|
|
#3451 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio zdjadlam cała kostkę twarogu z truskawkami ale bez makaronu ![]() Cytat:
Mi ginka na ostatniej wizycie kazała jechac na ktg jak się będzie inaczej ruszać ![]() Mój TZ ostatnio wymyśla z sexem bo mówi ze boi się ze córci coś zrobi niechcący
|
|||
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to zrobiłaś?!
a do wygibasów a'la Xzora to nie jestem stworzona
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest posucha od stycznia.
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję że po porodzie to mi libido do -100 spadnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3456 |
|
*sportaddict*
|
U mnie także od miesięcy celibat, najpierw miałam szlaban, potem jak już mogłam, to Tż boi się mnie dotknąć
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez się tego boje
|
||
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
heh to nam jeszcze sie zdarzają chwile przyjemnosci. jak.piszecie ze u was od miesiecy celibat to sie ciesze ze jeszcze jakos dajemy rade
albo raczej do dziś dawalismy ja sie zdrzemnelam i jest duzo lepiej. ale przed kolejnym razem zastanowie sie siedem razy czy warto.. jak mam potem tak cierpieć... Cytat:
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Nawet dłużej niż my. Ja mam taką ochotę na męża ze bym go zjadła. A jak na początku jeszcze nie było zakazu to nie miałam ochoty. Nie dogodzi babie w ciąży Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój to mógłby rano i wieczorem, kompletnie nie przeszkadza mu brzuch i lokator
ja po ostatnich przebojach ze skurczami trochę przystopowalam ale kilka dni temu znowu zaszalelismy i było ok, lekko stwardniał brzuch ale szybko puścił i nie bolał ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Sill
Bo miejsca ma co raz mniej ![]() Karolinuusia Spoko ten kolor, Ty byłaś na tym.KTG? Czy przegapilam posta? Ja też mam ochotę ogromną na mojego męża...ale od 3 tyg u mnie tych skurczy tyle, że dopuściłam... a jeszcze niedawno było całkiem ok Moj Tymon dziś jest tak.nieznośny, głośny od rana i nie usłuchany, że oboje mamy go dość... te 1,5 h w kinie było dla mnie wytchnieniem dosłownie... Nie mam sił krzyczeć i dawać kar i słuchać udawanego płaczu, wiec odpuszczam... brak przedszkola.... wybiegania sie itp i od razu wariactwo na Maxa! A drugi synek też szaleje... ledwo wróciłam z tego.kina, droga, która trwa max 10-15 min, u mnie dziś 40min tak się uklada, że ledwo.krok.mogłam zrobić, aż sie ludzie dziwnie patrzyli... i straszne kłucie w szyjce... takby miał tam igły i.sie nimi bawił :/ W ogóle od rana jestem bez sił i.energii taki średni dzień :/ Ale zagladnelam do sinsaya i kupiłam tshirt- zwykły, prosty, czarny... za 9 zl... jednak rozmiar niestety mnie zdołował xl)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-20 o 18:48 |
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3463 |
|
MerDer 4ever
|
U nas znowu gofery
IMG_1495304357.997480.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio znowu robisz ochotę! Dawej tego gofera!
jeny a jakby jeszcze truskawki na tą bitą śmietanę ![]() Jak dostawa z ca? ![]() Ja będę zamawiać sukienkę z Mohito http://www.mohito.com/pl/pl/ra221-42x/ladies-dress i zastanawiam się co dobrać bo od 100 zł dostawa gratis |
|
|
|
#3465 | |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie to samo ostatnia namiastka czegokolwiek na walentynki a tak to od stycznia koniec także nie jesteś sama, tż jest kochany tuli i buziakuje i na tym koniec boi się a ja nawet po snach mam twardnienia więc nie ryzykuje trudno trzeba rozchodzić
ale co to będzie po porodzie to nie wiem... Cytat:
aa Taedio w biedrze jest urządzenie do sorbetów za 99zł
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chilli wiesz, że 9mc zaczyna się od 36t. To już tuż tuż. Blady strach... ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
#3467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mała mój mały tak wierzgał dziś ,że też miałam uczucie takich igieł i w ogóle szłam do auta z biedry ledwo co jakbym miała patyk w tyłku masakraa
|
|
#3468 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu truskawki wykorzystałam do ciasta
Wysyłam gofera Niestety zamowienie bedzie w poniedziałek Fajna sukienka cos tam na pewno dobierzesz Chilli dzięki za info! jutro sie przejdę zobaczyć czy jeszcze jest i co to za sprzęt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Mój dzisiaj strasznie wysoko wypychał mi nogi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3470 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle leci tez do Ciebie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja myślę ,że w 37 tc to się naprawdę zacznę bać tym bardziej ,że z dnia na dzień coraz bardziej odczuwam ciążowe dolegliwości.Trzeba brzuch obserwować czy się nie obniża podobno od razu czuję się ulgę bo lżej oddychać i można jeść więcej a ucisk na dół większy i wtedy to już często kwestia dni...
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle tak by by było najlepiej ale musialabym specjalnie jechać np do Wrocławia
![]() Nie straszcie 9 miesiącem ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Z tym opadnietym brzuchem to też nie do końca bo np mojej koleżance opadl 2t przed porodem ![]() W ciąży nie można sie opalać bo robią się plamy na buzi, ale czy opalanie nóg gdzie buzia i brzuch są w cieniu też jest niebezpieczne? Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-20 o 22:18 |
|
|
|
#3473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak serio to coraz bardziej realne. .. Cytat:
|
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Caly dzien zbieralam sie zeby napisać do Was ale tak mi zlecial ze szok. Kolejny piekny dzien dzis byl. Polowa ubrań malej poprana, poprasowana, ulozona w komodzie
Pestycyda ja wczoraj dostałam zamowienie z dolce sono. Koszule nocne spoko, bawelniane, miekkie jak za tą cenę to nie ma sie czego czepiac tylko duże ale ja juz pisałam ze mi siostra poprawi i beda ok. Kupilam tez pajaca i body dla maleji powiem Ci ze jakością jestem zaskoczona bardzo mila, miekka bawelna. Steves fajne masz podejście do tematu ciała w ciazy i brawa za wsparcie tż! Darietta wcale nie widać po Tobie tego "dokarmiania" przez rodzicow  Minini nie szalejcie tak Dobrej nocki! Sent from my LG-D620 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od trzech godzin (z przerwą na pół godzinne leżenie w wannie) non stop się rzuca na wszystkie strony. Wymiękam. Chce mi się wyć. Boli mnie brzuch, podbrzusze, bożena i gdzieś w mostku. Ciężko się oddycha. Takiego maratonu jeszcze nie miałam. ![]() Nie wiem czy dzisiaj zaśniemy...
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny odlaczcie mnie od neta spodobała mi się kolejna sukienka ale chce na później i myślę jaki rozmiar bo nigdy u nich nic nie kupowałam. Ma ktoś doświadczenie z tym sklepem http://www.topsecret.pl/sukienka-dam...OLOR_5&size=34 |
|
|
|
|
#3478 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też mi mama podrzuca czasem jakieś swoje ciuchy z sieciówek jak coś jej przestaje w nich pasować i teraz idealnie się nadają. Mam też trochę swoich luźniejszych fasonów to też spokojnie mogę wkładać. Co nie znaczy, że się w nich sobie podobam, bo 160cm + duże cycki, duży brzuch, wielka pupa, wielkie uda i spuchnięte ramiona i ręce, to nie może się zgrabnie prezentować Cytat:
Cytat:
). U nas był dziś upał, ale jutro mają być burze, ja sama dość słabo się czuję, więc może ona też... Cytat:
Ja w piątek weszłam szybkim tempem bez odpoczywania po schodach i przed mieszkaniem stres mnie złapał, że coś tu było nie tak z tym wchodzeniem Ale mam nadzieję, że to tylko wprawy w górach ostatnio nabrałam U nas z seksem na szczęście bez zmian, przynajmniej do tej pory. Przynajmniej to funkcjonuje ok. Ale w 1 ciąży była posucha, obydwoje za bardzo stresowaliśmy się, że coś się stanie. Po porodzie po miesiącu odreagowaliśmy, a potem dłuuugo byliśmy tak wykończeni opieką nad małą, że zasypialiśmy na stojąco i też ciężko było z przytulankami ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Samantha daj znać co u Ciebie! |
||||
|
|
|
#3479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3480 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinno dobrze wyglądać z ta tapetą ![]() Cytat:
U mnie 33t0d ale tez gdzieś od 2 tyg delikatniej kopie a na usg wszystko ok położna mowila ze mniej miejsca i dlatego tak ![]() Tez już się martwię o Samanthe
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

a wczoraj jeszcze były.I co ja mam począć jak mam taką na nie chęć
Ja 2 dni temu kupowałam u siebie po 28, a dziś nie ma wcale.
ostatnio zdjadlam cała kostkę twarogu z truskawkami ale bez makaronu
Nawet spoko to brzmi. Z tych nowszych pewnie większość karuzel to ma, ale warto sprawdzić.
Rusza się, ale bardzo delikatnie, zupełnie inaczej niż zawsze, bo od jakiegoś czasu codziennie szalenstwo non stop było...

a do wygibasów a'la Xzora to nie jestem stworzona

aa Taedio w biedrze jest urządzenie do sorbetów za 99zł