LIPCÓWKI część 5. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-15, 12:54   #2461
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Mam zamówienie od hubiword, jestem zadowolona
Załącznik 7067311

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mamy te same pieluszki Fajne są. Moje właśnie się suszą
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:59   #2462
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Mamy te same pieluszki Fajne są. Moje właśnie się suszą
Piona Jakość mnie zaskoczyła, nawet tych tetrowych ja dziś zaczynam pranie jak mąż nie zapomni kupić dzieciowego proszku

Pierzecie w lovely? Ja tak plus płyn do płukania bo mam twardą wodę

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:01   #2463
taedio
MerDer 4ever

Moja teściowa tez pochwaliła sie weterynarz ale my tez ja znamy od wielu lat bo z naszym psem tez do niej jeździmy

Calineczka nam z Tz sie podobało szczególnie, że to pierwsze dziecko ja wiele rzeczy wiedziałam bo siedzę na wizażu. Tz dużo sie dowiedział i w końcu nie wyszło, że sie wymądrzam
Jedne wykład był mocno reklamowany przez Johnsons No ale można zapamiętać same informacje a użyć innych kosmetyków

Karolinusia fajnie kolorowo

Stary 2017-05-15, 13:02   #2464
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie piorę w zwykłym proszku bo po co dwa razy? A też większość mam używaną, ale jednak wolę wyprać sama w płynie dla dzieci i być spokojna. Nie wiadomo ile czasu to leżało. Zwykły proszek może dziecko uczulić.
Nie prałam też kolorami. Wszystko razem. Prałam za to rozmiarami bo mi wygodniej było później segregować.
Kocyki też prałam.

jakoś tak wolałam najpierw w zwykłym proszku przeprać z resztą prały się razem z naszym praniem przy okazji. w płynie dla dzieci tez oczywiście wypiorę. a kolory podzieliłam tylko na białe i kolorowe. Rozmiarami nie przejdzie bo mam dosłownie po kilka sztuk a w ogóle jak porównywałam to każda firma ma różne wymiary na ten sam rozmiar i bądź tu mądry.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:04   #2465
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Hejjj Kciuki za dzisiejsze wizyty, też grzecznie o nie proszę o 16 Schudłam prawie 1kg od zeszłego tyg., mam nadzieję, że to efekt diety i że z dzidzią wszystko ok.

U mnie pada deszcz :/ A chciałam ruszyć z praniem i suszeniem na balkonie...

Widzę, że temat teściowych to temat rzeka i będzie się przewijał cały czas Moja teściowa jest tak zaabsorbowana mieszkaniem, że temat mojej ciązy nie jest w ogóle poruszany W sobotę chciała, żebym pojechała z nią i Tż pomóc jej wybrać płytki, ale Tż od razu powiedział, że ja już się dziś nachodziłam i mam odpoczywać i nie będzie mnie nigdzie ciągać Brawo On

Po porodzie nie wiem jak będzie. Też jest z tych co robią fotki wszędzie wokół, nie mam nic przeciwko, żeby wnuczkę pokazywała znajomym, ale też uważam, że jest granica. Gdy się urządziliśmy w mieszkaniu to nagrała film każdej ściany dosłownie i pokazywała wszystkim, co mi się nie podobało, bo średnio miałam ochotę, żeby obcy dla mnie ludzie wiedzieli jak ja mieszkam...no ale co, teściowych się nie wybiera, to mama mojego męża, muszę się jakoś z nią dogadywać przecież.

Ślicznie wyglądasz Chilli
To trzymam kciuki
Cytat:
U mnie padało w nocy, a teraz słońce świeci
Tak daleko jesteś ode mnie a pogoda ta sama! dzisiaj jeszcze cieplej niż wczoraj, mam nadzieję że męża wyciągnę znowu nad jeziorko z psem po jego pracy

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
U mnie tez się tak chwalą a chyba najbardziej tata takie zdjęcia tez chce mówiłam TZ ze ma nie wysyłać moich zdjęć po porodzie nikomu. Tylko małej i jakieś ładne a nie z wagi na golasa

Ja dziś wizytuje ale bez usg. Ostatnio w ciągu tygodnia miałam 3
O właśnie muszę uprzedzić Tż żeby czasem mnie na zdjęciu ze szpitala nie wysyłał komuś bo na pewno będzie chciał siostrze i rodzicom wysłać młodego

Kciuki za wizytę
Cytat:
Ja wstawiłam ostatnie pranie jestem zadowolona. Wyprałam wszystkie ubranka do 74 cm włącznie, pościele, ręczniki, pieluchy, czapeczki itd. Wszystko. Uffff
A ja stoję ze wszystkim, bo czekam na pomalowanie sypialni i musimy kupić komodę na ubranka i mam wyprane ale nie wyprasowane, bo bym chciała sobie od razu poukładać, a mąż się obija

Byłam w biedrze, kupiłam pieluchy i arbuza! Właśnie zjadłam i chyba idę po jeszcze

Stary 2017-05-15, 13:05   #2466
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Piona Jakość mnie zaskoczyła, nawet tych tetrowych ja dziś zaczynam pranie jak mąż nie zapomni kupić dzieciowego proszku

jeszcze nie kupiłam ale ja będę prała w bobini. Moja bratowa używa i zapach ciuszków mi się podoba.
Stary 2017-05-15, 13:06   #2467
poprostu
Zakorzenienie

Xzora sorki tak koniecznie zrelaksuj sie kawa na tarasie

Taedio no tak mówią o Tobie na forum, ze taka jesteś

Ja po bratanku czy po koleżance oraz nowe wypiore raz w dziecięcym
A z lumpeksu to od razu jak przyniosłam do domu to pralam w wyższej temperaturze i teraz też wypiore raz w dziecięcym
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:07   #2468
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Jakość super
Tak, ja tylko w płynie lovely.

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
jakoś tak wolałam najpierw w zwykłym proszku przeprać z resztą prały się razem z naszym praniem przy okazji. w płynie dla dzieci tez oczywiście wypiorę. a kolory podzieliłam tylko na białe i kolorowe. Rozmiarami nie przejdzie bo mam dosłownie po kilka sztuk a w ogóle jak porównywałam to każda firma ma różne wymiary na ten sam rozmiar i bądź tu mądry.
Rozumiem.
Ja po tylu godzinach składania ubranek już na oko widzę jaki to rozmiar. Więc sobie posegregowałam na oko

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
To trzymam kciuki

Tak daleko jesteś ode mnie a pogoda ta sama! dzisiaj jeszcze cieplej niż wczoraj, mam nadzieję że męża wyciągnę znowu nad jeziorko z psem po jego pracy

O właśnie muszę uprzedzić Tż żeby czasem mnie na zdjęciu ze szpitala nie wysyłał komuś bo na pewno będzie chciał siostrze i rodzicom wysłać młodego

Kciuki za wizytę

A ja stoję ze wszystkim, bo czekam na pomalowanie sypialni i musimy kupić komodę na ubranka i mam wyprane ale nie wyprasowane, bo bym chciała sobie od razu poukładać, a mąż się obija

Byłam w biedrze, kupiłam pieluchy i arbuza! Właśnie zjadłam i chyba idę po jeszcze

Mniam! Ja niestety nie mam tu biedronki
Stary 2017-05-15, 13:09   #2469
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

Ja po bratanku czy po koleżance oraz nowe wypiore raz w dziecięcym
A z lumpeksu to od razu jak przyniosłam do domu to pralam w wyższej temperaturze i teraz też wypiore raz w dziecięcym
Ja tak samo. Mam zamiar się za to zabrać w tym tygodniu. Mama już zaoferowała pomoc w prasowaniu.

Jutro mam warsztaty Mamo to ja! - jak się zapisywałam to źle spojrzałam w grafik i myślałam, że TŻ ma wolne i pojedziemy razem.. a tu bo jest jutro w pracy I nie wiem, czy jechać sama czy zrezygnować.

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:11   #2470
AnnaPaula87
Zadomowienie

LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Ja nie piorę w zwykłym proszku bo po co dwa razy? A też większość mam używaną, ale jednak wolę wyprać sama w płynie dla dzieci i być spokojna. Nie wiadomo ile czasu to leżało. Zwykły proszek może dziecko uczulić.

Nie prałam też kolorami. Wszystko razem. Prałam za to rozmiarami bo mi wygodniej było później segregować.

Kocyki też prałam.

A ja segreguje kolorami bo i tak mam tego dużo i piorę teraz rozm 56 i 62. Mam z loveli płyn do prania i płukania. Nasze ciuchy tez piorę kolorami

Tez dziś chce kupić arbuza a mam brzoskwinie, truskawki i borówki

Edytowane przez AnnaPaula87
Czas edycji: 2017-05-15 o 13:13
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:11   #2471
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Taedio no tak mówią o Tobie na forum, ze taka jesteś
No co Wy jak możecie?

Stary 2017-05-15, 13:25   #2472
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wstawiłam ostatnie pranie jestem zadowolona. Wyprałam wszystkie ubranka do 74 cm włącznie, pościele, ręczniki, pieluchy, czapeczki itd. Wszystko. Uffff
Brawo Ty

Cytat:

Będę prać w Lovely, mam proszki i płyn do płukania

Dzięki dziewczyny , ja przez tą wizytę nie umiem się za nic konstruktywnego zabrać...
Stary 2017-05-15, 13:26   #2473
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja jeszcze w dziecięcym proszku piore swoje koszule do szpitala i nasza pościel żeby mała bez obaw mogła z nami poleżeć

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:28   #2474
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
A ja segreguje kolorami bo i tak mam tego dużo i piorę teraz rozm 56 i 62. Mam z loveli płyn do prania i płukania. Nasze ciuchy tez piorę kolorami

Tez dziś chce kupić arbuza a mam brzoskwinie, truskawki i borówki
Nasze ubrania to wiadomo, że segreguje kolorami. Ale dziecięce nie. Mam pojemność pralki 8kg, więc przy praniu rozmiarami *tak, żeby mi było wygodnie wkładać do szuflad* i segregowaniu kolorami miałabym połowę bębna. Szkoda wody i prądu. Nic mi nie zafarbowało.
Stary 2017-05-15, 13:34   #2475
minini
Zadomowienie

wczoraj znajoma oddala mi moje ubranka po synu. rozmiary 56-74. wszystko wyprane niedawno. takze chyba musze kupic drugą szafe do pokoju chlopakow i zaczac to segrogowac i prasowac.

mąż podłączył mi w garażu pralke i suszarke juz nie bede musiala jezdzic do rodzicow z praniem!

jade na zakupy i po syna.
w lidlu od dzis zabawki na dzien dziecka - planuje dokupic synowi line do wspinaczki do jego pokoju, są za 29zl. na urodziny w czerwcu dostanie taki bujak podwieszany na sufit to na dzien dziecka może byc lina wspinaczkowa

dziewczyny chcialam zrobic nam taka rodzinną sesje ciążową. ale ta pogoda mnie doprowadza do szału. chyba predzej urodze niż umowimy sie z fotograf na te zdjecia!

powodzenia na dzisiejszych wizytach

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Aggs nie zapomnialam o tobie! odpisze jeszcze pozniej
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:35   #2476
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Moja teściowa tez pochwaliła sie weterynarz ale my tez ja znamy od wielu lat bo z naszym psem tez do niej jeździmy

Calineczka nam z Tz sie podobało szczególnie, że to pierwsze dziecko ja wiele rzeczy wiedziałam bo siedzę na wizażu. Tz dużo sie dowiedział i w końcu nie wyszło, że sie wymądrzam
Jedne wykład był mocno reklamowany przez Johnsons No ale można zapamiętać same informacje a użyć innych kosmetyków

Karolinusia fajnie kolorowo

A wszystkie wykłady były o śnie?
Będę zerkała czy nie zwalnia się u mojego lekarza wcześniejszy termin. Jak nie to trudno, jechac po chyba bez sensu bo dojechałabym na ostatnią godzinę chyba.

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Mam zamiar się za to zabrać w tym tygodniu. Mama już zaoferowała pomoc w prasowaniu.

Jutro mam warsztaty Mamo to ja! - jak się zapisywałam to źle spojrzałam w grafik i myślałam, że TŻ ma wolne i pojedziemy razem.. a tu bo jest jutro w pracy I nie wiem, czy jechać sama czy zrezygnować.
Ja na tych akurat byłam sama, sporo było takich dziewczyn
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:42   #2477
darietta
Zakorzenienie

nie wiem czy pamiętacie ale ostatnio pisałam jak zostałam potraktowana w laboratorium. Mimo iż tata zgłosił że jestem w zagrożonej ciąży kobieta kazała mi siedzieć i czekać na swoją kolej zgłosiłam ten fakt i dostałam dwie odpowiedzi. jestem ciekawa jak będzie wyglądała sytuacja jak znowu pojadę na badanie.

Dzień dobry.
Bez podania swojego nazwiska i daty wizyty na pobraniu krwi, trudno nam weryfikować sytuację. Pani pobierająca jest osobą przyjazną pacjentom, jednak w niektórych sytuacjach musi być bezwzględna. Nie wiemy dokładnie co zadziało się w danej chwili, natomiast możemy przypuszczać, że danego dnia było kilka pań w ciąży, były też pacjentki w trakcie obciążenia glukozą , gdzie czas pobrania musi być dokładnie przestrzegany...Mogę też pani podpowiedzieć, że w sytuacjach gdzie pacjent nie może chodzić świadczymy usługi pobierania krwi w domu pacjenta, jednak musi być to wyraźnie zaznaczone przez lekarza na skierowaniu.
Pozdrawiam i życzę zdrowia

Dzień dobry,

Bardzo przepraszamy Panią za zaistniałą sytuację.

Pracownik punktu został pouczony o przestrzeganiu zasad obsługi i traktowania pacjentek w ciąży.

Dołożymy wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Stary 2017-05-15, 13:42   #2478
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
dziewczyny chcialam zrobic nam taka rodzinną sesje ciążową. ale ta pogoda mnie doprowadza do szału. chyba predzej urodze niż umowimy sie z fotograf na te zdjecia!

Aggs nie zapomnialam o tobie! odpisze jeszcze pozniej
Jasne! Nie ma najmniejszego problemu, mam jeszcze sporo czasu, więc Ty też pomyśl nad tym jak naprawdę znajdziesz luźniejszą chwilę!

Ja się właśnie ciągle zastanawiam nad tą sesją brzuszkową i nie wiem widziałam, że niektóre dziewczyny na wątku się też zdecydowały, może macie już jakieś foto albo chociaż opinie czy było warto?

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Ja na tych akurat byłam sama, sporo było takich dziewczyn
Fajnie by było, bo kurczę na Bezpiecznym Maluchu widziałam praktycznie same pary, ewentualnie dwie koleżanki razem. A ja to tak nie lubię sama.
Czy te odpowiedzi konkursowe były jakoś wyczytywane publicznie?

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:44   #2479
Mała!
Zakorzenienie

Minini
napisz coś wiecej.o.tym.bujaku podwieszanym, fajne pomysły

Emmos
Z dzidzią na pewno.ok a wagą to.bym się cieszyła co dokładnie odrzuciłas?

Ja będę sesję robić w domu, a ja chce zwykłych kilka zdjęć razem.i tyle...przyjaciół mam fotografów wiec spoko

Kciuki trzymam za wszystkie wizyty oczywiście

A i byłam w biedronce po pieluszki...raz że cena dwójek byla 24,99 :/ to jeszcze w ogole nie było wprowadzone w system.i.przy kasie były normalne ceny, wiec muszę iść raz jeszcze później :/

Byłam na kawce u przyjaciółek na pół godzinki fajnie było.

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-15 o 13:46
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:46   #2480
morelle_
Zakorzenienie

Ja nie robię sesji. Nie podoba mi się odsłonięty brzuch.
Stary 2017-05-15, 14:04   #2481
darietta
Zakorzenienie

co do sesji to chyba nie zrobimy przynajmniej na razie. sami sobie fotki pstryknelismy z brzusiem.
Stary 2017-05-15, 14:08   #2482
morelle_
Zakorzenienie

Mi mam kupiła 6 op dwójek w biedrze, Były już po promocyjnej cenie.
Stary 2017-05-15, 14:22   #2483
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Jasne! Nie ma najmniejszego problemu, mam jeszcze sporo czasu, więc Ty też pomyśl nad tym jak naprawdę znajdziesz luźniejszą chwilę!

Ja się właśnie ciągle zastanawiam nad tą sesją brzuszkową i nie wiem widziałam, że niektóre dziewczyny na wątku się też zdecydowały, może macie już jakieś foto albo chociaż opinie czy było warto?

Fajnie by było, bo kurczę na Bezpiecznym Maluchu widziałam praktycznie same pary, ewentualnie dwie koleżanki razem. A ja to tak nie lubię sama.
Czy te odpowiedzi konkursowe były jakoś wyczytywane publicznie?
U mnie na BM też były same pary
Niestety trzeba było je przeczytać przed odbiorem nagrody... Ja czytałam tylko początek bo warsztaty się przedłużyły.

Cytat:
Ja nie robię sesji. Nie podoba mi się odsłonięty brzuch.
Ja się zastanawiam nad sesją, ale nie chcę zdjęć z odsłoniętym brzuchem tylko w jakiejś sukience
Stary 2017-05-15, 14:22   #2484
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Minini
napisz coś wiecej.o.tym.bujaku podwieszanym, fajne pomysły

Emmos
Z dzidzią na pewno.ok a wagą to.bym się cieszyła co dokładnie odrzuciłas?

Ja będę sesję robić w domu, a ja chce zwykłych kilka zdjęć razem.i tyle...przyjaciół mam fotografów wiec spoko

Kciuki trzymam za wszystkie wizyty oczywiście

A i byłam w biedronce po pieluszki...raz że cena dwójek byla 24,99 :/ to jeszcze w ogole nie było wprowadzone w system.i.przy kasie były normalne ceny, wiec muszę iść raz jeszcze później :/

Byłam na kawce u przyjaciółek na pół godzinki fajnie było.

A miałaś kartę Moja biedronka? Tylko z nią wchodzą tańsze

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 14:30   #2485
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na BM też były same pary
Niestety trzeba było je przeczytać przed odbiorem nagrody... Ja czytałam tylko początek bo warsztaty się przedłużyły.

Ja się zastanawiam nad sesją, ale nie chcę zdjęć z odsłoniętym brzuchem tylko w jakiejś sukience
Taka byłaby ok, ale mi szkoda na to kasy. Mój mąż nie lubi zdjęć. Na ślubie mieliśmy fotografa 3h. Także nie będę go męczyć, a w sumie sami możemy sobie zrobić foto
Stary 2017-05-15, 14:42   #2486
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Taka byłaby ok, ale mi szkoda na to kasy. Mój mąż nie lubi zdjęć. Na ślubie mieliśmy fotografa 3h. Także nie będę go męczyć, a w sumie sami możemy sobie zrobić foto
Ja się zastanawiam cały czas Też nie lubię zdjęć, ale chciałabym jakieś mieć. Może znajoma nam zrobi taką mini sesję.
Stary 2017-05-15, 14:45   #2487
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zastanawiam cały czas Też nie lubię zdjęć, ale chciałabym jakieś mieć. Może znajoma nam zrobi taką mini sesję.
A ja właśnie lubię zdjęcia - ale nie brzucha
Stary 2017-05-15, 14:52   #2488
Mała!
Zakorzenienie

Miałam ide teraz sprawdzić

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 15:07   #2489
morelle_
Zakorzenienie

a ja zrobiłam rosół, znowu za mną chodził, i idę do wanny.
Stary 2017-05-15, 15:12   #2490
meja_ml
Raczkowanie

Cześć Ale.mnie dawno tutaj nie było. Tylllle napisaliście ze to nie do nadrobienia 😄
Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
super mi jeszcze cos tam zostało do prania ale to po kimś więc na razie pierzemy w zwykłym proszku. Mąż wstawił w weekend zdjął mi z suszarki a ja właśnie przeglądam czy wszystko oki. kilka sztuk chce reanimować bo na prawdę mi się podobają. a pod koniec maja posegregujemy kolorami i pojedziemy w dzieciowym płynie. dziś licze na paczkę z allegro pościele itp no i muszę poprosić o odebranie przesyłki z patiimaks i wstępnie będzie oki. jestem dumna że jakos to ogarnełam w podstawowym składzie
Ja pralam ubranka, pieluchy i kocyki w zwykłym proszku te nowe i kupione w ciucholandzie. Nie pralam tylko ubranek od siostry. Z każdym praniem ubranka robią się milsze dla skóry dziecka.
Cytat:
Mam zamówienie od hubiword, jestem zadowolona
Załącznik 7067311

Super zamówienie. A to pieluszka jest w takie duże kolorowe koty i serca?

Widziałam, że temat teściów ciągle na topie. Jak tak czytam to się cieszę ze moi normalni. Chociaż my z TZ od początku robiliśmy tak że każde stopowalo swoich rodziców jak gdzieś przesadzali.😊 na szczęście nie zbyt często im się zdarzało.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Z tymi zdjęciami to ostatnio mówiłam mojemu TZ ze musi porobić mi parę zdjęć z brzuchem (Ale w ubraniu) żeby mieć na pamiątkę 😍

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości