|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Wprowadzasz w błąd - zarówno naszyjnik Solutions jak i ołówki zostały wliczone do wartości zamówienia - przynajmniej w I terminie, na fakturze nie ma informacji że w II i III nie bedą wliczać.
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
A widział ktoś może torebkę TAHITI ?
Może ktoś coś powiedzieć na jej temat?
|
|
|
|
#3484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czego nie mozna powiedziec o tej z kat 8 bialej w promocji za 39.90 przy zakupie bodajze produktow z katalogu za 29.90 ...
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale sama ocena torebki... jak uszyta, jakość itd Majula ma, może coś powie?![]() A co do błyszczyków do powiek to widział ktoś może zielony albo fioletowy ?
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oglądałam ją w COKu bo siostra zainteresowana zakupem, i musze powiedzieć że bardzo mile mnie zaskoczyła tym jak ładnie jest odszyta, nie widziałam żednej wystającej nitki cekiny ładnie się trzymaly, zamek ładnie wszyty, w środku z tego co pamiętam miała jedną kieszonkę na telefon ale nie bardzo pamiętam (wyleciało mi z głowy czy ma jakąś jeszcze..), ogólnie bardzo ładna i bedę ją zamawiać
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
hymmm ..ja jeszcze nie składałam zamówienia z K6 bo mam malutko niecałe 50 zł
i chciałam podbić 10 razy tymi ołówkami....zeby mieć te 25% przynajmniej na te rzeczy które przyjdą i zamówić cośz netto.Jeśli rzeczywiście nie wliczają kwoty za ołówki do bazy i do zamówienia to skąd ja mam to wiedzieć? Ani w strefie nie ma ostrzeżenia ...a może ktoś nie ma internetu i 0 informacji a potrzebuje na prawde 10 sztuk.Mi nawet jeśli one przyjdą to nie będzie biedy...sprzedam na pewno ![]() Hymm czyli w brakach jest ten czarny ołówek z gąbeczką i tusz do rzęs i cień do powiek gypsy? a naszyjnik solutions w końcu przychodzi -wliczają go ? - moja mama się nim zainteresowała
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, ja jeszcze olowkow nie zamawialam, wiec teoretycznie mam prawo nie wiedziec o niczym. Ale mozliwe ze nie bede juz robic zamowien w 6
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Jest napisane wyraźnie: "W katalogu 06/ 2008 pozycje te nie zostaną wyszczególnione na fakturze, nie doliczą się do wartości zamówienia i bazy opustu." Dla mnie wniosek tylko jeden, zmądrzyli się po podbijaniu zamówień i teraz sami będą nas informowac, co jest już niedostępne i czego nie wliczą do wartości. Tylko mam pytanie, co z osobami takimi jak ja, co zamawiają przeważnie raz na koniec katalogu? Przecież mogę nie wiedzieć jakie są braki, jeśli nie mam fv z danego katalogu z wcześniejszych terminów. A może mam obowiązek dzwonić na infolinię albo śledzić forum ??
|
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A oto kolejna perełka: Program motywacyjny Anew k06-k10 W Katalogach 6-10 wprowadzamy do naszej oferty wiele innowacyjnych produktów Anew. W zwiazku z tym, przygotowalismy dla Was atrakcyjny program motywacyjny! Zamów w każdym z Katalogów od 6 do 10 dowolne ( Do wyboru będziesz miała: - Zestaw kosmetyków do makijażu o wartości 80,70 - Woda perfumowana TTA in Love o wartości 79,90 - Hawajski Zestaw Planet Spa o wartości 74,70 Regulamin programu -> http://www.pl.avon.com/REPSuite/download/old/Reg_AnewK6K10.doc Radzę otworzyć ten link i dokładnie poczytać
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Konto usunięte
|
no bo tam nie mozna tych do makijazu przeciez
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Witam !
![]() Chciałam zapytać, czy jakas wizażanka testowała szminkę nabłyszczającą o diamentowym połysku Juicy Gem? Czy jest to kolorek w rzeczywostiści bezowo-brzoskwiniowy? ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się do pytania anCcik. Interesują mnie też kolory Pink Diamond i Rhinestone Rose. Jakby ktoś miał możliwość zrobienia zdjęć tym kolorkom na skórze, najlepiej na ustach, byłabym wdzięczna.
|
|
|
|
#3498 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3499 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedź, Ashiva. Nie jestem konsultantką, tak więc nie zawsze mam możliwość zobaczenia kosmetyków przed zakupem. Potrafisz powiedzieć jaka jest różnica między odcieniem Pink Diamond a Rhinestone Rose? W katalogu Pink Diamond wydaje się nieco bardziej pomarańczowy, ale może tylko tak mi się wydaje...
Zastanawiam się też nad zakupem błyszczyka do powiek - Mauved Metal, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny, obawiam się że może wyglądać sino... |
|
|
|
#3501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Błyszczykiem Mauved Metal pomaziałam sobie rękę, i z tego co pamiętam to kolor nie był siny był raczej wrzosowy, dziś prawdopodobnie będę w COKu to może dokładnie je obejrzę
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Wizażanki
Właśnie robię wstępną listę produktów z katalogu Interesuje mnie biżu szczególnie Abigail i Cordelia... i tu moje pytanie do konsultantek trendujących i tych co miały okazje widzieć je w COK-u Czy biżu nie jest tandetna..tzn. nie jest lekka, źle wykończona? I jak się prezentuje na żywo Byłabym wdzięczna za szczegóły![]() Z drugą sprawą zwracam się do Kobietek, które już przeszły całą kuracje dermabrazją z anew Please podzielcie się wrażeniami
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AnCcik w katalogach prosiłas mnie o wklejenie zdjęcia szminki pink diamond na ustach. Niestety nie mam takiej możliwości, bo widziałam ją tylko w COKu. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze jedno może nie najmądrzejsze pytanie: Myślicie, że można tym kremem nawilżająco-opalającym Solutions smarować też powieki i pod oczami? Bo zastanawiam się czy nie będzie to dziwnie wyglądać jak przyciemni mi się cała twarz z wyjątkiem okolic oczu.... |
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawem Avon Cytat:
mną też nie, bo bardziej zainteresowała mnie dalsza część Zasad programu, a mianowicie pkt. 2.8.
|
||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie zalezy mi na delikatnym kolorku i tym bardziej brzoskwiniowym. dzieki !
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Abigail jest w kolorze jasnego złota, z zielonymi plastikowymi koralikami i takimi malutkimi imitującymi perełki, Cordelia ma kolor starego metalu jak dla mnie, w środkach kwiatuszków są błyszczące "klejnociki" reszta koralików w ciepłym brązie takim jak w katalogu ![]() to jest punkt chroniący ich przed nieuczciwymi konsultantkami które zamawiałyby kosmetyki a potem je zwracały aby załapać się na program, takie jest moje zdanie, niemniej masz rację jest to trochę nie fair bo przecież klientka może być nizadowolona i zwrócić produkt a wtedy co..? dziwne mają zagrania.. aaa szkoda nerwów na głupi Avon.. pewnie i tak się nie załapię na ten program motywacyjny.. |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dałaś mi twardy orzech do zgryzienia nie będę teraz wiedziała na którą biżu się zdecydować
|
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Jest już oferta internetowa do k07
.Nic mnie z niej nie interesuje ,no może kredka emerald .Tak się od dawna przymierzam do jej zakupu ale boję się krótkiego terminu ważności . |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: czy zapach thaitian....
pachnie tak jak strona zapachowa??? Zapach na niej jest straszny, czuć ten kokos, ale oprócz tego jeszcze coś nieprzyjemnego nie jestem juz taka pewna czy zamawiac tą mgiełkę![]() A i jeszcze chciałam powiedzieć, ze w pierwszym momencie woda true glow night wydała mi się męskim zapachem
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Może ktoś coś powiedzieć na jej temat? 

i chciałam podbić 10 razy tymi ołówkami....zeby mieć te 25% przynajmniej na te rzeczy które przyjdą i zamówić cośz netto.Jeśli rzeczywiście nie wliczają kwoty za ołówki do bazy i do zamówienia to skąd ja mam to wiedzieć? Ani w strefie nie ma ostrzeżenia ...a może ktoś nie ma internetu i 0 informacji 
w tej sprawie proszę o kontakt na PW
??

dałaś mi twardy orzech do zgryzienia
.