LIPCÓWKI część 5. - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-16, 13:56   #2701
poprostu
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Morelle ja bym wybrała pierwsza. Mam taką jak Ty wrzucilas ta druga i mówiłam na nią "kura" bo mi się ten dół tak kojarzył i przy jakimkolwiek obrocie ona szła cała do góry.
A co do aplikacji to mi wczoraj tez pokazała że mam pilnie soe skontaktować z lekarzem, a on powiedział że waga prawidłowa, dziecku noczego nie brakuje i rozwija sie jak trzeba.

Aggs haha dobre z tą torba :-D

Ja też ciągle chodzę w tym samym bo mi szkoda kasy na ciążowe ale nie wiem jak będę się ubierać jak zrobi się na prawdę ciepło...
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 13:57   #2702
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja muszę poczytać, czy jeski rozkladasz zasiłek na te 60% to czy dopłacają przez te pół roku... bo skoro.masz wybór to nie wiem.czy to tak.na.pewno jest?
Jeśli tak, to chyba by mi też tak lepiej było... chociaż nie wiem czy nie wyjdzie na jedno.

Morelle
Sukienki śliczne, lecz nie z mojej bajki... ale jeśli mam doradzić to ta pierwsza, w drugiej nie podoba mi sie ta koronka :/

Emmos
Mój też maruda i.myślę, że nie jednokrotnie torbę bedzie.musiał jednak zarzucić na ramię, wiec mój tylko neutralną, zreszta.jemu.tez ma sie.podobać i.ma czuć sie swobodnie, nie chcę zeby dodatki były.pode mnie tylko, a wybór unisx- ów ejst na szczęście spory

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mała dwa posty wyżej dałam link odnośnie tego urlopu

Stary 2017-05-16, 14:00   #2703
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Haha, dokładnie 😆 Mój mąż mi na e-mail wysłał linki z prezentami dla siebie, więc ja zrobię podobnie 😃 Gdybyście miały jakieś pomysły na prezent dla siebie, to piszcie. Może coś mi jeszcze wpadnie w oko ☺

A ja czekam na moją mamę, ma dzisiaj przyjechać, ugotuje mi rosół, młodą kapustkę i kotlety siekane z piersi kurczaka 😍 Obiady na cały tydzień, żebym nie musiała stać przy kuchni ☺ Z jednej strony fajnie, że mam taką pomoc teraz jak muszę leżakować, ale z drugiej strony... czuję się teraz zależna od wszystkich, sprzątać mi zakazali, do sklepu sama jechać nie mogę.
Co wy z tym rosołem. Za mną chodzi odkąd leżę ale głupio mi mamuske tak wykorzystywać.

nulkaa doskonale cie rozumiem co czujesz odnośnie pomocy innych. Mi jest też mega głupio mimo iż to moi rodzice. Muszę pomyśleć w jaki sposób im się odwdzięczyć bo na razie nie mam pomysłu.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:00   #2704
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Morelle ja bym wybrała pierwsza. Mam taką jak Ty wrzucilas ta druga i mówiłam na nią "kura" bo mi się ten dół tak kojarzył i przy jakimkolwiek obrocie ona szła cała do góry.
A co do aplikacji to mi wczoraj tez pokazała że mam pilnie soe skontaktować z lekarzem, a on powiedział że waga prawidłowa, dziecku noczego nie brakuje i rozwija sie jak trzeba.

Aggs haha dobre z tą torba :-D

Ja też ciągle chodzę w tym samym bo mi szkoda kasy na ciążowe ale nie wiem jak będę się ubierać jak zrobi się na prawdę ciepło...
A jak te ramiączka w kurze?

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ja tylko sandałki czekam na kuriera

Właśnie zadzwoniłam do mojego urzędu gminnego i babka mi powiedziała co muszę mieć więc nie jadę jutro
potrzebuje pit 11 za 2015 r. i skoro zmieniłam pracę od tamtej pory to umowy o pracę ,świadectwa pracy lub wypowiedzenie jeśli umowa została rozwiązana szybciej.Dodatkowo ze względu na to ,że jestem bezrobotna to muszę z urzędu pracy zaświadczenie wziąć od kiedy jestem zarejestrowana z kwotą zasiłku a tż jeżeli nie zmieniał pracy to nic nie potrzeba bo sami sprawdzają w skarbówce.
Czyli zamiast zaśw z zus czy od pracodawcy wystarczy pit11?

Cytat:
Ja muszę poczytać, czy jeski rozkladasz zasiłek na te 60% to czy dopłacają przez te pół roku... bo skoro.masz wybór to nie wiem.czy to tak.na.pewno jest?
Jeśli tak, to chyba by mi też tak lepiej było... chociaż nie wiem czy nie wyjdzie na jedno.

Morelle
Sukienki śliczne, lecz nie z mojej bajki... ale jeśli mam doradzić to ta pierwsza, w drugiej nie podoba mi sie ta koronka :/

Emmos
Mój też maruda i.myślę, że nie jednokrotnie torbę bedzie.musiał jednak zarzucić na ramię, wiec mój tylko neutralną, zreszta.jemu.tez ma sie.podobać i.ma czuć sie swobodnie, nie chcę zeby dodatki były.pode mnie tylko, a wybór unisx- ów ejst na szczęście spory

Dziękuję
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:01   #2705
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Może mi doradzicie. Zdecydowalam, że na to wesele w sierpniu ubiore princeske. A we wrześniu na ślub sis ołówek.

Narazie szukam princeski. Jest ta fioletowa w kwiaty. Ale chyba w czerwonym czuje się lepiej.

I teraz ktora?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Mi się pierwszy raz udało
obie ładne. tylko jak zaczniesz karmić to duży biust może nienajlepiej wyglądać przy tych dekoltach. nie mówiac już o tym czy bedziesz czula sie komfortowo z tak odslonietym mlecznym biustem..?

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Wiesz co ja sama nie wiem co myśleć tłumaczyłam sobie to jesCze w ten sposób że jeśli chodzi o autyzm to może nie konieczna ta szczepionka go wywołuje tylko tak jakby szybciej uaktywnia ...

Zaczęłam się zastanawiać dlaczego w ogóle nie ma do wyboru pojedynczych ...

Fajna :p
Ja też muszę kupić coś bo moja od wózka jest brzydka ale myślałam żeby kupić coś na wzór obag i doczeic bo też widziałam że spoko wygląda :p

Ja biorę macierzynski 100% i 60% ponieważ bardziej się to opłaca jak ktoś na rękę dostaje minimalna krajowa i tak mi wyrownaja do 100 drugie pół roku

można kupić jakies pojedyncze szczepionki. ale nie w polsce. nie wiem jak to jest z ich podaniem.
zreszta ja zawsze mówie że zeby wiedziec na co sie szczepi trzeba poczytać o tych chorobach- jak sie mozna zarazić, jak przebiega, jak wygląda leczenie itd.

też nie wiem co myslec..

musze jechac do ikei po szafe na ubranka. sama jej nie uniose a mąż non stop pracuje. brat tak samo ciagle praca-remont. nie wiecie czy jest jakis transport ikeowy?
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:02   #2706
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
obie ładne. tylko jak zaczniesz karmić to duży biust może nienajlepiej wyglądać przy tych dekoltach. nie mówiac już o tym czy bedziesz czula sie komfortowo z tak odslonietym mlecznym biustem..?

można kupić jakies pojedyncze szczepionki. ale nie w polsce. nie wiem jak to jest z ich podaniem.
zreszta ja zawsze mówie że zeby wiedziec na co sie szczepi trzeba poczytać o tych chorobach- jak sie mozna zarazić, jak przebiega, jak wygląda leczenie itd.

też nie wiem co myslec..

musze jechac do ikei po szafe na ubranka. sama jej nie uniose a mąż non stop pracuje. brat tak samo ciagle praca-remont. nie wiecie czy jest jakis transport ikeowy?
Ja mam dalej mały biust. Praktycznie nic mi nie urósł, więc raczej nie będzie z tym problemu

Idę grzać rosół!
Stary 2017-05-16, 14:07   #2707
minini
Zadomowienie

Morelle czemu nigdy nie obciełabyś kota?
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:07   #2708
darietta
Zakorzenienie

Morelle sukienki mi się obie podobają i właśnie miałam pisać jak bedziesz się czuła z tymi dekoltami jak bedzie pokarm.
Stary 2017-05-16, 14:13   #2709
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Może mi doradzicie. Zdecydowalam, że na to wesele w sierpniu ubiore princeske. A we wrześniu na ślub sis ołówek.

Narazie szukam princeski. Jest ta fioletowa w kwiaty. Ale chyba w czerwonym czuje się lepiej.

I teraz ktora?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

A mnie ta pierwsza zachwyciła
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:16   #2710
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Taedio wytłumacz mężowi, że to jest torba dziecięca, a nie damska. Bo taja ma być przecież, ani damska ani męska.

No tak ale mimo wszystko różowej torby przy córce bym nie kupiła Ta wydaje mi się unisex

Cytat:
Udało mi się nagrać filmik jak fasolka się przeciąga
Mój zawsze zamiera gdy chcę go nagrać

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Ale że z misiami ?
Niedźwiadek! A nie słodkopierdzące misie

Cytat:
Fajna :p
Ja też muszę kupić coś bo moja od wózka jest brzydka ale myślałam żeby kupić coś na wzór obag i doczeic bo też widziałam że spoko wygląda :p

Ja biorę macierzynski 100% i 60% ponieważ bardziej się to opłaca jak ktoś na rękę dostaje minimalna krajowa i tak mi wyrownaja do 100 drugie pół roku

Ciekawe czy serio tak jest Wyliczenia wyliczeniami ale wydaje mi się, że w praktyce nasz rząd by na to nie pozwolił
Stary 2017-05-16, 14:18   #2711
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

też nie wiem co myslec..

A szczepisz 6w1 czy nfz ? Bo ja się chyba jednak zdecydujemy na te 6w1

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
No tak ale mimo wszystko różowej torby przy córce bym nie kupiła Ta wydaje mi się unisex

Mój zawsze zamiera gdy chcę go nagrać

Niedźwiadek! A nie słodkopierdzące misie

Ciekawe czy serio tak jest Wyliczenia wyliczeniami ale wydaje mi się, że w praktyce nasz rząd by na to nie pozwolił

Jest jest dlatego nawet jeśli masz umowę o pracę i masz etat 1/4 to też Ci przysługuje 1000 zł
A czytałam o tym już chyba w dwóch miejscach

Morelle mi się bardziej podoba ta lou

Stary 2017-05-16, 14:19   #2712
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Morelle tak pit 11 ale z tego co wiem to też niestety różne urzędy wymagają różnych dokumentów i bądź tu mądry...

sukienka ta pierwsza mi się bardziej podoba!

Mój synu chyba już z powrotem leży główką w dół bo ma czkawkę i czuję najmocniej na dole co za wiercipięta
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:29   #2713
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle czemu nigdy nie obciełabyś kota?
Jakoś lubię jego długie włosie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Morelle sukienki mi się obie podobają i właśnie miałam pisać jak bedziesz się czuła z tymi dekoltami jak bedzie pokarm.
Z 75b nie będzie problemu Raczej myślałam jeszcze o push up :P

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A mnie ta pierwsza zachwyciła

Cytat:
A szczepisz 6w1 czy nfz ? Bo ja się chyba jednak zdecydujemy na te 6w1

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Jest jest dlatego nawet jeśli masz umowę o pracę i masz etat 1/4 to też Ci przysługuje 1000 zł
A czytałam o tym już chyba w dwóch miejscach

Morelle mi się bardziej podoba ta lou

Ja chyba też 5w1 lub 6w1.

Cytat:
Morelle tak pit 11 ale z tego co wiem to też niestety różne urzędy wymagają różnych dokumentów i bądź tu mądry...

sukienka ta pierwsza mi się bardziej podoba!

Mój synu chyba już z powrotem leży główką w dół bo ma czkawkę i czuję najmocniej na dole co za wiercipięta
Yyyy a to gdzie mogę spr do jakiego urzedu powinnam to zlozyc/?

Stary 2017-05-16, 14:41   #2714
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja mam torbę przy wózku i starxzy. Szkoda mi kasy na inną

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:44   #2715
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się spodobała ta torba (z czarnym paskiem) a Tż stwierdził, ze babska
fajna

Cytat:
ciekawe te torby, cena przyzwoita. Szkoda tylko, że bardziej neutralnych kolorów nie ma...

Cytat:
A wy te torby kupujecie dodatkowo? Bo ja mam torbę przy wózku i w sumie nie myslałam że trzeba coś dokupić.
Ja nie miałam przy wózku

Cytat:
musze kota iść obciąć. strasznie traci futro. czeszemy non stop ale nic nie pomaga. gdzie sie nie położy to zostawia kłaki..
na jesień sama ją obcinałam ale to za długo trwało. za to potem futerko odrosło mieciutkie i go nie traciła. teraz juz z tym brzuchem nie dalabym rady nachylać sie nad nią i ciąć..
nie wiem czy to nie braki jakis witamin albo poprostu starzeje sie? ma 9-10 lat juz.
Moje też teraz więcej sierści zrzucają przez ocieplenie

Cytat:

I teraz ktora?

chyba fioletowa... tą czerwoną ubrałabym za to na własny ślub

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Kupiłyście ostatnio jakiś ciuszek dla siebie? Wrzucie inspiracje bo nie mam w czym chodzić ;(
Ja ostatnio te dwie sukienki z Asosa kupiłam - jedna ciążowa a druga zwykła elastyczna. Właśnie nie mam pojęcia w co się dzisiaj ubrać...
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:48   #2716
anusia1990
Zakorzenienie

Co myślicie o tego typu spodniach?
Niby elastyczny pas pod brzuszek jak znalazł

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-189610-1.html

anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:48   #2717
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Morelle tam gdzie mieszkasz czyli jeśli we Wro to na Hubskiej jeśli poza to do Gopsu w danej Gminie ja bym mogła u siebie w gminie bo tam jestem zameldowana i na pewno byłoby szybciej i lepiej i obsługa milsza ale patrzę na to ,że później mogę mieć problem z przedszkolem więc będę we Wro załatwiać
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:50   #2718
poprostu
Zakorzenienie

Morelle moja kura miała trochę inna górę bo proste ramiączka

Ja chyba nie będę szczepić iles w jednej bo to chyba za dużo na raz dla Malucha...
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:57   #2719
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Ja też z chęcią bym coś kupiła, więc też czekam na inspirację...
Idę dziś z synem.na trening.piłki musi mi.być wygodnie i zupełnie.nie wiem.co ubrać koszulki, krotkie... sukienka odpada... ( to boisko ) no nie wiem poprostu...

Koszulki ciążowe maja być w biedronce od czwartku ja biegam w koszulkach z h&m
Cytat:

I teraz ktora?

Ni się pierwsza bardziej podoba
Cytat:

Całe poprzednie lato w takich biegałam
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 14:58   #2720
taedio
MerDer 4ever

anusia fajne spodnie! Chyba kliknę

Kupowała któraś z Was koszule z dolce sonno? Bo cena kusi Nie wiem tylko jak z jakoścą
Stary 2017-05-16, 15:05   #2721
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Co wy z tym rosołem. Za mną chodzi odkąd leżę ale głupio mi mamuske tak wykorzystywać.

nulkaa doskonale cie rozumiem co czujesz odnośnie pomocy innych. Mi jest też mega głupio mimo iż to moi rodzice. Muszę pomyśleć w jaki sposób im się odwdzięczyć bo na razie nie mam pomysłu.

U mnie rosół już prawie gotowy, pachnie w całym domu 😍 Mi też głupio prosić o pomoc, mieszkam z teściową, rodziców mam jakieś 10km od siebie. Ale muszę prosić, oni sami chcą pomagać. Ostatnio poprosiłam teściową żeby mi zakupy zrobiła, pomyła mi podłogi. Dzisiaj moja mama przyjechała (chciałam żeby przyjechała żeby sobie u mnie posiedziała), to zapowiedziała że zrobi zakupy na ryneczku i zrobi dla nas obiady. Ale wiem że wszyscy się martwią i robią to wszystko z dobrej woli ☺

Cytat:

Super spodnie, lubię takie ☺ Ja zamówiłam dla siebie takie a'la dresowe z materiału. Elastyczny pas, super się w nich czuję, mimo że nie są ciążowe. ☺
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1494939899538.jpg (30,1 KB, 49 załadowań)
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 15:11   #2722
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Fajna muszę zapisać stronę mogły by by bardziej uniwersalne wzory ale cena super .

Stary 2017-05-16, 15:11   #2723
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
fajna

ciekawe te torby, cena przyzwoita. Szkoda tylko, że bardziej neutralnych kolorów nie ma...

Ja nie miałam przy wózku

Moje też teraz więcej sierści zrzucają przez ocieplenie

chyba fioletowa... tą czerwoną ubrałabym za to na własny ślub

Ja ostatnio te dwie sukienki z Asosa kupiłam - jedna ciążowa a druga zwykła elastyczna. Właśnie nie mam pojęcia w co się dzisiaj ubrać...

Cytat:

Ja mam takie dwie pary na urlop. Niby ok teraz do chodzenia, ale ten pas elastyczny uciska mnie w brzuch bo mam 32.
Pod brzuchem znowu brzydko się układają.

Cytat:
Morelle tam gdzie mieszkasz czyli jeśli we Wro to na Hubskiej jeśli poza to do Gopsu w danej Gminie ja bym mogła u siebie w gminie bo tam jestem zameldowana i na pewno byłoby szybciej i lepiej i obsługa milsza ale patrzę na to ,że później mogę mieć problem z przedszkolem więc będę we Wro załatwiać
Czyli ten pit11 to na hubskiej?

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Morelle moja kura miała trochę inna górę bo proste ramiączka

Ja chyba nie będę szczepić iles w jednej bo to chyba za dużo na raz dla Malucha...

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Koszulki ciążowe maja być w biedronce od czwartku ja biegam w koszulkach z h&m

Ni się pierwsza bardziej podoba

Całe poprzednie lato w takich biegałam
Stary 2017-05-16, 15:27   #2724
Carolles
Zadomowienie

Minini, Poprostu dzięki 

Aggs piona tez nie mam wózka! 😁

I zamówiłam dzis materac do łóżeczka ale Pani do mnie zadzwonila ze mają problem z pokrowcem na materac i ze będzie inny więc podziekowalam i czekam na zwrot kasy.

Minini ja zamawialam meble z Ikei przez Olx. 80 zl dostawa. Zauwazajac ze mam 300 km w dwie strony do Ikei to bardziej mi sie oplacalo w ten sposób.

A Ikea otworzyła dostawy na terenie Polski i ro mojego miasta w koncu tez dowoza. Wiec sprawdz moze u Ciebie tez jest ta opcja.

Sent from my LG-D620 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
anusia fajne spodnie! Chyba kliknę

Kupowała któraś z Was koszule z dolce sonno? Bo cena kusi Nie wiem tylko jak z jakoścą
Ja mam zamiar kupic, mam dwie w koszyku a jakie będą to sie okaże ale za dwie dyszki ponad to szkoda noe wziąć tymbardziej ze dla mnie to beda tylko dos szpitala bo w domu nie spie w koszulach

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 15:35   #2725
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

I teraz ktora?

Obie ładne. W tej drugiej bym się tylko bała jak te ramiączka będą się zachowywac i czy dół będzie tak ładnie się układać. Dla siebie bym 1 wybrała.

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2017-05-16 o 15:39
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 15:39   #2726
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar kupic, mam dwie w koszyku a jakie będą to sie okaże ale za dwie dyszki ponad to szkoda noe wziąć tymbardziej ze dla mnie to beda tylko dos szpitala bo w domu nie spie w koszulach

Daj znać jak klikniesz

Yhh musiałabym iść suszyć włosy aleeee tak się nie chce wstać o 17 SR
Stary 2017-05-16, 15:41   #2727
cashmere
Zakorzenienie

Dla mnie szczepienie 5w1 czy ,6w1 jest bardzo ryzykowne, malutkie dziecko jest bombardowane tyloma wirusami. Przy synku mieliśmy pojedyncze i rozkładaliśmy mu w czasie bardziej niż kalendarz szczepień to przewiduje.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 15:41   #2728
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie rosół już prawie gotowy, pachnie w całym domu �� Mi też głupio prosić o pomoc, mieszkam z teściową, rodziców mam jakieś 10km od siebie. Ale muszę prosić, oni sami chcą pomagać. Ostatnio poprosiłam teściową żeby mi zakupy zrobiła, pomyła mi podłogi. Dzisiaj moja mama przyjechała (chciałam żeby przyjechała żeby sobie u mnie posiedziała), to zapowiedziała że zrobi zakupy na ryneczku i zrobi dla nas obiady. Ale wiem że wszyscy się martwią i robią to wszystko z dobrej woli ☺

Super spodnie, lubię takie ☺ Ja zamówiłam dla siebie takie a'la dresowe z materiału. Elastyczny pas, super się w nich czuję, mimo że nie są ciążowe. ☺

Hehe naskarżyłam mamie na was że kusicie tym rosołem i powiedziała że kupi co potrzeba i mi zrobi. U mnie też wszyscy z dobrej woli ale i tak mi głupio. jak chciałam podnieść paczke z rossmana to mnie opierdzielili że mam leżeć a oni podadzą.

A teraz pojechali z tata i odbierają kolejne moje zakupy z patiimaks ale sie ciesze jak dziecko.

Edytowane przez darietta
Czas edycji: 2017-05-16 o 15:43
Stary 2017-05-16, 15:45   #2729
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Obie ładne. W tej drugiej bym się tylko bała jak te ramiączka będą się zachowywac i czy dół będzie tak ładnie się układać. Dla siebie bym 1 wybrała.
Stary 2017-05-16, 15:55   #2730
Agg_s
Wtajemniczenie

Carolles, no to piona! nie będę sama jak coś dziecko na rękach nosić i siedzieć w domu

morelle, ja jestem za 1 ale obie bardzo ładne w pięknej czerwieni

darietta, co to jest to pati i maks?? pierwsze słyszę, a widzę że często o tym piszesz.. to jakaś sieciówka, hurtownia?

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości