|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Bo oni zaraz w urzędzie zarzuca pracownikowi że jest rasistą i dostaje i wszyscy się przez to boją ... To jest chore na dzień dzisiejszy to oni się gorzej zachowują od białych ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2282 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To dobrze, że z tym wstawaniem nie jestem sama bo już myślałam, że coś ze mną nie tak. ![]() Cytat:
![]() Rodzice mi już mówią: "nawet nie myśl, że będziesz czekała z drugą ciążą tak jak my!! (11 lat różnicy między mną a siostrą) Że się zobaczy, że się pomyśli... NIE! trzeba raz dwa majstrować drugie, nie patrz broń Boże na pracę!" ![]() Idziemy łeb w łeb! Szkoda tylko, że ja za Wami terminem jestem hen hen daleko
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz nie lubi arbuza. Kupił mi wczoraj ogromnego całego . Niestety to jeszcze nie to. Zwiędnięty plastik. Do tego tutaj sa popularne te bez pestek , a ja lubię te z pestkami i lubię te pestki zjadać ![]() ![]() ![]() Rabarbaru nie lubię na surowo , ale w cieście może być. Zjadłam kanapkę bo mnie ssie. Dochodzi 3. Boli mi gardło i mam zatkany nos. Ja p*e ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe czy syn wda się w mamusię i będzie po porodzie dotrzymywał Ci towarzystwa
|
|
#2285 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja mama mówiła ,że w ciąży spała na wpół siedząco jak miała ogromny brzuch ze mną i ledwo łaziła ja jeszcze nie próbowałam bo akurat mam teraz noce przespane chociaż wstaję średnio 5 razy na siku Cytat:
Ja idę się kąpać i spadam z gazetkami do mamy na ogród póki tż śpi po nocce
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też bardzo lubię arbuza i rabarbar też
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak jest. Na uczelniach tez oni maja pierwszeństwo przyjęć . Cytat:
Bo rodzice maja racje. Ja już czuje, ze jestem za stara na dzieci. To moje napewno ostatnie. Mimo, ze mam porąbane z owulacja i przez lata był jej brak i byłam bezpłodna to widać mogę zajść w ciąże wiec już obmyślam jakim sposobem się zabezpieczyć. Nie za bardzo chce pigułki i nie wiem co wybrać . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2288 |
|
MerDer 4ever
|
Ananasa tez nie lubie
Samantha to juz wiadomo skąd duży brzuch u Ciebie! Obok synka wyrósł arbuz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ananasa tez lubie i to bardzo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mogę spać . Nie umiem zasnąć . Nie jestem aż taka sowa . Ledwo widzę na oczy a spać nie mogę. Rano czuje się jakby mnie ktoś pobił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na całe szczęście nie mam problemów dużych ze spaniem na razie. Jest mi nie wygodnie i wstaje czasem do toalety ale tak po za tym jest całkiem dobrze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Brat mnie obudził o 8, żebym mu krawat zawiązała, litości nie ma ![]() [QUOTE=morelle_;73789521] Byłam dziś na 7h grillu. Plecy już mi prawie odpadły, ale miło na dworze. Zjadłam 0,5kg czereśni!!!!!! I truskawek I arbuza ![]() Okazuje się, że będę miała jeszcze jeden ślub... we wrześniu. Siostra do mnie dzwoniła czy jej zorganizuje Więc już się zajęłam tematem Cywilny i tylko obiad, więc dużo zachodu nie ma.[COLOR="Silver"]/QUOTE] Jak dziś nie dostanę gdzieś czereśni to chyba kogoś pogryzę taką mam na nie fazę. Graty dla siostry ![]() Cytat:
Pij dużo wody, ja też miałam kryształy, odstawiłam herbatę itp piłam wodę hektolitrami i po następnym badaniu już ich nie było. Cytat:
Ja od pewnego czasu wstaje tylko raz i w porównaniu to wcześniejszych nocnych wędrówek jest super. Chyba mi mała zeszła z pęcherza i stąd ta zmiana ![]() Cytat:
Vadi skąd masz moją fotkę ![]() Cytat:
Cała prawda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Co do drugiego dziecia, początkowo myślałam, że ogarnę to raz za razem teraz myślę sobie, że zobaczymy jak to będzie z wychowywaniem itp. Nie sztuką jest narobić dzieci, czuć się jak krowa, a przy tym nie mieć tyle czasu dla każdego ile by się chciało. Moj Tż żartuje, że za rok o tej porze to już będę z drugim chodzić Ja mu mówię: chyba Ty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2293 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2294 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez miałam problemy z owulacja i ogólnie z okresem (a raczej z jego brakiem...) i musiałam się wspomagać tabletkami żeby zajść w ciąże wiec nie wiem jak to będzie z ta druga - czy się uda, a jak tak to kiedy... wiec mogę w sumie sobie planować ale jak zachowa się mój organizm po ciazy - nie wiem... Cytat:
Współczuje mi wystarczy poduszeczka pod głowa i zasnę prawie wszędzie ![]() Cytat:
A co ten brat tak wcześnie potrzebował krawat? ![]() No to chyba mój syn tak łaskawy jak Twoja i pęcherz zostawił w spokoju ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie jestem Twoim sobowtórem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Morelle gratulacje dla siostry!
Ale robisz smaka naa czereśnie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja z tych co wstają w nocy na siku chociaż muszę powiedzieć że od paru dni zeszłam z 4 razy do 1! U mnie dzisiaj jest jeszcze ładniejsza pogoda niż wczoraj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat na komunię dziś idzie ![]() Co do ciąży to ja teraz myślę, że wszystko jest możliwe i nie ma co martwić się na zapas Jeszcze 3 lata temu 3 lekarzy na 5 mówiło mi, że trzeba mi macicę wyciąć teraz myślę o nich i mam chęć powiedzieć: i co cwaniaki?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dziewczyny poradzcie najlepszy odplamiacz bo dostałam ciuszki i kilka sztuk ma plamki wyprałam w proszku i odplamiaczu z lidla w5 i nie zeszlo. A tak mi sie podobają że chce je jeszcze ratować. |
|
|
|
|
#2299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze dziś się dow, że oboje z mężem będziemy świadkami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Emmos
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Właśnie mój tz tak ma minimalne na umowie a reszte pod stołem. Więc branie macierzyńskiego przez niego nie wchodzi w grę. Z drugiej strony obecnie nie ma przymusu że kobieta musi być na macierzyńskim tylko rodzice się dogadują. Komu bardziej się opłaca. Morelle co do żłobków i przedszkoli to lepiej się nie wypowiadać. U nas pare lat temu zastępca prezydenta pozamykał połowę placówek i brakuje miejsc. Ja uważam że zamiast rozdawac pieniądze zapewnili by miejsca a przedszkolach czy żłobkach każdemu dziecku. Nie każdego stać na nianię a jak ja mam iść do pracyi całą pensję oddać komuś a nawet jeszcze z męża brać to mi powrót do pracy sie nie opłaca |
||
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie darietta ...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie stać na nianię ani na to, żeby tylko 1 z nas pracowało. Więc jak się nie dostaniemy do żłobka to nie wiem co zrobię. Tez mnie to wkurza.
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle my też z mężem u mojego brata byliśmy świadkami już jako małżeństwo
a tak w ogole to po 3 razy bylismy, tylko raz osobno. Gratulacje dla siostry!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie tak jak jest para
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Mi też nie będzie opłacało się iść do pracy jak nie dostaniemy się do żłobka. O niani to nawet nie myślę, wypłaty by mojej brakowało. A gdzie życie i opłaty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2306 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wstaje raz w tygodniu ale mam drzwi od łazienki zaraz przy łóżku do idę po ciemku. Cytat:
Mi właśnie ręce nic nie przytyły tylko od cycek w dół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Haha sama prawda ![]() Cytat:
Ale nie będziesz musiała składać lozeczka ![]() Cytat:
A mi pasy nie przeszkadzają w aucie Dziś nie mogłam spać od 4 do 7 ale jak zasnęłam to do 12
|
||||||
|
|
|
#2307 |
|
MerDer 4ever
|
Ciasto w piekarniku, trzymajcie kciuki zeby wyszło bo pierwszy raz takie robiłam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2308 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ręczniki kąpielowa mam dwa, myślę, że na początek wystarczy. Cytat:
Cytat:
Super, że siostra wychodzi za mąż, a z twoją organizacją na pewno załatwisz jej super wspomnienie! Cytat:
Co do wstawania do toalety - u mnie co najmniej kilka razy w ciągu nocy. Cytat:
Mi się z kolei udało sprać tą nieszczęsną marchewkę - użyłam mydełka dr Becmann, kilka razy przetarłam, a potem znowu namydliłam, dodałam proszku do prania do miski i zostawiłam na noc. Po upraniu i wyschnięciu nie było śladu po marchewce. TŻ pojechał z psem na spacer z innymi psami. Ja się boję takich wypadów, że brzuch zacznie ciągnąć przy chodzeniu, albo do toalety mi się zaraz zachce. Za to teraz zrobię sobie sushi i zjem na tarasie. |
|||||||
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki żeby było pyszne ✊️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2310 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Dr Beckmann Cytat:
![]() Z tatą zbierałam kwiaty mniszka na miód. Wyszło nam na 3 porcje czyli trochę sloiczkow będzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

) i dlatego jestem taka miętka 

Brat mnie obudził o 8, żebym mu krawat zawiązała, litości nie ma 
taką mam na nie fazę. 

i za wizytę.m tez
Jeszcze 3 lata temu 3 lekarzy na 5 mówiło mi, że trzeba mi macicę wyciąć
teraz myślę o nich i mam chęć powiedzieć: i co cwaniaki?
ale jak zasnęłam to do 12