|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dzień dobry
Ja tu się załamuje nad swoimi rozmiarami, nie mam co ubrać żeby w miarę dobrze wyglądać a taedio wrzuca zdjęcie gofra i robi ochotę na słodkie! No bez serca! ![]() A mnie dzisiaj od rana plecy strasznie bolą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Darietta top secret spoko, ale dla mnie ich ceny regularne i jakość to 2 różne rzeczy. Rozmiarówka jest też duża. Mi by przeszkadzała ta gumka w pasie. Mierzyłam dziś brzuch cm. Nic dziwnego, że mam kryzys. Było 86 cm, a kończąc 8 mc mam 92 cm. :/
|
#3483 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Jon co to za załamki?
SteveS chyba dobrze wszystkim przemówiła do rozumu? A tak poza tym wiadomo, że na zły humor jedzonko najlepsze ![]() Pogoda do Zamierzacie wychodzić z maluszkami na cały dzień w lipcu/sierpniu? Wiadomo, że w południe i te największe upały lepiej zostać w domu ale tak sobie myśle czy jak rano pojedziemy na ogródek i na czas największego słońca dam małego do domku (gdzie jest chłodniej ale sa okna tarasowe wiec jest przewiew świeżego powietrza) to bedzie dobrze? Nie chciałabym siedzieć całego dnia w domu a tam jest sie gdzie schować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda nie rozpieszcza już... Tymon dalej wariuje i od rana z nim walka ( cos chyba w powietrzu wisi od wczoraj) bo to aż dziwne jest... ja ledwo wczoraj funkcjonowałam :/ Dziś widzę też nie za ciekawie, w dodatku mąż pojechał na IP bo chyba złamał wczoraj na koszu palec a pezed wyjsciem walną sie w kolejny... tak, że lipa ![]() Jeszcze to ucho Tymona i katarzysko... i ja mam to wszystko ogarnąć jak ledwo daję radę przejść z salonu do kuchni, a tu ciągle coś Co do.ułożenia dziecka, to mój na 100% jest już nisko głową, czasami mam wrazenie, że ją za raz wystawi... ucisk mega, ale pamiętam, że będzie jeszcze wiekszy coś czuję że szyjka też sie skróciła. Za dużo tych skurczy, sa tez mocniejsze... wczoraj 15 :/ Jutro wizyta na całe szczęście Sill Jak.czujesz ruchy to.dobrze, MÓJ też zaczął zupełnie inaczej sie rusza, mniej gwałtownie... juz nie boksuje tylko raczej się wiercini wypina. To chyba normalne. Ale jak cos cie niepokoi to może sprawdź? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-21 o 08:57 |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
No cena duża ale podobno w caludi są kupony poprosze meza zeby na stacje skoczyl i mi zobaczyl. A co do rozmiarowki to sie zastanawiam nad 34 lub 36 bo to nie na teraz ma byc.
|
|
|
|
#3486 |
|
MerDer 4ever
|
Mała zdrowia dla męża
I trochę spokoju dla Ciebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Mała Zdrówka!
Ja znowu mam zimno :/
|
#3488 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() A propos obniżania brzucha - ja mam całą ciążę bardzo nisko, nie wiem, gdzie mółby jeszcze spaść
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
Ja sie ważyłam dziś i mierzyłam TRAGEDIA! W brzuszku mam ok 105 cm a wieczorem wczoraj 110 I dwa kilo znów do przodu Już ważę prawie tyle ile przy porodzie z Tymonem :/ idzie sie załamać, tylko [b]Chilli[/] i jej "w dupie to mam teraz" trzyma mnie jakoś w pionie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3490 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
No ja narazie tez planuje ale nie wiem czy dobrze ![]() Po kolana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 8 miesiącu
![]() Taedio też mam takie plany, ale raczej na sierpień, jak już ogarnę dziecia, jego rytm dnia i czy damy radę w ten sposób ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że dziś bedzie juz ok. Cytat:
Mam 2 koszule od nich i mimo, ze nosze m to tam mam s, bo maja sporą rozmiarówkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę dziś do wro na cały tydz. Jakbyście miały ochotę i czas na kawę to chętnie się spotkam ![]() Ubrałam wczoraj Dragony Melissy. One mają tylko 10 cm. Chodziło się super. Nic mnie nie boli. Ortopeda mówił, że u mnie to też niedobrze chodzić na płaskim bo kręgosłup po tylu latach jest przyzwyczajony do innej pozycji. Co do wagi to sama w sobie mnie nie przeraża tak jak obwody od 2 tyg stoi w miejscu i zaczynam się martwić. Moja sis przywiozła mi wczoraj do mamy reklamowkę swoich sukienek urlopowych. Zobaczę może coś będzie ok. Ona nosi typowe 34, więc powinny być większe od moich. Gorzej z długością
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nie robie błędu kupując ciuchy na po ciąży teraz. |
|
|
|
|
#3494 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos witaj w 8 miesiącu
Wiadomo, ja tez najpierw chce ogarnąć siebie i dziecko Chociaż teraz tak sie zastanawiam czy to dobry pomysł bo działka jest niebezpiecznie blisko teściów a i reszta rodziny Tz lubi tam wpadać. Chociaż może w tygodniu bedzie spokój jak pracują ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3495 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mała zdrówka dla Was
Cytat:
![]() Cytat:
A z dzieciem chciałabym siedzieć na dworze bo w łeb dostanę całymi dniami w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3496 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
To nie Ty rośniesz, to dziecko! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi tak.mówią... tylko dziecko chyba z brzucha to tylka i ud przeszło w takim razie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3498 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Mówiłam, że mam brzuch nisko |
|
|
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj Ty biedna:/ Dzień dobry! Chcę gofera! Bu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
No ja ogólnie staram sie miec to gdzieś... ale te dwa miesiace teraz jeszcze mnie przerażają... no dobra 1,5 mca ale na 100% będzie te 13-14 kg, przy moim wzroście to widac bardzo... po za tym nie wiem ile bym.przytyła gdybym.jadła wszystko np tak jak Taedio
Moj mąż już ponad godzinę czeka SAM na IP zeby go ktoś zobaczył- a tam nikogo.... masakra! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
U mnie pogoda dzisiaj się zepsuła. Słońca nie ma, wiatr wieje. Wczoraj szwagierka porobila mi kilka zdjęć, może jutro jej się uda mi coś wysłać jak ogarnie cały Photoshop żeby poprawiać mankamenty ☺ Byliśmy z mężem też na zakupach. Kupiłam tylko jedną sukienkę, zwykłą (nie ciążową). A i kupiłam kilka par majtek, bo moje to już takie ciasne się zrobiły 😆 Za wysoką temperaturę ustawiam w pralce! 😃 Taka zmęczona wróciłam do domu, że od razu padłam. Dobrze że mąż ogarnął kolację i rozpakowanie spożywczych zakupów ☺
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda się poprawiła ![]() Zdecydowalam, że nie zabieram do szpitala kury. Zamieszkała w kolysce a druga na dole w pokoiku fasolki. Pokój skończony. Ciesze się bo juz mi coraz gorzej coś robić. Zbieram się do mamy. Miłej ndz laski!
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, wczoraj coś wisiało w powietrzu.
noc tez przespałam jak zabita a dzisiaj (odpukać) jest na razie ok. Wierci się ale bez ataku ADHD ![]() Pogoda piękna, choć trochę chłodnawo jeszcze. Ale niebo bezchmurne wiec powinno się trochę nagrzać. Miłego dnia Tobie także Morelle ![]() Ja wczoraj zakupiłam sobie w hurtowni po cenach hurtowych znowu: piżamkę z dobranocki, przewijak z motywem żaglówki, rożek i komplet dla synka kumpeli która ma we wtorek cc ![]() A wieczorem udało mi się wylicytować 4 bluzki z h&m mama, z przesyłka wyszło 20zl za sztukę. Będę miała w czym chodzić i nie świecić pępkiem ![]() Wieczorem zamówię chyba łóżeczko i materac, a jutro albo w czwartek wózek. W tygodniu zajmę się częścią kosmetyczna - podkłady, maści itp oraz zakupem wanienki ze stojakiem i chyba zamknę wyprawkę. ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis pogoda ladna pierwsze pranie puszczone. Posegregowalam mężowi ciuszki kolorami i musialam chwile posiedziec i masakra brzuch i szyjka mnie boli. Do konca dnia leżę z tylkiem do gory zeby odciążyć szyjke. O ile jeszcze ją mam.
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe masz, masz
![]() Ciekawe jak.tam moja? Po takim ataku skurczy... jutro sie dowiem na szczęście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3507 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i daj znac co tam mąż na tej IP. a chlopaki bez przedszkola wariują, nawet jak chory to mu brakuje. obybszybko wrocilo zdrowie! Cytat:
![]() odpoczywaj u mamy! i pochwal sie sukienkami siostry a my dziś pojechalismy na wakeboard. oczywiscie ja robie za nianie ale zazdrosc mnie bierze jak patrze jak plywają.. ehh
|
|
|
#3508 |
|
MerDer 4ever
|
Minini wiem, że nie szkodzi świeże powietrze :p wręcz przeciwnie
Orientujecie sie może czy na działalności gospodarczej opłaca sie iść na tacierzyński? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3509 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W czwartek mam usg, może poczekam do tego momentu, a jak wcześniej będą mnie męczyły złe przeczucia to podjadę na ktg. Cytat:
Też zamierzam uciekać z mieszkania kiedy tylko będzie się dało, a jak tylko wszystko będzie ok z toxo u Łucji i odbębnimy te wszystkie pierwsze badania i wizyty, to chcemy od razu do teściów pojechać na Suwalszczyznę. Cytat:
Zdrówka dla Waszej rodzinki, super że masz jutro wizytę i sprawdzisz te skurcze, kciuki żeby z szyjką i nie tylko było wszystko ok! Cytat:
|
||||
|
|
|
#3510 |
|
MerDer 4ever
|
Sill dzięki
Mój tata jest z suwalszczyzny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

a pezed wyjsciem walną sie w kolejny... tak, że lipa 

położna mowila ze mniej miejsca i dlatego tak
Zdrówka dla Waszej rodzinki, super że masz jutro wizytę i sprawdzisz te skurcze, kciuki żeby z szyjką i nie tylko było wszystko ok!