Panny Młode 2008 cz.II - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 21:29   #1501
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Witajcie też biorę ślub w 2008, a dokladniej 16 sierpnia
Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać
Witam .

robaczek-85
bardzo się cieszę, że ślub i wesele przebiegły po Waszej myśli. Świetnie, że wszystko się udało, zarówno Wy jak i goście macie miłe wspomnienia z tego dnia. Mam nadzieje, że na poprawinach też daliście czadu.

Pozdrawiam
Stary 2008-04-27, 22:55   #1502
tiffi1
Rozeznanie

Milo poczytać takie miłe relacje. My dzisiaj mieliśmy sny ślubne po tych zakupach, najsmieszniejsze jest to, ze snilo nam sie to samo, ze minal slub i wesele a my nic nie pamiętaliśmy.
A ja zaczynam mieć stresa, zostało lekko ponad miesiąc
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 08:49   #1503
kina2807
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Robaczku to swietnie, ze wesele takie udane i ze tak pieknie wszystko wyszlo

my wczoraj zgarnelismy ksiedza po mszy i powiedzielismy, ze nie mamy czasu na nauki w Szczecinie (gdzie teraz mieszkamy) i zeby ksiadz nas przygarnal u siebie (czyli w mojej rodzinnej malej miejscowosci) i ksiadz mowi, ze sa jeszcze 3 pary oprocz nas i zrobi takie szybsze nauki , bardzo mnie to cieszy,a poradnia to bedzie rozmowa z fajna babka, mloda, zadnego mierzenia i sprawdzania temperatury , to nam sie udalo
teraz czekam tylko na telefon od ksiedza

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 08:53   #1504
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Na pierwszy dzień mój TŻ ma czrany garnitur (zapinany na jeden guzik) do tego koszula ecru (jeszcze nie kupiona, mam sukienke ecru) + krawat w kolorze ecru z lekkim polyskiem i czarne buty.
Mój TŻ nie chce czarnego garnituru, bo twierdzi, że go później nie wykorzysta (zbyt poważny kolor) Ja mam suknię białą, więc może faktycznie za duży byłby kontrast? Zastanawiamy się też nad kamizelką. Nie przepadam za tą częścią ubioru - jeśli już, to na pewno kupimy ciemną, pod kolor garnituru.

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Witam po dniu i nocy pełnej wrażen Pisze szybciutko bo mój mąż jeszcze śpi a ja tu satukam do Was
Dzień był cudowny
Wstałam o 5 rano cała zestresowana z biegunką i bólem brzucha:/ ale odprężyłam sie u fryzjera i stres już nie wrócił
Dziś napiszę tylko tyle że to NAPRAWDĘ najwspanialsza chwila w życiu, chciałabym zatrzymać każdy moment, każde spojrzenie mojego męża w trakcie Przysiegi uścis dłoni, każdy gest...
pogoda była piękna, od rana napełniała mnie optymizmem
Pamiętajcie o tym że nie warto się stresowac bo przez to uleca wam tak piękne chwile
I jeszcze dodam że wesele skończyło się o 5 rano a orkiestra dała takiego czadu ze słów brakWszyscy wychodzili z wielkim bananem na twarzy i mówili ze wesele super
ubieram się jade dso fryzjera i na poprawiny buziaki
dziękujemy za wszystkie życzenia
Cieszę się, że wszystko wyszło wspaniale Czekam na zdjęcia!

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
A ja zaczynam mieć stresa, zostało lekko ponad miesiąc
Mi zostało ok. 5,5 miesiąca, mam wrażenie, że jeszcze duuuuużo czasu

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 09:55   #1505
dzasta110
Wtajemniczenie

robaczek pogody chyba piękniejszej nie mogłaś sobie wymarzyć, ślub i wesele udane, więc tylko "pozazdrościć"

u mnie nic się nie ruszyło do przodu z przygotowaniami ale chociaż wiem skąd będziemy mieć torta, a żeby zamówić to jeszcze czas.

dziewczyny z 23 sierpnia zostało nam 117 dni (tylko 117?? czy jeszcze 117?? )

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 10:24   #1506
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie chce czarnego garnituru, bo twierdzi, że go później nie wykorzysta (zbyt poważny kolor) Ja mam suknię białą, więc może faktycznie za duży byłby kontrast?
hmmm, właśnie... mój TŻ chce czarny a ja mam białą też suknię, ale generalnie ma chłodny srebrzysty odcień więc może ten czarny to najlepszy byłby z drugiej strony pomierzymy zobaczymy jutro może zamówimy w końcu obrączki xD
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 10:42   #1507
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
u mnie nic się nie ruszyło do przodu z przygotowaniami ale chociaż wiem skąd będziemy mieć torta, a żeby zamówić to jeszcze czas.

dziewczyny z 23 sierpnia zostało nam 117 dni (tylko 117?? czy jeszcze 117?? )
hihi... i az i tylko... dla mnie az a dla mojego TŻa tylko

my rozdalismy troche zaproszen w weekend... i szczerze juz mi sie nie chce... dzwonic, pytac, jezdzic do ciotek ktorych sie nie zna, do wujkow z ktorymi trzeba sie napic (TŻ nie pije wiec ja musze za 2) a z kupki zaproszen nie ubywa... wrrrr...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:00   #1508
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
hihi... i az i tylko... dla mnie az a dla mojego TŻa tylko

my rozdalismy troche zaproszen w weekend... i szczerze juz mi sie nie chce... dzwonic, pytac, jezdzic do ciotek ktorych sie nie zna, do wujkow z ktorymi trzeba sie napic (TŻ nie pije wiec ja musze za 2) a z kupki zaproszen nie ubywa... wrrrr...
Skąd ja to znam. My też zapraszamy od czwartku dokładnie. U niektórych osób jest przyjemnie i miło można pogadać, u innych, tych mniej znanych jest gorzej (bardziej sztywno). Wkurzam się bo nie lubię takiego marnowania czasu.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:00   #1509
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Agata skąd ja to znam? Też 3 dni pod rząd piłam wódkę, bo częstowali...:/

Dziewczyny a jak to jest z zawieszkami na wódkę? My mamy Wyborową i co? Mam kupić i zawiesić zawieszkę, że to wódka weselna? To przecież będzie widać, że to Wyborowa. Czy może to jakoś inaczej się robi? Pomocy!

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:16   #1510
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Agata skąd ja to znam? Też 3 dni pod rząd piłam wódkę, bo częstowali...:/

Dziewczyny a jak to jest z zawieszkami na wódkę? My mamy Wyborową i co? Mam kupić i zawiesić zawieszkę, że to wódka weselna? To przecież będzie widać, że to Wyborowa. Czy może to jakoś inaczej się robi? Pomocy!
Hyhy przy takim tępie można w nałog popaść
A co do zawieszek,to zawieszkę sobie wieszasz na syjce i butelki ,ze to wódka weselna,ale tak czy siak dalej jest to wódka wyborowa
wyglada to mniej więcej tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8eb2ea7737cdce34.jpg (106,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 352783275.jpg (45,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-04-28, 11:30   #1511
jeszczepanna
Raczkowanie

Hej Dziewczyny! Nie było mnie kilka dni a tu tyle wątków i teraz nie wiem od czego zacząć.
1. Mój TZ zrobi wszytsko, a przede wszystkim super gotuje, tez posprząta ale nie lubi tego za bardzo. Jak jestem chora to kwiatuszki mi przynosi
2. Dzieci.. Hm chciaąłbym miec zaraz po ślubie ale na razie nie mamy gdzie mieszkac wiec musimy to odłożyc.
3. Wódka u nas wyborowa, zawieszki zrobie sama.
4. Suknia juz zamówiona... tylko teraz mam obawy czy dobrze zrobiłam bo model 2007r. a teraz takie ładne suknie sa, tylko niestety w większości z nich źle wygladam, bo bioderka mam W tej Mojej czuje sie wspaniale i pięknie... ale czasem własnie nachodza mnie takie obawy..
5. Nia mamy: zaproszeń, samochodu, kursu przedmałzeńskiego, ja: butów, biżuterii, fryzjerki i żadnego pomysłu na fryzure
a ślub 25 października 2008r
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:30   #1512
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Hyhy przy takim tępie można w nałog popaść
A co do zawieszek,to zawieszkę sobie wieszasz na syjce i butelki ,ze to wódka weselna,ale tak czy siak dalej jest to wódka wyborowa
wyglada to mniej więcej tak

Haha Na szczęscie mam jeszcze tylko 2 zaproszenia do rozdania a potwierdzenie przybycie mam do 7 maja, więc wypadałoby się trochę pośpieszyć. Mam ochotę do jednej rodziny wysłać to pocztą poleconym priorytetem, bo nie za bardzo ich lubię i wiecznie nie ma ich w domu, ale chyba nie wypada, nie wiem Moja mama uparła się żeby byli na Weselu a ja ich widuję raz na jakieś 2 lata jak przypadkiem spotkamy się na cmentarzu 1 listopada... Jak myślicie?
Mogę wyslać im zaproszenie pocztą wraz z paroma słowami w liście?

Jeszcze na allegro znalazłam etykiety do przyklejenia. Wybaczcie, że nie wkleje, ale przekroczyłam już transfer na iplusie i mam zwolnioną prędkość. Ładnie to wygląda, ale wolałabym mieć jeszcze zawieszki, ale nie wiem czy będzie to ładnie wyglądało razem.

Jezu jeszcze miesiąc i 9 dni - zaczynam się trochę stresować.

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-04-28, 12:14   #1513
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Nie widzę nic złego w wysyłaniu zaproszeń pocztą. Moim zdaniem to nie świadczy o braku szacunku ani nic w tym stylu. Najważniejsze, że w ogóle się daną osobę zaprasza.

Dziewczyny z Warszawy mam do Was takie pytanko. Wybieram się na zakupki do stolicy i chciałabym kupić w końcu ślubną bieliznę. Polećcie mi jakiś sklep ze sporymi rozmiarami a najlepiej taki, gdzie są znające sprawę ekspedientki, które potrafią coś doradzić. Znacie może taki sklep w którymś z centrów handlowych?
Stary 2008-04-28, 12:19   #1514
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

znowu mam dylemat...
otoz ustalilysmy (dziewczyny sierpniowe i z malymi biustami) ze do suken slubnych nie zakladamy biustonoszy... i wszystko by bylo ok gdyby nie przymiarki sukni gdzie trzeba miec juz bielizne i buty w czym isc??? z gołą gorą???
I tak sobie siedze i ogladam gorsety... wygladaja pieknie i jakby TŻ mnie w takim zobaczyl to oczy mialby mniej wiecje tak
i tu problem bo nigdy w czyms takim nie chodzilam poza tym mam toszke w sukni plecy wyciete i to jest sierpien (zeby sie nie zagotowac) dodatkowo suknia sama w sobie ma gorset...
Jak Wy to planujecie rozwiazac???
wklejam przykladowe gorsety i to cos czym zamierzam je wypchac (uzywalyscie kiedys takich cudow???)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gorset.jpg (64,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gorset 2.jpg (78,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gorset3.jpg (39,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 348626799.jpg (28,5 KB, 9 załadowań)
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 12:34   #1515
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie widzę nic złego w wysyłaniu zaproszeń pocztą. Moim zdaniem to nie świadczy o braku szacunku ani nic w tym stylu. Najważniejsze, że w ogóle się daną osobę zaprasza.
W takim razie idę dzisiaj na poczte

Cytat:
Dziewczyny z Warszawy mam do Was takie pytanko. Wybieram się na zakupki do stolicy i chciałabym kupić w końcu ślubną bieliznę. Polećcie mi jakiś sklep ze sporymi rozmiarami a najlepiej taki, gdzie są znające sprawę ekspedientki, które potrafią coś doradzić. Znacie może taki sklep w którymś z centrów handlowych?
Podłączam się pod pytanie, bo również jestem z Warszawy. Z tą różnicą, że mnie interesują raczej mniejsze rozmary Ja bardzo lubię sklep Esotiq w Galerii Mokotów, ale tam nie ma raczej bielizny na ślub.

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-04-28, 12:55   #1516
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczyny mam ostre zapalenie zatokmialam pzreswietlenie czekam na wyniki do srody czy beda mi sciagac jakies plyny czy cusTZ jak przyjechal po mnie rano to mine mial jakbym miala zaraz rodzic....takich boli glowy dostalam i do tego katar....spadam...uaktywn ie sie po chorobie'
robaczek duzo szczescie i milosci ale Ci sie udalo wesele
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:07   #1517
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
znowu mam dylemat...
otoz ustalilysmy (dziewczyny sierpniowe i z malymi biustami) ze do suken slubnych nie zakladamy biustonoszy... i wszystko by bylo ok gdyby nie przymiarki sukni gdzie trzeba miec juz bielizne i buty w czym isc??? z gołą gorą???
I tak sobie siedze i ogladam gorsety... wygladaja pieknie i jakby TŻ mnie w takim zobaczyl to oczy mialby mniej wiecje tak
i tu problem bo nigdy w czyms takim nie chodzilam poza tym mam toszke w sukni plecy wyciete i to jest sierpien (zeby sie nie zagotowac) dodatkowo suknia sama w sobie ma gorset...
Jak Wy to planujecie rozwiazac???
wklejam przykladowe gorsety i to cos czym zamierzam je wypchac (uzywalyscie kiedys takich cudow???)
wg mnie to gorset pod suknie z gorsetem to troche za dużo tym bardziej w lecie! ja jak mierzyłam suknie to szłam normalnie w staniku i pierwsza miara była w bieliźnie,ale jak powiedziałam że chce mieć to sznurowanie na plecach (najpierw miało być zakryte,ale krawcowa mnie namówiła na pokazanie trochę ciała ) to wtedy po prostu mi rozpinała stanik i go zdejmowałam...
gorsety i mi sie podobaja,ale też nigdy w takim czymś nie chodziłam...TŻ jest bardzo chętny mi taki kupić na noc po poślubną to wtedy już będę mogła założyć spokojnie no chociaż czy to spokojne będzie jak mnie w tym zobaczy to nie ręczę

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:11   #1518
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam ostre zapalenie zatokmialam pzreswietlenie czekam na wyniki do srody czy beda mi sciagac jakies plyny czy cusTZ jak przyjechal po mnie rano to mine mial jakbym miala zaraz rodzic....takich boli glowy dostalam i do tego katar....spadam...uaktywn ie sie po chorobie'
robaczek duzo szczescie i milosci ale Ci sie udalo wesele
Toverek biedactwo nasze, wracaj szybko do zdrówka, trzymam kciuki żeby jak najszybciej
Nie daj się wstrętnemu choróbsku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:19   #1519
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Podłączam się pod pytanie, bo również jestem z Warszawy. Z tą różnicą, że mnie interesują raczej mniejsze rozmary Ja bardzo lubię sklep Esotiq w Galerii Mokotów, ale tam nie ma raczej bielizny na ślub.
Chciałabym do takiego fajnego sklepu, gdzie jakaś mądra Pani mogłaby mnie wymierzyć i doradzić co będzie dobre. Normalnie kupiłabym wtedy sobie kilka staniorów bo muszę dodać, że kupowanie bielizny to dla mnie koszmar.
Stary 2008-04-28, 13:19   #1520
babeczka1985
Raczkowanie

Jejku toverku trzymaj sie jakos.... kuruj sie...

Ja smarkam od wtorku i kaszle :/ nie znosze byc przeziebiona

Papiery na zaproszenia jeszcze nie przyszly. Jestem wsciekla

Dowiedzialam sie, ze kolezanka z roku bierze slub w ten sam dzien co ja hehe, na szczescie mamy innych znajomych, wiec to dobrze nic nie bedzie koolidowac.
Z kolei druga kolezanka ma slub za 3 dni. OStatnio widzialam ja w zeszla srode to mowila, ze jest tak zestresowana, ze nie wie w co rece wlozyc
Ciekawe jak ja bede przezywac.

Co do garnituru TZ. Bedzie w odcieniu ciemnej gorzkiej czekolady. Taki piekny bardzo ciemny braz (nie dziadkowy, komunistyczny!!!!). Zakochalam sie w tym kolorze jak widzialam na targach slubnych TZowi tez przypadl do gustu, a do sukni ecru bedzie idealny

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:25   #1521
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Chciałabym do takiego fajnego sklepu, gdzie jakaś mądra Pani mogłaby mnie wymierzyć i doradzić co będzie dobre. Normalnie kupiłabym wtedy sobie kilka staniorów bo muszę dodać, że kupowanie bielizny to dla mnie koszmar.
Hmmm moja koleżanka ze sporym biustem kupuje staniki tylko w Triumph'ie, ale nie wiem jak z obsługą.

Toverku wracaj do zdrowia

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-04-28, 13:32   #1522
wiolis
Raczkowanie

witam w ten baaaardzo sloneczny dzien grzeje u mnie... ze hej!
juz kupilam bielizne: biustonosz lupo-79zł/ bardotka /niestety nie pamietam modelu, kiedys ktoras z nas polecala model 465-tez ok
figi z wiktoria secret/chyba 40zl
rajstopki-samonoski z gatty, bez wzmocnien na palcach 17zl, NIE BLYSZCZA sie, na cale szczescie
figi i rajstopki za bardzo lekkie, takie mgielkowe, pyszne
ostatnio takie rajtki kuplam na wesele do kolezanki, wogole ich nie czuc, ze sa; polecam
Stary 2008-04-28, 13:54   #1523
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Hmmm moja koleżanka ze sporym biustem kupuje staniki tylko w Triumph'ie, ale nie wiem jak z obsługą.
Triumph nie jest dla mnie
Stary 2008-04-28, 14:20   #1524
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Tragedia: jade sobie zadowolona do pracy a tu nagle wyskakuje pogotowie, wszyscy po hamulcach, ja tez ale autko ma absy wiec jedzie dalej iii... buuuum. Kurde, kurde kurde - a pajac zamiast spisac oświadczenie to policje wzywa! 4 godziny w tym upale stałam bez jedzenia od rana bez picia zeby dostac piep....ony mandat i punkty. Co za f... noi musze isc na kurs ujmujacy punkty i to jak najszybciej bo jak tak dalej pójdzie to sie z prawkiem pozegnam a teraz tyle kilometrów mnie czeka w drodze. Czemu ja zawsze musze miec takiego chol... pecha
A tak wogole to juz wiem co mi jest (czemu mi sie okres spóźniał)
Stary 2008-04-28, 14:21   #1525
Mbu83
Raczkowanie

Cos mi sie z kompem dzieje
Stary 2008-04-28, 14:24   #1526
kubuku86
Raczkowanie

jak pech to pech...
ale trzymam kciuki za kurs
a mnie dziś 5 dzień się okres spóźnia i nie mam pojęcia od czego???
nigdy tak nie miałąm...buuuuu...
a Tobie Mbu83 co było?
kubuku86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 14:33   #1527
Mbu83
Raczkowanie

tylko taki kurs kosztuje 240 zł!!! Złodzieje!
Proponuje zrobić tescik ja zrobiłam i juz wszystko wiem
Stary 2008-04-28, 14:37   #1528
kubuku86
Raczkowanie

w moim przypadku to nie wchodzi w gre

mam nadzieję
chociaż pewnie jak pech to pech...
a z tym kursem nie myślałam że taka fatalna sprawa... 240zł
straszne zdzierstwo...
kubuku86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 14:57   #1529
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
tylko taki kurs kosztuje 240 zł!!! Złodzieje!
Proponuje zrobić tescik ja zrobiłam i juz wszystko wiem
Mbu83 czyżby? ale chyba sie cieszycie,co? a tak pisałaś że raczej to nie to
gratulujemy

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 15:12   #1530
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Mbu83 czyżby? ale chyba sie cieszycie,co? a tak pisałaś że raczej to nie to
gratulujemy
No TZ mnie nosi na rekach i wogole jest taki wyczulony i nadskakuje mi (zobaczymy jak długo). Rodzice poki co nic nie wiedza - planujemy powiedziec jakos na weselu chyba - taka niespodzianka, ale jeszcze nie zapeszam bo mam wizyta za 2 tyg i wtedy wszystko bedzie pewniejsze a póki co to wszystko moze sie zdazyc te pierwsze tygodnie sa najgorsze
Dla mnie to był szok naprawde sie TEGO nie spodziewałam, ale teraz strasznie sie ciesze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości