekła go ta dziewczynka 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Devileek, brawa za małego
duuuzy chlopakWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu bardzo ladne łóżeczko i gratki za złożenie
![]() Trzymam kciuki aby serduszko było wszystko ok! Mała - myślę ze nie ma co męża terroryzowac z imieniem i albo postawić na Kubę albo szukać innego powiedz mi czy takie napięcie brzucha ale bez uczucia spinania też bierzesz za skurcz? Bo ja w tym tyg mam ich bardzo dużo nawet podczas leżenia i nie wiem czy wybrać się do szpitala czy tak musi być Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja chyba wykosztuję się jednak na wanienkę ze stelażem... Te z Teby mi się w ogóle nie podobają, nie wyobrażam też mordowania się z wylewaniem wody. Te dwie opcje biorę pod uwagę: http://allegro.pl/cam-komoda-kapielo...697710861.html http://allegro.pl/rotho-wanienka-sto...817045708.html |
|||
|
|
|
#2053 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek super, że Ok!
tez kawał chłopa Mała przepięknie! Sill klucz można schować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- My chcemy drewniany stojak pod wanienkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Siilmarariien my mamy też zamówiona już szafę i komode z voxa. Ma być w następnym tygodniu
cena o 30% niższa niż na stronie bo znajoma męża wzięła je na siebie jako zakup pracowniczy. Mam nadzieję ze będzie ladnie się prezentowały mebelki.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusia
Jeśli leżę i brzuch.mam.miekki a nagle twardnieje, to ja zazwyczaj czuje spinanie wlasnie, mrowienie w okolicy pecherza.... mo.nie da sie pomylic... i to.biore za skurcz, ale sa tez takie , ze leze i.mi sie zepnie i czuje ze twardy ale nie czuje tego spinania i parcia, to biorę to za lekki skurcz... no chyba, że wiem ewidentnie że to Kubuś ![]() Bosz spróbowałam napisać Kubuś... może i ja sie przedstawię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż jest Kuba. Może faktycznie się przyzwyczaisz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale jakaś taka mała ta wanienka 75cmA właśnie xzora miałam pytać jak się dzisiaj czujesz, bo wczoraj pisałaś, że Ci słabo było? |
|
|
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie to mąż wymyślił imię a mi z czasem dopiero zaczęło się podobać
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2061 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Widziałam ten zestaw ładny jest ![]() Tylko my chcemy wanienkę 102 cm? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Mała masz blisko domu jakaś wodę?
![]() A ja dalej sie wygrzewam na ogródku czasem tylko zagląda do mnie ten o to stwór
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wanienke kupię w standardzie. Jak już mała będzie stabilnie sama siedziała będę ja kapala w dużej wannie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
poprostu, ale przystojniaczek!
![]() Uwielbiam taką pogodę!! Jeeeenyyy niech już tak zostanie! Termometr w cieniu pokazuje jakieś 24 stopnie Spojrzałam na prognozę i na niedzielę i poniedziałek są burze u mnie Miałam okazję zjeść coś w Macu - i nic nie wzięłam!!! Jestem taka dumna z siebie!!
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-12 o 15:01 |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs i niczego nie żałujesz? Nawet mc flurry?
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jest zimno
|
#2067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Brawa za powściągliwość w macu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
A ja.miałam okazję na lody moje ukochane i też nie wzięłam
piatka! Poprostu... blisko mam rzekę za raz koło galeriiKarolinuuusia Weź magnez dodatkowy i.nospe, ja naliczysz wiecej niż 13 to jedz lepiej i sprawdź powinnaś brać luteine lub dyphaston moim zdaniem. Bierzesz?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale słodziak ![]() Muszę sobie kupić leżak i dogadzam sobie IMG_1494595864.078598.jpg
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Wtajemniczenie
|
LIPCÓWKI część 5.
Haha jasne ze trochę żałuje
na pocieszenie wzięłam sobie taki mini deser w innym lokalu z mrożonego jogurtu i kiwi jako dodatku trochę zdrowiej na szczęście jutro sobota i w weekend postanowiłam ze mogę zjeść jednego ![]() Morelka, tak zimno u Ciebie czy te 20kilka stopni ani trochę Cię nie satysfakcjonuje? :P Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Co prawda albo róż albo niebieski, no ale jakoś to przełknę 

lekarz dopatrzył się drobnej przerwy w przegrodzie serduszka
powiedział że Pewnie się zrośnie a nawet jeśli nie to nie stanowi zagrożenia dla zdrowia i życia. Oby tak było!!!
dobrze ze już mu lepiej. Ja mojej suni muszę myć zabki bo kamień ma.

Ale już duży synek!
Widziałam, ale w tym miesiącu nie damy już rady finansowo
Kupiliśmy szafę, teraz ten wyjazd, a po powrocie farby do pokoju córek i malowanko...