..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 21:44   #931
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
oj tak, Ahcak to też moje guru schudnąć tyle co Ona.. eh, marzenia.. i jeszcze taka śliczna, ostatnie fotki (te w opasce)- cuuudne
ja już 7 kg,w dół.. jeszcze raz tyle potrzebuję .

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
fajniuchna jesteś...a to zdjęcie z serduszkami i nożyczkami...super
a dziękuję

póki co ide, oglądac i ćwiczyć
dobranoc kochane, bo już tu nie wpadnę

całuję każdą z kolei, słodkich snów i miłego poniedziałkowego dnia!

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:53   #932
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
"jesteś taka słodka i urocza, że tylko Cię przytulać <3"

ojaaa.. dziękuję. ale wiesz, co, bo Ahcak Ty taki mój guuru jesteś
co ćwiczylaś/cwiczysz podczas SB? bo ja tak nie mam pomysłow, na te ćwiczeniówki
Z tymi moimi ćwiczeniami to różnie było jak mi się zachciało to ćwiczyłam (połączenia wszystkich ósemek, tzn ćwiczeń, które mi sie podobały + moja inwencja twórcza - wychodziło jakieś 25-35 minut przy jakimś filmiku), ale już dłuższy czas nie miałam jakoś ochoty, jak wracam z pracy to mi sie nie chce, ale teraz już zaczynam: od dziś skakanka, i cos na brzuszek zrobię, może znowu a6w. teraz mam mnóstwo energii w sobie, więc muszę ją jakoś spożytkować, ahhh ta wiosna^^

Cytat:
oj tak, Ahcak to też moje guru schudnąć tyle co Ona.. eh, marzenia.. i jeszcze taka śliczna, ostatnie fotki (te w opasce)- cuuudne
Onaella jest o miesiąc krócej na diecie i prawie tyle co ja schudła, Marzeniątko jeszcze szybciej, tyle że ja jestem dumna z tego, że tyle schudłam jedząc jak chłop i bez żadnej męki ani ograniczeń

Ciesze się bardzo, że jestem waszą motywacją, bo warto naśladować zdrowe odżywianie

A propos dnia, w którym były te zdj robione, to zaspałam i miałam 20 min na wyjście z domu i włożyłam szybko co miałam pod ręka, spojrzałam na włosy, wystraszyłam się i włożyłam tasiemkę, żeby je ujarzmić, a makijaż i śniadanie robiłam w pracy na szybciora

Paseczkowa a ja Ciebie nie mam na nk

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:59   #933
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Z tymi moimi ćwiczeniami to różnie było jak mi się zachciało to ćwiczyłam (połączenia wszystkich ósemek, tzn ćwiczeń, które mi sie podobały + moja inwencja twórcza - wychodziło jakieś 25-35 minut przy jakimś filmiku), ale już dłuższy czas nie miałam jakoś ochoty, jak wracam z pracy to mi sie nie chce, ale teraz już zaczynam: od dziś skakanka, i cos na brzuszek zrobię, może znowu a6w. teraz mam mnóstwo energii w sobie, więc muszę ją jakoś spożytkować, ahhh ta wiosna^^

Onaella jest o miesiąc krócej na diecie i prawie tyle co ja schudła, Marzeniątko jeszcze szybciej, tyle że ja jestem dumna z tego, że tyle schudłam jedząc jak chłop i bez żadnej męki ani ograniczeń

Ciesze się bardzo, że jestem waszą motywacją, bo warto naśladować zdrowe odżywianie

A propos dnia, w którym były te zdj robione, to zaspałam i miałam 20 min na wyjście z domu i włożyłam szybko co miałam pod ręka, spojrzałam na włosy, wystraszyłam się i włożyłam tasiemkę, żeby je ujarzmić, a makijaż i śniadanie robiłam w pracy na szybciora

a jam do Ahcak pytanie: jakiej wielkości spożywasz posiłki?? małe porcje? do syta?? czy full?

i kiedy miałaś 1 zastój wagi??? co ile się one pojawiały u Ciebie i co jaki czas wracaja te cholery (zastoje)
lisekZG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:02   #934
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość
kochane jesteście

a Gdzie Twój link na nk????

P.S. wszystkie siostrzyczki zapraszam do grona moich znajomych

Buziaki

Ide po wieśniaka i zabieram się do piasnia pracy mgr ;(
A podawałam, podawałam. http://nasza-klasa.pl/profile/2757835 plosię

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:15   #935
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
a jam do Ahcak pytanie: jakiej wielkości spożywasz posiłki?? małe porcje? do syta?? czy full?

i kiedy miałaś 1 zastój wagi??? co ile się one pojawiały u Ciebie i co jaki czas wracaja te cholery (zastoje)
Hmmm no nie wiem jak to określić, może tak: zawsze to jest pełniutki duży talerz lub miska moja z cytrynkami, jak coś z serem to duża kostka 250g, jak tuńczyk z pomidorami i innymi warzywami to całe puszki, tak samo z Chili con Carne, pierś z kutaka to jak się kupi podwójną to ta jedna polówka, ma jakieś nie wiem z 250g, coś takiego, nie zastanawiam sie, co jeszcze... jabłko waży zawsze tez ok 30dkg, wybieram największe, soku pomidorowego czasami w pracy litr wypijam, owsiankę jem z połowy szklanki płatków, zawsze omlet robie z 2 jajek i do tego dodatki, w zależności czy na słodko czy na słono, co Cię jeszcze interesuje, bo tak z głowy to mi trudno wymyśleć???

Czyli jem full bo na tym polegało moje podejście do tej diety, wypróbowanie czy da sie tak jak obiecuje doktorek Może dlatego nie grzeszę, tylko podczas zorganizowanych imprez: wesele, święta, gościna u znajomych, czyli teraz jakoś tak co tydzień ^^

Nie pamiętam kiedy był pierwszy zastój, ale one polegają na tym, że 3 tygodnie nic, a nagle 1kg mniej, tak jak teraz, chyba z 3 takie już miałam, czyi wychodzi średnio raz w miesiącu, ale najważniejsze jest być nadal na diecie i czekać aż ruszy

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:17   #936
jennuś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
to podstawa
no ba

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
a jennuś ma nowego ślicznego avatarka, nanana
aaaaaa dziękuję bardzio
Stary 2008-04-27, 22:18   #937
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
A podawałam, podawałam. http://nasza-klasa.pl/profile/2757835 plosię
wysłałam zaproszenie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 22:27   #938
lisekZG
Rozeznanie

oki dziewczyny

Ja już uciekam nyny.

Od jutra jest dwufazowcem SB

wrzucam do sowjego jadłospisu owsiankę z kilkoma sliwkami suszonymi, jakiś owoc i jogurt owocowy jogobela light ( oczywiście nie wsyztsko na raz, tylko jedna taka atrakcja dziennie)

25 I fazy (
i ostatni)
wynik -3,3 kg

Stary 2008-04-27, 22:31   #939
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Hmmm no nie wiem jak to określić, może tak: zawsze to jest pełniutki duży talerz lub miska moja z cytrynkami, jak coś z serem to duża kostka 250g, jak tuńczyk z pomidorami i innymi warzywami to całe puszki, tak samo z Chili con Carne, pierś z kutaka to jak się kupi podwójną to ta jedna polówka, ma jakieś nie wiem z 250g, coś takiego, nie zastanawiam sie, co jeszcze... jabłko waży zawsze tez ok 30dkg, wybieram największe, soku pomidorowego czasami w pracy litr wypijam, owsiankę jem z połowy szklanki płatków, zawsze omlet robie z 2 jajek i do tego dodatki, w zależności czy na słodko czy na słono, co Cię jeszcze interesuje, bo tak z głowy to mi trudno wymyśleć???

Czyli jem full bo na tym polegało moje podejście do tej diety, wypróbowanie czy da sie tak jak obiecuje doktorek Może dlatego nie grzeszę, tylko podczas zorganizowanych imprez: wesele, święta, gościna u znajomych, czyli teraz jakoś tak co tydzień ^^

Nie pamiętam kiedy był pierwszy zastój, ale one polegają na tym, że 3 tygodnie nic, a nagle 1kg mniej, tak jak teraz, chyba z 3 takie już miałam, czyi wychodzi średnio raz w miesiącu, ale najważniejsze jest być nadal na diecie i czekać aż ruszy

oki, już mniej-więcej kumam jakiej wielkości są Twoje posiłki DZIęKI

DObranoc wszystkim

od jutra II faza
Stary 2008-04-27, 22:35   #940
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
hej kochane

już powoli wracam na plażę chociaż jak widzę to nikt nie tęskniał za kaszellkiem

Poza tym wyszła jeszcze sytuacja z kolesiem z marzeń i snów który doszedł jakoś do tego, że mu zależy, żebym nie jechała, nie teraz. Trochę za późno. Bo w moje sny i marzenia powolutku i nieśmiało wchodzi inna osoba!!

więc wszystko jest pięknie, teraz już będę dalej twórczo walczyć z kilogramami !!
jak to nikt nie tesknił, baciki za oszczerstwa
Życze kaszelku zeby sie poukładało wg Twojego marzenia

lisku śliczna jesteslbaciki za kompleksy

dziewczynki a telik na kacu dosłat gorączki ileży w smarkach i zdycha nie wiem o co kamana
do juterka słonka moje
Stary 2008-04-27, 22:38   #941
orisha
Zakorzenienie

Cytat:

No i racja! Ja niby też znam te wszystkie zasady, ale jakos sie wszystko zalamalo. Najpierw impreza, wiec jeden dzien odpuscilam, potem znowu SB, potem znowu jakies piwo, eeeeech

Poczytalam znowu wasze postu i mam znowu motywacje Bede tu chyba do was jeszcze czesciej zagladac, bo to jednak jest dla mnie ważne...

Wczoraj i dzisiaj pojezdzilam na Bloniach na rolkach - jest tak fantastycznei cieplo i peeeeeelno ludzi niesamowite jak sie wszystko zmienilo przez 15 lat Asfalt na krakowskich bloniach miodzio w porownaniu z tym co bylo kiedys Fantastiko

Od jutra lece 14 dni na FI. Mam nadzieje ze tym razem wszystko pojdzie lepiej. A poem FII (a moze powinnam zrobic teraz tylko 1 tydzien na FI? Jak myslicie?)

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 22:42   #942
carmelova
Zakorzenienie

teliczku masz cudny podpis też lubię Gwen Stefani
Ahcaczku okazalo się, że nie zmierzę się jutro, ani nie pokażę brzusia,bo zakoczyl mnie wlasnie Pan Okres. Nawet nie poczułam. A ślub za parę lat, bo jestem realistką
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 23:16   #943
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Kama to zerknij na mój komentarz do Twojego foto na NK

teraz naprawde ide spac, mam nadzieje ze moje smarki mnie nie uduszą przez sen
Stary 2008-04-27, 23:21   #944
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

Aaaa Yummy ! Jaczekam na TZta i tez ide spac. I uwaga, oparlam sie pokusie zjedzenia lodow orzechowych z polewa czekoladowa ok. 22 A Szakal kusil
Stary 2008-04-27, 23:28   #945
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

nie ujadę, ale mnie rozbawiłaś.
zresztą ja też chora. i to w taką pogodę

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Aaaa Yummy ! Jaczekam na TZta i tez ide spac. I uwaga, oparlam sie pokusie zjedzenia lodow orzechowych z polewa czekoladowa ok. 22 A Szakal kusil

BRAWOOOOOOOO !!!!!!!!
Stary 2008-04-27, 23:31   #946
RudyAniolek
Przyczajenie

Dziś pierwszy wypad na grilka w tym roku. Troszkę się bałam jak dam radę - uwielbiam podpieczony chlebek. Dałam radę bez chlebka, samo chude mięsko i warzywka. Czyli poradzę sobie. Wiecie z czego zrezygnować nie mogę? z zimnego pifka pod parasolkami ale ten jeden grzech sobie muszę wybaczać.
Nie mam żadnych napadów głodu, żadnej chęci na to co nie mogę. Moja pierwsza dieta której naprawdę przestrzegam. W dużej mierze dzięki wam, bo widzę że można. Dzięki za wsparcie i miłej nocki wszystkim.
Buziol

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
RudyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 23:46   #947
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Uff... właśnie skończyłam dzisiejsze 8abs i... czuję się styrana Jakoś mi tak lżej, lepiej się oddycha, ale to może dlatego, że rzadko ćwiczę Poskakałam też na skakance ok. godzinki i jak na razie podoba mi się Dziś miałam początkowe ważenie... niooo waga pokazała 62,5kg... nie jest tak źle, bałam się, że będzie więcej Jeszcze tylko prysznic i kładem się spać A macie może Kochane jakieś pomysły, jak przeżyć dłuuugi dzień w szkole (w czasie pierwszej fazy) Kanapek nie biorę, bułki słodkiej tym bardziej... Jogurcik też trochę nie teges... Pomożecie? Oczywiście cały czas jadę na gumach do żucia
Kaszkiecik Lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 23:52   #948
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaszkiecik Lover Pokaż wiadomość
Uff... właśnie skończyłam dzisiejsze 8abs i... czuję się styrana Jakoś mi tak lżej, lepiej się oddycha, ale to może dlatego, że rzadko ćwiczę Poskakałam też na skakance ok. godzinki i jak na razie podoba mi się Dziś miałam początkowe ważenie... niooo waga pokazała 62,5kg... nie jest tak źle, bałam się, że będzie więcej Jeszcze tylko prysznic i kładem się spać A macie może Kochane jakieś pomysły, jak przeżyć dłuuugi dzień w szkole (w czasie pierwszej fazy) Kanapek nie biorę, bułki słodkiej tym bardziej... Jogurcik też trochę nie teges... Pomożecie? Oczywiście cały czas jadę na gumach do żucia
polecam zabrać:
serek wiejski do 3%, 20 orzeszków lub 30 pistacji i wodę
Stary 2008-04-27, 23:56   #949
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Cytat:
polecam zabrać:
Dzięki Jeszcze myślałam nad rzodkiewkami... bo je uwielbiam Może być?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-28, 00:03   #950
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Jeszcze myślałam nad rzodkiewkami... bo je uwielbiamMoże być?

jasne też je uwielbiam.
Stary 2008-04-28, 06:43   #951
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja nk w sumie nie używam, zarejestrowałam się, żeby ludzi profile oglądać
Cytat:
A macie może Kochane jakieś pomysły, jak przeżyć dłuuugi dzień w szkole (w czasie pierwszej fazy) Kanapek nie biorę, bułki słodkiej tym bardziej... Jogurcik też trochę nie teges... Pomożecie? Oczywiście cały czas jadę na gumach do żucia
ja jak jem poza domem, biorę sałatkę w plastikowym pudełeczku albo serek wiejski
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 07:36   #952
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Cytat:
ja jak jem poza domem, biorę sałatkę w plastikowym pudełeczku albo serek wiejski
Cytat:
polecam zabrać:
Dziękuję Wam Bynajmniej nie umrę z głodu Właśnie skończyłam poranne 8abs i lecę do szkółki Buziaki
Stary 2008-04-28, 07:44   #953
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Hej kochane!
W weekend mialam zjazd dlatego tez sie nie odzywalam.

Dzis bylo wazenie- spadlo 300 g, niby malo, a jednak wiecej niz kostka smalcu A tak naprawde to mysle, ze spadlo wiecej, tylko zaczynam zbierac wode, bo w srode bedzie okres. A ostatnio pije i pije i pije. Zreszta wszystko jedno Trzymam sie dalej. Ale cos mi sie nie wydaje, ze sie uda do polowy lipca jeszcze drugie tyle co schudlam zrzucic. No ale zobaczymy. Trzeba wytrwac do skutku.

Teraz pije zielona heratke i jestem po omleciku z kurakiem i pieczarami. Na 10 30 lece na Vacu. Planuje dzis jakis trening rozciagajaco relaksujacy zrobic, bo czuje ze moje miesnie tego potrzebuja. A jutro rano basenik Jak ja kocham plywac

Buziaki kochane i milego dnia!

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-28, 07:57   #954
Oleńka =)
Rozeznanie

Czesc Dziewuchy

Kurcze, rodzice wrocili z łikendu i przywiezli upieczona przez siebie szarlotke, no ale cukier to tam na pewno jest i jak tu sie nie powstrzymac jak lezy w linii prostej 4 metry ode mnie??

Wczoraj bylam na roleczkach, taka inaugaracja sezonu Ale bieganie jest zdecydowanie bardziej meczace, tylko zastanawiam sie co lepiej wplywa na sylwetke??

W lodowce chlodzi sie ptasie mleczko blondee, juz sie nie moge doczekac, tylko najpierw musze isc na badania krwi, czyli klucie bedzie, ojj

A wieczorem sauenka...nie moge sie doczekac az wygrzeje swoje dupsko:P
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 10:11   #955
jennuś
Zakorzenienie

Hej
obijam sie w lozku z kubkiem czerwonej herbaty o smaku wanili, jestem juz po sniadanku (2 kromki chleba pelnoziarnistego z chudym twragoiem) i po 30 min fitnesu, 25 min rowerku. Ogolnie to chyba dzisiaj zgrzesze bo kolezanka mnie wyciaga na szarlotke ale ta szarlotka mmmmmm yammi goraca z bita smietana. Nie no padne zaraz. Moze nie ulegne

milego dzionka
Stary 2008-04-28, 10:51   #956
styska
Rozeznanie

Witam!
Ja tez jeszcze obijam sie w łóżku popojając kawę, czekam aż mi troche sniadanie zejdzie i coś poćwicze. Efektów narazie nie moge u siebie zobaczyć bo i do mnie Pan Okres przyczłapał
U mnie nawet weekend bez grzesznie, wczoraj z TŻ-em kupilismy autko i nawet tego nie opiłam i nie zgrzeszyłam
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 10:59   #957
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

cześc chudziny

jej ja wczoraj nagrzeszyłam tak jak chyba jeszcze nigdy na tej diecie... i to o 22 dopiero ehhhh..... ale tak jak czułam ... zawitała dzisiaj @ więc już luz... koniec zachcianek

za kare posmigam dzisiaj dłuuuuuugo na rolkach
ide teraz sniadanko sobie zrobić i szybko uwijam sie na uczelnie... al i tak bede zaglądac :P

buźka.

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-28, 11:00   #958
Lili40
Zadomowienie

GG do Lili40

Witajcie plażowiczki... ja mam 167 cm i niestety aż ...75 kg...wrrrrrr . Chętnie bym tu rozłożyła swój kocyk , ale brak mi silnej woli. Czy ćwiczenia na tej diecie są KONIECZNE???
Pozdrawiam , miłego dzionka...
Lili40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:02   #959
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
Czesc Dziewuchy

Kurcze, rodzice wrocili z łikendu i przywiezli upieczona przez siebie szarlotke, no ale cukier to tam na pewno jest i jak tu sie nie powstrzymac jak lezy w linii prostej 4 metry ode mnie??

Wczoraj bylam na roleczkach, taka inaugaracja sezonu Ale bieganie jest zdecydowanie bardziej meczace, tylko zastanawiam sie co lepiej wplywa na sylwetke??

W lodowce chlodzi sie ptasie mleczko blondee, juz sie nie moge doczekac, tylko najpierw musze isc na badania krwi, czyli klucie bedzie, ojj

A wieczorem sauenka...nie moge sie doczekac az wygrzeje swoje dupsko:P
Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
Hej
obijam sie w lozku z kubkiem czerwonej herbaty o smaku wanili, jestem juz po sniadanku (2 kromki chleba pelnoziarnistego z chudym twragoiem) i po 30 min fitnesu, 25 min rowerku. Ogolnie to chyba dzisiaj zgrzesze bo kolezanka mnie wyciaga na szarlotke ale ta szarlotka mmmmmm yammi goraca z bita smietana. Nie no padne zaraz. Moze nie ulegne

milego dzionka
ojj ta szarlotka szarlotka ;-) To takie kuszące paskudztwo. Ale Oleńka nie zje szarlotki bo ma ptasie blondiee w lodowce, ktore jest o niebo smaczniejsze i zdrowsze A jennuś zamiast kawałka ciastka na pocieszenie kupi sobie seksowny lakier do paznokci i jak ją będzie korciło to może go najwyżej podgryzać :P

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Witam!
Ja tez jeszcze obijam sie w łóżku popojając kawę, czekam aż mi troche sniadanie zejdzie i coś poćwicze. Efektów narazie nie moge u siebie zobaczyć bo i do mnie Pan Okres przyczłapał
U mnie nawet weekend bez grzesznie, wczoraj z TŻ-em kupilismy autko i nawet tego nie opiłam i nie zgrzeszyłam
Jestem z Ciebie dumna Też czekam az mi się śniadanko ułoży i twisterek pójdzie w ruch

Wlasnie jem grzankę z warzywami A na obiad będzie makaron (mam nadzieję, że TŻ nie nawali i kupi razowy) z pesto, suszonymi pomidorami i fetą

Od 8 siedzę i kuję, bo jutro pierwszy kolos z historii mysli ustrojowej i spolecznej. Jak napiszę obydwa średnio na 85 % to bede mieć 5 z egzaminu od razu
Stary 2008-04-28, 11:04   #960
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A u mnie też 300 g ha ha ha ... ale najważniejsze, że w dół nie w górę
A jakie dziś było u mnie pycha śniadanie ....zresztą zobaczcie same ...omlecik z serkiem z żółtkiem, cynamonem, aromatem waniliowym i płatkami migdałowymi...
A na 2 będzie ptasie z serka homo....
Takie [pyszności i chudnę czy to napewni nie jest dieta cud???
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości