|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
![]() a dziękuję ![]() póki co ide, oglądac i ćwiczyć ![]() dobranoc kochane, bo już tu nie wpadnę ![]() całuję każdą z kolei, słodkich snów i miłego poniedziałkowego dnia!
|
|
|
|
|
#932 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mi się zachciało to ćwiczyłam (połączenia wszystkich ósemek, tzn ćwiczeń, które mi sie podobały + moja inwencja twórcza - wychodziło jakieś 25-35 minut przy jakimś filmiku), ale już dłuższy czas nie miałam jakoś ochoty, jak wracam z pracy to mi sie nie chce, ale teraz już zaczynam: od dziś skakanka, i cos na brzuszek zrobię, może znowu a6w. teraz mam mnóstwo energii w sobie, więc muszę ją jakoś spożytkować, ahhh ta wiosna^^Cytat:
Ciesze się bardzo, że jestem waszą motywacją, bo warto naśladować zdrowe odżywianie ![]() A propos dnia, w którym były te zdj robione, to zaspałam i miałam 20 min na wyjście z domu i włożyłam szybko co miałam pod ręka, spojrzałam na włosy, wystraszyłam się i włożyłam tasiemkę, żeby je ujarzmić, a makijaż i śniadanie robiłam w pracy na szybciora Paseczkowa a ja Ciebie nie mam na nk
|
|
#933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jam do Ahcak pytanie: jakiej wielkości spożywasz posiłki?? małe porcje? do syta?? czy full? ![]() i kiedy miałaś 1 zastój wagi??? co ile się one pojawiały u Ciebie i co jaki czas wracaja te cholery (zastoje) |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jem full bo na tym polegało moje podejście do tej diety, wypróbowanie czy da sie tak jak obiecuje doktorek Może dlatego nie grzeszę, tylko podczas zorganizowanych imprez: wesele, święta, gościna u znajomych, czyli teraz jakoś tak co tydzień ^^Nie pamiętam kiedy był pierwszy zastój, ale one polegają na tym, że 3 tygodnie nic, a nagle 1kg mniej, tak jak teraz, chyba z 3 takie już miałam, czyi wychodzi średnio raz w miesiącu, ale najważniejsze jest być nadal na diecie i czekać aż ruszy
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
no ba
![]() aaaaaa dziękuję bardzio
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
oki dziewczyny
Ja już uciekam nyny. Od jutra jest dwufazowcem SB ![]() wrzucam do sowjego jadłospisu owsiankę z kilkoma sliwkami suszonymi, jakiś owoc i jogurt owocowy jogobela light ( oczywiście nie wsyztsko na raz, tylko jedna taka atrakcja dziennie) _______________________ start SB: 3 kwietnia 2008 r. faza I dzień 25 I fazy (i ostatni) wynik -3,3 kg |
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oki, już mniej-więcej kumam jakiej wielkości są Twoje posiłki DZIęKIDObranoc wszystkim _______________________ dzień 25 - 3,3 kg od jutra II faza
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Życze kaszelku zeby sie poukładało wg Twojego marzenia lisku śliczna jestes lbaciki za kompleksydziewczynki a telik na kacu dosłat gorączki ileży w smarkach i zdycha nie wiem o co kamana![]() do juterka słonka moje
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby też znam te wszystkie zasady, ale jakos sie wszystko zalamalo. Najpierw impreza, wiec jeden dzien odpuscilam, potem znowu SB, potem znowu jakies piwo, eeeeech ![]() Poczytalam znowu wasze postu i mam znowu motywacje Bede tu chyba do was jeszcze czesciej zagladac, bo to jednak jest dla mnie ważne... Wczoraj i dzisiaj pojezdzilam na Bloniach na rolkach - jest tak fantastycznei cieplo i peeeeeelno ludzi Asfalt na krakowskich bloniach miodzio w porownaniu z tym co bylo kiedys Fantastiko ![]() Od jutra lece 14 dni na FI. Mam nadzieje ze tym razem wszystko pojdzie lepiej. A poem FII (a moze powinnam zrobic teraz tylko 1 tydzien na FI? Jak myslicie?)
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
teliczku masz cudny podpis
też lubię Gwen Stefani ![]() Ahcaczku okazalo się, że nie zmierzę się jutro, ani nie pokażę brzusia,bo zakoczyl mnie wlasnie Pan Okres. Nawet nie poczułam. A ślub za parę lat, bo jestem realistką
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
Kama to zerknij na mój komentarz do Twojego foto na NK
![]() teraz naprawde ide spac, mam nadzieje ze moje smarki mnie nie uduszą przez sen
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Szakal kusil
|
|
|
|
|
#945 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą ja też chora. i to w taką pogodę Cytat:
BRAWOOOOOOOO !!!!!!!! |
||
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
Dziś pierwszy wypad na grilka w tym roku. Troszkę się bałam jak dam radę - uwielbiam podpieczony chlebek. Dałam radę bez chlebka, samo chude mięsko i warzywka. Czyli poradzę sobie. Wiecie z czego zrezygnować nie mogę? z zimnego pifka pod parasolkami
ale ten jeden grzech sobie muszę wybaczać.Nie mam żadnych napadów głodu, żadnej chęci na to co nie mogę. Moja pierwsza dieta której naprawdę przestrzegam. W dużej mierze dzięki wam, bo widzę że można. Dzięki za wsparcie i miłej nocki wszystkim. Buziol 1 2 3 4 5 6 7 |
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
Uff... właśnie skończyłam dzisiejsze 8abs i... czuję się styrana
Poskakałam też na skakance ok. godzinki i jak na razie podoba mi się Dziś miałam początkowe ważenie... niooo waga pokazała 62,5kg... nie jest tak źle, bałam się, że będzie więcej Kanapek nie biorę, bułki słodkiej tym bardziej... Jogurcik też trochę nie teges... Pomożecie?
|
|
|
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serek wiejski do 3%, 20 orzeszków lub 30 pistacji i wodę |
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
bo ja nk w sumie nie używam, zarejestrowałam się, żeby ludzi profile oglądać
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#952 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Bynajmniej nie umrę z głodu Właśnie skończyłam poranne 8abs Buziaki |
||
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane!
W weekend mialam zjazd dlatego tez sie nie odzywalam. Dzis bylo wazenie- spadlo 300 g, niby malo, a jednak wiecej niz kostka smalcu A tak naprawde to mysle, ze spadlo wiecej, tylko zaczynam zbierac wode, bo w srode bedzie okres. A ostatnio pije i pije i pije. Zreszta wszystko jedno Trzymam sie dalej. Ale cos mi sie nie wydaje, ze sie uda do polowy lipca jeszcze drugie tyle co schudlam zrzucic. No ale zobaczymy. Trzeba wytrwac do skutku.Teraz pije zielona heratke i jestem po omleciku z kurakiem i pieczarami. Na 10 30 lece na Vacu. Planuje dzis jakis trening rozciagajaco relaksujacy zrobic, bo czuje ze moje miesnie tego potrzebuja. A jutro rano basenik ![]() ![]() Jak ja kocham plywac![]() Buziaki kochane i milego dnia!
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewuchy
![]() Kurcze, rodzice wrocili z łikendu i przywiezli upieczona przez siebie szarlotke, no ale cukier to tam na pewno jest i jak tu sie nie powstrzymac jak lezy w linii prostej 4 metry ode mnie?? ![]() Wczoraj bylam na roleczkach, taka inaugaracja sezonu Ale bieganie jest zdecydowanie bardziej meczace, tylko zastanawiam sie co lepiej wplywa na sylwetke??W lodowce chlodzi sie ptasie mleczko blondee, juz sie nie moge doczekac, tylko najpierw musze isc na badania krwi, czyli klucie bedzie, ojj ![]() A wieczorem sauenka...nie moge sie doczekac az wygrzeje swoje dupsko:P |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() obijam sie w lozku z kubkiem czerwonej herbaty o smaku wanili, jestem juz po sniadanku (2 kromki chleba pelnoziarnistego z chudym twragoiem) i po 30 min fitnesu, 25 min rowerku. Ogolnie to chyba dzisiaj zgrzesze bo kolezanka mnie wyciaga na szarlotke ale ta szarlotka mmmmmm yammi goraca z bita smietana. Nie no padne zaraz. Moze nie ulegne milego dzionka
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Ja tez jeszcze obijam sie w łóżku popojając kawę, czekam aż mi troche sniadanie zejdzie i coś poćwicze. Efektów narazie nie moge u siebie zobaczyć bo i do mnie Pan Okres przyczłapał ![]() U mnie nawet weekend bez grzesznie, wczoraj z TŻ-em kupilismy autko i nawet tego nie opiłam i nie zgrzeszyłam
|
|
|
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
cześc chudziny
![]() jej ja wczoraj nagrzeszyłam tak jak chyba jeszcze nigdy na tej diecie... i to o 22 dopiero ehhhh..... ale tak jak czułam ... zawitała dzisiaj @ więc już luz... koniec zachcianek ![]() za kare posmigam dzisiaj dłuuuuuugo na rolkach ![]() ide teraz sniadanko sobie zrobić i szybko uwijam sie na uczelnie... al i tak bede zaglądac :P buźka.
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie plażowiczki... ja mam 167 cm i niestety aż ...75 kg...wrrrrrr . Chętnie bym tu rozłożyła swój kocyk , ale brak mi silnej woli. Czy ćwiczenia na tej diecie są KONIECZNE???
Pozdrawiam , miłego dzionka...
|
|
|
|
#959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jennuś zamiast kawałka ciastka na pocieszenie kupi sobie seksowny lakier do paznokci i jak ją będzie korciło to może go najwyżej podgryzać :PCytat:
Też czekam az mi się śniadanko ułoży i twisterek pójdzie w ruch ![]() Wlasnie jem grzankę z warzywami A na obiad będzie makaron (mam nadzieję, że TŻ nie nawali i kupi razowy) z pesto, suszonymi pomidorami i fetą ![]() Od 8 siedzę i kuję, bo jutro pierwszy kolos z historii mysli ustrojowej i spolecznej. Jak napiszę obydwa średnio na 85 % to bede mieć 5 z egzaminu od razu ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie też 300 g ha ha ha ... ale najważniejsze, że w dół nie w górę
A jakie dziś było u mnie pycha śniadanie ....zresztą zobaczcie same ...omlecik z serkiem z żółtkiem, cynamonem, aromatem waniliowym i płatkami migdałowymi... A na 2 będzie ptasie z serka homo.... Takie [pyszności i chudnę czy to napewni nie jest dieta cud???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

schudnąć tyle co Ona.. eh, marzenia.. i jeszcze taka śliczna, ostatnie fotki (te w opasce)- cuuudne 

wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

lbaciki za kompleksy

Dziś miałam początkowe ważenie... niooo waga pokazała 62,5kg... nie jest tak źle, bałam się, że będzie więcej