|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Hehe Gobe ty już spać a ja właśnie wstałam
![]() Właśnie piję sobie zieloną hetbatkę ![]() Dzisiaj kolejny śliczny dzień... Tylko czy znajde czas na ćwiczenia? Dosłownie "latam" między dwoma szpitalami... W jednym mój tatko a w drugim babcia... Nie mam nawet czasu sie pouczyć przed maturą Jak sie wali to wszystko
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Orni ja hulahopa polecam z czystym sumieniem. Fajnie działa na brzuszek. Najlepiej ciężkie i z wypustkami, wtedy lepiej masuje.
Co do trening to też mogę Ci jeden polecić - ja jestem z niego zadowolona. GobE przeczytałam o Twoim pójściu spać, spojrzałam na zegarek i myśle, nie no.. albo jej odbiło, albo mnie. ![]() Dopiero później zwróciłam uwagę na USA ![]() Niedługo do Ciebie dołączę i też będę pisywać tu o takich porach. ![]() Krooliczek to faktycznie nie wesoło u Ciebie. Oby jak najszybciej i tata i babcia ze szpitali powychodzili. Będe trzymać kciuki za ich zdrowie. A ja po śniadanku, zaraz do pracy uciekam. Nooormalnie chyba kubki smakowe mi się zaczynają przyzwyczajać, bo to co kiedyś mi smakowało, teraz wcale mi nie podchodzi. Dzisiaj jadłam kanapki z szynką i ogórkiem. Wcześniej nawaliłabym na tą szynkę kupę majonezu i tak zjadła inaczej by mi nie smakowało, a teraz aaaaaaa ble!! Surowe warzywa o tej porze roku, to jest jednak to. Do tego bananik - wiem, że na redukcji średnio, ale chciało mi się coś słodkiego, wiec wybrałam jego, poza tym to śniadanie, wiec spokojnie zdążę go spalić. Ooooooj jak mi się tyłka do pracy nie chce ruszyć. ![]() Miłego dnia dziewuszki
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
Czesc laski
![]() Czytam Was i podziwiam, ze dajecie rade, choc wiem ze to możliwe. w ciazy przytylam 26 kg....13 spadlo mi samo, ale te drugie 13 musialam sama jakos zrzucic było cieżko, ćwiczyłam 6 Weidera - bardzo skuteczne na poprawienie wygladu brzuszka i zmiejszenie objetosci, tyle że cieżkie jem 3 razy dziennie, na wiecje posilkow nie mam czasu, zaczelam ponownie cwiczyc 6W. ale moze macie cos skutecznego i syzbkiego ? pozdrawiam |
|
|
|
#1474 | |||
|
Zadomowienie
|
ok, zapisałam i sory
jjuz masz. ![]() Cytat:
nie znam diety Cambridge alle wiem ze to co ja stosuje jest w 100% naturalne bo to nie jest zaden slim fast itp. Ludzie biorą to tez na różne schorzenia itp. wiec zdrowe musi być naturalne a co do Cambridge to nie wiem.. Moze i shcudniesz na diecie Lynn 1000 kcal, dużo . ale zazaczę co stanie sie z Tobą. po tej diecie. jedzac zdrowo, itp. i tak nie dajesz organizmowi tego co potrzebuje tymbardziej ze teraz w produktach nie ma nic jest chemia. wiec jak on ma normalnie fukkcjonowac jak dostarczysz kobiecie jaką jesteś 1000 kcal dziennie?? ja z włąsnego doswiadczenia, wiem że po takiego typu dietach jest efekt jojo. Dlatego majac 20 lat waga wskazała 100 kg. i na tej diecie ja nie wytrawalam długo, moze ty masz BIG silną wole i wytrwasz. Pozdrawiam jedząc jak Marzeniatko wpsomniało 1500 kcal, łądnie schudniesz ![]() Cytat:
sory GobE![]() Cytat:
poprwiony błąd
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
GobE dziękuję ślicznie
ale od razu tak 8 min to ja wysiądę i będę miała megazakwasy no spróbuję.ijaa w sobotę idę na poszukiwania właśnie takiego hulahop i dawaj dawaj ten trening ![]() a ja do roboty... może się skuszę na tego ABSa...w końcu to tylko 8 min
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
A czy te 8min treningi to robić codziennie czy dać mięśniom odpocząć?? tzn czy w ogóle mogę robić wszystkie w jeden dzień?
POszłam na łatwiznę- zrobiłam rozciąganie:-P super sprawa, a to 8min to faktycznie króciutko no zobaczymy jak reszta pójdzie (ale to już nie dziś)
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Orni, ja takiego HH dłuuuuuugo szukałam i nie znalazłam ani jednego. Aż w końcu po rozum do głowy poszłam i na allegro zakupiłam.
![]() Trening o który prosiłaś: http://www.sfd.pl/Trening_brzucha_dl...1-t194872.html Ja robię poziom dla zaawansowanych i jestem zadowolona - fajnie czuć po nim brzuszek. Tylko trzeba dokładnie i powoli wykonywać ćwiczenia. ![]() Ja już po obiadku. Nawet nie chcę myśleć ile węglowodanów pochłonęłam. Eccch.. szkoda gadać. Gdybym do trzymania diety miałam taką silną wolę jak do ćwiczeń to byłby cud-miód. A tak.. ![]() Ale nie ma co się łamać. Zaraz muszę iść na miasto coś załatwić, więc wybiorę się na pieszo - przystanków tramwajowych, bo by spalić obiadek. A po powrocie druga tura kręcenia kółeczkiem - już dzisiaj było 25 minut i oczywiście trening.
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki ijaa
No teraz jest w czym wybierać.Tylko jeszcze trza się zmotywować Dam radę! A co do hulahop to allegro odpada bo ja na wyspach jestem. Może na e-buy sprawdzę. Lecę wszamać dwa jajka i do roboty <papapa>
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
znaczy e-bay hehehe
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
katastrofa
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami nawet słyszę: "no długo mam jeszcze na Ciebie czekać?!" oglądam się u siebie w pokoju, w lustrze w toaletce, później w łazience, później do pokoju, otwieram szafę, sprawdzam przy wyjściu i nawet jak wyjdę to się obejrzę w szybie. ![]() ![]() Cytat:
praktycznie powinnaś robić sobie przerwy, bo mięsnie potrzebują odpoczynku ![]() równie dobrze, może być tak, że w pn, śr, pt będziesz ćwiczyła np. na brzuszek, a w inne dni na nogi, lub po prostu przerwy ![]() ułóż sobie ćwiczenia tak, aby jak masz ćwiczyć nie było "ojacie, ale mi się nie chce, chyba dziś nie robie" bach .i nie robisz -- a już mam majówkę jutro do szkoły nie idę, bo mam w sumie tylko 2 godziny, więc doszłam do wniosku iż mi się nie opłaca. ![]() z jednej strony cieszę się, że w czwartek przyjeżdża do mnie kuzynka na noc,a z drugiej nie... bo zapewne zjem, to co nie potrzeba ale jakos sobie tak mądrze w łepetynce poukładałam, że jak coś zjem, to nie jest koniec świata i mi dobrze narazie idzie, ładnie centymetry zlatują, spodnie są za tęgie, a ja jestem coraz bardziej rozciągnięta. ![]() a dzisiaj, było tak.. śn: pseudo sałatka, z pomidora, ogórka, 2 plasterków szynki drobowej i bodajże rzodkiewka i wieśniak II śn: jabłko ob: coś w stylu chili con carne, ale bez piersi z kurczaka, tylko z mięsem mielonym, z kutaka [właasnie jem , o! ]i ogólnie rzecz biorąc, mam dobry humorek i takiego samego Wam życze, miłego dnia
|
||
|
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, jablko to nie posiłek
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem
![]() nawet innym to pisze :P ale w szkole, zazwyczaj jestem na nie skazana, iż to co wmiarę dozwolone na SB, raczej nie mogę jeść w szkole, bo np. na serek wiejski czasu nie znajdę
|
|
|
|
#1484 |
|
♥
|
Tylko pamietaj przy 1000 nie cwicz bo wiecej sobie szkod narobisz niż pozytku
|
|
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie dziewczynki, czy nas Was czerwona herbata też ma takie działanie moczopędne?
![]() bo ja nie przestaje sikać
|
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
tak nisiulek
Czerwona herbata ogólnie ma działanie moczopędne
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tey malenka Co sie stalo??Cytat:
wstalam niedawno, jade odwiedzic znajoma bo wczoraj ze szpitala wyszla. Potem.. z racji ze dzien wolny pocwicze caly zestaw 8 minutes![]() Od samego myslenia o "buns" mnie dupa booli;p Orni - To ty schudlas te 4 kg w 5 dni jak wrocilas do Polski? Nie pamietam ktora to z Was byla, Ty czy sas?? Milego dnia Dziewuszki
|
|
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
łoo to jak zacznę jeszcze jeść arbuzy, to już w ogóle nie będę wychodzić z wc
![]() a jeszcze pytanie mam, jesli macie hula-hop, to o jakiej średnicy? bo szukałam na allegro i przeciętna średnica to 105 cm (http://www.allegro.pl/item353239045_...j_anion_1.html). to trochę duża, a ja mam dość mało miejsca w mieszkaniu znalazłam jedno o średnicy 95 cm (http://www.allegro.pl/item353066921_...tra_masaz.html) i chyba prędzej to zamówię. tylko qrde tyle kasy |
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też hulam na nim
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Witam Szanowne Panie
O dzisiaj się z samego rana nieźle nabiegałam ![]() Znosiłam makulaturę ze szkolnej biblioteki. Z góry na dół z 6 razy od parteru do 3 piętra. Fajowo było:P Odrobiłam lekcje i wleciałam do Was bo nie mam już co ze sobą zrobić. Zaraz coś wszamie bo jeszcze obiadu nie ruszyłam. Widzę, że koleżanki chcą sobie hula hop kupić ![]() Ja kiedyś miałam, ale mi się gdzieś wyzbyło, ale takie zwykłe, bez żadnych anionów;] Poćwiczę zaraz trochę, a później może pójdę na świeże powietrze, albo posprzątam w pokoju:P Fajna pogoda to trzeba wykorzystać. no dobra to chyba na tyle nie będę Wam tak truła Trzymajcie się tam cieplutko Lasencje wy moje. Pa!
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie,jeśli chcesz tak mało jeść,to przynajmniej nie ćwicz.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale glodzic sie nie mam zamiaru, bo pracuje fizycznie i moglabym na pysk pasc![]() Cytat:
Staram sie cwiczyc, ale niezbyt intensywnie- 20 min skakanka i 300 brzuszków. To chyba nie jest duzo ![]() Mysle, ze bedzie mi wychodzic okolo 1200 kcal. Najbardziej kalorycznym daniem jest sniadanie, ktorego nie potrafie zmiejszyc. Jest to owsianka z otrebami, zarodkami i kokosem razem okolo 300 kcal
|
||
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn - dajesz radę 300 pełnych brzuszków?
![]() Śniadanie powinno być syte i kaloryczne,ale pamiętaj o białku w każdym posiłku .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
♥
|
Lynn nawet te 20 min skakania to za duzo bo tylko palisz miesnie, jak tak dalej to tylko sie odtłuscisz a takiego efektu chyba nie chccesz uzyskac ?
300 półbrzuszków - nigdy nie wykonasz takiej ilosci poprawnie, 3x20 wystarczy |
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
♥
|
ja dam rade nawet 700 ale one nie sa poprawne . bezsensu jest robic tyle brzuszków . ale zrobisz co uwazasz.
|
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja kupiłam hula hop juz dawno i lezy.... nie umiem krecic
az wstyd bo nawet moj TZ potrawfi za duzy tylek mam poprostu chyba
|
#1500 |
|
♥
|
obciązyłas je czyms ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Jak sie wali to wszystko

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
]
wystarczy Marzena 

Ale glodzic sie nie mam zamiaru, bo pracuje fizycznie i moglabym na pysk pasc
razem okolo 300 kcal