![]() |
#2401 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część VIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na wypicie piwka to żadna z nas nie pojedzie taki kawał. Musisz szukać gdzie indziej. A tak serio, idźcie na imprezę zamiast kisić się z samymi facetami tyle dni. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do kawy... ja wolę jak zaprasza ktoś na kawę, a nie na piwo. Piwo kojarzy mi się z takim kumplostwem ![]() o dzięki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
E tam zwiazek kilkuletni to nie zawsze nuda
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wobec natłoku wrażeń offline musiałam też ograniczyć Wizaż, ale przynajmniej trzymam rękę na pulsie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja na odwrót ![]() Czasem mi się tęskni za taka stabilizacją i czyimś oparciem, ale jak pomyślę, że trzeba najpierw przejść przez te wszystkie emocje to aż mnie ![]() NNienawidzę tych wszystkich motylków, niepewności itp. Tak bardzo, że nie chodzę na żadne randki ani nic, a jak ktoś coś zaczyna w moim kierunku, to momentalnie mówię Nie. Nie mam teraz czasu ani silu na takie ☠☠☠☠☠☠☠y Żeby to się dało tak przeskoczyć i od razu mieć kogoś dobrze znanego i sprawdzonego... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-05-20 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazłam świetny wątek, jest co poczytać
![]() ![]() np to: 1.Poznaliśmy się w 2013. Wtedy miał tę szczoteczkę, ze Stanów, dość charakterystyczną. Miał ją do zeszłego tygodnia. Nie byłą rozczapierzona. Marcin myje zęby średnio raz na tydzień. 2.Nie będę mu wyrzucać szczoteczki ani innych jego skarbów. Kiedyś jeszcze walczyłam, tak jak o to, żeby zmieniał codziennie skarpety i koszulki, prałam mu po kryjomu. Teraz już nie robię tego â po co awantury i wyrzuty? Niech myje zęby nawet paluchem, jeśli ma ochotę i niech śmiga w brudnych rzeczach, niech gromadzi sterty rzeczy. Na razie miejsca jest dość. A cenie bardziej spokój w domu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Nie no jasne, wszystkie etapy mają swoje plusy i minusy.
Ale teraz gdy jestem sama to doceniam fakt, że nikt nie jest w stanie mnie teraz zranić. Tzn mam na myśli faceta booo... go nie ma ![]() A tak, wpuszczasz coś takiego do domu, a ten ci coś odwali, jakieś dramy, niepewności, kłótnie to wszystko czasem bardzo boli. I tego... delektuję się tym stanem, że nic mnie nie boli ![]() No, to iii na tyle by było plusów singielstwa ;p
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie te plusy singielstwa są warte więcej niż wszelkie motylki razem wzięte Ale ja to związek z toksykiem przeszłam
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
oj też miałam związek, w którym skumulowało się wszystko co mogło, a zwieńczył się czymś gejopodobnym tylko czym w zasadzie 3 razy gorszym
![]() A potem trafił mi się świetny facet, przystojny, super seks, odpowiadające mi poczucie humoru, charakter, pozycja społeczna (nie że jakaś fifa rafa tylko normalna, bo poprzedni był hazardzistą z olbrzymimi długami) i kurna.... nie pykło. Związek wykitował po 8 mcach. Taka kurna logika.
#2415 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj w końcu, po prawie 3 tygodniach - poczulam że podjęłam chyba dobrą decyzję...
![]() Jeszcze trochę i może powiem że na pewno ją podjęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7398143 6]Ja z kolei lubię łączyć singielstwo z motylkami - mogę być sama, ale najlepiej jak coś się w kwestii facetów dzieje, zwłaszcza jak czuję jakieś emocjonalne zaangażowanie. Kiedy nie dzieje się nic, odczuwam taki nieznośny, pusty spokój i dążę wtedy do tego, aby dziać się zaczęło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No właśnie dokładnie tego mi brakuje i próbuje by coś sie działo ale totalnie mi nie wychodzi. Tzn tak w sumie trochę się dzieje, chodzi o faceta z pracy, ale raz - tak nie można, dwa - on ani z wyglądu jakoś szczególnie mi się nie podoba, ani pod względem związku jakoś nie jest atrakcyjny więc ja nie wiem co mi odbija ![]()
#2417 |
Wtajemniczenie
|
Jaaakie nudy
![]() Czy tylko ja w weekendy nie mam życia?
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7398143 6]Ja z kolei lubię łączyć singielstwo z motylkami - mogę być sama, ale najlepiej jak coś się w kwestii facetów dzieje, zwłaszcza jak czuję jakieś emocjonalne zaangażowanie. Kiedy nie dzieje się nic, odczuwam taki nieznośny, pusty spokój i dążę wtedy do tego, aby dziać się zaczęło
![]() ][/QUOTE] Dla mnie spokój to najwspanialsza rzecz na świecie ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]()
![]() |
#2421 |
Konto usunięte
|
Ja tam też wolę ten spokój, stabilizację, gdy znam już partnera i mogę czuć się swobodnie
![]() Ja nie wiem co jest, ostatnio kolega z roboty którego względy już kiedyś odrzuciłam znowu atakuje, znajomy z crossfitu do mnie pisze ostatnio cały czas, (nie chodzę już tam pół roku) używa zdrobnień typu "głuptasie" ![]() drugi znajomek z pracy (żonaty) ostatnio się do mnie przystawiał, jeden ze współlokatorów też coś tam do mnie "zagaduje", a ja nie potrafię nawet się otworzyć bo cały czas mam gdzieś z tyłu głowy tamtego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
ja się boję,że już się nie zakocham i nie stworzę żadnego związku z nikim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;73983886]Ja tam też wolę ten spokój, stabilizację, gdy znam już partnera i mogę czuć się swobodnie
![]() Ja nie wiem co jest, ostatnio kolega z roboty którego względy już kiedyś odrzuciłam znowu atakuje, znajomy z crossfitu do mnie pisze ostatnio cały czas, (nie chodzę już tam pół roku) używa zdrobnień typu "głuptasie" ![]() drugi znajomek z pracy (żonaty) ostatnio się do mnie przystawiał, jeden ze współlokatorów też coś tam do mnie "zagaduje", a ja nie potrafię nawet się otworzyć bo cały czas mam gdzieś z tyłu głowy tamtego ![]() Wiosna... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-05-20 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
mowiłam że czytam wątek o skąpiradłach, tyle tam opisów nieudanych randek/związkow, że aż zaczęłam sobie przypominać swoje. Może Was rozbawię
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-05-20 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Raczkowanie
|
O kurde ale naskrobałyście
Co do nieudanych randek to ja miałam dwie. Umówiłam się z moim kolegą w moje imieniny do kina. Dobrze wiedział, że je mam, a nawet nie usłyszałam wszystkiego najlepszego, ale mówię dobra to w sumie tylko imieniny więc to nic wielkiego. Gościu w kinie spotkał kolegę, którego nie widział z 5lat i mnie przeprosił na chwilę(wrócił po 20minutach i waliło od niego wódą) a on do mnie, że poszli do kaufa po setkę, a później do kibla, aby ją wypić i jeszcze do mnie 'no ale chyba nie jesteś zła i rozumiesz, ze się z nim nie widziałem długo?'. Wyszłam.Wstałam i wyszłam XD nawet się nie pożegnałam. Druga z innym facetem. Też w kinie. Poszliśmy na dramat. Koleś cały film przepłakał. Serio. Wcześniej byliśmy w sklepie, bo musiał sobie kupić poduszkę i całą tą poduszkę zalał łzami. Czułam się bardzo niezręcznie, bo on serio wył. Tak, że spokojnie słyszało go pół kina. Dawno nie czułam się tak zażenowana. (wiem, że tu mogę wyjść na jakąś znieczulicę ale to było dziwne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
mam takie myśli co miesiąc szczególnie przed okresem. ![]() Edytowane przez wdobrowianka Czas edycji: 2017-05-20 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
haha dobre randki, nie ma co
![]() Ja jeszcze miałam taką nieudaną. Koleś mieszka w pobliskiej miejscowości, zaprosił mnie do siebie. A ze on kilkukrotnie przyjeżdżał, pogoda ładna, myślę, czemu nie. Bedąc już w pociagu dostaję od niego smsa z dokladnym opisem drogi, jak mam do niego trafić do mieszkania. W szoku byłam, bo założyłam,że po mnie wyjdzie na stację ![]() ![]() inne spotkanie z nim, zima, mróz jak cholera, przeciągnął mnie ileś km po mieście, mimo że marudziłam,że zimno, siądźmy gdzieś albo rozejdźmy się do domów... W końcu zaprowadził mnie do galerii handlowej, do Sphinxa. Mówię chodźmy gdzieś indziej, bo to knajpa, gdzie naprawdę wybór wegetariańskich dan jest mały, a jedzenie stamtąd mi kompletnie nie smakuje, a w galerii wiadomo, knajp jest co najmniej kilka. Uparł się na tą. Nie miałam co zamówić, wzięłam jakieś ziemniaki czy frytki same. Tłumaczył się przed kelnerem, że to dlatego, ze nie chcę miesa, jakby się wstydził,że takie małe zamówienie złożyłam. Zapłacił kartą, pytam ile mu oddać, a ten mi dosłownie rzucił paragonem w moją stronę, tak niechlujnie, z txt "policz sobie" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- co do imienin, mnie kolega zaprosił w moje urodziny i nawet nie zaproponował,że zapłaci za mnie ![]() ![]() Na początku naszych spotkań, nie pozwalałam za siebie płacić, to fakt. Potem już nawet nie proponował, ale jednak skoro zaprosił mnie w urodziny gdzieś... to poczułam się głupio, że nawet w taki dzień nie zaproponował. Tym bardziej,że wychodziliśmy często i nie naciągałam go nigdy na nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Ania
|
Mam jesienną depresję środku wiosny... Ehhh... niby urodziny, więc powinnam się chociaż teoretycznie cieszyć, bo i sobotę fajnie spędziłam, i prezenty fajne dostałam, a ja za to leżę na łóżku i dumam nad swym marnym singlowym żywotem.
W dodatku miesiąc temu kupiłam nowy telefon, a dziś mi się ekran roztrzaskał. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Co do tego faceta co płakał w kinie to generalnie miałam z nim zaplanowany cały dzień. (jakoś od 12 do 22 i właśnie dzień miał się kończyć kinem) To było nasze pierwsze spotkanie. Od ósmej zasypywał mnie smsami jak bardzo sie stresuje i nie wie w co się ubrać ![]() Oczywiście zdjęcia, a rzeczywistość to całkiem dwie inne rzeczy ale wtedy jeszcze nie byłam tego świadoma, bo to było takie moje pierwsze spotkanie z kimś kogo nie znam. Moja mina, gdy go zobaczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Przez całe spotkanie też powtarzał, ze chciał mi kupić kwiatka ale zapomniał i ,że zaraz skoczymy do jakieś kwiaciarni. W ogóle nie reagował na moje 'nie trzeba, dziękuje'. Byliśmy w centrum handlowym i on do mnie 'okej,może tu jest kwiaciarnia?' ja kolejny raz kulturalnie odpowiadam, ze naprawdę nie trzeba, a on do mnie 'okej nie chcesz kwiatka z kwiaciarni? Dobra' i wtedy podszedł do sztucznej roślinki, która była w doniczce (wiecie jak to w centrach handlowych jako ozdoba) i zaczął ją wyrywać. Zdębiałam, podbiegałam i powiedziałam 'Okej, niech będzie z kwiaciarni ' ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.