Nivea Visage Young, Pure Effect, Clean Deeper! (Żel-peeling do codziennego mycia twarzy) (stara wersja)

• 21 stycznia 2016 o 15:30
    Bez wiekszego efektu
    Opinia: -Ładny, przyjemny zapach. - Pozostawia miękką skórę z uczuciem czystości. Jeśli chodzi o mnie wolę Nivea, Aqua Effect. - Cena -Dostępność, ale nic po za Przesuszoną skórę morzę podrażnić Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 30 grudnia 2015 o 17:01
    Wspomnienie wczesnej młodości
    To był mój pierwszy produkt do oczyszczania twarzy. Skusiła mnie wtedy firma NIVEA, że zrobiła coś dla młodych oraz piękny zapach. Przy myciu twarzy granulki się rozgniatały i fajnie łączyły z żelem. Delikatnie oczyszczał i nawilżał, pozostawiając ładny zapach na skórze oraz przyjemnie gładką skórę i świeżość na niej. Poleciłabym. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
  • 23 października 2014 o 18:45
    trochę mnie podrażnia...
    Szukałam dobrego żelu który zapewni mi codzienną higienę buzi, ale niestety nie mogę liczyć w tej kwestii na nivea. Żel jest dla mnie chyba zbyt mocny, bo niestety pojawia się wysypka. Mam problemy z tzw. prosakami/kaszakami czyli pozamykanymi krostkami na buzi, które niestety pod wpływem żelu nieva zaczęły się otwierać, ropnieć itd….nie podoba mi się to, bo ten stan nie zniknął. Początkowo myślałam, że to po prostu efekt przestawienia z innego żelu ale ten stan utrzymywał się dosyć długo, więc od pół roku nie używam już tego żelu i buzia wróciła do normalnego wyglądu. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 8 lipca 2014 o 16:41
    Bardzo dobry kosmetyk!
    Kosmetyk zakupiłam już jakiś czas temu i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Niemiecka firma Nivea i tym razem nie zawiodła mojego zaufania! Swoją ocenę zacznę od wypisania zalet produktu. ZALETY: + ciekawe, wygodne opakowanie + bardzo przyjemny oraz orzeźwiający zapach + przyjemna konsystencja + lekko złuszcza naskórek + nie powoduje przesuszenia skóry (a ja muszę przyznać mam z tym problemy, dlatego konieczny jest dobór odpowiednich kosmetyków : żel+krem) + cena adekwatna do jakości + bardzo łatwo nakłada się żel na skórę oraz zmywa + przy zmywaniu nie podrażnia oczu + na mojej skórze nie wywołał alergii + dostępny praktycznie w każdej drogerii + nie powoduje powstawania wągrów/ powiększenia porów na twarzy WADY: - wydajność - w składzie występuje propylparabek- który niestety ma negatywny wpływ na nasze zdrowie a mianowicie: a) może podrażnić skórę, powodować reakcję alergiczne, takie jak świąd i skurczu oskrzeli b) możliwość podrażnienia jelit i dróg oddechowych c) jest palny Reasumując polecam kosmetyk wszystkim Paniom w różnym wieku, natomiast w przypadku alergików radzę najpierw sprawdzić żel na małej powierzchni skóry i sprawdzić czy aby na pewno nie powoduje żadnych alergii. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 26 czerwca 2014 o 16:41
    nie zbyt
    Używałam kilka lat temu wraz z tonikiem z tej serii. Produkt miał super reklamę. ładnie prezentował się w łazience. Produkt jako żel myjący był całkiem,całkiem. Pienił się średnio.Oczyszczał ok,ale nie z makijażu. Nie wysuszał skóry. Jako peeling,no to cóż.. z taką ilością drobinek,to nie peeling. Ogółem ta seria na mój trądzik nic nie zdziałała Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno