![]() |
#4201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Acha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże, Marysia siedzi od paru minut i sama się bawi, szok! Miła odmiana po wczorajszym upierdliwym dniu przy mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Posadziłam wczoraj kolejne pomidory i 15 krzaczków poziomek ![]() ![]() Marcelka dostała wczoraj bidon z rurką i od razu zalapała jak się z niego pije a minutę później jak nabrać całą buzię wody i opluć się nią po kolana ![]() ![]() ![]() Leno słuszna decyzja ![]() Australia my na wesele idziemy w sierpniu. M zostaje z moją mamą. Pewnie dalej będę karmić więc ...
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Pozwiedzałyśmy dziś trochę Wrocław, trochę pieszo, trochę tramwajem, trochę autobusem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja próbuję uczyć Marysię jeść łyżeczką, ale na razie lepiej idzie paćkanie ręką w misce, ewentualnie wyrzucanie zawartości miski hen daleko ![]() Więc co? Zostawiasz cycki w domu? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Kuuurde dziewczyny gdzie się podziewacie? ![]() MariaFrancesca? Cierpliwość? Zebrah? Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2017-05-16 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajną wycieczkę sobie zrobilyście ![]() ![]()
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Kurczę, już drugi wieczór spokojniejszy przy zasypianiu, oby tak zostało...
![]() Cytat:
![]() No ja raz na jakiś czas robię taką dłuższą lub krótszą wycieczkę, bo nasza okolica jest uboga w spacerowe trasy... Ty, rozumiem, nie masz możliwości żeby gdzieś pojechać np.autobusem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autobusem moze i bym mogla, tylko nie mam gdzie ![]() ![]()
![]() |
#4209 |
Raczkowanie
|
No nareszcie cos sie ruszylo i mam cos do powiedzenia! Otoz wiem co z praca. Wczoraj bylam na rozmowie u szefow. Ide do pracy od 01.08. i udalo mi sie zalatwic ze przez rok wracam na 3/4 etatu!!!! Czyli 6 h dziennie! W dodatku znalazlan w koncu opiekunke!!! Co za ulga! Zeby mi tylko sie nie rozmyslila do tego sierpnia- twierdzi ze nie.
Beni ma 8 zebow.po 4 na piętro ![]() Chodzi przy meblach i sprawnie wstaje. Ciekawe czy przejdzie roczek... Kupilam mu pchacz,czekam na dostawe zobaczymy jak sobie z tym poradzi.bo za pchacz robia narazie krzesla jego stolik do karmienia chodzik itp ![]() Nowosci z kąpieli: dziecko nauczylo sie pic wode z brodzika kurcze denerwuje mnie.nijak go nie moge od tego odciagnac.stale sie kladzie i pije te wode... Przez to kapiel trwa 5 min a tak zawsze sobie lubial posiedziec i klapa. Robilam domowe lody ostatnio,na bazie bananow i byly super!
#4210 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry! U nas w miarę spokojna noc. Zasypianie nadal ciężkie ale mam nadzieję że to niebawem minie. Wczoraj dziecko poza tym że wierzgało niemiłosiernie to jeszcze bił mnie po klatce piersiowej z zamachu
![]() Honcia podziwiam za plany odstawiania. Ja póki co nawet o tym nie myślę tym bardziej że Ignaś je jak je. Chociaż może jadłby lepiej gdyby nie miał tego cyca na zawołanie ![]() Myśmy wczoraj byli w markecie budowlanym i wsadziliśmy Ignasia do takiego autka przy wózku. Zapięliśmy go pasami i jechał zadowolony ![]() Potem weszliśmy jeszcze do deichmanna i kupiłam Ignasiowi pierwsze buciki. Były w promocji fajne ze skóry, leciutkie i elastyczne. Mam nadzieję że z nich nie wyrośnie do czasu pierwszych samodzielnych kroków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Rozeznanie
|
Sliweczko jakie te buciki z deichmanna? Pokazesz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Pikpik gratulacje za pracę za opiekunkę i za całą resztę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
myślę, że wartko spróbować. Wczoraj ze mną Krzysio zjadł baaaardzo mało. Potem jak poszłam na zumbe jadł z tatusiem to samo i podobno wcinał i sporo zjadl. Moze dzieciaki sobie myślą, że skoro cyc dostępny to po co się wysilać
![]() Fajnie, że kupiłaś buciki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śliweczko z tym odstawieniem to na razie plan ![]() ![]() W niedzielę mierzyliśmy dla M takie butki: https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-l...-59-bialy.html I szkoda, ze nie kupiliśmy bo bylo -40 % i byly by za 5dyszek... Moze zanim córcia się rizchodzi to jeszcze będzie promo ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2017-05-17 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Konto usunięte
|
Paulina u nas też tak jest, że jak mnie nie ma to Ignaś z innymi ładniej je.
Honcia butki z Lasockiego za 5 dyszek to fajna oferta. Też wczoraj patrzyłam na sandałki z tej firmy ale ostatecznie na razie wybrałam inne (półbutki), bo były bardziej elastyczne. Sandałki też muszę jakieś kupić. Przymierzałam Ignasiowi takie z Nike- były bardzo miękkie i elastyczne ale kosztowały 119 zł. i stwierdziłam, że jeszcze poszukam Ja kupiłam takie butki: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...sitionInList=7 Te przymierzaliśmy- wg. mnie podeszwa super, bo mięciuteńka i baaardzo elastyczna ale wkładka taka jakby piankowa, a wolałabym skórę. I na pięcie bardzo niskie. http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...itionInList=25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te trzewiczki superowe ![]() ![]()
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
Opalamy stopy
![]() ![]() IMG_20170517_115214.jpg
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam lepszy interes - kupiłam sandałki z Pepco za 15 zł
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My buty mamy elephanten, dwie pary i starszy model, ale z czystym sumieniem polecam idealne do pierwszych kroczków. Teraz sandałki kupiliśmy na szybko lekkie piankowe z cc. http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...itionInList=27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Lidlu mają być sandały, wyglądają fajnie, ciekawe jak z nimi w rzeczywistości. Chociaż w sumie i tak byłyby za duże, bo są od rozmiaru 23... http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1655 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny na ile w ogóle wystarcza jeden rozmiar bucikow? Tak realnie? U waszych starszakow co ile musialyscie wymieniac buty?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4222 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Rozeznanie
|
Oj tak, ja Franka dziś rano zostawiłam w pokoju przy zabawkach i poszłam do kuchni wstawić wodę na herbatę i on zawsze już wtedy czatowal przy moich nogach A dziś nie przyszedł. I wracam a on jeździ sobie wywrotka, kosiarke przestawia* .*
No dorastają nam te dzieci: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Konto usunięte
|
Kurczę, ja już nie pamiętam na ile jedne buciki wystarczały ale wydaje mi się, że na początku na jeden sezon miałam jedne buciki, w sensie, że buciki wiosenne były na wiosnę a na jesień trzeba było już nowe.
Dzisiaj zrobiło się ciepło, a ja nie mam dla Ignasia ani jednego dobrego body z krótkim rękawem ![]() I wiecie co jest fajne? Mam w ogródku dzieciowe więzienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziś otworzyła sobie szafkę w kuchni, wyjela miski i bawila się chyba ze 20minut ![]() Cytat:
![]() I piękny ogród ![]() ![]()
![]() |
#4227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale kurde... ile Wy tam trawy macie do koszenia! ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Dzisiaj Ignaś płakał w nocy. Chyba pierwszy raz od wielu miesięcy cyc pomagał tylko na chwilę. Coś mu dokuczało, może w końcu mu wyrosną te górne jedynki. Honcia areały kosi tz oczywiście ![]() australia to co widać na zdjęciu to mniej więcej 1/5 trawnika z tym, że w pozostałej części ogródka są jeszcze drzewa , huśtawki i trzepak wiec kosi się gorzej. No i rowy przy drodze jeszcze trzeba kosić ale to zwykle mój tata robi. Teraz na wiosnę trawa rośnie jak szalona, więc kupa z tym roboty. U nas już 20 stopni. Chyba wsiądę do auta i zajadę do pepco po jakieś letnie ciuchy dla Ignasia. Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Od dziś jestem oficjalnie na bezrobociu. Dobrze, że chociaż coś zasiłku dostałam
![]() Australia przypomnij mi co miałam Ci napisać w związku z dokumentami?
#4230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A trawnik to jedna z rzeczy, która zniechęca mnie do mieszkania w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam wiedzieć jakie papierzyska trzeba tam złożyć, oprócz tego świstka z Zusu? Wszystkie umowy o pracę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.