|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Mbu gratulacje
I uważaj na siebie, żadnych stłuczek więcej
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To niedlugo zacznie sie watek bobasy 2009 ![]() Nie wiem jak reszta ale ja zazdroszcze
|
|
|
#1535 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jejku jejku jaka piekna wiadomosc nowy czlowieczek przyjdzie na swiat GRATULACJE Mbu!!!!!!!! Oczywiscie czekamy na oficjalne potwierdzenie od lekarza i trzymamy kciuki!!!I oczywiscie uwazaj na siebie!!!!!!!!!! ![]() GIRLS!!!!!! WLASNIE PRZYJECHAL KURIER I PRZYWIOZL PAPIERY NA ZAPROSZENIA. SA SLICZNE!!! mam czas do niedzieli, zeby je wykonczyc, podrukowac itd. i rozdawac od nastepnego tygodnia
|
||
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
Mbu jak ja Ci zazdrosszcze
a ja zdycham....kicham...smark am....TZ krzyczy ze to moja wina ze sie rozchorowalam ![]() wlasnie dostalam meila ze moje zaproszenia juz gotowe...wyszlo 65 zaproszen i koszt z wysylka 140 zl czyli nie jest zle...pewnie dojda w przyszlym tygodniu to zrobie zdjecia i pokaze.. wiecie co ja sie tak zle czuje ze chyba kipne na ta klawiature ale nie moge odejsc od wizazu
|
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
Mbu rowniez gratuluje!!!!! ale fantastyczna wiadomosc
jaki poniedzialek, taki caly tydzien... mowila moja kolezanka
|
|
#1538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To cudownie ![]() naprawdę gratuluję
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
Mbu83 superowo!! Zrobiliście sobie piękny prezent przedślubny
![]() Uważaj na siebie i na fasolkę(ewentualnie orzeszka) Trzymajcie się cieplutko
|
|
|
|
#1540 |
|
Zadomowienie
|
Mbu83 moje najszczersze gratulacje!!! To cudowna wiadomość jak ja bym chciała być na Twoim miejscu
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
Mbu gratulacje
![]() A ja dzis wkoncu kupiłam butki
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
Ładniuchne butki, ja też chciałabym takie nie wysokie
|
|
#1543 |
|
Rozeznanie
|
Mbu gratuluje !!!!!!
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
Toverku kuruj się
Mbu moje gratulacje |
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
fajne
szczególnie wysokośc obcasa mi się podoba też taką chcę
|
#1546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ja też często narzekam na te cholerne zatoki, ale nigdy w tej sprawie nie byłam u lekarza.![]() Bieluśny ten bucik, obcas bardzo przyzwoity i noga szybko się nie zmęczy
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak to jest z zapowiedziami. idzie sie do parafii i prosi zeby wyglosili zapowiedzi i wtedy tez bierze sie od nich kartke i dopiero na protokol czy jakas inna kolejnosc np protokol musi byc juz po wszystkich zapowiedziach czy jak?
|
|
|
|
#1548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obcas ma ok 5,5 cm licząc od pięty
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
Jakie rewelacje
serdecznie gratuluję Mbu ;* A ja dzisiaj przywiozłam suknię do domu Utwierdziłam się w wyborze ach... już chcę 16 sierpnia ;] Możecie polecić jakiegoś twórczego fotografa (innego od Zomera bo zajęty ;( )? |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Mbu gratulacje
chociaz my na dziecko predko sie nie zdecydujemy chociaz coraz czesciej rozmawiamy ze chcemydziewczyny czy ktoras z Was ma wlasna kucharke? i wie ile mniej wiecej jedzenia kupic. bo TZa sisotra uslyszala np. ze 1000 jajek. to chyba troche za duzo.
|
#1552 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś odbieram suknie do domciu juz (mam nadzieje ze w brzuszku nic jeszcze nie przybyło). W nocy jade do Słupska (gdzie odbedzie sie slub) - musze pociagiem zeby nie ryzykować utraty ostatnich punktów , pozapinac wszystko na ostatni guziczek. Jutro mam tam próbna fryzure i makijaz (postaram sie porobic fotki), musze zamówic kwiatuszki, spotakac sie z dj i fatografem, obmówic wystroj sali i koscioła, ehhh. Pracowity bedzie ten weekend (dobrze ze taki długi ). Noi mam nadzieje ze mdłosci nie przyjda bo cosik mnie juz dzis rano muliło, wogole czuje sie jakas taka zdechła i cały czas chce mi sie spać, ale to podobno normalka Mam nadzieje ze moja mamcia sie nie domysli, chociaz to cwana bestia jest i juz pewnie cos podejrzewa
|
||||||||
|
|
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
Mbu jak ja zazdroszcze....jak napisalas o tym serduszku rozwijajacym sie pod Twoim to mnie scisnelo....taka wspaniala wiadomosc....a napisz jak sie wogole czujesz?mam nadzieje ze dobrze....
mi juz katarzyszko ustepuje pogoda sie zepsula.... a ja ide w ten czwartek dac na zapowiedzi...sluchajcie opowiem Wam cos...dzwoni moja siostra w niedziele rozmaiwam z nia opowiadam i mowie?:sluchaj Wiolka idziemy w czwartek dac na zapowiedzi!a ona na to:a ile?????????<hahaha>mysla lam ze sie porycze ze smiechu...mowie jej nie ile tylko dac!po prostu ksiadz bedzie mowil na mszy ogloszenia i podawal bedzie kto wychodzi za maz itp...a ona:,,aha"
|
|
|
|
#1554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale bardzo bym chciała zeby te poranne mdłosci nie były na same wesele bo nie dosc ze sobie juz nie popije (wiadomo) to chociaz bym chciała pojesc tych wszystkich pyszności. Tez mam czasami problemy z zatokami - przewlekłe, zazwyczaj jak gdzies mnie przewieje. A co do zapowiedzi to sie w sumie daje tez - jak juz sie odbiera świstek ze były ogłoszone (jak to moja babcia mówi - "jak sie spadło z ambony" ![]() ), przynajmniej my dawalismy po 20 zł zeby niebyło.
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie ze pojesz sobie na weselu bo apetyt pewnie bedzie....ja zycze Ci abys sie dobrze ze swoim mezem przyszlym of course dobrze wybawila....a swoja droga ja tez bylam na weselu swoich rodzicow![]() o widzisz Wy daliscie jak juz odebraliscie tez swistek?no bo ja myslalam ze jak pojdziemyt w czwartek i powiemy ze chcemy dac na zapowiedzi to wtedy mu damy kase tzn jak bedziemy wychodzic....musze o tym pomyslec...
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziemy czekac na fotki uwazaj na siebie Kochana i nie przemeczaj sie |
|
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
w zwiazku z zaistniala choroba siedze w domu i sie nudze i szukam butow do mojej smietankowej sukni na necie i nie widze nic fajnego dla siebie
|
|
|
|
#1558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a spanie to noramlna rzecz moja psiapsiółka tez ciągle by spała i spała nie przemęczaj się i dbaj o Was a my czekamy na zdjęcia z prób a w późniejszych terminach to i z usg![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie miała później problemów z mdłościami i wymiotami.Toverek, ja się cieszę, że mam białą sukienkę i takowe buty do kupienia Nie dość, że mam duże wymagania co do kształtu i wysokości obcasa, to jeszcze jakbym miała się głowić nad kolorem, to chyba nic bym nie kupiła U mnie jest dużo niewiadomych odnośnie dodatków i bukietu: wychodzę za maż w październiku, ale bolerka, kurteczki, futra i wszelkie etole mi się nie podobają. Poza tym - kolor bukietu. Stylistka stwierdziła, że do mojej urody pasuje nasycony, kontrastowy bukiet, z kolei na wątku o bukietach Ewalena napisała, że taki bukiet nie pasuje do sukni, bo "zabije" jej zwiewność Dobrze, że mam jeszcze tyle czasu do namysłu.
|
|
|
|
|
#1560 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym sucharkiem to spróbuje Pierwszy wydruk z usg juz mam - 4/5 tydzień fasolka ma na razie 12 mm![]() A ja sobie policzyłam ze ja tez na weselu moich rodziców byłam juz i to ok miesiac!! ![]() Drukuje sobie rózne fryzurki na próbna i tak bardzo mi sie podoba fryzurka Kodeinki. Myślicie ze sie obrazi jak sobie odgapie? Na pewno nie wyjdzie tak samo bo mamy chociazby inny kolor włosków, ale podoba mi sie jej sposób upięcia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

I uważaj na siebie, żadnych stłuczek więcej 

naprawde sie TEGO nie spodziewałam, ale teraz strasznie sie ciesze.

a teraz tyle kilometrów mnie czeka w drodze. Czemu ja zawsze musze miec takiego chol... pecha

) 
ach...