LIPCÓWKI część 5. - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-21, 11:45   #3511
emmos
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

U mnie dziś chłodno i wietrznie niestety.

Powiedziałam mężowi, żeby nie wracał bez truskawek no i przywiózł kilo

W ogóle to spłoszyłam się bardzo, bo Tż znalazł kleszcza na kanapie pewnie sierściuch przyniósł, a że ma obroże to dziad po skórę nie wlazł a spadł z sierści w domu. Przejrzałam się cała, ale jest ok! Jeszcze mi teraz kleszczy trzeba

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-05-21, 11:46   #3512
Carolles
Zadomowienie

Dzień dobry Laski! Celowo piszę Laski z dużej
Witam sie w 8 miesiącu!!!!! Aaaaaaa kiedy to zlecialo szok.

Witaj Emmos w 8 miesiacu moja terminowa siostro 😁 jeszcze Faith nam zaginęła i ElaWeronika gdzie jestescie??

U mnie dzis pobudka o 4. Nela chyba uznała ze matka sie wyspala i chciała mi dziure w brzuchu zrobić!

Mała biedna Ty

Morelle współczuję znowu zimna! Chwal sie sukienkami ja w tym tygodniu musze juz cos kupic bo no nie mam sie w co ubrac!

Darietta ja mam kilka rzeczy z Top Secret ale za ta sukienkę bym tej kasy nie dala. Sa w podobobnych cenach np w zara a jakosciowo zara duzo lepsze ma ubrania.

Samm odezwij sie!

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 11:49   #3513
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Morelle
Ja sie ważyłam dziś i mierzyłam TRAGEDIA!
W brzuszku mam ok 105 cm a wieczorem wczoraj 110
I dwa kilo znów do przodu
Już ważę prawie tyle ile przy porodzie z Tymonem :/ idzie sie załamać, tylko [b]Chilli[/] i jej "w dupie to mam teraz" trzyma mnie jakoś w pionie

ja jestem na prawdę pewna ,że przez wakacje dojdziemy do swoich rozmiarów sprzed ciąży a może nawet mniejszych

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Oj tak, wczoraj coś wisiało w powietrzu. noc tez przespałam jak zabita a dzisiaj (odpukać) jest na razie ok. Wierci się ale bez ataku ADHD

Pogoda piękna, choć trochę chłodnawo jeszcze. Ale niebo bezchmurne wiec powinno się trochę nagrzać. Miłego dnia Tobie także Morelle

Ja wczoraj zakupiłam sobie w hurtowni po cenach hurtowych znowu: piżamkę z dobranocki, przewijak z motywem żaglówki, rożek i komplet dla synka kumpeli która ma we wtorek cc
A wieczorem udało mi się wylicytować 4 bluzki z h&m mama, z przesyłka wyszło 20zl za sztukę. Będę miała w czym chodzić i nie świecić pępkiem

Wieczorem zamówię chyba łóżeczko i materac, a jutro albo w czwartek wózek. W tygodniu zajmę się częścią kosmetyczna - podkłady, maści itp oraz zakupem wanienki ze stojakiem i chyba zamknę wyprawkę.

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
no dobrze ,że napisałaś bo myślałam co tam u Ciebie po wczorajszym.Ja też spałam jak zabita i siku chyba tylko 3 razy ale z zamkniętymi oczamii dziś spałam do 10.40 ale wczoraj męka

Dziewczyny w biedrze są teraz podkłady do przewijania za 9,99 i duże waciki z patyczkami do uszu za 6.99.

Nulka pochwal się sukienką!

U nas pogoda ładna dziś chętnie bym gdzieś poszła ale niedziela to wszędzie pełno ludzi może na cmentarz do babci pojadę...brakuje mi bardzo rowerów zawsze tyle jeździliśmy z tżtem w koszu kocyk piwko ,gazetki i nad Odrę ehhh za rok kupuję lepszy rower z siedziskiem dla małego i będziemy jeździć razem ale już bez piwka heheh już bym chciała żeby był a tu jeszcze miesiąc...
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 11:50   #3514
taedio
MerDer 4ever

Emmos dobry mąż
Ja wczoraj sie oglądałam czy czegoś nie przyniosłam z działki. Nawet nie wiem co w sytuacji gdybyśmy miały kleszcza.. wyciągać? Jechac na IP?

Carolles siemanko

Stary 2017-05-21, 11:57   #3515
xzora
Zakorzenienie

Hej
Wczoraj byliśmy w Ikei na zakupach. Kupiłam łóżeczko, materac, prześcieradło, narzuty, szafki nocne i kilka innych drobnych rzeczy.
Szafki nocne jeszcze nieskręcone, ale sypialnia nabrała juz nowego klimatu - podoba mi sie, jest taka letnia, nieco grecka przez niebieskie dodatki (lampki i dwie poduszki).
Niestety drogę powrotną mieliśmy fatalną - przez wypadek 1,5h staliśmy w korku - przegrzalam sie i jeszcze mnie plecy bolą.

Nulka - fajnie sie mąż zachował z tymi zakupami. Pokaz sukienkę.

Pestycyda - gratuluje zakupu wózka.

Emmos - cieszę sie, ze na USG III trymestru wszystko dobrze. U mnie tez podobne zawroty przy schylaniu (także przy ścieraniu podłóg trzeba uważać), a leżeć na słońcu tez nie mogę.

Karolinuuusia - na komórce nie mogłam znaleźć tego waniliowego odcienia z Beckersa. Jesli rzeczywiście nie wpada on w żółć a jest taki lodowy to mi by sie podobało. Mocniejszy akcent można wprowadzić dodatkami - poduszka czy narzuta na łóżko.

Mała! - oby z palcem męża nic poważnego, szkoda ze tyle musi czekać na SORZe.

Minini - wakeboard - szkoda, ze nie mozesz aktywnie uczestniczyć, ale za rok sobie odbijesz ja widziałam, ze u mnie nad zalewem jest i tez bym chciała spróbować.

Taedio - przy DG płacąc podstawowy ZUS otrzymuje sie z tego co kojarzę najniższą krajową na tacierzyńskim.... W sumie trzeba doczytać, ale raczej nic specjalnego.

Myszowata, Samantha - co z wami?

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
U mnie dziś chłodno i wietrznie niestety.

Powiedziałam mężowi, żeby nie wracał bez truskawek no i przywiózł kilo

W ogóle to spłoszyłam się bardzo, bo Tż znalazł kleszcza na kanapie pewnie sierściuch przyniósł, a że ma obroże to dziad po skórę nie wlazł a spadł z sierści w domu. Przejrzałam się cała, ale jest ok! Jeszcze mi teraz kleszczy trzeba

O matko, te kleszcze są straszne. Moja sunia tez ma tą obrożę.

ChilliPepper - dzieki za cynk z Biedronką. Nie mam jeszcze podkładów.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 11:59   #3516
nulkaa3
Rozeznanie

Chwalę się 😇 W rozmiarze L i z piłką lekarską z przodu wygląda dużo lepiej ☺ zdjęcie z internetu, bo nie mam weny wstać z łóżka i jej ubierać 😊
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1495360781706.jpg (49,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1495360788845.jpg (38,7 KB, 52 załadowań)
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 12:02   #3517
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
To nie Ty rośniesz, to dziecko!

Tak sobie wmawiam

Xzora współczuję drogi powrotnej, ale fajnie że tyle rzeczy udało Wam się kupić .
Ja w tym tygodniu zabieram się za skłdanie zamówienia na allegro i może już apteczne też zrobię.

Ciekawe co z tymi naszymi lipcówkami, które zamilkły..

Stary 2017-05-21, 12:11   #3518
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość

Witaj Emmos w 8 miesiacu moja terminowa siostro 😁 jeszcze Faith nam zaginęła i ElaWeronika gdzie jestescie??

U mnie dzis pobudka o 4. Nela chyba uznała ze matka sie wyspala i chciała mi dziure w brzuchu zrobić!

Mała biedna Ty

Morelle współczuję znowu zimna! Chwal sie sukienkami ja w tym tygodniu musze juz cos kupic bo no nie mam sie w co ubrac!

Darietta ja mam kilka rzeczy z Top Secret ale za ta sukienkę bym tej kasy nie dala. Sa w podobobnych cenach np w zara a jakosciowo zara duzo lepsze ma ubrania.

Samm odezwij sie!

Mąż nie dostał juz gazety z kuponami więc sie wstrzymuje. Raczej zamowi sobie ta z allegro jest tańsza
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 12:16   #3519
taedio
MerDer 4ever

Xzora gratuluje zakupów
Współczuje drogi powrotnej
No właśnie nie wiem jak to jest z tym tacierzyńskim bo przecież wypłata jest uzależniona od konkretnej osoby i sa rożne miesiące. Nie jest tak jak na umowie No i mój Tz sam w sobie siedzi zazwyczaj w domu a "robi" na niego 3 pracowników wiec nie wiem jak tu ma sie ta sytuacja

Nulka super sukienka

Stary 2017-05-21, 12:24   #3520
karolinuuusia
Zakorzenienie

Xora w żółty na pewno nie wpada bardziej właśnie w bez, bo go trochę stary kolor przyciemnil

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 13:51   #3521
morelle_
Zakorzenienie

Carolles wrzucę może jutro narazie korzystam ze słońca.

Dziś mąż rano słuchał muzyki filmowej w wykonaniu orkiestry i małej mega się podobało

Aggs i xzora gratuluję zakupów!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 13:59   #3522
Carolles
Zadomowienie

Taedio

Morelle korzystaj ile się da!

Xzora gratuluje zakupów! My tez kupilismy szafki nocne z Ikei. Na które się zdecydowalas?

My jedziemy na urodziny mojej bratanicy, bedzie tort i milego popołudnia

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 14:36   #3523
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj Emmos w 8 miesiacu moja terminowa siostro jeszcze Faith nam zaginęła i ElaWeronika gdzie jestescie??
[/URL]

Siostro witaj ciekawe, ktora z nas pierwsza się rozpakuje

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
U nas pogoda ładna dziś chętnie bym gdzieś poszła ale niedziela to wszędzie pełno ludzi może na cmentarz do babci pojadę...brakuje mi bardzo rowerów zawsze tyle jeździliśmy z tżtem w koszu kocyk piwko ,gazetki i nad Odrę ehhh za rok kupuję lepszy rower z siedziskiem dla małego i będziemy jeździć razem ale już bez piwka heheh już bym chciała żeby był a tu jeszcze miesiąc...

Też mam ambitne plany rowerowe na przyszły rok

Cytat:
Emmos dobry mąż
Ja wczoraj sie oglądałam czy czegoś nie przyniosłam z działki. Nawet nie wiem co w sytuacji gdybyśmy miały kleszcza.. wyciągać? Jechac na IP?

Ja na sobie też nigdy nie miałam, ale moja psina kilka razy, mimo, że zawsze coś stosujemy zapobiegawczego. Raz wyjęliśmy jej sami, a raz było tak, że kleszcz zdążył się rozmnożyć i jak tż jej wyjął to zaczęły wychodzić spod spodu małe to było przerażające. Ja u siebie bym się bała, że nie wyjmę prawidłowo, także na pewno jechałabym na ip.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj byliśmy w Ikei na zakupach. Kupiłam łóżeczko, materac, prześcieradło, narzuty, szafki nocne i kilka innych drobnych rzeczy.
Szafki nocne jeszcze nieskręcone, ale sypialnia nabrała juz nowego klimatu - podoba mi sie, jest taka letnia, nieco grecka przez niebieskie dodatki (lampki i dwie poduszki).
Niestety drogę powrotną mieliśmy fatalną - przez wypadek 1,5h staliśmy w korku - przegrzalam sie i jeszcze mnie plecy bolą.

Emmos - cieszę sie, ze na USG III trymestru wszystko dobrze. U mnie tez podobne zawroty przy schylaniu (także przy ścieraniu podłóg trzeba uważać), a leżeć na słońcu tez nie mogę.

Fajnie, że zakupy się udały. Uwielbiam ten moment, gdy wnętrze pięknieje przez nowe meble i dodatki.

Stary 2017-05-21, 15:19   #3524
siilmariien
Wtajemniczenie

Xzora gratuluję zakupów! Pochwal się jak wszystko poskładacie
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 15:22   #3525
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Xzora na jaki materac się w końcu zdecydowałaś ?

Stary 2017-05-21, 15:37   #3526
taedio
MerDer 4ever

Emmos nie wiedziałam nawet, że kleszcz może sie w kimś rozmnożyć brrrr. Ja tez pojechałabym na IP chyba

Zapomniałam Wam napisac o tych materacach co babka na SR gadała. Ogólnie myślałam, że to bedzie jakaś obiektywna na ja a była z firmy z materacami, która produkuje tylko materace piankowe wiec wiadomo, że polecała tylko te. Jak zapytałam czemu nie lateks/pianka powiedziała, że lateks uczula i w sumie nic więcej nie potrafiła powiedziec. Przyniosła 3 próbki materacy piankowych, przedział cenowy 400-800 zł

Stary 2017-05-21, 15:46   #3527
emmos
Zakorzenienie

Nie ma to jak obiektywna opinia

Ja niedługo uciekam do kina miłego popołudnia dziewczęta

Stary 2017-05-21, 16:01   #3528
pestycyda
Zakorzenienie

Xzora jak już urzadzicie się to daj foty

Morelle, córeczka będzie melomanką

Emmos, chyba bym uciekła z domu na widok małych kleszczy które mogą się rozpłynąć wszędzie! Bleeee

Coś ciekawego w kinie grają?

Ja dziś jestem u tesciów i już zapowiedzieli nasi mężczyźni że wieczorem jakiś mecz oglądają:/ także czeka mnie wicZor z książką chyba. Możliwe że do tego czasu moje własne dziecko mnie udusić i nie będę mieć takich problemów:p

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 16:20   #3529
taedio
MerDer 4ever

Mój zaraz wychodzi na piłkę i pewnie wróci późno. Także popołudnie jak marzenie

Stary 2017-05-21, 16:24   #3530
emmos
Zakorzenienie

Właśnie zauważyłam, że nie mam maści do brodawek,hmm. Myślę jaką zamówić...jakie macie? Avent, Medela, Ziaja, o tych myślę. Ale chyba Medela jednak nie, bo jest zapachowa. Ziaja ma 100% lanoliny, a Avent lanolinę, olej kokosowy i wyciąg z aloesu w składzie. No i Ziaja jest dużo tańsza.

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Emmos, chyba bym uciekła z domu na widok małych kleszczy które mogą się rozpłynąć wszędzie! Bleeee

Ja dziś jestem u tesciów i już zapowiedzieli nasi mężczyźni że wieczorem jakiś mecz oglądają:/ także czeka mnie wicZor z książką chyba. Możliwe że do tego czasu moje własne dziecko mnie udusić i nie będę mieć takich problemów:p

My idziemy na Jutro będziemy szczęśliwi
Wiem, kleszcze są przerażające, my staramy się przeglądać psa często i wtedy gdy się kleszcz rozmnożył też mała była oglądana, bo to było po bieganiu po lesie, ale dziad się umiejscowił na brodzie w takim miejscu trudnym do wykrycia , ze dopiero po 2 dniach ciągłego spania coś nas tchnęło, żeby jeszcze raz ją przejrzeć. I prawda jest taka, że żadne tabletki, obroże czy krople nie dają 100% bezpieczeństwa.
Stary 2017-05-21, 16:41   #3531
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Właśnie zauważyłam, że nie mam maści do brodawek,hmm. Myślę jaką zamówić...jakie macie? Avent, Medela, Ziaja, o tych myślę. Ale chyba Medela jednak nie, bo jest zapachowa. Ziaja ma 100% lanoliny, a Avent lanolinę, olej kokosowy i wyciąg z aloesu w składzie. No i Ziaja jest dużo tańsza.

My idziemy na Jutro będziemy szczęśliwi
Wiem, kleszcze są przerażające, my staramy się przeglądać psa często i wtedy gdy się kleszcz rozmnożył też mała była oglądana, bo to było po bieganiu po lesie, ale dziad się umiejscowił na brodzie w takim miejscu trudnym do wykrycia , ze dopiero po 2 dniach ciągłego spania coś nas tchnęło, żeby jeszcze raz ją przejrzeć. I prawda jest taka, że żadne tabletki, obroże czy krople nie dają 100% bezpieczeństwa.
Ja mam w koszyku Ziaje
Udanego seansu Napisz później czy warto bo też chcemy sie na to wybrać

Moi rodzice (i teście) kupują obrożę z foresto i jak narazie ma 100% skuteczności
Stary 2017-05-21, 17:04   #3532
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Ale temat kleszczowy. Ja jak byłam w gimnazjum to miałam kleszcza i jechałm do lekarza, wyciągnęli mi i dostałam antybiotyk
My psa zakraplamy front-line, też dobrze działa, no ale to nie uchroni przed kleszczem bo i tak może na niego wejsc i spaść w domu ale na nim bardzo łatwo znaleźć bo jest jasny.

Pogoda się u mnie psuje

Stary 2017-05-21, 17:15   #3533
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Emmos nie wiedziałam nawet, że kleszcz może sie w kimś rozmnożyć brrrr. Ja tez pojechałabym na IP chyba

Zapomniałam Wam napisac o tych materacach co babka na SR gadała. Ogólnie myślałam, że to bedzie jakaś obiektywna na ja a była z firmy z materacami, która produkuje tylko materace piankowe wiec wiadomo, że polecała tylko te. Jak zapytałam czemu nie lateks/pianka powiedziała, że lateks uczula i w sumie nic więcej nie potrafiła powiedziec. Przyniosła 3 próbki materacy piankowych, przedział cenowy 400-800 zł

Mój mąż tez mówi ze samą piankę usztywniana, nie taka jak kiedyś były tylko takie grubsze. Dodatek lateksu spowoduje ze materac nie oddycha i dziecko tez może pocić sie.

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2017-05-21 o 17:54
Stary 2017-05-21, 17:37   #3534
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

.

Medela zapachowa ? Ja mam w domu purelan ale nie przypominam sobie żeby czymś pachniał ale może się mylę ja kupiłam z ziaji
Medela też mam ale ktoś mi dał

Co do materaca to my się z xzora w ogóle wylamalysmy :p bo takich chyba nigdzie nie polecają :p

Ja teraz myślę jaki zamówić do tej kołyski bo tam nie ma zbyt dużego wyboru ... Czy zwykła piankowa na te 3-4 miesiące będzie ok czy jednak szukać czegoś z kokosem

Stary 2017-05-21, 17:59   #3535
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mala - jak Twój brzuszek dziś? U mnie dziś spokojnie dość. Ale jak złapie to ciężko oddech złapać

Alicja

Stary 2017-05-21, 18:10   #3536
Mała!
Zakorzenienie

Cześć
Co do kleszczy to raz z mężem, brykaliśmy w lesie ( ) i potem miał 11 kleszczy

Dziś u.nas kiepski dzień... zaczęło się od IP z.mężem, na szczęście palec nie złamany ufff... no.ale boli go wiec nastrój ma fatalny... jeszcze Rossi wywalił się tuż przed metą ( moto gp) i.oboje wpadliśmy w dół... a potem.pojechałam do Rossa po.kremy.i po godzinie wybierania drugie tyle spędziłam przy kasie bo cos nie działał rabat... no i nie zadziałał, wiec nic nie kupiłam mąż wściekły i mnie to też wkurzyło... leży teraz
Taki, że z kijem nie podchodz

Karolinuuusia
Moje skurcze są cały czas, jak tyko wstaje czy dłużej postoję, lub wejdę po schodach to od razu ... tak że zawsze lekko ponad 10 mam :/ jutro muszę zrobić ktg... bo.aż mnie dusi czasami od nich...

Na brodawki ja stosuję bephanten i własne mleko, mam też alantan... coś zadziała

Boję się tego wszystkiego... choć chciałabym już połowę czerwca... bo mam co raz częściej dość, zapomniałam jak ciężka jest końcówka ciąży i że boli

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-05-21 o 18:12
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 18:13   #3537
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Dziś u.nas kiepski dzień... zaczęło się od IP z.mężem, na szczęście palec nie złamany ufff... no.ale boli go wiec nastrój ma fatalny... jeszcze Rossi wywalił się tuż przed metą ( moto gp) i.oboje wpadliśmy w dół... a potem.pojechałam do Rossa po.kremy.i po godzinie wybierania drugie tyle spędziłam przy kasie bo cos nie działał rabat... no i nie zadziałał, wiec nic nie kupiłam mąż wściekły i mnie to też wkurzyło... leży teraz

Karolinuuusia
Moje skurcze są cały czas, jak tyko wstaje czy dłużej postoję, lub wejdę po schodach to od razu ... tak że zawsze lekko ponad 10 mam :/ jutro muszę zrobić ktg... bo.aż mnie dusi czasami od nich...

Na brodawki ja stosuję bephanten i własne mleko, mam też alantan... coś zadziała

Boję się tego wszystkiego... choć chciałabym już połowę czerwca... bo mam co raz częściej dość, zapomniałam jak ciężka jest końcówka ciąży i że boli

O kurczę to rzeczywiście idź na ktg. A jak np lezysz to też łapie? Bo mnie tak, co ok godz zazwyczaj, choć dziś nie tak często

Alicja

Stary 2017-05-21, 18:18   #3538
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

ja mam ziajkę, co do materacy to mam 10cm z pianki za 50 zł chyba i jest twardy wolę kupić za jakiś czas drugi taki sam niż płacić kupę kasy na raz na jakieś wymyślne.

Ja wyciągnełam tżta do Greco na gyrosa i na lody do mc nie chciało mi się gotować później pojechałam do rodziców na kawkę na ogródek pogoda jest cudowna słoneczko i wiaterek i temp.znośna, a wieczorem tż na nockę a ja się pomaseczkuję trochę i może z siorą na skype pogadam taki chillout dziś ale super bo potrzebowałam tego a niedziel ogólnie nie znoszę.

Mała rozwaliłaś mnie tymi kleszczami po brykaniu hahaha no ale spoko rozumiem każdy ma jakieś swoje zboczenia
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 18:25   #3539
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Taedio

Morelle korzystaj ile się da!

Xzora gratuluje zakupów! My tez kupilismy szafki nocne z Ikei. Na które się zdecydowalas?

My jedziemy na urodziny mojej bratanicy, bedzie tort i milego popołudnia

Udanych urodzin!

Cytat:
Nie ma to jak obiektywna opinia

Ja niedługo uciekam do kina miłego popołudnia dziewczęta

Na czym byliście?
My idziemy we wt na obcego.

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Xzora jak już urzadzicie się to daj foty

Morelle, córeczka będzie melomanką

Ja lubię mecze, ale pilki nożnej

Cytat:
Cześć

Karolinuuusia

Współczuję

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ja mam ziajkę, co do materacy to mam 10cm z pianki za 50 zł chyba i jest twardy wolę kupić za jakiś czas drugi taki sam niż płacić kupę kasy na raz na jakieś wymyślne.

Ja wyciągnełam tżta do Greco na gyrosa i na lody do mc nie chciało mi się gotować później pojechałam do rodziców na kawkę na ogródek pogoda jest cudowna słoneczko i wiaterek i temp.znośna, a wieczorem tż na nockę a ja się pomaseczkuję trochę i może z siorą na skype pogadam taki chillout dziś ale super bo potrzebowałam tego a niedziel ogólnie nie znoszę.

Mała rozwaliłaś mnie tymi kleszczami po brykaniu hahaha no ale spoko rozumiem każdy ma jakieś swoje zboczenia
Ja pół dnia byłam na niskich łąkach.

Z 7 sukienek SIS 2 są ok
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-21, 18:39   #3540
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Pasy wspólnej zieleni. A że moim sąsiedzi są ... i nie chcą nikogo do sprzątania klatek, odśnieżania i koszenia to tak to Wygląda.
Ja sprzątam swoje piętro. Ogólnie klatka wygląda jak mrok. O oknach nie wspominając.

Dzień dobry! Pogoda się zepsuła :/
Rozumiem, nietypowo

Cytat:
Dzięki za uwagi odnośnie karuzeli. Nawet nie wiedziałam, ze takie z odgłosami natury też są.
Ja karuzeli nie planuję, ale mam na zbyciu nową, nieotwieraną z Tiny Love jakby ktoś coś (magiczna z projektorem).

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

Ja będę zamawiać sukienkę z Mohito http://www.mohito.com/pl/pl/ra221-42x/ladies-dress i zastanawiam się co dobrać bo od 100 zł dostawa gratis
Poprostu wczoraj właśnie mierzyłam tę sukienkę (tylko wersję paskową) i jest super!

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ubrałam wczoraj Dragony Melissy. One mają tylko 10 cm. Chodziło się super. Nic mnie nie boli. Ortopeda mówił, że u mnie to też niedobrze chodzić na płaskim bo kręgosłup po tylu latach jest przyzwyczajony do innej pozycji.

Co do wagi to sama w sobie mnie nie przeraża tak jak obwody od 2 tyg stoi w miejscu i zaczynam się martwić.

Moja sis przywiozła mi wczoraj do mamy reklamowkę swoich sukienek urlopowych. Zobaczę może coś będzie ok. Ona nosi typowe 34, więc powinny być większe od moich. Gorzej z długością
Może coś dopasujesz

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zakupiłam sobie w hurtowni po cenach hurtowych znowu: piżamkę z dobranocki, przewijak z motywem żaglówki, rożek i komplet dla synka kumpeli która ma we wtorek cc
A wieczorem udało mi się wylicytować 4 bluzki z h&m mama, z przesyłka wyszło 20zl za sztukę. Będę miała w czym chodzić i nie świecić pępkiem

Wieczorem zamówię chyba łóżeczko i materac, a jutro albo w czwartek wózek. W tygodniu zajmę się częścią kosmetyczna - podkłady, maści itp oraz zakupem wanienki ze stojakiem i chyba zamknę wyprawkę.

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Super, że zakupy udane
Do mnie przyszła koszula z Dobranocki, ta którą część z Was też zamawiała - pudrowa w gwiazdki z szarą lamówką. I bardzo fajna tylko na zdjęciu była pudrowa, a przyszła taka świnkowa

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Hej

Gratulacje zakupów. Jakie materac wybrałaś?
My właśnie w tym tygodniu wybieramy się do Ikei.

Cytat:
Xzora gratuluje zakupów
Współczuje drogi powrotnej
No właśnie nie wiem jak to jest z tym tacierzyńskim bo przecież wypłata jest uzależniona od konkretnej osoby i sa rożne miesiące. Nie jest tak jak na umowie No i mój Tz sam w sobie siedzi zazwyczaj w domu a "robi" na niego 3 pracowników wiec nie wiem jak tu ma sie ta sytuacja

Nulka super sukienka

Jejku, też chcę taką firmę, jak to się robi?!

Cytat:

No nie mogła powiedzieć "bo nie mamy ich w ofercie"
Nie znam nikogo, kogo uczuliłby materac lateksowy. Paweł Z poleca
Ja tylko myślę czy sam lateks czy z pianką...

Mała coś masz pecha ostatnio z tymi niewchodzącymi promocjami

Devilek ja kupuję a-pectus, to czysta, bezzapachowa lanolina. Ziaja podobno ma zapach

Dziewczyny, ale miałam dziś stracha... Wróciliśmy ze spaceru i zobaczyłam sporą grudkę takiej przezroczystej, gęstej wydzieliny... Miałyście coś takiego? Przestraszyłam się, że to czop Odpoczywam teraz bo mam wyrzuty, wiem, że w ostatnie dni przegięłam... W piątek mąż nie widział to sprzątałam cały dzień w szafkach, myłam lodówkę itd. Wczoraj byliśmy na zakupach i chodziłam z 8 godzin. Czwartek też intensywny...
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości