Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-22, 13:08   #2371
Olaola
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Mahora Pokaż wiadomość
Co do oczyszczania i demakijazu to niestety nic godnego nie znalazlam tutaj, ciagla szukam, ciezka znalesc cos do buzi bez SLS, ktore mnie podraznia.
Czy probowalas produktow Simple? Ja namietnie uzywam mleczka do demakijazu i toniku (na zmiane z tonikiem Lusha) - nie lubie zeli do mycia twarzy, wiec od zawsze do demakijazu uzywalam mleczek i to jest najdelikatniejszym, a jednoczesnie najskuteczniejszym jakie probowalam. Bardzo polecam. Generalnie lubie idee kosmetykow Simple, bez zapachow, podrazniajacych skladnikow itd... kuknij tez na ich zele, podejrzewam, ze moga byc bez SLS

EDIT: Dodaje linki do wymienionych produktow
mleczko: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...C-077FA2BC0468
tonik: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...A-DD410308DB71
a tutaj preparat do mycia buzi, ktorego nie probowalam, ale brzmi odpowiednio dla wysuszonej cery: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...4-A386E0F19B54
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:04   #2372
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mahora Pokaż wiadomość
Co do oczyszczania i demakijazu to niestety nic godnego nie znalazlam tutaj, ciagla szukam, ciezka znalesc cos do buzi bez SLS, ktore mnie podraznia.
hmm, ja czasem z Polski przywoże, ale można kupic jakis żel bez slsa
Ja uzywałam tego kiedys tam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
ale do suchej sie chyba nie nadaje
Ja mam mieszana, więc sie nie znam.

Jednak w Pl wiekszy wybor jest

ale simple jest chyba bez SLsa, kiedys sie jakiemus żelowi tej firmy przyglądałam.
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 19:02   #2373
gararetka
Raczkowanie

GG do gararetka

Do mycia twarzy polecam to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19356

nie zawiera SLS.
gararetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 00:06   #2374
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, chodzi mi o sprawdzone kosmetyki, ktore moge dostac tutaj. szukalam na forum pytania do kosmetyczki, kwc, ale tak jest tego tyle, ze nie mam pojecia od czego zaczac. I wierze, ze Wy mi pomozecie.
mam problem z skora na twarzy. wyglada na zmeczona, mam podkrazone oczy, jest zaczerwieniona na policzkach i dookola nosa. A na czole i policzkach starsznie sie luszczy. Jesli uzyje podkladu to wyglada to strasznie, powoduje to tylko, ze jest to jeszcze adziej widoczne, jesli nie uzywam podkladu to moja twarz wyglada okropnie, Tak czy inaczej nie jest dobrze. A poz tym ciagle czuje dyskomfort, napiecie i pieczenie.
A wiec pytanie do Was: potrzebuje czegos do demakijazu, toniku, dobrego kremu nawilzajacego, peelingu, ale jakiegos delikatnego, no i maseczki. Wiem, ze pewnie jakbym przejrzala caly watek to bym to wszystko znalazla, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi.
Tak doradzacie Sylwii, ze pprzypomnialam sobie, ze na taka wysuszona, podrazniona skore o oczyszczania powinien byc dobry Ultra Bland, Lusha. Ja mam problemy z cera - jest przesuszona wiec sie tez i bardzo blyszczy i gdy oczyszczam skore UB to nie mam kompletnie uczucia suchej czy sciagnietej skory, lecz wrecz przeciwnie, jest miekka i nawilzona. Radze sprobowac, moze na poczatek popros w sklepie o probke, ja taka dostalam i starczyla mi chyba na jakis tydzien! Tylko trzeba opracowac system nakladania i zmywania: ja najpierw zmywam lekko tusz do rzes czyms innym, potem nakladam na cala twarz UB i sie tak maziam pare minut (lubie), wtedy tez olejki lekko wsiakaja w skore, to jak mini-maseczka. A pod koniec - njwazniejsze i najprzyjemniejsze- namoczony goraca woda recznik do twarzy nakladam na skore i tak na pare sekund zostawiam na buzi - super relaksujace a UB od razu ladnie schodzi!

Cytat:
Napisane przez kuseczka Pokaż wiadomość
A niech to
Strasznie zapragnęłam pudru Clinique True Bronze Shimmering Tones Bronzing Powder http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11262
I co się okazuje? Nie ma go już w sprzedaży, bynajmniej ja nie znalazłam. To wersja limitowana z 2006 roku.
Będę płakać
Shimmering Tones jest jeszcze spokojnie na eBayu, zwlaszcza wersja brazujaca.

Cytat:
Beekeeper No właśnie, ja używam tego serum John Frieda który wymieniłaś, ale na stronie Boots'a jest napisane, że owszem-ochrania, ale przed promieniami UV a nie przed ciepłem prostownicy Spróbuję wobec tego Trevora Sorbie, skoro zachwalasz
A jak prostownica się spisuje?
znalazlam opakowanie po Frizz-Ease i tam jest wyraznie napisane, ze chroni zarowno przed promieniami UV co przed cieplem urzadzen stylizujacych. Plus ma niwelowac bledniecie koloru i chronic przed wilgocia.
Prostownica spoko, choc to moja pierwsza, nie mam z nimi az takiego duzego doswiadczenia. Moja kolezanka miala Wigo z PL i jak dla mnie nie ma roznicy, moze tyle ze moja ma z 11 roznych ustawien temp, co jest bardzo( przydatne oraz jest zaokraglona wiec mozna krecic fale
Raz sprobowalam GHD i bylam pod wrazeniem, nigdy nie mialam takich slicznych, lsniacych, idealnie prostych wlosow. Trzymaly sie tak az do nastepnego umycia (Trevor Sorbie rulez ) i nawet po umycie dalej byly proste! (serio, nie bajeruje...).
No, ale stwierdzilam, ze poniewaz prostuje od swieta, wiec nie warto wydawac tyle pieniedzy. Choc gdybym prostowala codziennie to kupilabym GHD wlasnie bez wahania.

Cytat:
A więc nabyłam wczoraj kilka kosmetyków(ciuszków też ale to inny wątek ). M.in. spray do prostowania włosów Trevor Sorbie. No i faktycznie jest fajny. Szybko wsiąka we włosy, nie skleja. Włosy są miękke i sypkie. Zobaczymy jak radzi sobie z ochroną przed wysoką temperaturą.
Co do wysokiej temp, to juz nie pamietam gdzie, ale obilo mi sie ostatnio o uszy, ze cala ta ochrona, preparaty itp to jedynie bajer i malo w tym prawdy.Te kosmetyki maja jedynie wygladzac, co nadaje wrazenie zdrowych i lsniacych, ale zadne z nich nie chronia, to fizycznie niemozliwe...
Stary 2008-04-23, 09:32   #2375
Albe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mart2015 Pokaż wiadomość
Albe,ja uzywam Sure Crystal,cos jak nasza polska Rexona,nawet zapach podobny...Jestem z niego zadowolona,nie zostawia sladow na ubraniach
hyba go kupie, tylko czy ten nie plamiay ma jakas konkretna nazwe? czy wszystki sa anty plamowe??
Albe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 10:25   #2376
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Beekeeper sama nie wiem jak z tą ochroną przed temperaturą, ale jakoś mi lżej na sumieniu, gdy czegoś używam przed prostowaniem włosów .Mam właśnie tą prostownicę GHD IV. Jest naprawdę świetna, ale u mnie po myciu włosy niestety wracają do swojego naturalnego stanu-
Co do pudru Clinique kupiłam go na ebay'u w odcieniu Bare Bronze.Czekam teraz na przesyłkę
Stary 2008-04-23, 12:34   #2377
Mahora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość

Obecnie uzywam Tigi Bed Head Superstar - jest na KWC tutaj: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...superstar.html
Nie wiem, czy chroni przed cieplem prostownicy, ale mam taka cicha nadzieje, poki co zadnych problemow przy jego stosowaniu nie zauwazylam. W sumie kupilam go glownie po to, by dodac moim wlosom objetosci, i jest to jeden z najlepszych zakupow, jakie w dlugim czasie poczynilam

Nawet jesli nie dla ochrony przed prostownica, to polecam wyprobowac! Wlosy piekne, puszyste, latwe do ulozenia, pachnace i niewiarygodnie wprost lsniace.
Olaola, gdzie mozna kupic Tigi, jakos nie wpadly mi nigdy w oko a brzmi bardzo zachecajaco.

Cytat:
Napisane przez gararetka Pokaż wiadomość
Do mycia twarzy polecam to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...i-tlustej.html

nie zawiera SLS.
Ale jest do cery tlustej a ja mam sucha, wiec odpada. Dzieki za porade.

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Czy probowalas produktow Simple? Ja namietnie uzywam mleczka do demakijazu i toniku (na zmiane z tonikiem Lusha) - nie lubie zeli do mycia twarzy, wiec od zawsze do demakijazu uzywalam mleczek i to jest najdelikatniejszym, a jednoczesnie najskuteczniejszym jakie probowalam. Bardzo polecam. Generalnie lubie idee kosmetykow Simple, bez zapachow, podrazniajacych skladnikow itd... kuknij tez na ich zele, podejrzewam, ze moga byc bez SLS

EDIT: Dodaje linki do wymienionych produktow
mleczko: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...C-077FA2BC0468
tonik: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...A-DD410308DB71
a tutaj preparat do mycia buzi, ktorego nie probowalam, ale brzmi odpowiednio dla wysuszonej cery: http://www.simple.co.uk/live/dynamic...4-A386E0F19B54

Do Simple mi nie po drodze bylo do tej pory ale na pewno sprobuje.

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
hmm, ja czasem z Polski przywoże, ale można kupic jakis żel bez slsa
Ja uzywałam tego kiedys tam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
ale do suchej sie chyba nie nadaje
Ja mam mieszana, więc sie nie znam.

Jednak w Pl wiekszy wybor jest

ale simple jest chyba bez SLsa, kiedys sie jakiemus żelowi tej firmy przyglądałam.
Z Nivea to tylko rozowa seria jak dla mnie. Dzieki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 11:15   #2378
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

W Bootsie znowu promocja na kosmetki z filtrem buy 1 get 1 free. Koniecznie kupie TEN krem z Soltana, dziewczyny mowia, ze jest super, ma dobre, fotostabilne filtry, +50, na Turcje za tydzien bedzie idealny , a teraz w promocji jego cena jest naprawde niezla... Lubie za to Bootsa,ze w sezonie zamiast zdzierac z ludzi wlasnie propaguja takimi promocjami troske o skore na sloncu...

Mahora - Tigi mozna kupic w salonach fryzjerskich, tam gdzie tez sprzedaja Bed Head, lub tez mozna czasami trafic na nie TK Maxxie

Ma ktoras z Was nowa Erase Paste z Benefita? Bardzo mnie korci...
Stary 2008-04-27, 11:30   #2379
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Beekeeper no właśnie muszę kupić jakiś filtr, bo bazy Mac'a z spf50 nie chcę cały czas używać. Poza tym mam wrażenie, że jednak troszkę zapycha...I proszę Za Twoją radą kupię sobie Soltana. Tylko, że raz już miałam jeden filtr spf20 (zdaje się, że też Soltan) i miał filtr fotostabilny a na ulotce było napisane, żeby aplikację powtarzać- pierwszą po 30 minutach a potem co godzinę...Mam niestety małą wiedzę na temat filtrów przeciwsłonecznych i w związku z tym pytanie: Czy ten filtr do którego linka podałaś można aplikować jednorazowo pod makijaż?
Stary 2008-04-27, 13:12   #2380
Beekeeper
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Instrukcja, zeby krem nakladac co 1h jest mozliwa tylko w swiecie idealnym i jest odpowiednia dla kazdego filtra, nie tylko Soltana. Zwlaszcza, gdy przebywasz na plazy, kapiesz sie, lezysz na piasku i filtr szybko sie sciera. Co innego gdy uzywasz go w miescie, jedynie na twarz. Soltan bedzie dzialal jak kazdy inny fotostabilny filtr, zwlascza jesli bedziesz uzywac odpowiednich kosmetykow do makijazu (bez miki itp).
Co do tego kremu jeszcze, to od tamtego roku jest to wersja 'ulepszona' a wiadomo jak to z takimi jest... mogli cos sknocic. Na KWC sa jego recenzje, poczytaj sobie. Moim zdaniem ten krem to najlepsza alternatywa dla kremow z filtrem zamiast przywozenia takowych z PL.
Nio, lece na zakupy!
Stary 2008-04-27, 14:34   #2381
fugeela
Raczkowanie

W Anglii kupiłam świetny jasny lakier do paznokci Boots-natural collection.Miał śmieszną cenę,około funta,a jest znacznie lepszy niż np. Bourjois-So Laque.Nie gęstnieje,szybko schnie,jak się nałoży 2 warstwy to lekko kryje.Bardzo dobry efekt za małe pieniądze.

Dezodorant-Palmolive zielony.Nie ma ich niestety w PL z tego co wiem,szukałam.Jak się spryska mokrą skórę lub z bliska to strasznie brudzi (zamienia się w taki sypiący puder,często Rexona ma takie tendencje), ale po pewnym czasie nauczyłam się go stosować i naprawdę nieźle działał.
fugeela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 16:28   #2382
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
W Bootsie znowu promocja na kosmetki z filtrem buy 1 get 1 free. Koniecznie kupie TEN krem z Soltana, dziewczyny mowia, ze jest super, ma dobre, fotostabilne filtry, +50, na Turcje za tydzien bedzie idealny , a teraz w promocji jego cena jest naprawde niezla... Lubie za to Bootsa,ze w sezonie zamiast zdzierac z ludzi wlasnie propaguja takimi promocjami troske o skore na sloncu...

Mahora - Tigi mozna kupic w salonach fryzjerskich, tam gdzie tez sprzedaja Bed Head, lub tez mozna czasami trafic na nie TK Maxxie

Ma ktoras z Was nowa Erase Paste z Benefita? Bardzo mnie korci...
Ostatnio widzialam produkty TIGI w przecenie w TJ Hughes.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 23:37   #2383
jak_to
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
A ja byłam dzis w BS i myslalam ze jest wiecej tych maselek za 6 f, a sa tylko bananowe, melonowe, miodowo kakaowe, avakoadowe. Wzielam sobie melonowe, mniam, zastanwaiema sie na d bananowym, ale w koncu nie wizlema, kupilam sobie jeszcze maseczke rozgrzewajaca z glinka i plyn do kapieli anansowo-kokosowy byl tez w promocji. A i tak zaplacilam 5 funtow mniej, bo mialm ta 5 funtowa znizke na karcie.
Bananowe? Melonowe?Miodowo kakaowe?Avokadowe:ee k:? Jeszcze tam nie widzialam takich "smakow"?
jak_to jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:20   #2384
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Lovely_Girl poszukuje czegos nowego dla siebie. Chodzi mi o krem pod oczy na since i opuchlizne. Nie chce juz Clinique... chce cos zmienic. Tak sie zastanawiam nad kremem pod oczy firmy simple. Widzialam ostatnio reklamy w tv i mysle nad kupnem, moze któras z Was próbowala?
Stary 2008-04-30, 09:33   #2385
goskagoska
Przyczajenie

Cool Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

witam dziewczyny.
o wiaza.pl jakoś niedawno się dowiedziałam, ale mniejsza z tym . Cieszę się bardzo, ze istnieje forum Kosmetyki w WB. Jestem tu 2 lata, a istnieniu pewnych sklepow dowiedzialam się od Was, chociaz są całkiem niedaleko mnie
Wiec na dzien dobry kieruję pytanie o dobry krem pod oczy dla 30-tki , pewnie wiele z Was jest młodsza, ale moze znajdzie się ktos w moim wieku . Najbardziej zalezy mi, aby krem chronił przed powstawaniem zmarszczek, bo naszczeście jeszcze jakos nie ma , ale znow od zawsze mam worki pod oczami, nie cienie, ale takie podkowy i jesli znać jakis krem, ktory sobie z tym radzi to było by super.
Pozdrawiam
goskagoska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 09:35   #2386
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Lovely_Girl no właśnie też miałam ostatnio w ręku krem Simple pod oczy, ale w końcu go odłożyłam...I wobec tego podpinam się pod pytanie, czy któraś może używała ? Albo polećcie jakiś fajny kremik pod oczy dla 20+
Stary 2008-04-30, 09:56   #2387
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goskagoska Pokaż wiadomość
witam dziewczyny.
o wiaza.pl jakoś niedawno się dowiedziałam, ale mniejsza z tym . Cieszę się bardzo, ze istnieje forum Kosmetyki w WB. Jestem tu 2 lata, a istnieniu pewnych sklepow dowiedzialam się od Was, chociaz są całkiem niedaleko mnie
Wiec na dzien dobry kieruję pytanie o dobry krem pod oczy dla 30-tki , pewnie wiele z Was jest młodsza, ale moze znajdzie się ktos w moim wieku . Najbardziej zalezy mi, aby krem chronił przed powstawaniem zmarszczek, bo naszczeście jeszcze jakos nie ma , ale znow od zawsze mam worki pod oczami, nie cienie, ale takie podkowy i jesli znać jakis krem, ktory sobie z tym radzi to było by super.
Pozdrawiam
Witaj na Wizazu .

Co do kremu pod oczy, to ze swojej strony moge polecic Clinique, All About Eyes i Clarins, Eye Contour Balm Special. Oba kremiki lubie tak bardzo, ze praktycznie uzywam tylko ich zamiennie.

Bardzo dobry jest tez Avene Ystheal+, ale trzeba byc bardzo cierpliwym w jego stosowaniu, wolniutko dziala.
Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:32   #2388
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jak_to Pokaż wiadomość

Bananowe? Melonowe?Miodowo kakaowe?Avokadowe:ee k:? Jeszcze tam nie widzialam takich "smakow"?

a bo te smaki sa tylko na zimowej przecenie
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 12:47   #2389
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Dziewczyny dzieki za porady dotyczace keremow itp. Zakupilam sobie polecane przez Was kosmetyki, krem i maseczke od Kuseczki i tonik Lusha. Kilka dni a moja skora zmienila kolor na zdrowszy no sie juz nie luszczy tak bardzo, jeszcze tylko troszke. poza tym odstawilam pigulki i czuje sie ogolnie duzo lepiej

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 14:45   #2390
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Witaj na Wizazu .

Co do kremu pod oczy, to ze swojej strony moge polecic Clinique, All About Eyes i Clarins, Eye Contour Balm Special. Oba kremiki lubie tak bardzo, ze praktycznie uzywam tylko ich zamiennie.

Bardzo dobry jest tez Avene Ystheal+, ale trzeba byc bardzo cierpliwym w jego stosowaniu, wolniutko dziala.

Mnie Clinique All About Eyes niestety podrażnił i spowodował, że skóra pod oczami wyglądała jeszcze gorzej niż przed stosowaniem kremu

sylwunia3009 miło wiedzieć, że i Tobie pomogły polecone przeze mnie kosmetyki

A z tymi kremami do oczu to chyba jeszcze cięższy wybór niż z podkładami. Każdej pasuje co innego i jak tak czytałam KWC to chyba jedynie Shiseido ma dużo dobrych ocen.
Stary 2008-04-30, 15:07   #2391
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

A z tymi kremami do oczu to chyba jeszcze cięższy wybór niż z podkładami. Każdej pasuje co innego i jak tak czytałam KWC to chyba jedynie Shiseido ma dużo dobrych ocen.
Bo kazda z Nas jest inna
Stary 2008-05-01, 09:23   #2392
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Dziewczyny co jest ze stroną boots.com ?? Próbuję właśnie zrobić zakupy przez Internet i strona totalnie mi się zawiesza. Mogłybyście sprawdzić jak jest u was? Bo nie wiem już czy to wina strony czy mojego komputera
Stary 2008-05-01, 09:59   #2393
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny co jest ze stroną boots.com ?? Próbuję właśnie zrobić zakupy przez Internet i strona totalnie mi się zawiesza. Mogłybyście sprawdzić jak jest u was? Bo nie wiem już czy to wina strony czy mojego komputera
Nie przejmuj sie. Najpierw otworzylo mi sie tylko1/4 strony a potem zniknéla i bylo biaaaalo
A co Ty Kuseczko taki leniuch. A siiiooo do sklepu na zakupy
Stary 2008-05-01, 10:08   #2394
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Udało się Kupiłam krem Clarinsa Multi Active na noc( mam na dzień i brakuje mi właśnie tego na noc) i szminkę Clarinsa Joli Rouge. Dostałam 1500 punktów dodatkowo na Advantage Card

Lovely_Girl pogoda dziś na zakupy nie dopisuje
Stary 2008-05-01, 11:02   #2395
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Wiecie gdzie kupic w Anglii kremy z mocznikiem
o stezeniach 10 do 30 % ?

Chodzi mi o zmiekczajace kremy do stop.
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 20:42   #2396
gararetka
Raczkowanie

GG do gararetka

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;7408736]Wiecie gdzie kupic w Anglii kremy z mocznikiem
o stezeniach 10 do 30 % ?

Chodzi mi o zmiekczajace kremy do stop.[/quote]

W Boots na przykład:
http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1023461

gararetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 09:29   #2397
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

W Boots na przykład:
http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=10234 61

dzieki
jak szukalam to mi 5 % wyskakiwal
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 12:18   #2398
olka_222
Zakorzenienie

wypróbowawszy trochę tego lush'a napiszę żę...
tonik jest boski, lekki, czuję że skóra jest lekko odżywiona i wyczyszczona. Zwęża lekko pory (albo mi się wydaje) Na pewno będę go kupowała

maseczka cupcake nie bardzo przypadła mi do gustu, ciężko się ją zmywa, i nie wiem czy coś robi dla mojej cery. Plus to ładny zapach. Zdecydowanie zostanę przy cosmetic warrior chociaż smierdzi potwornie czosnkiem. No i love lettuce )chyba się to tak pisze) jest też super bo oprócz tego że odżywia cerę ot przy zmywaniu spełnia rolę pilingu do twarzy. Super na pewno ją kupię jeszcze.....

olaola zauważyłam na tym wątku Twój program pielęgnacji cery - poradnik kosmetyczny że używasz do twarzy kilku naturalnych kremów. Chciałabym sama kupić jakiś naturalny krem bo czasem moja buzia jest przesuszona, ale boję się że może mnie zapychać. Krem 99% z oliwy chyba mnie trochę zatykał (albo to wina zmiany wody na polską i dlatego niespodzianki wyskakiwały) możesz coś napisać o serum pod krem (z witaminą C lub lawendowe - obydwa firmy Avalon Organics)i kremie (nawilżającym Eco Cosmetics) i lawendowym toniku Avalon Organics. Mam ochotę na spróbowanie i eksperymenty z innymi naturalnymi kosmetykami.

I kiedy odstawiłam wszystkie chemiczne kosmetyki cera naprawdę mi sie uspokoiła. A nie zmieniłam ani diety, ani trybu życia ( no chyba że na bardziej nerwowy sie liczy)

no i dziewczyny błagam o pomoc za niedługo będę łysa !!!!! włosy mi garściami wypadają, biorę witaminy, myłam włosy szamponem kerastese, redken i klorane wszystkie do włosów wypadających i nic mi nie pomaga. Podostawałam tylko łupież od tych specyfików. Odżywiam włosy regualrnie maską do włosów i nic!!!!! please pomóżcie mi
Stary 2008-05-04, 13:46   #2399
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

J ostatnio kupilam sobie cienie Barry M -cudenko. Mialyscie racje dziewczyny ze te cienie sa super, a cena nie duza. Pozatym kupilam krem pod oczy simple,ale dziwi mnie to ze jest to krem tylko na dzien Dziwne to dla mnie. Nie wiem dokladnie dla jakiego wieku jest odpowiedni-nic nie bylo napisane,ale wzielam. Zobacze czy cos dziala czy nie. Na dniach zdam relacje.
Pozatym powtórze sie bo juz minelo troche czas, ze jestem zadowolona z TBS Seaweed. Naprawde dziala i nie mam zadnych niespodzianek-
Olka nie wiem co mam Ci poradzic na te wlosy- w szoku jestem. A jakie witaminy bierzesz>? Moze powinnas te specjalne na skore , wlosy i paznokcie?
Moze nie odzywiasz sie najlepiej? Moze wiecej warzyw i owoców jedz. A jesli chodzi o szampony.. Ja od zawsze uzywalam Pantene-pro-v. Czasami zmienialam na inne,ale zawsze wracam do niego i ludzie mówia ze mam bardzo ladne wlosy. Blyszczá sie i sá zdrowe. Nawet fryzjerka zawsze chwali

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2008-05-04 o 13:47 Powód: literowka
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 18:44   #2400
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Olka ja jak tu przyjechalam to przez ponad rok strasznie wypadaly mi wlosy, w Polsce mimo, ze mam dosyc cienkie wlosy to nie mialam takich problemow, a potem samo przeszlo, tez probowalam szamponow, witamin i wszystkich cudeniek, ktore mialy pomoc, w koncu samo przeszlo, mysle, ze to zmiana klimatu jedzenia i wody.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości