Łóżkowe "wpadki" - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-21, 01:31   #1771
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran
Dot.: Łóżkowe "wpadki"

ojj nad robilam ostatnio sporo nie czytalam jestem zzachwycona haha takie nocne czytanie dobrze robi :P
Stary 2008-04-21, 02:40   #1772
Miss Van De Tramp
Przyczajenie

GG do Miss Van De Tramp

Dzięki, stokrotki, za ciepłe słowa lubię czasem coś skrobnąć, ale naprawdę dobrze to wychodzi mi tylko lanie wody : )

Przypomniało mi się coś jeszcze, ciężko to nazwać łóżkową wpadką, ale wyszła na jaw podczas sytuacji silnie łóżkowej więc chyba sie liczy (pończochy w końcu przeszły)
Otóż od kiedy mam własne mieszkanie, wreszcie mogę poszaleć z kolorowymi żarówkami i obudowami do nich, żeby jak najlepiej prezentować się dla mojego kochanego TŻ ;] załatwiłam sobie bajeranckie czerwone klosze, żółte lampy itd., ale mała lampka nad łóżkiem, która mogłaby być źródłem ekscytującego, (no dobra, lekko burdelowego ) światła, była wyjątkowo do kitu, strasznie morderczy halogen, wbudowana w ścianę i guzik się dawało z nią zrobić :P no więc wymyśliłam, że zawiążę na niej po prostu taką czerwoną chustkę, żadną drogą-na wszelki wypadek gdyby miało się jej coś stać- ale nie uprzedzajmy faktów :P oczywiście zdawałam sobie sprawę, że to niebezpiecznie kłaść chustkę koło żarówki, ale uwierzyłam w swoje zdolności McGuyvera i zawiesiłam ją tak, żeby jak najmniej dotykała nagrzewających się części.
Efekt-kuszące, erotyczne półświatło, w czerwonym cialo naprawdę dobrze wygląda ^_^ tak mi się podobało, że nawet zaczęłam sobie przy nim czytać i oczywiście, moja wrodzona niezdolność do łączenia następujących po sobie faktów nie pozwoliła uniknąć idiotycznej domowej katastrofy.
Najpierw poczułam lekki swąd, potem silniejszy, podniosłam głowę i zobaczyłam dym, i nawet kiedy zrywałam przysmażającą się apaszkę z lampki, nie do końca wiedziałam o co właściwie chodzi :P chusta miała pięknie wypalone dziury, więc w panice przed kpinami TŻ-ta, który uwielbia podśmiewać się z moich wybitnych pomysłów przykryłam nią bajzel na półce nad łóżkiem ( uważałam to za kolejny cudowny pomysł z mojej strony, bo zawsze mi ten maruda jojczy że syf ma nad głową i strach. Zwykłe schowanie dowodu głupoty oczywiście nie wpadło mi do głowy).
Kiedy parę dni później TŻ wpadł, [i musiałam zadowolić się tym łysym halogenkiem nad łóżkiem], kochając się na jeźdzca chwyciłam prawą ręką za półkę (jest trochę wyżej, pomaga się podnosić)
i.. no cóż, nieraz bywało, że z tejże półki zrzucałam w uniesieniu różne drobiazgi (i zawsze była z tego kupa śmiechu), to tym razem jakoś idiotycznie szarpnęłam za tą nieszczęsną chustę, i zleciało dosłownie wszystko, łącznie z wielką metalową pianką do włosów taft widok TŻ-ta zasłaniającego w przerażeniu twarz przed kolejnymi pociskami: bezceeeenny ^____^ myślałam, że mnie przełoży przez kolano i spierze i jeszcze kiedy wziął do ręki wybrakowaną apaszkę, to po jednym spojrzeniu na moją minę urodzonego winowajcy wiedział już, co z nią wyrabiałam i podziękowal mi tylko, że zdecydowałam się na próbę sama, bo tak to niechybnie spłonęlibyśmy w łóżku
Stary 2008-04-21, 08:25   #1773
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss Van De Tramp Pokaż wiadomość

Kiedy parę dni później TŻ wpadł, [i musiałam zadowolić się tym łysym halogenkiem nad łóżkiem], kochając się na jeźdzca chwyciłam prawą ręką za półkę (jest trochę wyżej, pomaga się podnosić)
i.. no cóż, nieraz bywało, że z tejże półki zrzucałam w uniesieniu różne drobiazgi (i zawsze była z tego kupa śmiechu), to tym razem jakoś idiotycznie szarpnęłam za tą nieszczęsną chustę, i zleciało dosłownie wszystko, łącznie z wielką metalową pianką do włosów taft widok TŻ-ta zasłaniającego w przerażeniu twarz przed kolejnymi pociskami: bezceeeenny ^____^ myślałam, że mnie przełoży przez kolano i spierze i jeszcze kiedy wziął do ręki wybrakowaną apaszkę, to po jednym spojrzeniu na moją minę urodzonego winowajcy wiedział już, co z nią wyrabiałam i podziękowal mi tylko, że zdecydowałam się na próbę sama, bo tak to niechybnie spłonęlibyśmy w łóżku
świetne!!

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 18:21   #1774
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Super I świetny styl pisania Zacznij pisać jakieś opowiadania
Zgadzam sie . opowieści świetne, a napisane jeszcze lepiej . powinnaś na prawde coś z tym zrobić

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 19:26   #1775
Mrochna Tajemnica
Rozeznanie

Miss Van De Tramp, popłakałam się przez ciebie ze śmiechu xD!

jesteś genialna

i rzeczywiście, talent literacki masz

<3
Mrochna Tajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 23:34   #1776
kinia2305
Zadomowienie

Miss Van De Tramp rzadzisz
I wonder where my money went
I often wonder why I wonder

kinia2305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 13:05   #1777
Wizazanka492
Zadomowienie

Hehe fajne sytuacje

Ja miałam taką trochę smieszną akcje... Wyjechalismy z TZ w pewną sobotę w celu "przejażdzki", jestesmy na tyle autka, TZ zdejmuje mi sweterek, on sam już jest bez koszulki, siedze mu na kolanach, całujemy się jest fajnie i w pewnym momencie mama dzwoni...omg...przerywamy zabawę, [ja oczywiście nie mogę wyjąć telefonu z kieszeni ( u mnie to standard ] w koncu odbieram telefon i mama: gdzie jesteście ? ja- yhm...niooo jedziemy do..., (patrze się na TZ i nie wiem co powiedziec) tak na pizze jedziemy! A mama do mnie - aha. dobrze. tylko powili jedźcie, bo ślisko jest .... OMG
śmiesznie było

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 20:06   #1778
lideczka1312
Raczkowanie

No nie moge z tych waszych sytuacji Trzy razy spadłam z krzesła

A to sytuacja mojej kumpeli trochę drastyczna:
Pewnego razu koleżanka zabawie się z TŻcikiem w pokoiku On jak go pan Bóg stworzył, ona go "dopieszcza" ustami całokwicie ubrana W ten do pokoju wparowuje jej pijaniutki tatuś i drze sie na cały dom "Ona mu ssie chuja!!!!". Koleżanka szybko TŻta zasłoniła sobą, on zaczął się ubierać a że lato było to dużo na siebie nie musiał wkładać Jak jej mama wparowała to był już ubrany a ojciec dalej się darł w niebogłosy Jej brat i matka szybko ich zabrali na "przejeżdzkę" bo ojciec zalany w trupa prawie A jej mama na to wszystko "stary to jak sie upije to zawsze sobie jakies głupoty wymyśla" co brat przypieczętował głośnym śmiechem Chłopak jej zjawił sie u niej dopiero po miesiącu

Za to jak nam to opowiadała to myślałam że się posiusiam ze śmiechu
lideczka1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 20:32   #1779
madlin88
Raczkowanie

GG do madlin88

Hehe no jesteście świetnee.. Mi tez sie cos przypomnialo.. Ty lko ze my to takie szczescie glupie mamy...

1, Pewnego wieczorku Chlopak odwoził mnie do domu, jednak w drodze do, nabraliśmy smaków.. tak, że wylądowaliśmy na tartaku,w sumie troche z boku.. Tak czy siak Muzyczka włączoną Tż rozebrany, ja też już całkiem cieplutka, akcja już dochodzi do finishu a tu w tym momencie z tyłu widze światła w przednim lusterku.. Auto nie byle jakie bo polonez,a na wspaniałym dachu napis POLICJA... Mowie TZ ze gosci mamy,a On myslal że żartuje i sie z nim przekomarzam... Jaka była jego mina jak zobaczyl policjantów z jednej i z drugiej strony z lampkami w reku przy drzwiach swiecac prosto do srodka na Nas.. Ja porwalam i przykrylam sie kurtką, Tż koszulka poczym opuscił szybe... Policjanci wryci, jeden zaczał nas przepraszac, myślał że kradniemy drzewo i pakujemy do auta bo ostatnimi czasy były kradzieże na tym tartaku... Na co drugi mówi: to dowidzenia,i przepraszamy za najście... Rany.. co w tedy przeżyłam szok... A Tż chichotał sie przez tydzień...

2, Pieknej słonecznej niedzieli wybraliśmy sie z TZ na "piknik" Słoneczko ślicznie świeciło, A TZ zaczął się kleić coraz bardziej do mnie... Ja nie pozostałam obojętna, rączki w ruch i tak leżeliśmy na kocyku pieszcząc się, całkowicie nago.. Tż zachciało sie na pieska także tyłek wypiełam w szczerym polu, Tż juz konczył a tu przez pole prosto na nas maszeruje baba z krową.. Ja zamurowana.. Tż wiedzial ze sie nie rusze zbyt szybko przygniutł mnie swoim cialem chcac mnie zaslonic..a na siebie nawdzial koc.. Przypominaliśmy coś w stylu hamburgera z podwójnym ketchupem.. Babcia : Na miłość Boską.. tak na srodku pola? i co Ty tam robiles za jej plecami? pozniej krowa trawy niechce jesc.. A TZ z haselkiem ze mrówka mi sie wbiła... Myslalam ze go udusze... Babcia poszla.. a my zaraz za nia... Cale szczescie ze to nie w mojej wiosce... bo..... szok..

"Bo chciałabym kiedys ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat.."
madlin88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 20:55   #1780
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlin88 Pokaż wiadomość
Hehe no jesteście świetnee.. Mi tez sie cos przypomnialo.. Ty lko ze my to takie szczescie glupie mamy...

1, Pewnego wieczorku Chlopak odwoził mnie do domu, jednak w drodze do, nabraliśmy smaków.. tak, że wylądowaliśmy na tartaku,w sumie troche z boku.. Tak czy siak Muzyczka włączoną Tż rozebrany, ja też już całkiem cieplutka, akcja już dochodzi do finishu a tu w tym momencie z tyłu widze światła w przednim lusterku.. Auto nie byle jakie bo polonez,a na wspaniałym dachu napis POLICJA... Mowie TZ ze gosci mamy,a On myslal że żartuje i sie z nim przekomarzam... Jaka była jego mina jak zobaczyl policjantów z jednej i z drugiej strony z lampkami w reku przy drzwiach swiecac prosto do srodka na Nas.. Ja porwalam i przykrylam sie kurtką, Tż koszulka poczym opuscił szybe... Policjanci wryci, jeden zaczał nas przepraszac, myślał że kradniemy drzewo i pakujemy do auta bo ostatnimi czasy były kradzieże na tym tartaku... Na co drugi mówi: to dowidzenia,i przepraszamy za najście... Rany.. co w tedy przeżyłam szok... A Tż chichotał sie przez tydzień...

2, Pieknej słonecznej niedzieli wybraliśmy sie z TZ na "piknik" Słoneczko ślicznie świeciło, A TZ zaczął się kleić coraz bardziej do mnie... Ja nie pozostałam obojętna, rączki w ruch i tak leżeliśmy na kocyku pieszcząc się, całkowicie nago.. Tż zachciało sie na pieska także tyłek wypiełam w szczerym polu, Tż juz konczył a tu przez pole prosto na nas maszeruje baba z krową.. Ja zamurowana.. Tż wiedzial ze sie nie rusze zbyt szybko przygniutł mnie swoim cialem chcac mnie zaslonic..a na siebie nawdzial koc.. Przypominaliśmy coś w stylu hamburgera z podwójnym ketchupem.. Babcia : Na miłość Boską.. tak na srodku pola? i co Ty tam robiles za jej plecami? pozniej krowa trawy niechce jesc.. A TZ z haselkiem ze mrówka mi sie wbiła... Myslalam ze go udusze... Babcia poszla.. a my zaraz za nia... Cale szczescie ze to nie w mojej wiosce... bo..... szok..
przynajmniej kulturalni policjanci wam sie trafili
a babcia jakie teksty hehehe

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 21:29   #1781
pink69
Zakorzenienie

Krowa trawy nie chce jeść

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 00:14   #1782
Aranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlin88 Pokaż wiadomość
Babcia : Na miłość Boską.. tak na srodku pola? i co Ty tam robiles za jej plecami? pozniej krowa trawy niechce jesc..

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:19   #1783
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Taaaaa biedna krowa.....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 16:38   #1784
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lideczka1312 Pokaż wiadomość
No nie moge z tych waszych sytuacji Trzy razy spadłam z krzesła

A to sytuacja mojej kumpeli trochę drastyczna:
Pewnego razu koleżanka zabawie się z TŻcikiem w pokoiku On jak go pan Bóg stworzył, ona go "dopieszcza" ustami całokwicie ubrana W ten do pokoju wparowuje jej pijaniutki tatuś i drze sie na cały dom "Ona mu ssie chuja!!!!". Koleżanka szybko TŻta zasłoniła sobą, on zaczął się ubierać a że lato było to dużo na siebie nie musiał wkładać Jak jej mama wparowała to był już ubrany a ojciec dalej się darł w niebogłosy Jej brat i matka szybko ich zabrali na "przejeżdzkę" bo ojciec zalany w trupa prawie A jej mama na to wszystko "stary to jak sie upije to zawsze sobie jakies głupoty wymyśla" co brat przypieczętował głośnym śmiechem Chłopak jej zjawił sie u niej dopiero po miesiącu

Za to jak nam to opowiadała to myślałam że się posiusiam ze śmiechu
O jaaa, masakra Biedna para. Jaki ojciec, w ogóle, gdyby to był mój, następnego dnia przepraszałby mnie na kolanach.

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 17:31   #1785
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
O jaaa, masakra Biedna para. Jaki ojciec, w ogóle, gdyby to był mój, następnego dnia przepraszałby mnie na kolanach.
Za co, jeśli mogę spytać?
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień.

J. Grabowski
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 17:51   #1786
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Za co, jeśli mogę spytać?
moze nie koniecznie na kolanach ale IMHO wypadałoby przeprosić za takie zachowanie - schlał się, wparował im do pokoju i jeszcze rozgłaszał co robią w mało elegancki sposób
Stary 2008-04-29, 20:59   #1787
lideczka1312
Raczkowanie

To taka sytuacja wogóle że ona ze swoim ojcem od roku nie zamieniła nawet zdania....jak nie pije to nie pije 3 miesiące a jak zacznie pić to jak w transie prze 2 tygodnie awantury, wyzwiska szkoda gadać na drugi dzień się nawet słowem nie odezwał....
lideczka1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 15:15   #1788
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
moze nie koniecznie na kolanach ale IMHO wypadałoby przeprosić za takie zachowanie - schlał się, wparował im do pokoju i jeszcze rozgłaszał co robią w mało elegancki sposób
Dokładnie tak. To było ohydne co zrobił i nie tłumaczy go nawet to, że był pijany.

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 15:35   #1789
freshona
Zadomowienie

Oczywiście, że ojca nic nie tłumaczy, bo jego zachowanie było ewidentnie chamskie, ale z drugiej strony mogę zrozumieć, że był tak zszokowany widokiem, że wrzasnął, co wrzasnął
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 17:04   #1790
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freshona Pokaż wiadomość
Oczywiście, że ojca nic nie tłumaczy, bo jego zachowanie było ewidentnie chamskie, ale z drugiej strony mogę zrozumieć, że był tak zszokowany widokiem, że wrzasnął, co wrzasnął
A ja nie.

Słownictwa jakiego użył nie da się wytłumaczyć. Rozumiem, że wrzasnął bo był zdziwiony, ale mógł użyć innego słowa, choćby również kolokwialnego jak ptak

Edytowane przez Nati02
Czas edycji: 2008-05-01 o 10:04
Nati02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 17:52   #1791
_totally_
Zakorzenienie

Od pijanego nie można wymagać stosowania eufemizmów. Upił się, naruszył prywatność córki, ale to, co zobaczył na pewno było dla niego szokiem.
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień.

J. Grabowski
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:35   #1792
cerisecerise
BAN stały

mialo byc smiesznie, a wyszlo ze znowu prawimy moraly na temat pijanych
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:40   #1793
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Od pijanego nie można wymagać stosowania eufemizmów. Upił się, naruszył prywatność córki, ale to, co zobaczył na pewno było dla niego szokiem.
Ok,było szokiem,ale to nie zwalnia z podstawowych zasad kultury osobistej.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 19:14   #1794
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Ok,było szokiem,ale to nie zwalnia z podstawowych zasad kultury osobistej.

Może skończmy bo zbaczamy z tematu...
Stary 2008-04-30, 19:57   #1795
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
A ja nie.

Słownictwa chuj nie da się wytłumaczyć. Rozumiem, że wrzasnął bo był zdziwiony, ale mógł użyć innego słowa, choćby również kolokwialnego jak ptak
Daj spokój. Jeśli ktoś np. na co dzień używa takiego języka, to nie wymagaj od niego by po pijaku mówił Mickiewiczem.
Jeszcze raz podkreślam że "tatuś" zachował się prostacko i nie zamierzam go tłumaczyć, jednak widok córki z gołym facetem i jego ptakiem w ustach na pewno go zszokował.

EDIT> OK już nie będę Porozmawiajmy o wpadkach )
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 20:11   #1796
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
A ja nie.

Słownictwa chuj nie da się wytłumaczyć. Rozumiem, że wrzasnął bo był zdziwiony, ale mógł użyć innego słowa, choćby również kolokwialnego jak ptak
Myślę, że jeśli nie chcesz karniaka to usun tego chuu... z Twojej odpowiedzi na ten temat
Ot taka dobra rada
Stary 2008-04-30, 20:38   #1797
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Myślę, że jeśli nie chcesz karniaka to usun tego chuu... z Twojej odpowiedzi na ten temat
Ot taka dobra rada
No bez przesady. Naprawdę za takie rzeczy dostaje się punkty?
Zresztą, nie ona jedna użyła tego słowa w tym wątku.
Stary 2008-04-30, 21:41   #1798
mims
BAN stały

oj boze wy tk w kolko co mogl a co nie mogl i po co wogole to mowic . Kogo macie uczyc ? DZiewcyzna ma isc z tymi postami do swojego ojca ? Wszystkie normalnie sie zachowuja jak idealy moralne ktore w zyciu takiego slowa nie uzly . Niestety ale wasze moraly sa w tej sytuacji bezcelowe ;] i hmmm aaa zreszta wystarczy ;]
mims jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 22:06   #1799
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Dajcie już spokój zgadzam się z przedmówczynia
Stary 2008-04-30, 22:31   #1800
Mneme
Rozeznanie

My ostatnio w trakcie miłosnego aktu postanowiliśmy zmienić pozycję na tzw. "od tyłu". W pewnym momencie TŻ na moment ze mnie wyszedł a potem wchodząc ponownie jakoś tak jakby "wcisnął" mi powietrze i w efekcie wyszło tak, jakbym sobie... pierdnęła :p W efekcie padliśmy na łóżko i zaczęliśmy zataczać się ze śmiechu :p
Mneme jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości