![]() |
#3721 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zadomowienie
|
Gratuluję udanych wizyt.
![]() Miałam nie kupować termometru do kąpieli, bo dla mnie to zbędny gadżet, ale żyrafa tak mnie zauroczyla, że szkoda było mi nie wziąć za 6 zl. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;73724951]Ale to chyba nie taka biała przezroczysta tylko normalna[/QUOTE]
Normalna biała ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i biała uniwersalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Magda ;)
|
zamówiłam komodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
gratuluję wizyt i zakupów
![]() ja biorę kompiel, do tego zrobiłam smothie bananowo-gruszkowo-zurawinowe, a na górę bita śmietana ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Magda ;)
|
Jeżeli któraś je lody tak jak ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pożeram je na zmianę z lodowymi batonami Dione, też nowość w Biedrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1494532703879.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Dziewczyny któraś z Was pisała o tym przewijaku, że ma zaczepy. Mam ten od koleżanki i on od spodu jest zupełnie gładki, nie ma tam żadnych zaczepów ![]() I nie wiem teraz czy taki jest bezpieczny? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() Kupiłaś śpiworek? Widziałam w tesco taki piękny z kubusiem puchatkiem, przeceniony na 37 zł chyba, ale nie wiem czy to przydatne jest ![]() ![]() Robią mi się rozstępy na cyckach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczny śpiworek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje. A czym smarujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Konto usunięte
|
Ja ostatnio widziałam te śpiworki w sklepie i stwierdziłam że ja w czymś takim bym nie chciała spać
![]() Nie kupuję ani tego ani rożków. |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Magda ;)
|
Smaruje palmersem, balsamem i oliwka na zmianę. Brzuch jest ok, ale cycki to jakaś masakra
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Melduję, że i my wczoraj wizytowaliśmy i po połówkowym usg wszytko dobrze ![]() Czytałam o waszych mieszakowych przebojach - współczuję ![]() Cytat:
![]() Ja też prałam ubranka córeczki tak +/- do roku osobno - znaczy miałam osoby kosz na jej rzeczy i osobny dzidziusiowi proszek. Cytat:
Ja ostatnio widziałam te śpiworki w sklepie i stwierdziłam że ja w czymś takim bym nie chciała spać ![]() Nie kupuję ani tego ani rożków. [/QUOTE] BLOND, Schemetterling ja akurat lubiłam używać początkowo rożków/otulaczy - bo moje dziecko lubiło być ciasno zwinięte. A potem używałam śpiworków do spania w nocy - nie wyobrażam sobie przykrywania maluszka kocem czy kołdrą - raz że to nie bezpieczne a dwa takie dziecko się rozkopuje i normalnie mogłoby mu być zimno. U nas śpiworki się sprawdziły i teraz też zamierzam używać. Każdy sam musi sprawdzić co będzie dobre dla Waszych dzieci. A mam takie pytanie - jest tutaj jakaś "głównodowodząca" wątku?? Znaczy zastanawiam się dlaczego na pierwszej stronie nie ma listy mamuś wrześniowych - trudno się przez to zorientować co i jak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja na szczęście nie miałam po porodzie problemów z piersiami, ale o kapuście słyszałam dużo dobrego. Jednie co to sutki smarowałam maścią Maltan. Zaczęłam już smarować przed porodem.
Zaraz jadę do psychologa i puls znowu dzisiaj trochę szaleje, ale mam ochotę ładnie wyglądać, wiec zrobiłam makeup i nakręciłam włosy. Pogoda u nas znowu cudowna, ale na popołudnie zapowiadają burze.😒
#3737 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Ja mam rozek i otulacze muslinowe. Kołdrę tez mam 🙈😂 a w takim śpiworku dziecku jest wygodnie? Nie jest mu za zimno? Co do pierwszej strony to jest lista mam w pierwszym poście, ale raczej nie aktualizowana. Może z kolejną częścią wybierzemy taka osobę, która to ogarnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Wtajemniczenie
|
Blond nie martw sie rozstępami.Ja mam ich pełno.Kiedyś miałam spora nadwagę ale o dziwo rozstępy wyszły pod wpływem stresu a nie tycia.Bardzo moge polecić dermoroller plus olej ze slodkich migdalow.Ale to po ciazy i karmieniu oczywiście.Bardzo fajne efekty stają się mniej widoczne.U mnie też tylko czekać jak wyskoczą kolejne bo ostatnio skóra swędzi.No ale cóż.Genetyka górą niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Rozeznanie
|
Śpiworki są mega super, Stas spał chyba z 1,5 roku, dziecku jest ciepło i się nie wykopuje, także z doświadczenia polecam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Co do listy to przyznaje, nie ogarniam bo nie mam czasu z absorbującym 2,5 latkiem. Niech nowy wątek ppprowadzi może ktoś kto jest bardziej dyspozycyjny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3740 |
Rozeznanie
|
U mnie po wizycie ok
![]() ![]() ![]() Ja kupiłam dwa rożki te z minky mam nadzieje ze sie sprawdza... mam tez dwie kocyko-kołderki od nich i normalna kołdrę z poszewka ... ale na początek to chyba bedzie spał w rozku??? Ten brak doświadczenia mnie wykańcza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie w Pepco też słabo z roz. 56 ![]() ![]() Dziś podsumowałam moje zakupy odzieżowe dla malucha. Na start (r. 56) mam już: body z długim rękawem - 7 szt. body z krótkim rękawem - 2 szt. spodnie cienkie - 5 szt. półśpiochy - 4 szt. pajacyk - 2 szt. kaftanik - 1 szt. bluza z kapturem - 1 szt. kombinezon dresowy - 1 szt. skarpetki - 7 szt. czapeczki bawełniane - 3 szt. Czy to co podkreśliłam wystarczy w takiej ilości w jakiej mam - jak sądzicie? Nie wiem też jak podchodzić do roz. 62 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
pawie - według mnie tak
![]() witam się ![]() zmęczona już jestem tymi zawirowaniami mieszkaniowymi i kalkulacjami co robić.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pawie, zdecydowanie wystarczy. Teraz gromadz tyle samo na 62. Mój lekarz ginekolog wreszcie mi da zwolnienie. Teraz jestem na l4 pd rodzinnego na chore zatoki. Ginekolog dał mi dodatkowo skierowanie do szpitala na badania pod kątem dusznosci i tych zatok. I siedzę i czekam na przyjęcie.. oby mnie nie chcieli zostawic na obserwacji, bo jutro mam wesele kolezanki ![]() Wszystko mi sie przypomina z poprzedniej ciazy i pobytu w szpitalu..meczarnie.. Widziałam tu dziewczynę w fajnych szarych dresach i stwierdzam, ze muszę sobie zakupic taki zestaw. Na wyjście ze szpitala i potem bedzie na spacery ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() blekitnams, na zdjęciu widzę też pieluszki ![]() ![]() W ogóle orientujecie się jak to jest z tymi pieluszkami, bo ja trochę nie ogarniam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do rożków, otulaczy i śpiworków to mam podobnie jak z tymi nieszczęsnymi kombinezonami itp. ![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt! ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Kupujecie w ogóle body z krótkim rękawem? Ja wzięłam ten dwupak na wszelki wypadek - gdyby trafił się jakiś mega ciepły dzień albo pod np. bluzę czy kaftanik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Największy dylemat to budowa, w poniedziałek widzimy się z naszym potencjalnym kierownikiem budowy. No i teraz najlepiej na ten czas byłoby wrócić do rodziców, bo dużo trzeba zainwestować na początku z własnych pieniędzy + spłacić meble na szybkości. A ja nie chcę, liczę nasze wydatki i możemy pozwolić sobie na inny wynajem, ale wiadomo każdy grosz wartoby inwestować w przyspieszenie budowy. Daj znać jak tam badania ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-05-12 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie przyda się ich więcej, ale wtedy to już kupię jakieś zwykłe tańsze tetrowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Wtajemniczenie
|
Marta a macie już te wszystkie projekty,pozwolenia na przylacza gazu pradu itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zadomowienie
|
Pawie dzięki
![]() Jeśli chodzi o body na krótki rękaw to mam chyba z 5 sztuk w najmniejszym rozmiarze tak na wszelki wypadek, bo pamiętam, że wrzesień w zeszłym roku był upalny. Bluz i sweterków jeszcze nie kupowałam, z cieplejszych rzeczy na razie tylko pajace. A kaftaników nie kupuję wcale, bo starszej córce podwijały się jak leżała na plecach czy się przekręcała, a pół śpiochy zjeżdżały jej z pupy, dlatego jestem zwolenniczką bodziaków i pajacyków, moim zdaniem najwygodniejsze i w zakładaniu dla rodziców i dla malucha w noszeniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3750 |
Wtajemniczenie
|
A to w dwa miesiące spokojnie ogarniecie😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.