|
|
#2941 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Darietta na pewno jeszcze trochę pochodzisz z brzuszkiem
Carolles ale ruszyłaś z kopyta z wyprawka który materac wybrałaś? Ja mam w koszyku pianka/lateks. W czwartek na SR przyjdzie jakaś babeczka od materacy i wtedy kliknę ostatecznie. Agg obyś nie umierała wieczorem ![]() Mała dobry tekst męża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie wyglądacie
My na tym samym etapie ciążowym, a ja nawet nie mam szafy na rzeczy dla młodego i przez to czekam z zamawianiem wyprawki bo chyba na podłodze by leżało Byłam w mieście i zjadłam loda , ale jest tak pięknie na dworze że aż szkoda w domu siedzieć.Dziewczyny a jak to jest z tym serem feta? Możemy jesc czy nie? Bo ja uwielbiam ale czytałam że nie wolno w ciąży i tak unikam.. Xzora to mówisz że ta torba w trójkąty będzie pasować do niebieskiego wózka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
No jak poczytałam ze tu dziewczyny juz 35tc niektóre to aż mnie zmrozilo bo to juz tak niewiele zostalo!
Wybrałam w końcu piankowy Hevea Dream. Tylko problem mają w tych materacac z pokrowcami ale udalo mi się znaleźć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dziś rano byłam na wizycie u gina. Nawet nie miałam chwili żeby poprosić o kciuki Ale wszystko dobrze. Waga małego się potwierdza, dziś wyszło ok.2.5kg na lepszym sprzęcie. Gin mnie pocieszył że czasem dzieciaczki później zwalniają z przyrostem wagi. Odebrałam wynik posiewu i nic nie wyszło, uffff.Ale jestem zła na mój ciążowy kalafior bo nie zapytałam go ile ma szyjka, chociaz jak nic nie mówił to na pewno ok. Nie zapytałam o receptę na paski do glukometru i czy mam dalej brać urosept jak w posiewie nic nie wyszło. No po prostu grrrr. Jak myślicie z tym uroseptem?
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Moją wyprawkę wlasnie tata wiezie do mnie do mieszkanka. Mąż na weekend zjedzie to musi to gdzies poukładać bo my w czarnej
|
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest impreza
|
|
#2948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam czekać z praniem i prasowaniem aż będę miała meble ale stwierdziłam że to jeszcze troszkę potrwa zanim mąż złoży a mi już coraz ciężej, więc zrobię to teraz i schowam do szafy na dole a później tylko przeniosę gotowe do góry |
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Szukam lekkiej torebki w rozsądnej cenie, bo u mnie torebki długo nie wytrzymują jak coś ładnego wpadnie Wam w oko to się podzielcie
|
||
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym odstawila urosept jeśli nic nie wyszło w posiewie. Jak mialam bakterie w moczu to gin kazal mi brac przez tydzien urosept po czym zrobic badanie znowu i jeśli wyniki ok to juz uroseptu nie brac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-05-17 o 15:32 |
|
|
|
|
#2953 |
|
królikoholiczka
|
Mam podwyższony cukier, niby w normie ale mówi że lepiej wykluczyć na 100% niz ma się coś dziać. Tymbardziej że jestem obciążona genetycznie cukrzyca.
|
|
#2954 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale łapiąc kolorki stwierdziłam że jak ja sobie nogi z tyłu opalę? 😱Cytat:
No ja bez poduszek to nie idę na twarde moje krzesło balkonowe 😃 Dzisi się załamałam . Postanowiłam sprawdzić w co się będę mogła zmieścić z moich starych ubrań na lato i po prostu tylko w spodenki. Żadna sukienka ani spódnica się nie nadaje ehh muszę iść i sobie coś kupić na upały.😳 Chyba ten rozmiar 48 będę szukać bo brzuch, cycki i uda to w nic innego nie schowam 😜 Dobra idę czytać dalej bo strasznie dużo mam do nadrobienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo... dziś właśnie upał, u was też jest 30'?
Godzinę stałam przed szafą:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hahahaha ![]() Cytat:
Sepsa jest straszna Na warsztatach chyba "Mamo to ja" mówiła lekarka że jest tylko kilka godzin by podać dziecku leki. Cytat:
Ja byłam jakoś w grudniu i zaleczylam jeden ubytek, usuwalam kamien i spokój ![]() Cytat:
Ale pamiętaj o weglach! Jak cukier po tym, sprawdzałaś?
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2017-05-17 o 15:59 |
|||||
|
|
|
#2957 |
|
*sportaddict*
|
Tutaj też upał a ja mam 5 ciuchów na krzyż bo zabrałam do rodziców małą torbę miesiąc temu jak było jeszcze zimno a remont miał trwać ok. 2 tygodnie
|
|
|
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesli z pasteryzowanego mleka to można jeść śmiało ![]() Cytat:
No właśnie, mogę zadzwonić. Mój kalafior wariuje :P Cytat:
Dzieki, sama podobnie rozumowalam ![]() A test obciążenia glukoza wyszedl Ci ok?
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też remont pokoju małej trwa i przez to nie możemy skręcić mebli i łóżeczka 😥
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie mogę rodzić od donoszonej ciąży, czyli od rozpoczętego 38tygodnia. Wtedy tez będę mogła rodzić tam gdzie chcę
Jedynie szkoda jak się wcześniej urodzi że macierz też się wcześniej skończy
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2962 |
|
królikoholiczka
|
Właśnie tak i w sumie nie wiem czemu chce jeszcze coś robić. Ale jak ma być to dla mojego zdrowia i maleństwa to wiadomo że lepiej jeśli zrobi się dodatkowe badania.
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urosept możesz brać i nie brać. Ma działanie moczopędne nic poza tym. Krzywdy nie zrobi ale też nie ma wybitnego działania. Wiem po sobie bo walczę z pewnym syfem od 2 miesięcy. Myślę że jak dużo pijesz to w zupełności wystarczy. Dla osób borykających się z bakteriami polecam lacibios femina. |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się wkurzyłam przymierzałam różne sukienki i aż się popłakałam z nerwów heh, a upał straszny
Jak dziecko będzie zdrowe, rozwinięte właściwie to ja bardzo bym chciała urodzić w 38t Urosept to zioła więc nie zaszkodzi ale jak posiew ujemny to raczej nie ma potrzeby ide dzisiaj na gongi się zrelaksować bo jestem mega wkurzona od rana i mi ciężko i gorąco |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno dostałam od bratowej reklamówkę ciążowych ciuchów, w tym sporo letnich, bo ona urodziła miesiąc temu i wszystkie fajne i pasują, więc jestem szczęśliwa
|
#2966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mierzyłam, ale i truskawy i czereśnie mają niski indeks glikemiczny haha także tego Zmierzyłam za to po obiedzie i mam myślącą, bo zjadłam łososia, kalafiora i ziemniaki (mało tego nie było), a cukier 89 boszzzz jak nie za wysoko to nisko![]() Cytat:
Tez o macierzyńskim pomyślałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Dobra bratówka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem torba bedzie pasować. Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj 22 stopnie - idealna pogoda jak dla mnie. Wlasnie siedzę na tarasie na słońcu zrobiłam sezamki i chłodzą sie w lodowce.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2968 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Duży synuś już Dam znać Cytat:
Ja się boję mierzyć ciuchy letnie wszystko dopasowane o krótkich spodenkach nawet nie myślę, mam straszny cellulit |
||
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi na temat sera
Chyba sobie w takim razie zrobię niedługo sałatkę z fetą
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sezamki Ja muszę odpuścić słodycze do porodu, jedyne na co sobie pozwolę to lodolizak lub sorbet, bakalie i gorzka czekolada w minimalnych ilościach... Na razie mi sie nie udaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

który materac wybrałaś? Ja mam w koszyku pianka/lateks. W czwartek na SR przyjdzie jakaś babeczka od materacy i wtedy kliknę ostatecznie. 

, ale jest tak pięknie na dworze że aż szkoda w domu siedzieć.
Ale wszystko dobrze. Waga małego się potwierdza, dziś wyszło ok.2.5kg na lepszym sprzęcie. Gin mnie pocieszył że czasem dzieciaczki później zwalniają z przyrostem wagi. Odebrałam wynik posiewu i nic nie wyszło, uffff.

Ale łapiąc kolorki stwierdziłam że jak ja sobie nogi z tyłu opalę? 😱
Chudzielce
mam tylko twarda ławkr na tarasie a moja

Na warsztatach chyba "Mamo to ja" mówiła lekarka że jest tylko kilka godzin by podać dziecku leki. 

boszzzz jak nie za wysoko to nisko