|
|
#3391 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Mój tez ma czkawkę kilka razy dziennie ale to dobrze bo w ten sposób ćwiczy ![]() Pestycyda ja zamówiłam koszule z dolce sonno, jak dojdą to dam znać jakiej jakości. Gratuluje zamówienia wózka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio, czekam więc na wieści
ostatnio jestem nie na bieżąco ale mam nadzieję że nie przegapie. Kupujecie karuzele do łóżeczka? Bo zastanawiam się nad tą: https://m.ceneo.pl/27426077;pla?se=G...w_wcB#tab=spec Ale w sumie coś z projektorem bym wolała... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kupuje.
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Brawa dla koleżanki. Ja czasami jak.patrzę na łóżeczko to uwierzyć noe mogę, ze będzie tam mij synek spał... a jak sobie uswiadomie, ze reraz jest w moim brzuchu to huz w ogóle kosmos! Carolles Super, ze tylko 5 kg. Ja miałam cały tydzień nie jeść słodkiego i dupa... w poniedziałek dostane wykład od gina.pewnie :/ ale do puki kontroluje sobie cm w udach i ramionach i stoi to w miejscu to wagę mam gdzieś... Sill Kciuki za rozmowę z córcią ![]() My na razie Tymonowi nic nie zmieniany, jak.mały podrośnie to wtedy.pomyślimy, ale ja.np obiecałam Tymonowi pietrowe łóżko i już się doczekać nie.może ![]() Nulkaa dla męża, moj sie smieje zawsze ze mnie i przytula... no.i w takich chwilach.mówi, ze super wygladam itp... ale widzę, że on widzi ze to hormony itp. Wiec bardzo poważnie tego.nie traktuje.Chilli Dzięki dziś ide z synkiem.do.kina to podejde do rossa Pestycyda Prosze napisz mi o wózku na priv i gratki !Karuzelke kupie, tylko uchwyt a reszte robię z biało czarnych kart. Na randce było super, spacer z mężem pogaduchy, przytulanki słodko wypolam.kwas chlebowy a mąż piwko, mieliśmy coś jeść ale nie miałam smaka, doszliśmy do domu i nas dorwał głód hehe i sie najadłam na noc - ehhh...U mnie pogoda też słaba dziś, przynajmniej mi mniej żal ze nie pojechaliśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja karuzeli przed 3 miesiącem nie zakładam
Będę szukała czegoś bez plastików.Wychodzi na to, że jestem jedyną, która nie ma problemów z ciałem w ciąży... Jakos spodziewałam się tego, że będąc w ciąży - przytyję. Dość długo staraliśmy się o dziecko, może to też kwestia tego. Obecnie mam ok. 10-11 kg na plusie (zależnie od dnia), piję bardzo dużo wody i chyba dzięki temu funkcjonuję lepiej. BMI przed ciążą miałam na granicy niedowagi i wagi prawidłowej (bez diet, zaburzeń - po prostu taki metabolizm) i jestem pewna, że po porodzie po prostu to zrzucę. Całe życie jestem w ruchu, nie czuję się ociężale z tymi kilogramami, choć rzecz jasna czuję sie jak to w połowie 8 miesiąca Ale obecnie chodzę w sukienkach - mieszczę się w swoją obcisłą dresówkę w kolano z Reserved w rozmiarze S, co utrzymuje mój humor na odpowiednim poziomie Mam też kilka, jak Wy to nazywacie, namiotów - odcinane pod biustem i szerokie dołem, czuję się w nich jak to w ciąży, nie jak słoń. W kilka się nie mieszczę - no trudno, w końcu to stan przejściowy Mąż też pomaga, bo widzę, że cieszy się z dziecka, masuje mnie, gdy jestem obolała, komplementuje i ogólnie mnie akceptuje, a to bardzo ważne. Dziś jedziemy z psem na dłuższy spacer nad jezioro, porzucamy piłkę, porobimy foty - jak coś fajnego wyjdzie, to się wrzucę w tej sukience, bo widzę, że temat sukienkowy na fali Ja mam jeszcze jedną z H&M, taką w biało-niebieskie paski, z krótkim rękawem - jest mega wygodna. O ta sukienka: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0367370001.html
Edytowane przez SteveS Czas edycji: 2017-05-20 o 09:35 |
|
|
|
#3396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
U mnie pogoda nadal bez zarzutów. Jeszcze raz dziękuję za gratki Cytat:
Ja tak nie robię, bo jestem za miękka ![]() Cytat:
U mnie też, a czuję się jakby 1 przed tą 5 była. Nie wiem czemu. Brzuch mam taki jak koleżanka, ktora przytyła 12. Cytat:
Brawo dla męża ![]() Cytat:
Gratki za wózek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3398 |
|
MerDer 4ever
|
Mi sie podobają niektóre karuzele ale ich ceny to 200-300 zł. Poza tym nawet jak kupie to powieszę jak po 3 m.ż. Potem dziecko zacznie ją chwytać wiec na długo nie bedzie i szkoda kasy
Mała super, że randka udana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3399 |
|
Raczkowanie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, rozmowa poszła dobrze, powiedziałam że pokoik lubi co jakiś czas zmienić ubranie, to różowe które ma teraz już mu się znudziło, pobrudziło się i ma dziury i potrzebuje czegoś nowego
Lila wybrała kolor "jak morze" czyli mniej więcej właśnie to co kupiliśmy ![]() Co do karuzel na łóżeczko i innych tego typu sprzętów/zabawek grających to polecam firmę fisher price - jest niemal nie do zdarcia, więc spokojnie można też brać używane. Za to inne potrafią dość szybko skończyć żywot (ja mam złe doświadczenia z smiki i vtech, ale to pewnie zależy jeszcze od produktu). Fajnie brać karuzele, które mają "odgłosy natury" do wyboru, bo melodyjki potrafią być denerwujące ![]() Miłego weekendu! A wyglądem/wagą się nie przejmujcie, wkrótce będzie już tylko wspomnieniem
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za strój ale to taki domowo kanapowy styl . |
|
|
|
|
#3404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w rossie kupiłam kremik bielendy z wit c , mamie loreala, olejek z evree do mycia twarzy i serum z bielendy z wit c oraz kilka maseczek w saszetkach bo też wchodzą w promo ciesze się ,że rano mnie brat zawiózł i przywiózł bo później nic nie będzie i będzie mega tłum Mały tak szaleje dziś ,że ledwo łaże...
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta, śliczny brzusio
![]() Ja karuzele chce z pluszowymi zabawkami i raczej kupię używkę bo 150 zł za coś co będzie używane tak krótko mi się nie widzi. Podoba mi się ta z piratami bo ma kontrastowe kolory. I pochwałę się że dostałam książeczkę i karty CzuCzu a właśnie miałam kupować:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam taką z fisher price właśnie ale dostałam ją, ma właśnie dźwięki natury i projektor.Swojemu chrześniakowi kupiłam też fisher price ale rainforest super była tylko nic tam się nie świeciło.
https://www.google.pl/search?q=fishe...zGw3zNnvjQLvM:
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za uwagi odnośnie karuzeli. Nawet nie wiedziałam, ze takie z odgłosami natury też są. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Darietta nie dziwię się, że nie narzekasz na figurę, bo bardzo ładnie wyglądasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie jak pokazałam po fakcie to mnie opierdzielili że mogłam zarezerwować a żaden problem ktoś by podjechał. |
|
|
|
|
#3410 |
|
Wtajemniczenie
|
no nareszcie hehehe
![]() A Darietta to połknęła piłkę na 100:% widzę klatkę czyżbyś papużki miała u rodziców? ja zawijam wrotki do rodzinki bo tż w pracy i nie chcę mi się w domu siedzieć i zamulać...
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morelle uważam że Chilli wszystko napisała bardzo mi się to spodobało nasza wątkowa długowłosa ,zgrabna Szeherezado ![]() I jak wstane a ty nadal będziesz marudzić to przyjadę i razem z Chilli ci nakopie. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3412 | ||
|
Zadomowienie
|
Działa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sukienka super ale już nie ma ja tez przytyłam ale da się żyć bo jest 7,5 kg. Wszyscy gadają ze ładnie wyglądam ale to pewnie ściema bo aż podejrzane nawet jak do lekarza idę to tak komentują
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mała super że randka się udała! ![]() Darietta pięknie wyglądasz U mnie dzisiaj też ochłodzenie, a mały fika od rana ![]() Czkawkę też ma codziennie do kilku razy, myślę że to normalne. Miałam zamówić komodę ale wczoraj z Tż godzinę nad tym siedzieliśmy i w końcu stwierdziliśmy że nie chcemy z allegro, bo słbe komenatrze były i trzeba jechać gdzieś do sklepu. No i nadal nie będę mogła prasowac! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja karuzeli raczej nie kupię, myślałam żeby coś sama zrobić ale przydałby mi się sam stelaż :p
Kupiłam dziś w lumprksie długa czarna sukienka bez ramion i jakaś bluzkę luźna w kwiatu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AnnaPaula, oleju do mycia podłóg? Ja słyszałam że octu. Oleju bym się bała... U mnie ciasto z rabarbarem upieczone i biorę się za sprzątanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Devileek pokażesz?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3419 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

ale to dobrze bo w ten sposób ćwiczy

ostatnio jestem nie na bieżąco ale mam nadzieję że nie przegapie.
U mnie pogoda nadal bez zarzutów. Jeszcze raz dziękuję za gratki 

Na pytanie czemu płaczę, mówię mu że wyglądam jak kupa, w nic się nie mieszczę i nie mam w czym chodzić... Ogólnie lament jakby ktoś z rodziny umarł. A mój kochany mąż zaproponował, że pojedziemy dzisiaj popołudniu na zakupy żebym sobie coś kupiła i dobrze się w tym czuła
Tylko krótkie to będą zakupy, żebym nie narażała skurczy i szyjki na pobyt w szpitalu. Ale i tak jestem szczęśliwa, że nie olał mojego problemu

Podziwiam i współczuję!
Niby czasem ją czuję, ale tak delikatnie i inaczej niż zwykle, nie wiem czy się przemieściła gdzieś, czy ma dzień śpiocha...

A wyglądem/wagą się nie przejmujcie, wkrótce będzie już tylko wspomnieniem