![]() |
#2371 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() EDIT: Dodaje linki do wymienionych produktow ![]() mleczko: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...C-077FA2BC0468 tonik: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...A-DD410308DB71 a tutaj preparat do mycia buzi, ktorego nie probowalam, ale brzmi odpowiednio dla wysuszonej cery: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...4-A386E0F19B54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uzywałam tego kiedys tam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html ale do suchej sie chyba nie nadaje ![]() Ja mam mieszana, więc sie nie znam. Jednak w Pl wiekszy wybor jest ![]() ale simple jest chyba bez SLsa, kiedys sie jakiemus żelowi tej firmy przyglądałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
Do mycia twarzy polecam to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19356
nie zawiera SLS. |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | ||||
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Prostownica spoko, choc to moja pierwsza, nie mam z nimi az takiego duzego doswiadczenia. Moja kolezanka miala Wigo z PL i jak dla mnie nie ma roznicy, moze tyle ze moja ma z 11 roznych ustawien temp, co jest bardzo( przydatne oraz jest zaokraglona wiec mozna krecic fale ![]() Raz sprobowalam GHD i bylam pod wrazeniem, nigdy nie mialam takich slicznych, lsniacych, idealnie prostych wlosow. Trzymaly sie tak az do nastepnego umycia (Trevor Sorbie rulez ![]() No, ale stwierdzilam, ze poniewaz prostuje od swieta, wiec nie warto wydawac tyle pieniedzy. Choc gdybym prostowala codziennie to kupilabym GHD wlasnie bez wahania. Cytat:
![]() |
#2375 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zadomowienie
|
Beekeeper sama nie wiem jak z tą ochroną przed temperaturą, ale jakoś mi lżej na sumieniu, gdy czegoś używam przed prostowaniem włosów
![]() ![]() Co do pudru Clinique kupiłam go na ebay'u w odcieniu Bare Bronze.Czekam teraz na przesyłkę ![]()
#2377 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Do Simple mi nie po drodze bylo do tej pory ale na pewno sprobuje. Cytat:
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
W Bootsie znowu promocja na kosmetki z filtrem buy 1 get 1 free. Koniecznie kupie TEN krem z Soltana, dziewczyny mowia, ze jest super, ma dobre, fotostabilne filtry, +50, na Turcje za tydzien bedzie idealny
![]() Mahora - Tigi mozna kupic w salonach fryzjerskich, tam gdzie tez sprzedaja Bed Head, lub tez mozna czasami trafic na nie TK Maxxie Ma ktoras z Was nowa Erase Paste z Benefita? Bardzo mnie korci...
#2379 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Beekeeper no właśnie muszę kupić jakiś filtr, bo bazy Mac'a z spf50 nie chcę cały czas używać. Poza tym mam wrażenie, że jednak troszkę zapycha...I proszę
![]()
#2380 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Instrukcja, zeby krem nakladac co 1h jest mozliwa tylko w swiecie idealnym i jest odpowiednia dla kazdego filtra, nie tylko Soltana. Zwlaszcza, gdy przebywasz na plazy, kapiesz sie, lezysz na piasku i filtr szybko sie sciera. Co innego gdy uzywasz go w miescie, jedynie na twarz. Soltan bedzie dzialal jak kazdy inny fotostabilny filtr, zwlascza jesli bedziesz uzywac odpowiednich kosmetykow do makijazu (bez miki itp).
Co do tego kremu jeszcze, to od tamtego roku jest to wersja 'ulepszona' a wiadomo jak to z takimi jest... mogli cos sknocic. Na KWC sa jego recenzje, poczytaj sobie. Moim zdaniem ten krem to najlepsza alternatywa dla kremow z filtrem zamiast przywozenia takowych z PL. Nio, lece na zakupy!
#2381 |
Raczkowanie
|
W Anglii kupiłam świetny jasny lakier do paznokci Boots-natural collection.Miał śmieszną cenę,około funta,a jest znacznie lepszy niż np. Bourjois-So Laque.Nie gęstnieje,szybko schnie,jak się nałoży 2 warstwy to lekko kryje.Bardzo dobry efekt za małe pieniądze.
Dezodorant-Palmolive zielony.Nie ma ich niestety w PL z tego co wiem,szukałam.Jak się spryska mokrą skórę lub z bliska to strasznie brudzi (zamienia się w taki sypiący puder,często Rexona ma takie tendencje), ale po pewnym czasie nauczyłam się go stosować i naprawdę nieźle działał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Wtajemniczenie
|
Lovely_Girl poszukuje czegos nowego dla siebie. Chodzi mi o krem pod oczy na since i opuchlizne. Nie chce juz Clinique... chce cos zmienic. Tak sie zastanawiam nad kremem pod oczy firmy simple. Widzialam ostatnio reklamy w tv i mysle nad kupnem, moze któras z Was próbowala?
#2385 |
Przyczajenie
|
![]()
witam dziewczyny.
o wiaza.pl jakoś niedawno się dowiedziałam, ale mniejsza z tym . Cieszę się bardzo, ze istnieje forum Kosmetyki w WB. Jestem tu 2 lata, a istnieniu pewnych sklepow dowiedzialam się od Was, chociaz są całkiem niedaleko mnie ![]() Wiec na dzien dobry kieruję pytanie o dobry krem pod oczy dla 30-tki , pewnie wiele z Was jest młodsza, ale moze znajdzie się ktos w moim wieku ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zadomowienie
|
Lovely_Girl no właśnie też miałam ostatnio w ręku krem Simple pod oczy, ale w końcu go odłożyłam...I wobec tego podpinam się pod pytanie, czy któraś może używała ? Albo polećcie jakiś fajny kremik pod oczy dla 20+
![]()
#2387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kremu pod oczy, to ze swojej strony moge polecic Clinique, All About Eyes i Clarins, Eye Contour Balm Special. Oba kremiki lubie tak bardzo, ze praktycznie uzywam tylko ich zamiennie. Bardzo dobry jest tez Avene Ystheal+, ale trzeba byc bardzo cierpliwym w jego stosowaniu, wolniutko dziala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzieki za porady dotyczace keremow itp. Zakupilam sobie polecane przez Was kosmetyki, krem i maseczke od Kuseczki i tonik Lusha. Kilka dni a moja skora zmienila kolor na zdrowszy no sie juz nie luszczy tak bardzo, jeszcze tylko troszke. poza tym odstawilam pigulki i czuje sie ogolnie duzo lepiej
#2390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie Clinique All About Eyes niestety podrażnił i spowodował, że skóra pod oczami wyglądała jeszcze gorzej niż przed stosowaniem kremu ![]() sylwunia3009 miło wiedzieć, że i Tobie pomogły polecone przeze mnie kosmetyki ![]() A z tymi kremami do oczu to chyba jeszcze cięższy wybór niż z podkładami. Każdej pasuje co innego i jak tak czytałam KWC to chyba jedynie Shiseido ma dużo dobrych ocen.
![]() |
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2392 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co jest ze stroną boots.com ?? Próbuję właśnie zrobić zakupy przez Internet i strona totalnie mi się zawiesza. Mogłybyście sprawdzić jak jest u was? Bo nie wiem już czy to wina strony czy mojego komputera
![]()
#2393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co Ty Kuseczko taki leniuch. A siiiooo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
Udało się
![]() ![]() Lovely_Girl pogoda dziś na zakupy nie dopisuje ![]()
#2395 |
Konto usunięte
|
Wiecie gdzie kupic w Anglii kremy z mocznikiem
o stezeniach 10 do 30 % ? Chodzi mi o zmiekczajace kremy do stop. |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;7408736]Wiecie gdzie kupic w Anglii kremy z mocznikiem
o stezeniach 10 do 30 % ? Chodzi mi o zmiekczajace kremy do stop.[/quote] W Boots na przykład: http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1023461 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Konto usunięte
|
W Boots na przykład:
http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=10234 61 dzieki jak szukalam to mi 5 % wyskakiwal |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
wypróbowawszy trochę tego lush'a napiszę żę...
tonik jest boski, lekki, czuję że skóra jest lekko odżywiona i wyczyszczona. Zwęża lekko pory (albo mi się wydaje) Na pewno będę go kupowała maseczka cupcake nie bardzo przypadła mi do gustu, ciężko się ją zmywa, i nie wiem czy coś robi dla mojej cery. Plus to ładny zapach. Zdecydowanie zostanę przy cosmetic warrior chociaż smierdzi potwornie czosnkiem. No i love lettuce )chyba się to tak pisze) jest też super bo oprócz tego że odżywia cerę ot przy zmywaniu spełnia rolę pilingu do twarzy. Super na pewno ją kupię jeszcze..... olaola zauważyłam na tym wątku Twój program pielęgnacji cery - poradnik kosmetyczny że używasz do twarzy kilku naturalnych kremów. Chciałabym sama kupić jakiś naturalny krem bo czasem moja buzia jest przesuszona, ale boję się że może mnie zapychać. Krem 99% z oliwy chyba mnie trochę zatykał (albo to wina zmiany wody na polską i dlatego niespodzianki wyskakiwały) możesz coś napisać o serum pod krem (z witaminą C lub lawendowe - obydwa firmy Avalon Organics)i kremie (nawilżającym Eco Cosmetics) i lawendowym toniku Avalon Organics. Mam ochotę na spróbowanie i eksperymenty z innymi naturalnymi kosmetykami. I kiedy odstawiłam wszystkie chemiczne kosmetyki cera naprawdę mi sie uspokoiła. A nie zmieniłam ani diety, ani trybu życia ( no chyba że na bardziej nerwowy sie liczy) no i dziewczyny błagam o pomoc za niedługo będę łysa !!!!! włosy mi garściami wypadają, biorę witaminy, myłam włosy szamponem kerastese, redken i klorane wszystkie do włosów wypadających i nic mi nie pomaga. Podostawałam tylko łupież od tych specyfików. Odżywiam włosy regualrnie maską do włosów i nic!!!!! please pomóżcie mi
#2399 |
Wtajemniczenie
|
J ostatnio kupilam sobie cienie Barry M -cudenko. Mialyscie racje dziewczyny ze te cienie sa super, a cena nie duza. Pozatym kupilam krem pod oczy simple,ale dziwi mnie to ze jest to krem tylko na dzien
![]() Pozatym powtórze sie bo juz minelo troche czas, ze jestem zadowolona z TBS Seaweed. Naprawde dziala i nie mam zadnych niespodzianek- ![]() ![]() Olka nie wiem co mam Ci poradzic na te wlosy- w szoku jestem. A jakie witaminy bierzesz>? Moze powinnas te specjalne na skore , wlosy i paznokcie? Moze nie odzywiasz sie najlepiej? Moze wiecej warzyw i owoców jedz. A jesli chodzi o szampony.. Ja od zawsze uzywalam Pantene-pro-v. Czasami zmienialam na inne,ale zawsze wracam do niego i ludzie mówia ze mam bardzo ladne wlosy. Blyszczá sie i sá zdrowe. Nawet fryzjerka zawsze chwali ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-05-04 o 13:47 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zadomowienie
|
Olka ja jak tu przyjechalam to przez ponad rok strasznie wypadaly mi wlosy, w Polsce mimo, ze mam dosyc cienkie wlosy to nie mialam takich problemow, a potem samo przeszlo, tez probowalam szamponow, witamin i wszystkich cudeniek, ktore mialy pomoc, w koncu samo przeszlo, mysle, ze to zmiana klimatu jedzenia i wody.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.