|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
No właśnie ja też znam sposób , ale z octem.
|
#3422 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Przymierzyłam letnie sukienki i jedną moge nosić normalnie a 3 sa jako bluzki. Mam jedna maxi ale sięga do 3/4 łydki i mi to nie gra
spodenek nie ruszałam bo nie wlezą mi na wcześniej nosiłam w talii. No cóż. Jeszcze 2 miechy Dzisiaj nie ma tak gorąco jak wczoraj, nie pada ale słońca tez nie ma. Szkoda bo idziemy na ogródek na grilla tzn ja idę na grilla a Tz kosić trawę bo od zeszłego roku nie koszona.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-05-20 o 12:00 |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie komentarze innych odnośnie wyglądu nigdy nie interesowały. Teraz tez nie. Dla mnie najważniejsze jest co ja sama myślę i jak się czuje.
Takie gadanie, że ładnie wyglądam - a buzia jak księżyc w pełni. Także ja nie wierzę w takie komplementy. Może i tak myślą, ale ja się czuje jak kupa i to jest dla mnie najważniejsze. Juz nic nie piszę w tym temacie ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Idę myć swoje szpilki. Miłego dnia!
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Steves
super piszesz i gsjnie ze tal sie dobrze z tym czujesz... u mnie doły sa różnie, ale ogolnie tragedii nie ma (jeszcze) natomiast ja jestem z tych na granicy nadwagi:/ więc roznie u.mnie może być ale też mysle ze wrócę do formy. U mnie głowa pelna kompleksów od zawsze na zmianę z pewnością siebie ![]() Oby Ci morelle po porodzie samopoczucie szybko wróciło do normy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zamówienia wózka! ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
z apka faktycznie tylko raz można zrobić zakupy 2+2? Trzeba koniecznie 4 różne produkty?
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od wczoraj jestem sama w domu i bardzo mi się to podoba, bo potrzebowałam świętego spokoju i ciszy
Z tym że wpadłam na pomysł, że wszystkie podłogi pomyję. A jak już pomyłam to mi ptaszki w uszach zaśpiewały i musiałam leżeć z nogami w górze. Ale chyba już lepiej. Tż nic nie powiem, bo by panikował niepotrzebnie.I w ogóle zauważyłam, że w ciąży nie mogę za bardzo na słońcu leżeć, też tak macie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowałam paznokcie u stóp, co za sukces :P
EMMOS ja całe życie za bardzo nie dam rady leżeć na słońcu, chyba że nad morzem jak wieje wiatr
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Devileek ledwie Cię poznałam
🏻 Fajna ta sukienka, powinna się dobrze prezentować ![]() Cytat:
To ja znowu z tych co to nie strudzenie mogły leżeć godzinami a teraz jakoś duszno od razu. Brawo za pedi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3429 | |||
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Ale to z łyżkę na wiadro mniej więcej i działa bo sprawdzałam ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Trochę a nie pół butelki ![]() Cytat:
W aplikacji tak jest napisane potem można 2+1 Cytat:
Tez tak mam zaraz mi słabo ![]() Właśnie wróciłam ze spaceru bo jestem nad morzem ❤️ i mam rossmanna obok hotelu i myślę czy iść
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-20 o 13:01 |
|||
|
|
|
#3430 |
|
*sportaddict*
|
Dobra, to spróbuję
|
|
|
|
#3431 | ||||
|
Zadomowienie
|
ale mam twardnienia od rana. chyba na za duzo sobie pozwolilismy z mezem rano w łozku... wzielam mega dawke magnezu i leże.
a mialam takie plany na dzis... poodkurzac i dalej pranie robic. a tu nawet z synem nie mam jak sie pobawic Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie ma to jak córke naprowadzić na dobre myslenie! brawo. fajny pomysl ze.zmiana ubranek ![]() Cytat:
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Próbuj ![]() Widziałam czereśnie za jedyne 35 zł za kg ![]() Na twardnienia na SR położna kazała leżeć więcej i nie przemęczać się Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-20 o 13:16 |
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie były po 32 zł za kg. A koło mojej mamy 65 zł....
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam po 19 złw tesco i były pyszne!!!
Minini To nie szalwjcie tak ja teraz nawet o tymnir myślę, bo tylko mnie mąż smyrnie a ja od razu brzuch mam twardy :/ tak, że czekam do 37 t! I będę go bałamucić ile wlezie... Zrobiłam zupkę synkowi ( bo.libi z makaronem my bez) i 2 danie i.na 15 ide z nim do kina, trzymajcie kciuki, jeszcze nie był - nigdy chyba bie wysiedział na całej bajce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Devilek pokaz zakupy na sobie
![]() Nulka powodzenia na zakupach i pochwal się później! Byłam polatać po sklepach w moim miescie ale bida! Szukałam sukienki takiej właśnie w kolano dopasowanej ale ani jednej
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Musony ponalowac sypialnie bo kolor który tam jest obecnie jest za żółty i nie pasuje mi do wnętrza. Teraz wybrałam vanilia creme z becersa. Myślicie że będzie ok?
1495279932078.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapragnęłam na obiad makaronu z twarogiem i truskawkami, poleciałam na rynek a tam truskawek brak
a wczoraj jeszcze były.I co ja mam począć jak mam taką na nie chęć![]() Cytat:
O super, miłego pobytu ☀️ 65? Oszalał ktoś chyba! Toż to drożej niż owoce morza hehe Ja 2 dni temu kupowałam u siebie po 28, a dziś nie ma wcale.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3439 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spokojnie. pierwszy raz mam takie odczucia. udanego wypadu do kina!! 65zl za kg?? chyba ze złota te czeresnie! Cytat:
|
|
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam zrobić bardziej tematyczny avatar :p ślub już za mną :p Cytat:
Jak znajdę chwile albo zrobi się u mnie cieplej zrobię zdjęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1495280865096.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-05-20 o 13:53 |
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o fak. my chyba tez bedziemy musieli zrezygnowac po dzisiejszym dniu...
|
|
|
#3444 |
|
MerDer 4ever
|
Minini twardnienia po seksie podobno sa normalne
Przyjechaliśmy na ogródek, cały zarośnięty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niby normalne twardnienia , ale chyba nie od rana aż do teraz? to juz ponad 6 godzin.. co wstane to znowu
|
|
|
#3446 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet spoko to brzmi. Z tych nowszych pewnie większość karuzel to ma, ale warto sprawdzić.Cytat:
Mam nadzieję że po magnezie wszystko się u Ciebie uspokoi Nadrobiłam Was dzisiaj, bo wczoraj tak z doskoku, widzę że dużo z Was narzeka na uda, pocieszyło mnie, że nie jestem sama z takimi myślami Myślałam że tylko u mnie taka masakra z nimi, zawsze miałam spore, a teraz już nie mogę na nie patrzeć, przed kolano też nic nie włożę. No ale skoro niektóre z Was też tak mają, to widocznie tak bywa w ciąży.Łucja nadal niemrawa Rusza się, ale bardzo delikatnie, zupełnie inaczej niż zawsze, bo od jakiegoś czasu codziennie szalenstwo non stop było...
|
|||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3448 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
O to tak zawsze jakis plus Tz nie skosił nawet 10% ogródka i juz chce jechac Hmm nie wiem szczerze mówiąc odpoczywaj jak najwiecej a w pon najżywiej tel do lekarza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3450 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz u rodziców jestem tak rozpieszczana że aż mam dosyć ciągłych pytań czy coś mi podać/przynieść/kupić/zrobić. Nie dogodzisz babie w ciąży!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mąż dziś przyjeżdża i robimy grilla ale pogoda się kiepsci-.- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

spodenek nie ruszałam bo nie wlezą mi na
tzn ja idę na grilla a Tz kosić trawę bo od zeszłego roku nie koszona..
super piszesz i gsjnie ze tal sie dobrze z tym czujesz... u mnie doły sa różnie, ale ogolnie tragedii nie ma (jeszcze) natomiast ja jestem z tych na granicy nadwagi:/ więc roznie u.mnie może być ale też mysle ze wrócę do formy. U mnie głowa pelna kompleksów od zawsze na zmianę z pewnością siebie
ostatnio jestem nie na bieżąco ale mam nadzieję że nie przegapie.
Z tym że wpadłam na pomysł, że wszystkie podłogi pomyję. A jak już pomyłam to mi ptaszki w uszach zaśpiewały i musiałam leżeć z nogami w górze. Ale chyba już lepiej. Tż nic nie powiem, bo by panikował niepotrzebnie.

🏻 Fajna ta sukienka, powinna się dobrze prezentować 
a teraz jakoś duszno od razu. Brawo za pedi 

A wyglądem/wagą się nie przejmujcie, wkrótce będzie już tylko wspomnieniem 

a wczoraj jeszcze były.I co ja mam począć jak mam taką na nie chęć

Rusza się, ale bardzo delikatnie, zupełnie inaczej niż zawsze, bo od jakiegoś czasu codziennie szalenstwo non stop było...