|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
ja to mam wogole jakos z bibliotekami na bakier. nigdy nie pamietam terminów... ale chyba sobie zaczne zapisywac, bo jak tak dalej pojdzie to stane sie sponsorem jakims ![]() tak sie ucieszylam na te góry, a tu sie okazuje, ze to nic pewnego no ale tak to jest jak sie jest zaleznym od innych a TŻ ma jakąs awersje do podrozowania pociągiem, wiec jak tamci jednak nie pojada to my tez nie w sumie w majowke to mi sie pociagiem tez nie widzi jechac. te tłumy... ![]() no nic, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() daje znać że zyję ![]() troszkę poszalałam w piątek ale byłam na noc u kumpeli więc nie było ryzyka że mama coś wyczuje ![]() nie ma jak nadrobić tego wszystkiego co napisałyście :O ma nadzieje że u was jest w miarę ok ![]() teraz powinnam częściej pisać ![]() |
|
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
nie grrrr tylko jedz jak masz ochotę, może oczyska przestaną boleć... ![]() Hmm, a może za dużo przed kompem po prostu siedzisz,ha? ![]() Cytat:
![]() Zafundowałam sobie godzinny trening i jeszcze bardziej się zmęczyłam fizycznie, ale psychicznie za to jestem zregenerowana, że ho-ho Zaraz mknę pod prysznic i hop do łóżeczka, mam nadzieje,ze dobrze i szybko zasnę ![]() Asiek Pisz częściej teraz A szaleć jest rzeczą ludzką więc w sumie fajnie, że poszalałaś ![]() Czego i Wam życzę, spijcie słodko
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiesz nowy to narazie sprawdzam na ile go stac Śpij słodko, długo i dobrze i zregeneruj siły po tym wysiłku ![]() Asiek zagladaj częściej Gujanko jednak życzę żebyś pojechała, bo tłumy tłumami, ale co byś przezyła tam to Twoje ![]() Męcz TŻ-ta aż ulegnie ![]()
|
|
|
#3035 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
są jakieś priorytety ![]() Cytat:
trzymam kciuki za pogodę edit: mam nadzieję że pojedziecie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może się ze mną zamienisz? ![]() piękny staniczek ja też wszystkie smaki kocham stałam ładnych kilka minut nad lodówką i wybierałam ![]() Cytat:
no ale już tyle serii obejrzałam ze już muszę zobaczyć jak sie skończy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie bluźnij musisz pozwiedzać także za te co nigdzie nie jadą, wiec masz misję ![]() Aśku - trzymam za słowo ![]() skończyłam moje wymęczone tłumaczenie, oczywiście później niż planowałam bo milion rzeczy mnie rozpraszało, ale grunt że jest. Już nie mam zajęć w tym tygodniu (jakoś tak wypadły ) ale idę jutro na uczelnię i tak, wymienić się tłumaczeniami i do biblioteki po kolejne teksty do męczenia (taaa, już to widzę jak przez weekend będę się uczyć się myć i spać ![]() branoc
|
|||||||||
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki, no nie wiem. Pociąg naprawdę odpada, a to dlatego ze mamy za malo czasu na te nasze polskie koleje, ktore w dodatku nie dowiozą nas tam gdzie trzeba. Po 10h pociągowej podrozy bedziemy musieli wsiasc w PKS zeby dojechac do jakiegos miasteczka w Czechach gdzie dopiero bedziemy szukac noclegu
wszystko by bylo super jak bysmy jechali tam na kilka dni no i gdyby nie fakt, ze TŻ musi byc wypoczęty na zawody. Wiec jesli bysmy mieli jechac to tylko samochodem, od razu tam gdzie trzeba i bez zadnych przesiadek z bagazami i rowerami. dobranoc Kochane no i trzymajcie kciuki moze jeszcze sie zdecydują na plus
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś
Nie wierze, że to pisze, ale niestety są rzeczy ważniejsze niż wizaz, a ostatnio na nic nie mam czasu a tyle obowiązków, więc jak mnie nie będzie z pół roku to się nie martwcie Chociaż staram się w miare możliwości czasowych do Was zaglądać i przypominać o swoim istnieniu i mam nadzieje, że ta tendencja się utrzyma Miłego dniaBTW: Będę buszować po Beskidach
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek..
![]() ale mnie dzis brzuszek boli, nieladnie ![]() zaraz zbieram sie na zajecia..
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Ojjj Ewusiu, żebyś miała racje ![]() Cytat:
Bo szczerze to się ostatnio zastanawialam gdzie nasza 'czekoladka' jest ![]() Jeeeeju Beskidy ! Tam musi być pięknie... Zazdroszcze A ja niedawno wstałam, poszłam po chleb i właśnie pije kawusie I spoglądam na Beverly Hills 90210 ![]() Na 15.30 idę do lekarza, ale musze wyjść wcześniej, bo planuje wybrać się na zakupy, musze kupić sobie jakieś spodnie (o ile którekolwiek wogóle beda pasowały ), bluzke i jakieś buciki ![]() Tymczasem życze miłego dnia
|
|
|
#3040 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze kupuje na koncu i jak powiem do TZ ''Poczekaj chwilek,jescze tylko lody wezme jakies'' to on ''O,nie!...'' Stoje 10 min przed lodowka i nie moge sie zdecydowac![]() Cytat:
Zazdroszcze Beskoidow,zawsze chcialam pojechac. Jak wroce stad to nadrobieCytat:
![]() Mam nadzieje,ze sie czujesz lepiej juz. dzien dobry wszystkim ![]() ja z laptopkiem i kawka w lozku i sie obijam pieeeknie! marzyl mi sie taki dzien posprzatalam juz czesciowo i niedlugo pojade szukac prezentu dla TZ na 30tke![]() dzien zapowiada sie piekny czego wam rowniez zycze
|
|
#3041 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj nie poszlam do szkoly tylko latalam po roznych lekarzach, bywa i tak. W kazdym razie nie mam czego zalowac
teraz mam przynajmniej czas posiedziec spokojnie w domu. Nadrobie zaleglosci wizazowe i chyba pojde na spacerek.W ogole wczoraj zegnalismy maturzystow i moja klasa za wszystko odpowiadala i przygotowywala. Jedna wielka masarka. Jak wyszlam z domu o 8 to wrocilam o 20 na nic nie bylo czasu. Ale przynajmniej wszystko bylo ladnie przygotowane. Milego dnia slonka
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze Tobie tez dał spokój i moglas beztrosko delektowac sie wolnym dniem a my myslimy co tu zrobic ale ja juz mam w glowie nie góry i rowery tylko rzeke i kajaki ciekawe co wkoncu z tego wszystkiego wyjdzie
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was skarby
Wracam dziś do Was! ![]() Ale wiadomość z ostatniej chwili... Potrzebuję pomocy! Miałam jechać na koncert, ale fatalnie się czuję i brak mi choty, więc odwołałam na 3 godziny przed. Tylko nie wiem teraz co powiedzieć... co mogło mi wypaść?![]()
|
|
#3044 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że już napisałam, że coś mi wypadło
. A gdybym tak jednak powiedziała, że się źle czuję, to byłoby to trochę..."olewcze", tak myślę
|
|
#3046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noa le mam nadzieję ze to pozytywny brak czasu zaglądaj jak tylko będziesz mogła a Beskidów zazdroszczę moje ulubione bo najczęściej odwiedzane (najbliżej są ) w zeszłym roku na majówce też byłam... eh Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
popieram ![]() edit: to może napisz że musisz gdzieś pilnie pojechać z rodziną, albo że masz coś ważnego na jutro zadane :P szkoda że od razu nie powiedziałaś ze się źle czujesz, przynajmniej już byś miała z głowy ![]() Dzień dobry ![]() ale miałam zagoniony dzień i jeszcze pogoda taka piękna że prawie wszędzie na piechotę chodziłam i teraz mi nogi do tyłka wchodzą no ale załatwiłam wszystko na uczelni, podpisałam umowę na nowy miesiąc do pracy więc jestem zadowolona jeszcze tylko po bułki skoczę bo okazało się ze nie ma i relaks weekend welcome
|
||||
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem tylko gdzie mogłam pojechać W tym problem Ale jeszcze mam trochę czasu, żeby jakoś się wytłumaczyć, więc czekam na Wasze pomysły ![]() Ja również mam już weekend! ![]()
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj 8 lekcji,dzisiaj powtórka,jestem mega zmęczona
na szczęście nie było aż tak źle![]() Miałam mały odwyk od wizażu,trzeba było przemyśleć parę spraw. Choć do żadnego wniosku nie doszłam,to stwierdziłam,że dzisiaj chociaż na chwilkę wejdę i zobaczę co tam u Was ![]() Widzę,że Milka się w końcu nawet odezwała ![]() Agolku - zgadzam się z dziewczynkami,chudzinka z Ciebie ![]() LoLcia - Doda to Ty nie jesteś ale biuścik masz ładny i staniczek równieżZazdroszczę tym co mają wolne,ja jeszcze tylko jutro
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3049 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
helllooołłłłłłł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ze mimo zalatania i zapracowania wszystko u Ciebie dobrze czaddd![]() Cytat:
![]() a jak oczka się miewaja? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale i satysfakcja jest kiedy wszystko dobrze pojdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milego relaksu ![]() Cytat:
![]() Taaaa nie ma to jak zaplanować sobie wcześniejszy powrot do domu Wprawdzie na wyklad ostatni nie poszłam, ale niespodziewanie wpadło spotkanie z kumpelą, która potrzebowała bardzo się wygadać i w efekcie wróciłam przed chwilą, jeszcze pozniej niz zwykle ;P Padam z nog, ale co robic... prznajmniej moze szybko dzis zasnę ![]() Buziaki i milego dnia słonka
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Znowuż cały dzień zabiegany ^^ Pierw wylądowałam w LO,zanosząc dyrekcji zaświadczenia od szpitala , finalnie ustne przełożyli mi na 8 i 12 maja Potem korki , centrum miasta ,spotkanie z kuzynką w Coffee Heaven, niedawno z lądowałam i próbuję co nieco się uczyć.Jak zwykle do pasji doprowadza mnie postawa owego kolegi o_O Rano ni stąd ni z owąd,patrząc na mój opis, coś tam,że 'akurat wszyscy się muszą o_O uczyć: ( napisał mi wiadomość 'A żebyś wiedziała' I na tym kontakt się uciął Rozumiem,że zaczyna się uczyć do poprawy matur Heh ciekawe czy mój piekielny plan wspólnego wypadu w tym tygodniu w ogóle się powiedzie ==' |
|
|
|
#3051 |
|
♥
|
Witam
![]() u mnie ostastnio duuuzo sie dzieje. miałam zaczac redukcje kilka dni wczesniej ale oczywiscie okres i źle sie czułam wymiotowałam . potem mówie tz ze przechodze na redukcje a to ze w czwartek mamy rocznice - 2 lata to stwierdził , że zrobimy wczesniej wspólny wieczorek - było baaardzo romantycznie ah no i w czwartek oczywiscie tez bedziemy swietowac ale juz bez cuudownej kolacji - nie wiedziałam ze moj tz tak dobrze umie gotowac - ale przynajmniej wiadomo kto bedzie gotował obiady w domu i dzisiaj przeszłam na redukcje do 20 czerwca bede trzymac sie na diecie bo 21 ide na wesele i nie wiem jak to bedzie no i 22 czerwa poprawiny moze uda sie wytrzymac załatwiłam sobie z przyjaciółką prace ![]() Ewus o widze ze nie tylko ja dzisiaj chodze pieszo. dzisiaj wysiadłam 2 przystanki dłuugie i szłam z kumpela pieszo bo stwierdziła ze za duzo ludzi wchodzi do busa a taka piekna pogoda była madame ładnie sie obijasz zamiast ładnie chodzic na wykłady to na spotkania heheh Agus mam nadzieje ze dojdziesz do jakis wniosków ![]() Mangolina aaa chyba ze tak , mi narazie nic sensownego nie przychodzi do głowy.:d |
|
|
|
#3052 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa, przeciez 1 maja wolny! zapomnialam calkiem. A to mojego TZ urodziny! O urodzinach pamietam znaczy sie, ale tu nie ma wolonego z tego powodu. Mam za to 5 maja(poniedzialek off)![]() Cytat:
![]() sluchajcie,kupilam TZtowi ten fotel magiczny, voucher'a na gre i wielgasna kartke z wielka 30tka Ten fotel wielki i ciezki,jesczez jak byl w kartonie to juz wogole! Na parking przed sklepem z 10 min kombinowalam,zeby go wlozyc do auta Do bagaznika nie wlazl wiec ladowalam go do tylu(mam 3 drzwiowe autko wiec przez przednie drzwi) a ze wielki,ciezki i nieporeczny to nie moglam go wsadzic i co sie naklelam to moje poza tym cieplo na dworze i bylam mokra jak mysz jak skonczylam. Potem musialam wtaszczyc ten karton w domku po schodach do malego pokoju i powtorka z rozrywki....teraz wszystko pieknie opakowane czeka w zamknietym pokoju zamierzam dac TZtowi dzis bo mimo,ze 1 ma urodziny to boje sie ze sam sobie kupi jutro, bo bardzo to chce.Potem pojechalam na basen i 15 min na silownie, weszlam do klubu jak byla piekna pogoda, wychodze z basenu a tu burza z piorunami i grad wielkosci pilek do pingponga!! ![]() ![]() jak Boga kocham, co za dzien na 7 przychodzi facet ogladac dom, trzymajcie prosze kciuki jakby sie udalo to Tz bedzie taaaki happy, a potem jeszcze dam mu prezent to bedzie mnie wielbil do konca zycia![]() mileog popoludnia zycze!
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - Trzymam kciuki za redukcję kochanie
Widzisz,jakiego masz kucharza ![]() Agolku - Kciuczki są
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Już wiadomo
Bardzo zakręcona ta sytuacja i nie będę już tego wszystkiego opisywać, ale wkońcu nie jedziemy Okazało się nagle, ze jest jednak wolne jedno miejsce i namawiam TŻta zeby pojechał sam i zeby wystartował w tych zawodach. Wkońcu całe to zamieszanie to dlatego ze mial startować, wiec niech jedzie Cytat:
![]() przed chwila dorwał mnie jakis dziwny dołek, az mi łzy polecialy ![]() strasznie zakrecony dzien dzis mialam, jestem zmordowana... chyba niebawem wskocze pod prysznic i do lozeczka...
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() nie mogę uwierzyć ile rzeczy mam teraz na głowie i wszystko niestety związane ze szkołą ![]() to zaliczyc, tamto napisać, inne poprawić itd. chwilowo zupełnie nie mam na nic energii agolku - trzymam kciuki miłego wieczoru
|
|
|
|
#3056 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Powodzenia na redukcji, trzymam kciuki za efekty ![]() Gratuluję Teżeta, z tego co piszesz to naprawdę świetny facet Cytat:
a co to za praca?![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki sa of course ![]() Cytat:
Cytat:
wypocznij ![]() Cytat:
![]() Ja oczywiscie sie nie spakowalam, ale w sumie jutro dopiero na 11'30 na zajecia ide (zaraz po zajeciach jedziemy) to zdaze to zrobic rano chyba ![]() Zaraz mykam do łóżeczka, zmęczonam trochę, a i wyspać się przyda przed majówką ![]() Wracam najprawdopodobniej w piątek ![]() Ewusiu, będę dzielnie reprezentować te, które nigdzie nie jadą ![]() ![]() Wypiję Wasze zdrówko ![]() Może jutro jeszcze zajrzę, a jeśli nie zdążę to zaraz po powrocie pewnie ![]() Mam nadzieję, że to będzie fajny wyjazd... ![]() Buziaki, śpijcie dobrze
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko przelotem
![]() Żyję, czytam, podczytuję, korzystam z czasu, bo chcę TZ-a wykorzystać na maxa W sensie, ze chce z nim jak najwiecje zcaus spedzić.Do matury tylko sterszczenia lektur powtarzam Stwierdzilam, ze jzu sie wczensiej uczyłam a relaks byc musi ![]() Lecę z TŻ-em ogladac filmy Zrobiłam dzisiaj na obiad chińszczyznę, teraz zajadmay sie sałatką grecką i roznymi serami topionymi. TŻ jest wniebowzięty moimi zdolnosciami kulinarskimi - a ja zawsze uważałam, ze jestem kaleką w kuchni ![]() Dobranoc kochane ;*
|
#3058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wyzej napislam,ciezko wyczuc czy jutro zloza oferte i czy nam sie spodoba.. Nie jestem pomyslnej mysli... zobaczymy.. Juz mam dosc troche tej calej zadymy ze sprzedaza.. Tz dostal prezenty, wniebowziety jest poprostu.. juz jest moj na zawsze![]() ide sie polozyc kochane, mimo ze wolny dzien, jestem padnieta. dobranoc
|
|
#3059 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za redukcję Cytat:
ano już majówka (jak ten czas leci ) a że jutro na uczelnie mam godziny dziekańskie więc dla mnie się już rozpoczęła Cytat:
ale na pewno to nadrobicie Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie mogę się doczekać relacji ![]() Cytat:
jakoś tak mi szybko wieczór zleciał, nawet nie wiem na czym dziś w każdym razie było wolne od nauki, może jutro się wezmę Agolku może jakoś się dogadacie z tym kupcem super ze TŻ zadowolony, spróbowałby nie być, jak ma taką kochaną TŻ-tkę ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-30 o 00:45 |
||||||||
|
|
|
#3060 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj w nocy jeszcze rozmawialismy, to mowil ze nie pojedzie sam.. ale go przekonalam, chyba, zeby sie pakował i nie marudził ![]() Nefre - ciesze sie razem z Tobą Cytat:
super, ze sie ucieszył no i trzymam nadal kciuki za kupca, wkoncu musi sie ktos znalezc...! Cytat:
TŻ wziął się za namawianie naszych znajomych, ale nie wiem czy ktos sie tak w ostatniej chwili zdecyduje. bo jak jechac to jeszcze dzis
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

ja to mam wogole jakos z bibliotekami na bakier. nigdy nie pamietam terminów... ale chyba sobie zaczne zapisywac, bo jak tak dalej pojdzie to stane sie sponsorem jakims 
w sumie w majowke to mi sie pociagiem tez nie widzi jechac. te tłumy... 

może się ze mną zamienisz?
stałam ładnych kilka minut nad lodówką i wybierałam
a tyle obowiązków, więc jak mnie nie będzie z pół roku to się nie martwcie

ale ja juz mam w glowie nie góry i rowery tylko rzeke i kajaki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)