|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
A mi smutno bo nie pojedziemy jednak nigdzie
Taki piękny weekend przed nami a tu .upa... Syncio z tym uchem dziś spał długo... trochę gorączkuje, ale ogólnie nie wygląda na chorego i czuje się dobrze, ibum pomaga na ból więc funkcjonuje, chciał iść na plac zabaw nawet, no ale nie da rady niestety :/ dlatego też nie wyjeżdżamy, nie wezmę go z chorym uchem i nie zostawię go z teściami jak go coś boli- nie wiem jak to się rozwinie, zazwyczaj szybko mu mija, jednak spacery i szaleństwa przy takiej temperaturze odpadają... Przykro mi bo się nastawiłam na rodzinny leniwy i piękny weekend a czeka nas nic nie robienie :/ no ale są sprawy ważne i ważniejsze ![]() Posiedziałam na balkonie dziś trochę by złapać ciut kolorków... Minini czytałam i dalej nie wiem jak ma się to w końcu do ucha już ze stanem zapalnym?\ SZCZEPIENIA dla chętnych do zapoznania się : http://szczepienie.blogspot.com/p/sz...bcg-i-wzw.html
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-18 o 18:57 |
|
|
|
#3122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też bym bardzo chciała pójść już z synkiem do kina, ale on dopiero dwa lata skończył, to chyba jednak za wcześnie. Jestem bardzo ciekawa jakby zareagował ![]() Cytat:
Sukienka super, w spodniach też możesz śmigać ![]() Cytat:
|
|
#3123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Leżę całe dnie, jak już mnie tyłek boli od leżenia, to zamieniam łóżko na leżak na balkonie lub jak dzisiaj huśtawkę w ogrodzie. A Diana pilnuje mnie krok w krok, sama nie mam prawa nigdzie pojść ☺ Brzuch mnie ciągnie od wczoraj, boję się czy szyjka nadal się nie skraca... A wizytuję dopiero 30 maja i później już co tydzień mam wizyty zaplanowane. Oczywiście gdyby coś się teraz poważnego działo, to od razu mam na szpital się kierować. Jutro przyjeżdża moja szwagierka i może zrobimy jakąś fajną sesję ciążową. Oczywiście nie będę się forsować, ale mam tak piękny teren za domem, że aż żal tego nie wykorzystać ☺ |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere
Niczym, no prawie na początku daję tylko otoalgin, jeśli nie pękł jeszcze pęcherzyk... po wysięku już nie kropię, dajemy tylko coś przeciwbólowego i przeciwzapalnego i sporo wit C. Raz dalismy antybiotyk zupełnie bez sensu jak się okazało :/
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka ale masz tam zielono
zawsze to ciut naturalnej witaminy D i dla Ciebie przyjemniej ![]() Mała już parę razy miałam pisać: dużo zdrowia dla syna! niech szybko mu przechodzi i wiem co wczoraj chciałam napisać chciałam napisać do Chilli bo pisałaś, że materac masz zapakowany w folię, to polecam go rozpakować, żeby "oddychał" a jedynie z wierzchu nakryć folią żeby się nie kurzyło mój się "wietrzy" już tak z tydzień, a dalej czuć nowością, fabryką, czy kto jakie tam nazewnictwo woli
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-18 o 19:14 |
|
|
|
#3126 |
|
MerDer 4ever
|
Nulka śliczny psiak
Jeeezusie ale masz widoki! Wróciliśmy ze szkoły rodzenia i padam. Jak teraz usiadłam to poczułam cały dzień w nogach i plecach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczna sunia. Moj pies jest tak nadpobudliwy ze nie da sie z nią spokojnie posiedzieć na tarasie. Dzisiaj musiałam sie z nią siłować - ja trzymałam zabawkę w jednej strony, a ona ciągnęła w drugą. Jak juz nie chciałam sie bawić to sie na mnie wypakowywała z tą zabawką.
Cytat:
Cytat:
Orangemisia - super ta torba! Do mojego wózka tez by pasowała. A jakie ona ma wymiary? Mała! - szkoda, ze nie pojedziecie, ale takie spokojne weekendy tez mogą byc miłe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Mała! Przeczytałam artykuł z linka, dzieki. W sumie dalej mam spory mętlik, czytałam tez o zaletach tego szczepienia. Trudna decyzja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Nom trudna, ale też wcale nie oznacza, że w ogóle masz na to.nie zaszczepić, może tylko we właściwym dla dziecka czasie?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moje dziecko dziś daje czadu. Wkłada mi stopy w żebra
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
A mój na samym dole, normalnie czuję go prawie na zewnatrz 😬
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mi dzisiaj rano zebra skopał :P
|
#3132 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej,
nadrabiam w częściach ![]() Arbuz z fetą i bazylią! ![]() Cytat:
Podobają mi się kocyki z minky, ale nie jestem do nich przekonana bo to jednak poliester, unikam jak ognia ![]() Co o tym myślicie? ![]() Cytat:
Cytat:
Co do reszty - można trochę przeciągać, ale nie wszystkie się da (nie pamiętam teraz, której nie można). Najważniejsze, żeby pilnować czy dziecko jest zdrowe. Polecają 2 dni przed nie przyjmować gości, nie wychodzić z dzieckiem w miejsca publiczne i nie planować niczego zaraz po szczepieniu.. Co do skojarzonych też nie wiem... Słyszałam tylko, że z tą 5w1 są jakieś problemy, żeby ją dostać dlatego większość szczepi 6w1. ![]() Cytat:
Przynajmniej Cię nie obudził tak wczas ![]() Dzięki, że piszesz. Jak nie uda nam się pojechać w weekend to musimy to załatwić w tygodniu. Serio, na nic nie mamy ostatnio czasu, nie wiem co się dzieje Cytat:
Ale ja lubię musicale, więc nie jestem obiektywna ![]() Strażnicy podobali mi się średnio... Teraz też chcemy iść na "Jutro..." Byliśmy na tych warsztatach ze snu. Przedłużyły się o 2 godziny, Zawitkowski nie mógł skończyć mówić Ale nie narzekam bo były truskawki i arbuzy Miałam wizytę, wszystko ok, w przyszłym tygodniu mam USG III trym. Nie mogę się doczekać, martwię się trochę wagą bo przez miesiąc nawet 1 kg nie przytyłam. Ale gdyby coś było nie tak to lekarz na tych zwykłych usg na wizytach by chyba widział
|
|||||
|
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
Przynoszę dobre wieści!
![]() Wybrałam wózek! Chyba... (zawsze pozostaje doza niepewności w moim przypadku wózek nie musiał być super lekki (nie muszę go nosić po schodach), a gondola nie musiała rzucać mnie na kolana swoim wyglądem I oto wyłonił się Jedo Trim jeździłam dzisiaj nim po sklepie, oglądałam z każdej strony i zdecydowanie poczuliśmy się nawzajem! ![]() IMG_1495132541.124458.jpg Nie w tej wersji kolorystycznej ale akurat ta była na czarnym stelażu bo taki tylko chce. mi się widzi bardziej ten wariant, ale temat jeszcze otwarty:IMG_1495132595.707387.jpg Lub ten w załączniku ale wydaje mi się smutny trochę.. A tutaj rzut okiem na spacerówkę: IMG_1495132662.961224.jpg Niestety byłam po 17 i nie szło nikogo znaleźć w sklepie żeby podpytać o różne szczegóły :[ dwie panie zajęte i tyle... może podjade w sobotę z samego rana jeszcze raz ![]() Cieszę się i nie szukam już nic więcej a tym bardziej nie przeglądam miliona opinii bo zwariuje i nic nie kupię ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-18 o 20:56 |
|
|
|
#3134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiedzieli jak udobruchać kobietę w ciąży Na pewno lekarz by coś powiedział
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka... super! Rozpieszczali Was
![]() A wagą się nie martw ![]() Aggs No to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3136 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka ja tez nie jestem przekonana do minky
chodzi mi tez o stosunek ceny tego kocyka.. czy 107 zł to nie za dużo? Nie znam sie ![]() Nie strasz mnie ja nie chce zgagi Noo tylko o 5:30 Nie ma sprawy Zazdroszczę, że zawitkowski sie rozgadał! U nas tez ale tylko o jakieś 20 min Swoją waga sie nie martw dziecko z Ciebie wyciągnie to co potrzebuje ![]() Agg fajny wózek i super wyglądasz! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wagą się nie przejmuj, u mnie też stoi w miejscu. Cytat:
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Taedio, a Wasz Tito na kiedy ma być? ![]() Haha jak większość wózków, które wpadły mi w oko Więc to kryterium (mały wózek) też zostało odrzucone z listy koniecznych.
|
#3139 |
|
MerDer 4ever
|
Agg jutro mam dostać maila z info
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs gratulacje
![]() Od kilku ładnych dni wcinam non stop arbuza i jak pomyślę ze leży w lodówce to znowu mam ochotę
|
|
|
|
#3141 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Chyba za dużo pocytowałam bo się coś pokasowało, nie pamięta już co...
Szukacie toreb do wózków, a za mną chodzi kupienie sobie nowej torebki... Mamy, powiedzcie, że po porodzie używałyście też zwykłych torebek ![]() Cytat:
Devilek fajne te łóżeczka, możesz podesłać linki? Cytat:
Cytat:
Na innych wątkach czytałam, że na Bebetto ktoś czeka już 8 tygodni, a Anex też robi jakąs przerwę do sierpnia, się wszyscy uparli ![]() Pisz do nas po polsku, też musiałam wygooglować te karminadle A parówki z dobrym składem są a Lidlu - Pikok Pure Cytat:
Cytat:
Gratulacje wózka! Cytat:
Cytat:
![]() A co do tego Twojego - zależy od rozmiaru, ale jeśli to 50% bambus to musi kosztować. Ja za cały bambusowy dałam więcej no ale jest w gwiazdki ![]() Może zgaga Cię ominie. Też nigdy nie miałam, a to paskudztwo straszne. U nas przyszło bardzo mało osób... Miały być 3 grupy, a połączyli nas w jedną. Aż żal mi ich było Catering też był przygotowany na dużo większą grupę. Zawitkowski był na końcu, spotkanie trwało ponad 2 godziny. Ale częściowo mówił to samo co na warsztatach Mama Wie.Swoją drogą - ciekawy ten wykład Johnsons Posłuchałabym chętnie konfrontacji tej Pani np. z taką Sroką Mają chyba zupełne różne zdania na temat kosmetyków dla dzieci.Cytat:
Super sukienka sis! |
||||||||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka https://www.olx.pl/i2/oferta/lozeczk...8-IDmhiY4.html
https://www.olx.pl/i2/oferta/biale-l...8-IDlY94q.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej!
Za dużo pocytowalam i wszystko mi wywaliło ![]() Dziewczyny wszystkie wyglądacie pięknie! Chciałabym być taka zgrabna mamuśka 😋 Mam ostatnio jakiś kryzys i spadek samopoczucia. Ciągle rycze i drę japę. Masakra... Dziewczyny remontujące, czy podczas malowania byłyście w domu czy się wynosilyscie? Musimy odświeżyć trochę w mieszkaniu i zastanawiamy się czy muszę wyjechać do rodziców czy nie
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Agg_s gratki za wybór wózka! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam podczas malowania, farby są teraz super! Poczytaj.o waszej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
AGGS gratuluję wyboru! Fajnie wyglądasz w tych ogrodniczkach
![]() Zazdroszcze Wam tych warsztatów z Zawitkowskim. U mnie nie ma
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki! ![]() Pociesze Cie ze na moim zadupiu tez nie ma takich warsztatów :P Przyszedł mi dzisiaj jeszcze otulacz z Ali - za jakies 16zl - polarek, z tych cieńszych ale mega milutki, mam ochotę co chwile się do niego przytulać i nawet ładnie pachnie myśle ze będzie ok na wrzesień/październik jak już nie będzie upałów ![]() IMG_1495142852.358901.jpg IMG_1495142863.220528.jpg A w pepco złapałam to: IMG_1495142909.961110.jpg No nie mogłam przejść obojętnie ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam nalot na 3 biedronki ale w końcu kupiłam koszulkę, piżamę i koszulę nocna. Gatunkowo bardzo fajne. Rozmiarówka chyba dopiero od M bo S nie widziałam a w rozpisce na opakowaniu dopiero zaczyna się od M
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
oj dawno mnie nie było ale już wróciłam do świata żywych:pDo nadrobienia miałam 700 postów więc się ograniczyłam do ostatnich paru stron. Zaniepokoilyscie mnie tą przerwą u producentów wózków. Jutro zamawiam bo się obudzę z ręką w nocniku jak zwykle-.- Gratuluję łupów biedronkowych i nie tylko ![]() Mała, zdrówka dla synka! Jest 2.18 a ja nie mogę zasnąć. Brawo ja:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka miała TP na 11.05 wczoraj byłyśmy na takim godzinnym spacerze, o 1 obudziły ja skurcze, o 4 pojechali do szpitala, o 5 lekarz ja zbadał i rozwarcie na 5cm, o 6 skurcze co 3min i wygląda na to, że dzisiaj na świat przyjdzie jej synu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Chyba o tę firmę mi chodziło
Tylko bądź przygotowana żeby zająć go czymś w czasie reklam - pamiętam jak poszłam z małym bratankiem do kina (też był wtedy pierwszy raz) do cinema city. Zanim zaczęła się bajka było 30 min. reklam! Myślałam że nie doczekamy do początku filmu
Zdrówka dla niego!
mają gumkę ściskającą w brzuchu więc zawinełam ją do środka i schowałam.
na stojąco ok, na siedząco rozchodzą się guziki na brzuchu 

Też myślę że 31t1d lepszy 

ja nie chce zgagi 

dzięki!