|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
sprobuje zalaczyc 2 fotki,zeby pokazac jak bylo
![]()
#3002 |
Zakorzenienie
|
Agolku - ładnie ładnie
![]() Ja niedawno wróciłam,ponad godzinkę temu i padam ![]() Miłej nocki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Agolku - pierwszy raz Cię widzę! W kooońcu
![]() ![]() A ja z TŻ-em dzisiaj taaaakie długie spacery zaliczyliśmy, że od 18:00 siedzimy w domu i lezymy w łożku,b o nas tak nogi bolą, że szok. ![]() Od jutra bierzemy się za nasze prezentacje z polskiego - poogę TŻ-owi napisac, on pomoże mi zrobić prezke multimedialną i będziemy mieli spokój ![]() Tak się boję tej matury z polskiego, że szok ![]() ![]() TŻ tera zpod prysznicem, a ja się siłuję, aby winko otworzyć ![]() Zmykam kochane, dobranoc ;*
#3004 |
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie wpadlam do domku, jak wyjechalam o 10 tak do tej pory trwało rowerowe swięto (tzn najpierw maraton i dekoracja zwyciezcow, a pozniej urzadzilismy sobie ze znajomymi ognicho). spieszę doniesc, ze TŻ zajal niezle 6 miejsce, ale to narazie pierwszy etap. Jeszcze bedzie kilka maratonow z tego cyklu- chyba 6 lub 7- mam wiec nadzieje ze utrzyma pozycje
![]() ![]() ![]() a mi sie szyja opaliła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
#3005 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() udanego wieczoru z TŻ-em ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie wieczór spokojny, posiedziałam ze znajomymi, wróciłam grzecznie do domu i miałam się uczyć ale zamiast tego oglądałam seriale ![]() ![]() dobranoc Skarby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,ja padam już dzisiaj,rano byłam na zakupach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku,jakaś Ty chudzinka!! ![]() ![]() ![]()
#3007 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajna sprawa z tym memoriałem, zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Calsberg cytrusowy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to udanego wieczorkuu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle toczyłam dziś walki z pastą cukrową ![]() ![]() No, ale mam już to za sobą i z czystym sumieniem mogę Wam polecić domową pastę cukrową, bez kitu - tanio, skutecznie i bezboleśnie ![]() Taaa poza tym trochę poczytałam (ale, jak już wspomniałam - nie za wiele:P), byłam na długaśnym spacerze i połaziłam z Mam po centrum handlowym - ogólnie rodzinnie i spokojnie ![]() Jutro tylko jedne zajecia o zwyrodniałej 7.30, a pozniej w koncu wezmę się za wtorkową prezentację ![]() EDIT: Lolciu, czeeepiasz się - okulary świetnie, super wyglądasz przecie ![]() ![]() A co do pracy - podziwiam Twoją wytrwałość ![]() Buźka, śpijcie dobrze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a i jeszcze kupiłam sobie świetny stanik,taki niby prosty,biały ale świetnie podtrzymuje piersi,nie wiem czy mogę tu wkleić fotkę w staniku ![]()
![]() |
#3009 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gujanko fajnie, że miałaś udany dzień no i gratulacje dla TŻ-ta ![]() ![]() To dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
![]()
Agolku jakie cudne miejsce
![]() ![]() ![]() Lola okularki zaje...fajne ![]() ![]() ![]() Tamo powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego,ze ja chudzinka to wolne zarty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niemniej dziekuje za komplement ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry kochane, Ciesze sie,ze podobaly wam sie zdjecia.Mi tam sie bardzo podobalo. Nogi bola od lazenia dzis ale tragedii nie ma ![]() Mma na poznijsza zmiane w tym tyg wiec leze w lozku i poczytuje was troche z kawusia ![]() ![]() ![]() Pojade popatzrec za fotelm do Playstation dla TZ bo ma w czwartek 30tke ![]() Dostal co prawda juz Playstation ale wiem jak bardzo chce ten fotel..Robilam nadgodziny w tym miesiacu wiec chyba go kupie.. No,zecze Wam milego poniedzialku, trzymajcie sie cieplo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Dziewuszki ![]() TŻ zadowolony z siebie i teraz pewnie bedzie jeszcze wiecej trenowac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kiedys trenowalam koszykowke i mialam mala kontuzje. nie byla bardzo grozna, ale był taki czas ze z ogromnym trudem pokonywalam schody... teraz czasem kolana mnie pobolewaja, np od nadmiaru wysilku. trzeba przyznac ze ostatnimi dniami dalam im popalić jezdząc po dosc trudnych trasach - ostre podjazdy i zjazdy po lesnych sciezkach. tak to jest jak sie jezdzi z kolegami ![]() ![]() ![]() ale od nadmiaru głowa nie boli ![]() ![]() Rowerowi się nie odmawia ![]() ![]() dzis znow sliczna pogoda, ale tak jak pisalam robie sobie maly odpoczynek, najwyzej chwile po miescie pojezdze, bo musze do biblio zajrzec (dostalam list z wezwaniem zeby ksiazki oddac ![]() ![]() ![]() a tak poza tym wypadaloby zmajstrowac pare stron wiadomo czego ![]() milego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#3013 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: Gujanko - przerąbane z takimi starymi kontuzjami, zawsze się odzywają w najmniej odpowiednim momencie .... powodzenie w pisaniu dziś ![]() Agatko - widzę Cię! napisz coś do nas ![]() jaka śliczna pogoda za oknem ![]() ![]() ![]() buziaki na udany dzień ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-04-28 o 09:03 Powód: ;] |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do kontuzji, to faktycznie przerąbane... na szczescie rower jest dosc bezpieczny dla kolan, ale takie ostrzejsze jazdy czasem koncza sie malymi bolami ![]() no ale nic, staram sie nie przeginac, zreszta nie mam nawet sił na jeszcze wieksze szalenstwa ![]() zjadlam wlasnie obiadek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3015 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wiosny/lata ciąg dalszy ![]() Jabłuszko-sęk w tym,że ta znajomość nie jest na tyle rozwinięta et.c,aby 'z grubej rury'wypalić o co chodzi,po trosze obawiam się własnej reakcji itd. W sumie wspomniany osobnik ,odezwać się już nie raczył tylko lata na spotkania z kolejnymi dalszymi znajomymi, więc po kiego się będę łudziła... ![]() A teraz czas na obiecane fotografie ![]() (hyh na jednym zdjęciu nie byłam trzezwa stąd ta mina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Wtajemniczenie
|
ładna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() Właśnie okazało się, tzn. nie tyle okazało, co ustaliliśmy z TŻtem, że jedziemy na majówkę w góry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3017 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie wsunelam lunch, za chwile poplotkuje z kumpela i z powrotem do pracy,bleeee. Tym bardziej,ze po lunchu zabieram sie za przygotowywanie na to spotkanie piatkowe ![]() po pracy planuje pocwiczyc albo skoczyc na silownie na chwile,skoro jutro zamierzam sie rozchorowac ![]() buziaki dla wszystkich ![]()
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
świetnie wyszłaś
![]() ![]() Cytat:
![]() a gdzie w góry konkretnie? ![]() BTW chyba dam ogłoszenie "szukam faceta ze skłonnością do sponatnów" ![]() ![]() wróciłam z uczelni, po drodze kupując lody z Grycana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja tak zagladam ale pisze roznie ![]() ![]() Wczoraj byłam z przyjaciolka (kuzynka) w parku z jej chlopakiem ![]() ![]() ![]() W szkole tez idzie dobrze. Poprawiam oceny i ucze sie na biezaco ![]() gujana; ale faajne palny macie ![]() schism_: Ales Ty ładna ![]() ![]() ![]() agolek: Śliczniutkie fotki ![]() ![]() Słuchaj jestes taka chuda... ![]() ![]() tamonita: ![]() LoLcIa123: Wstawiaj i fotki w staniku ![]() ![]() madame_apple: Jakzes zrobila ta wate? ![]() Mangolina: dziekuje za zdjecia ślicznotko ![]() I znowu mi sie nudzi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane
![]() Ada, że jesteś ładna to juz wiesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przeżyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
była owocna ale nie nauka
![]() ![]() Hej hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oby nam pogoda dopisała ![]() ![]()
![]() |
#3023 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
ahoj dziołchyyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ogarniam się w miarę, jeszcze po drodze wpadło mi poprawianie tekstów do gazetki, ale jakoś idzie - już na wykończeniu ![]() ale Ci dobrze ![]() I w ogóle - w końcu się odezwałaś, nawet wczoraj myslałam co tez sie z Toba dzieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłałam tatę żeby oddał, bo ja się boję groźnej bibliotekarki z tej biblio grrr :P ja też ja też ! ![]() Cytat:
- 1szklanka cukru - 1/4 szklanki miodu - sok z połówki cytryny - woda, "na oko" - podejrzewam, że tak z 1/2szklanki ![]() Jedyny zarzut to, że wyszło chyba za rzadkie i nie mogłam jej używać tak normalnie zwijając w kulkę tylko najpierw rozsmarowywałam na ciele, a później nakładałam na to paski płótna i zrywałam ![]() Aaaaa jeśli chodzi o okolice to standardzik taki: nogi plus bikini ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze znajomosc sie rozwinie bo chyba bys tego chciala,hę? ![]() ![]() ![]() A w ogole to będziesz się śmiać, ale... jakoś "dobrze Ci z oczu patrzy", naprawde ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teraz ten chlopak kuzynki powinien Cie jeszcze poznac z jakims swoim przystojnym kolegą ![]() Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko agolek jutro wagaruje - achh a ja nie moge sobie na to pozwolic wyjatkowo, a buuu ... ![]() a od czego oczy Cię bolą: przemęczenie czy alergia? Cytat:
Podpisuje sie pod slowami Ewusi, ja tez chce faceta spontanicznego,o! ![]() oby, na pewno dopisze ![]() A ja co? Wstałam o 5, zajecia zlecialy szybko, pozniej troche porobilam prezentacji, potem czmychnęłam na dluuuugi spacer - w koncu w taka pogodę trudno go sobie odmówić ... A i trampki kupiłam ![]() Pozniej ciag dalszy prezentacji, a zaraz chyba sie rusze poćwiczyc bo czuje sie jakaś zasiedziała ![]() Buźka i miłego dnia ![]() PS. Takie trampki, o: (w perspektywie planuje dorwać jeszcze jakieś kolorowe,blizej lata ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dzis poszlam sama i wogole szlag mnie chyba trafi. facet mi wmawiał ze mam kare jeszcze sprzed dwoch lat. faktycznie mialam kiedys dlugo jakas kare, bo wyjechalam i zaplacilam dopiero po powrocie, ale ją ZA-PLA-CI-LAM. zablokowali mi konto, wiec zeby wypozyczac ksiazki musialam zaplacic czy chcialam czy nie ![]() i co? pan mi dzis oswiadczyl, ze ja mam kare sprzed dwoch lat + tą za obecne przetrzymanie, razem 50zł ![]() szlag by trafil. oczywiscie paragonu, ze zaplacilam juz dawno nie mam, a nawet jak gdzies jest w domu, to trudno przez rok pamietac gdzie sie go schowało ![]() ![]() ![]() Cytat:
ooo, bedzie trzeba wypróbowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jedziemy taką wiekszą ekipą, tzn jacys nieznani mi blizej ludzie (znajomi szefa mojego TŻta) podrzucą nas autem, a co oni dalej robią to nie wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
traaaaaaaampny fajniutkie ![]() ![]()
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny skoro mówicie,że da się mnie przełknąć w tych brylach,to ok
![]() a fotki już daję ![]() ![]() ![]()
#3026 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zdjecia w St Abbs Head. Pieeeknie bylo.. Cytat:
![]() Wrocilam z pracy,zjadlam i ide sie kapac. Wymyslilam sobie,ze jutro zadzwonie i powiem,ze nie przychodze i ze mam cos z zoladkiem. ![]() ![]() ![]() badz co badz nie ide jutro, tak widac musialo byc. Przynajmniej nie musze klamac ![]() mileog wieczorka wam zycze. Ide sie kapac a potem obejrze Lost (calkiem sie juz pogubilam ale TZ oglada wiec sie przylacze. Baeznadziejna ta seria, podrze w czasie itp. Swietny przyklad tego jak mozna spieprzyc fajny serial..)
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
LoLcIa123: Tak mało pierśna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madame_apple: A ta paste to trzeba na cieplo czy te skladniki wymieszac tak po prostu ? ![]() Aaa trampki boskie ![]() Hm... ![]() ![]() gujana: Pogoda musi dopisac w takim razie ![]() ![]() ![]() tamonita: Ira? Szczerze mowiac to nie znam ani 1 piosenki ![]() ![]() ![]() Ty a czemu to na wagary sie jutro idzie,co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór
![]() Dzięki za komplementy,przyznam szczerze,żem zawstydzona z lekka ;] Reszta dnia minęła na drzemce/geografii/pisaniu txtu prezentacji (2 strony czcionką 14 ![]() ![]() -byś się wstydziła odmawiasz człowiekowi kolejnego browara na rzecz odsypiania ,czego zresztą nie robisz. , foch :P oczywiście nie pozostałam dłużna, odpowiadając "<idzie się pociąć z rozpaczy>" Yhh gorzej niż z dzieckiem . Fakt faktem powinnam to olać,a nie analizować,przejmować się,że się nie odezwie (sama tego nie zrobię _^_) ![]() Cóż takie bywają skutki przesilenia wiosennego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | ||||||
Zadomowienie
|
łooomaaaatko, ciekawe jaką minę miała bibliotekarka odbierając te ksiazki
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie jest o tyle dobrze, ze w maju we wszystkich biblio jest tak zwana amnestia tzn. można oddać książki nie płacąc kary... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a po drugie - Ty mało pierśna? bez przesaaaady ![]() ![]() trampki są niezawodne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jestem zmęczona - o dziwo nie psychicznie tylko fizycznie ![]() ![]() w sumie to... nie chce mi się jechać ![]() ![]() ![]() Teraz relaks ![]() Miłego wieczorku kochane ![]()
![]() |
#3030 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do oczu to własnie nie wiem czy to alergia czy przemeczenie ![]() A tramposze fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 9 lat różnicy... ![]() Oczęta bolą nadal, a na dodatek mam ochote na coś slodkiego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.