![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cres nie musisz
![]() ![]() Mi przyszła paczka z gemini. Sporo tego. Przejdę się zaraz na miasto. Do pepco zajrzę i do super Pharm. Widziałam że na całą matkę hipp jest -20 % a na bobini -30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie koncentruję się żeby być u internisty o 13:45 w bojowym nastroju. Ostatnio po posiewie byłam uległa i zgodziłam się na picie żurawiny i podmywanie Tantum Rosa to teraz mi wyszły już poważniejsze bakterie bo E coli :[ Gin powiedziała że mam prosić o antybiotyk i być stanowcza bo nie mogę tyle czasu z zakażeniem układu moczowego chodzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
http://allegro.pl/foto-ksiazka-fotoa...803080374.html i byłam bardzo zadowolona z jakości ![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To masz baty ![]() A co wózka, to już nie zmienię, dałam sobie szlaban na zmiany koncepcji, bo już nie ma na to czasu, a zdecydowana byłam od początku na Roana, więc nie ma co kombinować. Kwestia tylko wyboru koloru, najprawdopodobniej z tych dwóch ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wreszcie wyjedliśmy trochę obiadów z zamrażalnika, więc mogę znów gotować ![]() ![]() Mam weekend eksperymentów, na jutro zrobię pierwszy raz zupę z soczewicy, a do niedzielnego obiadu chłodnik. Mam nadzieję, że się uda ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baty przyjmuje, dzisiaj sobie pieliłam donice z ziołami na siedzaco ![]() Zamówiłam ten kolorowy właśnie ![]() ![]() Kiedys robilam z soczewicy, ale chyba jajek nam nie urwała bo juz dawno nie robilam ![]() Zreszta dzieciaki przewaznie wymyslaja co na obiad, albo przynajmniej trza z nimi konsultowac ![]() Takze dzisiaj beda tradycyjne schaboszczaki na obiad z ziemniaczkami i suroweczka. Myslalam o rybce, ale nie mieli sandacza niestety juz w rybnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie nic nie chce...musze tez isc na zakupy dzis... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja średnio zamrażam bo potem zapominam i po jakims czasie nigdy nie wiem czy to jeszcze jadalne.. ![]() ![]() ja to ostatnio weny do gotowania nie mam..a bardzo lubie robic wymyslne rzeczy jak mam czas..musze cos wymyslic ![]()
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Alexandre a gin nie mógł Ci wypisac recepty na antybiotyk?
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Martoolka babka z Roana potwierdziła ich urlop, mają od połowy lipca. Czyli teraz złożone zamówienia wykonaja. No ale daja sobie własnie te 7 tygodni nawet. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie dzis dziki łosoś z piekarnika plus ziemniaczki i chyba brokuły na parze...taki leniwy obiad.. jutro zrobie piersi z kurczaka w marynacie jogurtowej z kwestii smaku, bo lubimy, a na niedziele nie mam pomyslu... ![]() odkad nie chodze do pracy i nie mijam mojego ulubionego rynku jeżyckiego gdzie znam kto co ma i kto ma swoje rzeczy a kto ma siec warzywniakow to jakos nie umiem kupowac warzyw i owoców... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2351 |
Rozeznanie
|
Hej. Miałam bardzo dużo do nadrobienia ale dałam radę
![]() Franek już waży ok 1200g. Niestety szyjka się skrócila i w ruch poszła luteina dopochowowa. Więc mam nadzieję że nie będzie bardziej szaleć. Proszę o dopisanie 2czerwca usg i 22 czerwca wizyta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Większość obiadów leży zamrożona średnio 1-2 miesiące i jest ok. Owoce mam pomrożone jeszcze od zeszłego roku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szparagów też nigdy nie gotowałam, jakoś nie wiem do czego ich użyć, poza zawinięciem w szynkę ![]() Pokaż przepis na te piersi w marynacie jogurtowej ![]() Też mam swoje ulubione stoisko z warzywami, nie chciałabym już kupować gdzie indziej, więc rozumiem ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam ze ślubu w empiku i byłam bardzo zadowolona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Finka wyjechała 🙂 wieczorem napiszę moje refleksje 🙂 Dzis miałam ostatni dzień na badania bo w poniedziałek rano wizyta ![]() Morfologia nadal 6 parametrów zawirowane ale tym razem tylko bardzo delikatnie, czasem wręcz o setne lub dziesietne części. Wszystko się znacznie poprawiło ![]() Robiłam krzywą dzisiaj. Były ze mną dwie inne ciężarne, jedna biedna zwymiotowala. Bałam się o wyniki bo wczoraj mieliśmy ognisko pozegnalne wieczorem i sie napaslam jak mops a do tego w nocy źle i mało spałam. Ale glukoza 78, 103, 94. ![]() Judka Ciebie zostawić sama i od razu wózek zamawiasz ![]() ![]() Martoolka Imponuje mi twoje szczegółowe nadrabianie. I cieszę się że wyniki w Łodzi ok ![]() Anna Czyli wybór dokonany, będzie kosz? Ja się zastanawiam nad czymś do salonu ale sama nie wiem czy będzie potrzebne więc może na razie się wstrzymam ![]() Oriane Ja tez uważam że super znosisz ciążę blizniacza ![]() Widzę że sporo zakupów porobilyscie ostatnio. A ja znowu nie mam w czym spać bo koszula, która zamówiłam do karmienia skurczyla się w praniu ![]() Piękna pogoda ![]() ![]() jutro grill i może rodzice wpadną.
#2357 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i mam zamrozony schab w sosie z Wielkanocy to mówisz, że dobry jeszcze? ![]() ![]() 2. ja gotuje w wodzie najczęściej jako jarzynkę do obiadu ![]() ![]() ![]() 3. Proszę: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html bywa, że ten sosik się tak jakby zważy, ale poza wyglądem smaku to nie odejmuje w ogole ![]() ![]() ja zainspirowana kliknęłam sobie własnie na grouponie 3 fotoksiązki a4 w twardej oprawie za 99,9 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2359 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jestem podłamana. Dzwoniła kobieta z przychodni z info, że mam podniesiony cukier
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
50 g pijesz jak pobieraja krew na czczo i po 2h, a 75 g jak pobieraja na czczo, po 1h i po 2 h. tak mi sie zdaje ze to jest roznica. dobra...ide myc piekarnik..tak go zapuscilam, ze az nie ciarki przechodza...chce upiec ciasto a z takiego to nie mam na nie ochoty ![]() ![]()
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, że miałaś badanie z 75g glukozy. Ono jest bardziej miarodajne. Będzie dobrze ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2362 | |||
Zakorzenienie
|
Muszę sprawdzić jak u nich cenowo wygląda. Robiłam tam fotoksiążki na podziękowanie dla rodziców na weselu i wtedy było drogo, ale jakość faktycznie bardzo dobra
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję wyników ![]() Cytat:
![]() ![]() Napisałam 1-2 miesiące, bo taka jest rotacja tych obiadów w zamrażalniku, ale czasem coś leży dłużej i też jest ok, zwłaszcza jak jest przerobione. Jak nie masz pewności, to nie wyrzucaj od razu, tylko zagotuj i spróbuj. Mieszkaliśmy przez jakiś czas w mieszkaniu szwagrostwa i znalazłam zamrożoną surową golonkę sprzed dwóch lat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Obczaiłam superpharm i nie idzie przez neta zamówić tych produktów z hippa i bobini ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kawał chłopa, a co do szyjki to mam nadzieję, że nam wszystkim na luteina pomoże ![]() Tak jak dziewczyny piszą kiedyś robili ciężarnym obciązenie 50g glukozy, ale teraz tylko 75g |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cóż, przymusowa dieta chyba też nie jest taka zła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, czy w takim przypadku, gin może zlecić mi powtórzenie badania? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać co laboratorium to inne zasady. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak miałam 3-punktowo, to pomiar po obciążeniu wyszedł mi niższy niż na czczo ![]() Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Frosc...ml,100850,6196 Mąż ostatnio mi nim doczyścił piekarnik i ruszt (chyba tak to się nazywa) na kuchence ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.