LIPCÓWKI część 5. - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-12, 10:44   #2011
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Mała nie. ... wyglądasz jak po 40. Przepraszam, ale nie Twój krój. W swoich sukienkach super, tylko fakt że ciut za krótkie teraz.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

W czerwonej
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 10:45   #2012
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja właśnie miałam niezłą gimnastykę... mierzyłam sukienki od siostry, dwie dlugoe na lato ( całkiem ok -do biegania) i dwie na komunię, ale mi nie pasują, zwłaszcza ta biało-czarna :/. Zmierzylam swoją czerwoną, niebieską i w kwiatki... i było by ok, gdyby.nie odsłaniały UD! Tak sie podnoszą na brzuszku, że mam z nich mini - to nie dla mnie niestety...
Te letnie fajne, z komunijnych fajne są tylko Twoje (granatowa i czerwona) chociaż faktycznie krótkie, w biało-czarnej Cię nie widzę
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 10:48   #2013
Mała!
Zakorzenienie

No właśnie sa za krótkie... a normalnie do.kolan , bo.ja uch nie odkrywam i.zawsze mam midi...
ta czerwona chyba bedzie juz za obcisła za dwa tyg :/ tego.się obawiam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 10:53   #2014
morelle_
Zakorzenienie

URODZINOWY MEGAWEEKEND -20% na wszystko w sklepach stacjonarnych SMYK. Oferta wazna do 14.05.17 Swietuj z nami 40 urodziny. Promocje nie lacza sie Reg: smyk.com
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 10:56   #2015
Mała!
Zakorzenienie

Tez dostałam właśnie mialam pisać... ale na przecenione nie :/ szkoda

Stary 2017-05-12, 10:59   #2016
baby2
Rozeznanie

Mała w czerwonej najładniej
Biało-czarna nie
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:00   #2017
emmos
Zakorzenienie

Hej. Ja już mam jedno duże osłabnięcie dziś za sobą I wymioty też Boję się ruszyć z domu, a muszę kupić prezent imieninowy dla mamy.

Poprostu mnie się łózeczko bardzo podoba.

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Gratki udanych wizyt! Też dziś miałam USG. Mała pozostaje małą, nie chciała pokazać buzi, za to cipkę chętnie 😁 lekarz dopatrzył się drobnej przerwy w przegrodzie serduszka powiedział że Pewnie się zrośnie a nawet jeśli nie to nie stanowi zagrożenia dla zdrowia i życia. Oby tak było!!!
Skoro lekarz tak mówi, to tak na pewno będzie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odebraliśmy psa dopiero po 20. Wygląda jakby wpadł do rzeźni. Cały jest we krwi, leci mu z noska wszystko spływa. Wetka nawet myślała czy go na noc nie zostawić bo podobno miał aż kość zgniłą w dziąśle. W końcu nam go wydała bo i tak w nocy w lecznicy sam by został i jutro z rana jedziemy na kontrolę. Kicha, prycha i nie śpi. A my razem z nim... Dobrze że się wybudził w ogóle. Masakra

Rozumiem Twój ból, ja jak oddawałam psinę na operację to myślałam, że mi serce pęknie. Ale z godziny na godzinę będzie lepiej, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Obudził mnie w mocy mega ból w plecach raczej nie skurcz tylko "po prostu" ból w krzyżu. Nie wiem czy to od niewygodnej pozycji czy co. Teraz tez go "czuje" :/
No i standardowo zaczynamy dzień
Oby przeszło
Stary 2017-05-12, 11:02   #2018
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Morelle, jakie pazurki piękne.

Samantha, ja na początku ciąży miałam zapalenie zatok. Generalnie od początku też mi towarzyszy uczucie zapchania:/ płucze woda morska ale w nocy to niewiele daje.

Poprostu, ładne łóżeczko. Takie proste i bez udziwnień

Z moim pieskiem lepiej trochę. Do 3 nie spaliśmy wszyscy. W końcu zerzygal się skrzepami i krwią i chyba to mu pomogło bo zasnął. Ale wyglądało masakrycznie. Teraz mama pojechała z nim na zastrzyk. Nie mogę patrzeć jak zwierzątka cierpią.

kciuki za pieska, dziś już będzie lepiej!

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Pestycyda, biedna psinka. Mam nadzieje, ze dzisiaj juz z nią lepiej.

Piszecie o hybrydach na moich lichych paznokciach niestety nie chcą sie trzymać są jeszcze tytanowe, moze kiedyś spróbuje.

Byłam u okulisty, z siatkówką wszystko dobrze. Pan był bardzo serdeczny, pytał czy jesteśmy we dwie czy dwoje, a na koniec życzył szczęśliwego rozwiązania.
Rano kot mi uciekł i juz myślałam, ze bede musiała wyjechać zostawiajac go na zewnątrz. Na szczęście jak wchodziłam to udało mi sie go namierzyć i złapać.

dobrze że u okulisty dostalas dobre info
dobrze że kota udało sie znalesc!
my wyjezdzalismy kilka lat temu na tydzien i podczas pakowania auta jeden z kotów (a to taki troche dzikus był bo wzielam go ze schroniska) wyszedl z domu. nie zauwazylismy tego i pojechalismy brat chodził karmić koty i mowi że jest tylko jeden. jak wrocilismy to rozwiesilam ogloszenia na ulicy, ale niestety juz sie nie odnalazł... tak mi go szkoda..

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
A propos dentystów - czy Wam też tak krwawią dziąsła?! Wiem, że tak bywa w ciąży ale bardzo mi się to nie podoba
na poczatku ciązy troche mi krwawiły, dentystka tlumaczyla mi że to normalne ale ze zazwyczaj przechodzi po kilku tyg. inaczej trzeba cos z tym robic. mnie przeszlo cale szczescie.

Cytat:
Z dentysta to mnie czeka całkiem niezła przeprawa po porodzie :/

Poprostu
mi się też podoba łóżeczko i komoda, ładnie i klasycznie

Xzora - ja się często do szkoły spóźniałam przez moje uciekające zwierzaki... dobrze, że się złapał.

Chilli
Robisz smaka tym sushi
Z mężem.mam.to samo, uwielbia moją kuchnię... ale.mieska ostatnio jemy mniej, ale jak robie obiad na dwa dni to zazwyczaj jest na jeden

Ja właśnie miałam niezłą gimnastykę... mierzyłam sukienki od siostry, dwie dlugoe na lato ( całkiem ok -do biegania) i dwie na komunię, ale mi nie pasują, zwłaszcza ta biało-czarna :/. Zmierzylam swoją czerwoną, niebieską i w kwiatki... i było by ok, gdyby.nie odsłaniały UD! Tak sie podnoszą na brzuszku, że mam z nich mini - to nie dla mnie niestety...

Podpowiedzcie mi proszę... bo moja sis uważa, że ta biało czarna jest ok ? A mi się nie podoba... jak dla ciotki...

Pokazuje też te dwie długie na lato

Załącznik 7062681
Załącznik 7062691

czerwona!

mnie dziś obudził kurier, przywiózł płytki. zaraz jade do laboratorium oddac próbke od syna na badanie na pasozyty.
dzieci kuzynki obok miały albo mają bo nie wiem jak tam lecznie poszło, gliste, a ze czesto sie bawią razem to musimy też sie przebadać.

dzis u mnie znow pada. oby sie chociaz popoludniu rozpogodzilo jak wczoraj.
jutro planujemy jechac do rodzicow na dzialke. o ile bedzie pogoda ładna, bo w deszcz to tam nie ma co robić.

milego dnia!
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:08   #2019
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
A propos dentystów - czy Wam też tak krwawią dziąsła?! Wiem, że tak bywa w ciąży ale bardzo mi się to nie podoba
Teraz mi nie krwawią, ale w pierwszych miesiącach owszem.

Mała mnie najbardziej podobasz się w czerwonej
Stary 2017-05-12, 11:11   #2020
poprostu
Zakorzenienie

Mała mi niestety też sie nie podoba ta biało czarna najładniej w czerwonej i niebieskiej ale fakt, ze trochę za krótkie...

Jon od wczoraj czekałas na drożdżowe?

Ja dentystę też mam zaliczonego robiłam na początku ciąży zęba a w sumie dwa bo drugi juz zdarzył się zarazić i usunelam kamień

Mi dziąsła tez krwawily ale jakis czas temu, już nie

Rozmawiałam z okulistka jak miałam w lutym lekarza medycyny pracy to mowila, ze moja wada -3 sama w sobie nie jest kwalifikacja do CC a wzrok się pogarsza od złego parcia - parcia na sile
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:20   #2021
siilmariien
Wtajemniczenie

Pozdrawiam z podróży!

Poprostu piękne łóżeczko

Mała! ja zrozumiałam, że Twojemu mężowi podoba się imię Hugo, tylko nie czuje go do końca i bardziej podchodzi mu Kuba. Jeśli w ogóle mu się nie podoba to jasne, że nie ma co zmuszać. A jeśli tylko nie jest przekonany do końca to osłuchanie mogłoby pomóc - choć ten etap pewnie macie już za sobą.
My nie byliśmy przekonani do końca do Łucji i chyba nadal nie czujemy go tak w 100%, ale im częściej go używaliśmy tym bardziej nam się podobało, a najbardziej przekonaliśmy się do niego, kiedy nasza córa tym swoim słodkim głosikiem zaczęła mówić do brzucha: Łusiu, Łuteczko, Łuceńko
Może na tej zasadzie Ty przekonasz się bardziej do Kuby, jeśli mężowi takie osłuchanie z Hugo nie pomaga. Powodzenia z decyzją!

Taedio jasne, że byliście pierwsi z Klarą!
Ciekawa jestem na ile to imię teraz podskoczy w rankingach

Ale miałam przygodę w nocy
Pamiętacie historię 2-letniego chłopca, który w nocy przez sen wyszedł z domu w piżamce i na bosaka na mega mróz? Ale miał dużo szczęścia i udało się go uratować, jak go znaleźli.
Dzisiaj w nocy zaczęłam przebudzać się na siku i nagle usłyszałam tupot nóżek i jak córa woła "Ja chciałam pierwsza otworzyć drzwi!". Weszła na krzesełko które stoi przy drzwiach, otworzyła je, złapałam ją w momencie zanim wybiegła na klatkę Mam gęsią skórkę na myśl co by było gdybym sie nie obudziła, czy wrociłaby do domu czy wybiegła na dwór Była w takim półśnie, momentalnie zasnęła głęboko w łóżku... Dzisiaj w ogóle tego nie pamiętała.
Na tym krzesełku wkładała sobie buty, oczywiście nie będzie już tam stało, ale obawiam się że nawet przez sen może sobie coś podstawić... Straszne!

Nadrabiam Was dalej.
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:21   #2022
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Z dentysta to mnie czeka całkiem niezła przeprawa po porodzie :/

Poprostu
mi się też podoba łóżeczko i komoda, ładnie i klasycznie

Xzora - ja się często do szkoły spóźniałam przez moje uciekające zwierzaki... dobrze, że się złapał.

Chilli
Robisz smaka tym sushi
Z mężem.mam.to samo, uwielbia moją kuchnię... ale.mieska ostatnio jemy mniej, ale jak robie obiad na dwa dni to zazwyczaj jest na jeden

Podpowiedzcie mi proszę... bo moja sis uważa, że ta biało czarna jest ok ? A mi się nie podoba... jak dla ciotki...

Załącznik 7062681
Załącznik 7062691

Ja nie będę oryginalna i też powiem że w czerwonej najlepiej wyglądasz a długie obie mi się podobają
Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Hej. Ja już mam jedno duże osłabnięcie dziś za sobą I wymioty też Boję się ruszyć z domu, a muszę kupić prezent imieninowy dla mamy.

Poprostu mnie się łózeczko bardzo podoba.

Skoro lekarz tak mówi, to tak na pewno będzie

Rozumiem Twój ból, ja jak oddawałam psinę na operację to myślałam, że mi serce pęknie. Ale z godziny na godzinę będzie lepiej, zobaczysz

Oby przeszło
Biedna te wymioty Cię jeszcze męczą. Nie możesz komuś zlecić kupna tego prezenty? Lepiej sama nie wychodź jak możesz zasłabnąć

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Jon od wczoraj czekałas na drożdżowe?
No właśnie od wczoraj!
Ale ważne że zachcianka zaspokojona

Stary 2017-05-12, 11:24   #2023
vadi
*sportaddict*

Taedio, jesteś współfanką Grey's Anatomy, znasz Chicago Med? Też bardzo lubię
Stary 2017-05-12, 11:25   #2024
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z podróży!

Poprostu piękne łóżeczko

Mała! ja zrozumiałam, że Twojemu mężowi podoba się imię Hugo, tylko nie czuje go do końca i bardziej podchodzi mu Kuba. Jeśli w ogóle mu się nie podoba to jasne, że nie ma co zmuszać. A jeśli tylko nie jest przekonany do końca to osłuchanie mogłoby pomóc - choć ten etap pewnie macie już za sobą.
My nie byliśmy przekonani do końca do Łucji i chyba nadal nie czujemy go tak w 100%, ale im częściej go używaliśmy tym bardziej nam się podobało, a najbardziej przekonaliśmy się do niego, kiedy nasza córa tym swoim słodkim głosikiem zaczęła mówić do brzucha: Łusiu, Łuteczko, Łuceńko
Może na tej zasadzie Ty przekonasz się bardziej do Kuby, jeśli mężowi takie osłuchanie z Hugo nie pomaga. Powodzenia z decyzją!

Taedio jasne, że byliście pierwsi z Klarą!
Ciekawa jestem na ile to imię teraz podskoczy w rankingach

Pamiętacie historię 2-letniego chłopca, który w nocy przez sen wyszedł z domu w piżamce i na bosaka na mega mróz? Ale miał dużo szczęścia i udało się go uratować, jak go znaleźli.
Dzisiaj w nocy zaczęłam przebudzać się na siku i nagle usłyszałam tupot nóżek i jak córa woła "Ja chciałam pierwsza otworzyć drzwi!". Weszła na krzesełko które stoi przy drzwiach, otworzyła je, złapałam ją w momencie zanim wybiegła na klatkę Mam gęsią skórkę na myśl co by było gdybym sie nie obudziła, czy wrociłaby do domu czy wybiegła na dwór Była w takim półśnie, momentalnie zasnęła głęboko w łóżku... Dzisiaj w ogóle tego nie pamiętała.
Na tym krzesełku wkładała sobie buty, oczywiście nie będzie już tam stało, ale obawiam się że nawet przez sen może sobie coś podstawić... Straszne!

Nadrabiam Was dalej.
O matko aż strach zasnąć po takiej sytuacji może pomyślcie o jakimś zamku w drzwiach którego dziecko sobie samo nie otworzy? Np na klucz i wyciągać klucz na noc

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Taedio, jesteś współfanką Grey's Anatomy, znasz Chicago Med? Też bardzo lubię
O ja też ja też jestem fanką Grey's! A to Chocago też takie fajne jest?

Stary 2017-05-12, 11:28   #2025
taedio
MerDer 4ever

Poprostu bardzo fajne łóżeczko! Mi sie takie dużo bardzo podobają od takich z rysunkami

Mała dla mnie tez czerwona

Jon Haha lepiej późno niż pózniej

Emmos mam nadzieje, że poczujesz sie lepiej

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Vadi nie słyszałam o tym, pózniej popatrzę ostatnio cos mało oglądam seriali.

Sill o matko! dobrze, że sie obudziłaś! Nie da sie jakos podwójnie zamknąć drzwi albo na klucz i klucz schować?

Stary 2017-05-12, 11:34   #2026
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Ja właśnie czekam na wizytę zaraz wchodzę

Co do łóżeczek to ja mam okropny dylemat podoba mi się jedno ale jest tylko właśnie z misiem drugie można zamówić bez obrazka ale już mniej frezów i sama nie wiem ...

Mama mówi ze to dziecko i mam nie przesadzać i ze ja jej kazałam misie na ścianie wieszać IMG_1494581642.422394.jpgIMG_1494581655.032049.jpg

To z żyrafa można zamówić bez obrazka

Stary 2017-05-12, 11:46   #2027
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Łóżeczko - takie ani ładne ani brzydkie tak samo jak o nim myślałam przy zakupie tak samo myślę dalej a ze sklepem już wymieniłam z 10maili i dalej nie mam faktury.
Pomarańczowy kolor ścian nie jest moim ulubionym ale na razie tak musi być bo było kilka miesięcy temu malowane
Super łóżeczko bardzo mi się podoba. My mamy wszystkie meble beżowo brązowe dlatego szukaliśmy w tych kolorach ale białe bardzo mi się podoba.

Nasze mąż złoży jakoś w czerwcu. Tylko zastanawiam się gdzie je ustawić. Niestety przy moim boku nie da rady bo jest regał z książkami i nie chcemy tego ruszać bo dużo tego. Myśleliśmy żeby w nogi łóżka i my się odwrócimy ale tu znowu boje się że okno otwarte i drzwi blisko i będzie wiało. Do tego świeci mocno słońce w dzień. I zostaje jeszcze sciana na przeciwko łóżka ale czy to nie za daleko żebym słyszała jak maluszek oddycha. Co myślicie. Dzisiaj pojadę do domu to fotki pstrykne i mi doradzicie.

A zapomniałam napisać lekarka jak badała moją małą i stwierdziła że ma długie nogi. I patrząc na moje 164 cm spytała się ile ma mąż i powiedziała że długie po tacie. Mam nadzieję że tylko dlugość
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:48   #2028
taedio
MerDer 4ever

Devilek za wizytę
A Twojemu Tz które sie bardziej podoba?
U nas łatwiej bo mamy z Tz podobny gust i oboje rysunków nie chcemy :p

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Darietta niektórzy maja łóżeczko wgl w drugim pokoju wiec druga ściana w sypialni nie jest tak daleko

Stary 2017-05-12, 11:49   #2029
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość

Co do łóżeczek to ja mam okropny dylemat podoba mi się jedno ale jest tylko właśnie z misiem drugie można zamówić bez obrazka ale już mniej frezów i sama nie wiem ...

Mama mówi ze to dziecko i mam nie przesadzać i ze ja jej kazałam misie na ścianie wieszać Załącznik 7062756Załącznik 7062761

Ja mam to z arusia z misiami ale brązowe
Stary 2017-05-12, 11:55   #2030
Mała!
Zakorzenienie

Mi.najbardziej podobna sie z zyrafką, a najlepiej bez zyrafki

Stary 2017-05-12, 11:58   #2031
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam z podróży!

Nadrabiam Was dalej.

Milego wypoczynku

Historia z nocy przerażająca, ja jak byłam mała miałam podobne sytuacje.

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość

Biedna te wymioty Cię jeszcze męczą. Nie możesz komuś zlecić kupna tego prezenty? Lepiej sama nie wychodź jak możesz zasłabnąć

Tż za godzinkę będzie mógł oderwać się od pracy i wtedy pojedziemy. Nie wymiotowałam już z miesiąc.Ehhh.

Stary 2017-05-12, 12:03   #2032
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Devilek za wizytę
A Twojemu Tz które sie bardziej podoba?
U nas łatwiej bo mamy z Tz podobny gust i oboje rysunków nie chcemy :p

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Darietta niektórzy maja łóżeczko wgl w drugim pokoju wiec druga ściana w sypialni nie jest tak daleko

Dlatego tak was podpatruje gdzie wy stawiacie a tamta ściana nie była by szczytowa to zawsze cieplej i dalej od grzejnika tylko przy drzwiach. Chociaż ja chciałam przy łóżku na poczatku powiedzmy 3 miesiące. Bo boje sie jak sama dam radę. Mąż może dostanie dwa - trzy tygodnie urlopu a później będę sama.
Stary 2017-05-12, 12:07   #2033
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Łóżeczko - takie ani ładne ani brzydkie tak samo jak o nim myślałam przy zakupie tak samo myślę dalej a ze sklepem już wymieniłam z 10maili i dalej nie mam faktury.
Pomarańczowy kolor ścian nie jest moim ulubionym ale na razie tak musi być bo było kilka miesięcy temu malowane
Bardzo ładne łóżeczko! Im prostsze tym lepsze

Cytat:
Mi nie krwawią na szczęście

Cytat:

Załącznik 7062681
Załącznik 7062691

mam ten sam ból z sukienkami - ja miałam sporo w pół uda, a teraz ledwo tyłek zakrywają, a te do kolan są w pół uda
te letnie super, na pewno się sprawdzą! A z tych z drugiego zdjęcia to czerwona - moim zdaniem, długość w niej jest ok. Niebieska czy ta czarna z wzorem widać, że przykrótkie, a tutaj spoko. Może jeszcze zobacz jak z tyłu leży, ile cm materiału masz pod tyłkiem. Te nietoperzowe nie widzą mi się na tobie.
Co do imienia Hugo - może właśnie wyluzowanie pomoże. Jak ja mówiłam Klaudia, to TŻ twierdził, że ok, ale żebym się nie przyzwyczajała, bo aż tak mu się to imię nie podoba. Jak powiedziałam, że Daria coraz bardziej mi się podoba, to stwierdził, że Klaudia to bardzo ładne imię.

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
my wyjezdzalismy kilka lat temu na tydzien i podczas pakowania auta jeden z kotów (a to taki troche dzikus był bo wzielam go ze schroniska) wyszedl z domu. nie zauwazylismy tego i pojechalismy brat chodził karmić koty i mowi że jest tylko jeden. jak wrocilismy to rozwiesilam ogloszenia na ulicy, ale niestety juz sie nie odnalazł... tak mi go szkoda..
straszne

Cytat:

Nadrabiam Was dalej.
Całe szczęście, że się przebudziłaś! Ja podobno jak byłam mała to lunatykowałam.

Cytat:

Mama mówi ze to dziecko i mam nie przesadzać i ze ja jej kazałam misie na ścianie wieszać Załącznik 7062756Załącznik 7062761

Kciuki za wizytę! Łóżeczko to z żyrafą mi się bardziej podoba i w opcji bez obrazka.

Ja dzisiaj byłam w sklepie z artykułami dziecięcymi. Wczoraj przeglądałam net w poszukiwaniu wanienki, stelaża, przewijaka - nic nie wpadło mi w oko, więc myślałam, że może coś stacjonarnie wybiorę. Niestety poza wanienkami Teba nic nie było. Jedynie zobaczyłam, że Teba 100cm są olbrzymie, a Teba 80cm spore (np dużo większe niż w konsoli Chicco).

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
współczuję, oby przeszło!

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Dlatego tak was podpatruje gdzie wy stawiacie a tamta ściana nie była by szczytowa to zawsze cieplej i dalej od grzejnika tylko przy drzwiach. Chociaż ja chciałam przy łóżku na poczatku powiedzmy 3 miesiące. Bo boje sie jak sama dam radę. Mąż może dostanie dwa - trzy tygodnie urlopu a później będę sama.
Ja bym kombinowała tak, żeby było przy łóżku.. Oknem też bym się nie przejmowała, nie ma co aż tak bać się przeciągów, raczej w drugą stronę się przesadza
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 12:13   #2034
taedio
MerDer 4ever

LIPCÓWKI część 5.

Darietta myśle, że wszystko wyjdzie "w praniu" łóżeczko zawsze można przestawić

Stary 2017-05-12, 12:16   #2035
vadi
*sportaddict*

Mi się Chicago Med bardzo podoba a teraz wręcz z odcinka na odcinek coraz ciekawsze
Stary 2017-05-12, 12:22   #2036
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

To chyba wezmę to z żyrafa ale bez żyrafy

U nas wszystko w porządku mały ma dokładnie 1668 g 30 t 3D
Wiec rośnie jak powinien

Stary 2017-05-12, 12:41   #2037
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Wiec rośnie jak powinien

Super, ze wszystko ok i ze ładnie rosnie.

Sweet Little - u Ciebie tez z serduszkiem na pewno bedzie dobrze tak jak lekarz mówił.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 12:49   #2038
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się Chicago Med bardzo podoba a teraz wręcz z odcinka na odcinek coraz ciekawsze
Ja jestem serialoholikiem a widziałam że ten w miarę świeży, więc może go wciągnę
Cytat:

Wiec rośnie jak powinien

Super że wszystko w porządku!

Stary 2017-05-12, 13:02   #2039
poprostu
Zakorzenienie

Sill szczęśliwej podróży a co do historii z nocy z dziećmi to nigdy nie wiadomo... Mi ostatnio mocno na wyobraźnię zadziałała historia gdzie dziadek poszedł do wc a dzieci w tym czasie otworzyły balkon i najmłodsze wypadło ja chyba w przyszłości zainwestuje w kluczyk do otwierania okna, sama pamiętam jak jako dziecko wylazilam na parapet

Darietta chyba mało która mama ma taki sen ze nie słyszy oddechu dziecka... Jeśli chodzi o okno to jakbym nie miała innej opcji to by tam stało łóżeczko a w zimne dni można przewietrzyc pokój będąc w innym pokoju z maluchem

Devilek że wszystko ok te dzieci takie duze już

Właśnie sobie leze na ławeczce bujanej i jest całkiem przyjemnie

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2017-05-12 o 13:04
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 13:05   #2040
Mała!
Zakorzenienie

Sill
Kurcze, musicie koniecznie cos wymyśleć, mała to agentka widzę ale, aż mnie ciarki przeszły...

Ja pamietam jak kiedyś synek mial ok 3 lat wyniosił na balkon swoje krzesełko bo on chce pomagać do dzieci a my na 4 piętrze... jak zobaczyłam go w drzwiach balkonowych z tym taboretem jak sie przepycha to zawał miałam z miejsca...

Byłam w smyku, kupiłam wanienke kolor słaby ale trydno:/kocyk pleciony bawełniany ( na lato hit) z 60zl na 17zl i bodziaki mam koleżankę tam wiec Miałam rabat 30%

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości