|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
A w ogóle to wyciągnęłam dziś letnie sukienki i w żadnej nie czuję się dobrze
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
Poprostu ten przewijak, który widziałam u Ciebie na zdjęciu na łóżeczku jest miękki z góry? Czy cały sztywny i twardy? Bo wczoraj byłam w sklepie dziecięcym u mnie i widziałam takie przewijaki i były przyjemnie miękkie u góry, ale cena 2x wyższa niż na allegro i zastanawiam się czy nie jest to czasem spowodowane sposobem wykonania
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Siilmariien - dziekuje za te cytaty odnośnie szczepień. Wlasnie miałam szukać odnośnie tej żółtaczki i wychodzi na to, ze bez sensu sie badać skoro mogę byc zakażona i moze to nie wyjsc w wynikach albo dziecko moze sie w szpitalu zarazić. Jon Snow, Siilmariien - spokojnego 8 miesiąca życzę. Powiem wam, ze w moim 8 miesiącu całkiem dobrze sie czuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3184 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
Ja zamówiłam w kwietniu, chyba jakos w połowie, 27.04 mieli wysłać i do tej pory nie mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Emmos za wizytę wszystko bedzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Anna Paula?
Ale jaką odmianę gruźlicy płucną? Ta szczepionka jesr ba inne odmiany, ajurat nie na tą najpopularniejszą w Polsce, i w jakim wieku ludzie? Dzieci? Czy osoby oo 60 r.ż.? Xzora W Polsce chorują pewnie, ale nie dzieci i.jeśli już to wlasnie na tą odpłucną odmianę... Devilek Śliczna bluzka juz niedługo znów będzie sukienką ![]() Carolles ja się nawet teraz opalam bez filtrów... U.mnie jednak były truskawki na śniadanie ![]() Dziewczyny... kurde nie wiem czy moge wyjść z synem na spacer, szaleje od rana bo.u.niego to ucho zawsze dzień trwa :/ no ale wiadomo stan zapalny jest... temp ponad 37' ale nastrój siper i.bólu brak... i.nie wiem czy go zakisić w domku czy iść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki! Pewnie wasz spacer pomógł. Cytat:
tylko w Kairze jak było 50 st używałam 6uv. I to jeden dzień. Nie mam takiej potrzeby. Ogólnie na wakacjach to raczej stosuje oliwkę ![]() Mała Zdrówka dla synka! Ja od 2 też nie spałam bo miałam jakieś rewolucje żołądkowe. Przeszło. ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Zyskaj 20% rabatu (max. 20zl) na zakup kosmetykow oraz produktow spozywczych dla dzieci przy zakupie pieluch DADA Soft za min. 40zl. Dodatkowo skorzystaj z 5zl rabatu na tekstylia. Oferta z karta MB do 21.05 lub do wyczerpania zapasow. Lista produktow i wylaczenia w reg. w sklepie
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę powolutku na mieście musiałam sobie usiąść bo nie mam siły
kupiłam plyn do prania dzidziuś (wspieram lokalna firmę :p) I teraz chce iść do pepco, szkoda że nie mają sukienek maxi bo bym z chęcią wzięła ale może wezmę jaka luzniejssa bluzke. Na samą myśl że muszę kupic coś na dwa miesiące to mnie bierze :p A te ubrania pepco dla dzieci 62 to rzeczywiście 62 ? Czy lepiej wziąć 68 ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3188 |
|
MerDer 4ever
|
Mała ja nie mam doświadczenia to nie pomogę
Siedzę juz z farba na głowie u fryzjera ale gorac na placu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3189 |
|
*sportaddict*
|
Emmos
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Xi z tego, że mieszczę się. Dla mnie długość mini w obecnym stanie wygląda tragicznie. Uda mam jak słoń.
|
|
#3192 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Pokaż jak coś upolujesz ![]() Dzięki ![]() Masz rację, czarny zestaw wyglądał zdecydowanie zgrabniej niż obok biały. Cytat:
Dziękuję. Przypomniałaś mi o kwiatkach! Muszę zaciągnąć mamę do jakiegoś sklepu ogrodniczego i też musimy uzupełnić jej stany tarasowe! ![]() Cytat:
Spokojnie możesz wykorzystać teraz tę sukienkę! ![]() Cytat:
Już tak bliskooooo. ![]() Cytat:
za USG ![]() I dla TŻ ![]() Cytat:
Dobrze, że już przeszło. Nienawidzę rewolucji żołądkowych. Już chyba wolę jak boli mnie głowa bo wtedy idę spać i przesypiam. ![]() Oooo, jak napisałam o bólu głowy to zdałam sobie sprawę, że gdzieś od 3 miesięcy nie bolała mnie ani razu.
|
|
#3193 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, wchodzę do lab, a tam grzejnik włączony
, w ogóle nie przejął się tym, że ja jestem w ciąży. Później jedna babka zwróciła uwagę ludziom, że honorowi dawcy mogą bez kolejki wchodzić (bo się oczywiście burzyli) i kobiety w ciąży też powinny, no ale myślicie, że kogoś to ruszyło? |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Jon nie dziwie się. Mnie w tramwaju też wkurzają .
Wszystkie miejsca zajęte i kto mi ustąpił? Dziadek 70 letni! Żenada.
|
#3195 |
|
MerDer 4ever
|
Jon No dokładnie
ja czytałam, że niby za pobraniem szybciej wysyłają No ale jak widać prawda. Mogłaś sama podejść do okienka. W tych czasach mało kto przepuszcza niestety. Dziewczyny... 2 czerwcówki rodzą.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3196 | |||
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Morelle, współczuje rewolucji żołądkowych! A ud na pewno nie masz jak słoń. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-05-19 o 11:11 |
|||
|
|
|
#3197 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie strasz czerwcówkami! Ja nie mam jeszcze nic do wyprawki oprócz wózka i ubranek! Dzisiaj albo w poniedziałek zamawiam wszystko! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu mam stres jak czytam, ze czerwcowki rodza
![]() Dzięki za kciuki ![]() Co do przepuszczania to zgodzę się jest masakra. U mnie w biedrze wczoraj ochroniarz spojrzał, że jestem w ciąży, zadzwonił po drugą kasjerkę, a jak ta przyszła to ludzie jak dzikie zwierzęta się rzucili, stwierdziłam że nie chce w tym uczestniczyć i stałam dalej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3199 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zdrówka dla Tymka , ja raczej jestem z tych co to jak stan podgorączkowy to bym pewnie w domu została z młodym u nas już upał... Cytat:
Cytat:
Cytat:
za usg! ale numer z tymi oponami heheCytat:
![]() Aggs super ten wózek wybrałaś bardzo mi się podoba!!i super wyglądasz w tych ogrodniczkach
|
|
#3200 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałam tylko o okienku serologicznym, ale w tym artykule są podane jeszcze inne przykłady dlaczego wynik badania może być zafałszowany: http://www.doktor-mama.pl/2014/11/sz...-zdzisawa.htmlDzięki! Noooo A ja ciągle w lesie z wszystkim Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3201 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja od bardzo dawna jeżdżę tylko samochodem na szczescie. Ale pamietam jak zachowuje sie te wszystkie święte krowy No zastanawiam sie czy rezygnować Sama siebie straszę! nie zaczęliśmy jeszcze remontu! ubranek tez nie mam wszystkich! masakra! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Masakra! Ludzie to bydło po prostu Chilli sorki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3202 |
|
*sportaddict*
|
Jezu, nie straszcie tymi porodami
![]() U nas remont nadal trwa, pokój dla młodego robi za składzik rzeczy remontowych, połowy rzeczy nie mamy |
|
|
|
#3203 | |||
|
Zadomowienie
|
Emmos kciuki za usg!
Cytat:
Zdrowka dla synka! Dobrze ze go ucho nie boli juz. Az tym spacerem nie wiem.. Cytat:
gdybym stosowala filtry do ciała to cały rok wygladalabym jak corka mlynarza! Niby brunetka a słońce mnie wcale tak szybko nie łapie.Cytat:
![]() Taedio koszule do karmienia z dolce sono namioty! W rozmiarach S z moim brzucholem się topimy dobrze ze mam siostre krawcowa to trochę mi je skróci u zwęzi Sent from my LG-D620 using Wizaz Forum mobile app |
|||
|
|
|
#3204 |
|
*sportaddict*
|
Mnie za to nikt nigdy nie puścił przodem w 'przyjaznym ciężarnym' Rossmanie ;]
|
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa! Moje dwie koleżanki urodziły! Obie w tym szpitalu co ja chce rodzić.
Podobno te pokoje 1 to niebo a ziemia. Jedna naturalnie. Druga cc. Wszystko mi szczegółowo opow. Trochę nowych info. Obie wcześniej ur. Wg usg dziećmi miało mieć 3100g miało 2500g. Także może być dużo mniej. Mój mózg tego nie ogarnia!
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam jeszcze żadnej koszuli, bo cały czas mi się wydaje, że sie jeszcze bardzo rozrosnę i będę musiała kupować na nowo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Dużo wcześniej urodzily? Gratulacje dla dzielnych mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam co na siebie założyć w taką pogodę! Żadna sukienka już nie leży dobrze lub jest za krotka..
Jutro jadę do rodziców na tydzień, przy okazji podjade na ktg, tam w szpitalu 23zł kosztuje, będę spokojniejsza bo te twardnienia sa ostatnio za częste. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3209 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na fb widziałam kolejna lipcowka urodziła w 33 tygodniu maluszek ponad 2 kg mam nadzieję że bedzie oki. Przeraża mnie to powoli i z niepokojem odliczam każdy dzień. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-19 o 11:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

nawet łóżeczka nie mam a dzis materac przyjedzie
i zamówienie z dolce sono chyba bedzie dziś. 
Przebił gwoździem oponę kilka dni temu i pojechał do serwisu naprawić i zmienić na letnie przy okazji
za wizytę 
tylko w Kairze jak było 50 st używałam 6uv. I to jeden dzień. Nie mam takiej potrzeby. 

Ten kolor, który Ci się podoba jak dla mnie jest ekstra. Gratuluję wyboru!
Już tak bliskooooo.
Już chyba wolę jak boli mnie głowa bo wtedy idę spać i przesypiam.
, w ogóle nie przejął się tym, że ja jestem w ciąży. Później jedna babka zwróciła uwagę ludziom, że honorowi dawcy mogą bez kolejki wchodzić (bo się oczywiście burzyli) i kobiety w ciąży też powinny, no ale myślicie, że kogoś to ruszyło?
prawda. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A ja ciągle w lesie z wszystkim