|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
znowu niszowce...
Czesc -pisze z Londynu w kturym powinno byc wszystko....a -nie ma....! Brakuje wielu niszowcow i marek ,np; nie kupisz tu perfum " people of labirynth" , " montale","cb j hate perfumes" ,"ayala moriel" ,"Andy tower perfumes" "profumo it" i paru innych niszowych luksusowych marek....W Harrodsie jak sie zapytalem menagera dzialu perfumeryjnego o te marki -to nawet ich nieznal
(ignorant hihihi). A tak powaznie to ...poszukuje prubki zapachu "Djedin" -Guarlaina .Ma ktos? Na calom butle mnie nie stac bo na aukcjach chodzom po kilka tysiecy dolarow....za flakon.Interesuje mnie tez legendarny zapach "kolnische juchten" -nigdzie go nie mozna dostac ani slychu ani widu po nim -ponoc tylko jeden sklep w kaliforni go ma.....Nie lubie kupowac perfum przez internet bo jestem niecierpliwy -wole wejsc do sklepu zapalacic i juz sie psikac - .Moje najnowsze odkrycie; " Black phoenix alchemy"-nieziemskie zapachy.....Odkrylem tez ostatnio super skurzany zapach firmy ; "historie de perfumes" 1740-markiz de sade ....-sliwka suszona i wedzona owinieta czarnom skurom z odrobinom dymnego zywicznego kadzidla-super zapach-unisex zdecydowanie! Co myslicie o kolekcji zapachów TOMA FORDA? DLa mnie najlepsze sa ; tuscan leather i noir -ale drogie....oj drogie -chcialo by sie miec wszystko na raz ale czlowiek by zbankrutowal -najsmutniejsze ze tom ford nie robi samples-prubek i nAWET takim malym szczesciem nie mozna sie zadowolic Chyba...ze ktos z was mA prubki t.ford private collection?-Chetnie kupie...
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: znowu niszowce...
Costes, piszesz o próbkach - więc podłączam Cię do wątku o wymianie próbek; bo innego pomysłu nie mam. I tak jak już kiedyś pisałam - proszę o więcej znaków przestankowych; bo Twoje posty ciężko czasem zrozumieć.
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Poszukuję:
- Joop, Femme - Etienne Aigner, Too Feminine - Mauboussin, EDT - Montana, Just Me - Cacharel, Gloria mgiełka - Fendi, Fantasia - CSP, Caramel Sunset, Safran Sultan - Britney Spears, Fantasy Midnight EDP - Armani, Emporio (wszystkie) - Morgan (wszystkie) - Moschino, Funny - Nina Ricci, Les Belles (wszystkie) - Ralph Lauren, Ralph Hot EDT - Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT - Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT - Alexander McQueen, Kingdom - Carolina Herrera, 212 Women EDT - Chopard, Casmir - Christian Dior, Miss Dior Chérie Eau de Printemps EDT - Coty, Miss Sixty, Elixir EDT - Donna Karan, DKNY Be Delicious, EDP - Fendi, Theorema Leggero - Givenchy, Amarige Mariage EDP - Gucci, Envy Me - Guerlain, Champs-Elysees - Jil Sander, Sun Delight, lub inne J. Sander - La Prairie, Silver Rain EDP - Paco Rabanne, Ultraviolet Woman - Ralph Lauren, Safari - YSL, Yvresse Zrobię próbki: - T. Mugler, Angel Innocent - Lolita Lempicka EDP - Lolita Lempicka EDT - L de Lolita Lempicka - E. Ungaro, Desnuda - E. Ungaro, Apparition - Demeter, Cinnamon Bun - Givenchy, Organza Indecence - CK, Euphoria - CK, Euphoria Blossom - YSL, Baby Doll - Stella McCartney, Stella in Two Peony - Aquolina, Pink Sugar - Nina Ricci, Nina jabłuszko - Jette, Joop - Jette by Night, Joop - Chopard, Mira Bai - Ch. Dior, Miss Dior Cherie - Cacharel, Gloria - Ch. Jourdan, The Parfum - Mexx, Woman - C. Crawford, Summer Day - N. Campbell, Mystery - Coty, Vanilla Musk - G. Sabatini, klasyczna granatowa - Oriflame, Nomadic - Avon, Extraordinary - Avon, Sheer Rose - Kenzo, Elephant - Cacharel, Noa EDT - Estee Lauder, Intuition mogę oddać odlewkę jak na załączonym zdjęciu - CSP, Vanille Cannelle, mogę oddać odlewkę jak na załączonym zdjęciu Zrobię próbki po 2 ml. Najchętniej większe wymiany. Wysyłam poleconym priorytetem.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-05-18 o 10:23 |
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Mogę zrobić odlewki:
Bruno Banani - Time to play Trussardi - Python Guerlain AA - Tutti Kiwi Thierry Mugler - Angel Innocent Paco Rabanne - Black XS DKNY - Red Delicious Moschino - I love love YSL - In love Again Cerrutti 1881 Salvatore Ferregamo - Incanto Shine Próbki fabryczne: Marc Jacobs Perfume Clinique Happy Azzaro - Visit Guerlain L'Instant Thierry Mugler - Alien Robione: Demeter: Salt Air, Rain, Thunderstorm, Wet Garden, Firefly, Cinnamon Bun Poszukuję: Keiko Mecher - Passiflora i wszystko inne, co zawiera marakuję ![]() Liz Claiborne - Curve Kicks woman Escada: Pacific Paradise, Island Kiss, Rockin' Rio, Tropical Punch Guerlain - Colours of Love, różne z serii AA CSP - Vanille Pineapple i inne owocowe YSL - In Love Again Edition Fleur de la Passion Givenchi - Jardin d'Interdit Trussardi - Inside woman Oraz wszystko, czego nie znam, a jest tego trochę
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisze PW.
|
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Theoremy mogę odlać 2ml ale Feminite mam probkę z Sephory trochę testowaną. Blue czy odpowiada Ci taka wymianka? jesli tak to proszę o PW
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Papuziu czymze moglabym sie odwdzieczyc? zaraz wkleje liste
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Mam:
-I love love -Lolite ciasteczkową -Innocent -Addict -In white -Diesel ++ -Neblina YR -Rush -Tumulte -Brit Red -Miss Dior Cherie -Neonature Souffle -Mexx Fly High Woman i Man -Euphoria męska i damska -Kate Moss -Les Belles migdałowe -Aquolina migdałowa -Prade klasyk -Diorissimo -Mira Bai, -OI - Theorema Espirit -Theorema -Be Delicious Red -Masaki Masako -męskie Obsession Night -męskie Incanto pour homme Salvatore Ferragamo -CKin2U męskie i damskie w saszetce -Ange ou Demon w saszetce -Mure et Musc -Budoir -Dzing! -Dior Higher Energy -Nu edt -Pink Sugar -Insolence -Ogródek Nilowy -Gloria -Shalimar edt -Cristobal PH -Tumulte P -Idole -Kyoto -Quarzazate -Zagorsk -Demeter: Mango&Pineapple, Grapefruit Tea, Chery Blossom, Szukam rozpaczliwie: -Ambra Sultan i Extreme -Stella in Two -Historie d'eau -Iris Pallida -Voleur de Roses -La Chasse aux papillons -Piment Brulant, -Douce Amere, -Datura Noir, -Fumerie Turque, -Miel De Bois, -Un Bois Vanille -Daim Blond za poszukiwane próbki chetnie oddam tez cos z wątku wymiankowego
|
|
|
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wpisałam się tam wieczorem...
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
pasi
zaraz napisze PW z adresem i juz lece na moj watek.
|
|
|
|
#3851 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
moja propozycja. probki za odlewke. co Ty na to?
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Otrzymałam już na PW jedną propozycję wymiany odlewki, jeszcze nic pewnego, gdyby nie wyszło to dam znać na PW
|
|
#3853 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Yoonko, co Ty na to?
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Historie wody bede miala od Papużki,ale tamte dwie chętnie
adres na PW?
|
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję małej odlewki (ok.2 ml) Moschino Funny do intensywnego testowania
wieczorem wrzucę aktualną listę próbek na wymianę
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję wątek, bo doszło mi kilka próbek
Poszukuję: CdG WoodCoffee i inne z Series 7 Sweet Micaleff Patchouli Wszelkie L'Artisany poza figami i Safran Troublant L’eau Neuve Lubin Którykolwiek z Lorenzo Villoresi Wszelkie Bondy no. 9 (poza New Haarlem, The Scent of Peace, Nuits de Noho, Bleecker Street, West Side) Lutki wszelakie (Poza Ambre Sultan, A La nuit, Chergui, Douce Amere) Eau des Merveilles Hermes Alien T.Mugler I cokolwiek innego, czego jeszcze nie wąchałam. Można mnie kusić ![]() Mam: - West Side Bond No. 9 - Bleecker Street Bond No. 9 - The Scent of Peace Bond No. 9 - Nuits de Noho Bond No. 9 - Heliotrope Etro - Ambre et Vanille E.Coudray - Esperys E.Coudray - Note Poudre Micallef - Note Ambre Micallef - Hiver Micallef - Mechant Loup L'Artisan - Tea for Two L'Artisan - Dzing! L'Artisan - L'eau de Kasaneka Menard - Spring Flower Creed - Le Feu - Amour de Cacao CsP - Eau du Soir Sisley - Soir de Lune Sisley - Hot Couture Givenchy - Wish - Eclat d'Arpege Lanvin - Prada - Burberrys London - Week end Burberrys - Bright Crystal Versace - Omnia Bvlgari - Pacific Paradise Escada - Moon Sparkle Escada - Magnetism Escada - Rykiel Rose - Max Mara Le Parfum - Diamonds Armani - Pleasures Estee Lauder - Christina Aguilera EDP - Gucci by Gucci - Gucci EDP - Rush 2 Gucci - Insolence EDT Guerlain - Samsara Guerlain - Pampelune Guerlain - Mahora Guerlain - So pretty de Cartier - Very Valentino - Boss Woman - Jil Sander no. 4 - Initial Boucheron - The One D&G - Noa Cacharel - Noa Fleur Cacharel - Touch of Spring Lacoste - Pink Sugar - GF Ferre - Enchanting Celine Dion - Emotion P.Cardin - Midight Charm Dior - J'adore EDT Dior - Kenzo de Kenzo EDT - L'eau par Kenzo - Kenzo Amour - Allure Sensuelle Chanel - Be Delicious Red DKNY - Mexx Nice - Mexx Wild
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-04-29 o 23:48 |
|
|
|
#3858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
irko mam nomadtea CdG a chciałabym zapach pokoju bonda - co powiesz na wymianę na zlocie?
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
przechodzę na PW
![]() Cytat:
odkładam i proszę o przypomnienie przed samym zlotem oki?
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobają mi się u Ciebie wymienione próbki - może znajdziesz coś u mnie [link w podpisie]?
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Natasho u Ciebie podoba mi się Les Parfums de Rosine Rose Kashmirie, ale jednopróbkowa wymiana chyba nie bardzo nam się opłaca?
|
#3863 |
|
Raczkowanie
|
Irkax mam S. Lutens- Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Fou D`Absinthe i Ambre Rousse.
Z Twoich próbek interesują mnie: - Ambre et Vanille E.Coudray - Note Ambre Micallef - Hiver Micallef - Initial Boucheron. Co Ty na to? |
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może innym razem
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Stellę mam tylko In Two Peony, nie mam klasycznej.
Mam: Stella In Two Peony 2ml Euphoria Blossom 2ml Jeśli Tobie pasuje to mnie również.
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Do upierdliwych papug świat należy
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Annayake Tsukimi Aquolina Pink Sugar Armani, Emporio Lei Armani Mania (Czarna Mańka) Artisan Bois Farine Artisan Fou d’Absinthe Artisan Mure et Musc Artisan Premier Figuier Extreme Avon Extraordinary L. Biagotti Roma Uomo Bond No 9 Broadway Nite Brosseau Ombre Rose Bulgari pour Femme Burberry Brit Red Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP Cartier Must Cartier Must II CdG Harissa CdG Sequoia CdG Avignon CdG Zagorsk CdG Sweet Nomadtea CdG 2 Chanel Chance Fraiche Chanel No5 EdT Chopard Casmir Chopard Madness Costume National Scent Intense E. Coudray Ambre et Vanille CSP Amour de Cacao CSP Vanille Cannelle Demeter Cinnamon Toast Demeter Condensed Milk Demeter Espresso Demeter Gingerbread Demeter Grapefruit Tea Demeter Salt Air Demeter Snow Diesel ++ Dunhill Desire Estee Lauder Cinnabar Estee Lauder Knowing Etro Heliotrope Fendi Palazzo Givenchy Extravagance d’Amarige Givenchy Eau de Givenchy Givenchy Oblique RWD Annick Goutal Quel Amour! Annick Goutal Songes Guerlain AA Mandarin Basilic Guerlain AA Winter Delice Guerlain Mahora Guerlain Shalimar EdT Ch. Jourdan The Parfum Donna Karan Black Cashmere Kenzo Amour Ch. Lacroix Tumulte Lubin Idole Lutens Chene Lutens Datura Noir Lutens Encens + Lavande Lutens Five o’clock au Gingembre Lutens Rousse Maison de la Vanille, Vanille Noire du Mexique F. Malle Eau d’Hiver Masaki Masaki Mauboussin EdT Mauboussin Histoire d’Eau Molinard Fleur de Figuier Narciso Rodriguez EdT Les Nereides, Imperial Opoponax Prada Prada Nina Ricci Les Belles migdałowa Nina Ricci Belle de Minuit Nina Ricci Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie Parfum d’Empire Fougere Bengale Rosine Rose de Rosine Sonia Rykiel EdT Jil Sander No4 Sung Shi Villoresi Alamut Villoresi Teint de Neige YSL Opium PF Yves Rocher Neonatura Cocon Slava Zaitsev Maroussia --- Poszukuję, choć pół mililitra: Artisan Iris Pallida Artisan Timbuktu CdG - SWEET: Burntsugar, Stickycake, Spicycocoa Escentric Molecules - Escentric 01 Givenchy III A. Goutal Ambre Fetiche A. Goutal Encens Flamboyant A. Goutal Myrrhe Ardente A. Goutal Vanille Exquise Heeley Figuier Hermes Ogródek Monsunowy Krizia Krazy Lutens Bois et Musc Lutens Muscs Koublai Khan Lutens Santal de Mysore Lutens Sarrasins Mac MV2 Mac MV3 Micallef Note Vanillee Monyette Paris Olivier Durbano Amethyst Olivier Durbano Rock Crystal PG Aomassai PG Bois Blond PG Coze PG Intrigant Patchouli PG Iris Taizo PG Jardin de Kerylos PG Louanges Prada EdP Intense Profumum Olibanum Profumum Patchouly Profumum Santalum Stephanie de Saint-Aignan Un The Au Sahara Stephanie de Saint-Aignan Berberiades Extreme
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-05-08 o 16:37 |
|
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
To może te za:
5 o'clock Tobacco Vanille Jil Sander 4 I jeszcze może chcesz coś moich Demeterów (np. Bonfire, Sawdust, Russian Leather) za próbkę Condensed Milk?
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
papugo - spójrz proszę w wolnej chwili na moją listę, może coś Ci wpadnie w oko, bo mi u Ciebie owszem
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

(ignorant hihihi). A tak powaznie to ...poszukuje prubki zapachu "Djedin" -Guarlaina .Ma ktos? Na calom butle mnie nie stac bo na aukcjach chodzom po kilka tysiecy dolarow....za flakon.Interesuje mnie tez legendarny zapach "kolnische juchten" -nigdzie go nie mozna dostac ani slychu ani widu po nim -ponoc tylko jeden sklep w kaliforni go ma.....Nie lubie kupowac perfum przez internet bo jestem niecierpliwy -wole wejsc do sklepu zapalacic i juz sie psikac -
Chyba...ze ktos z was mA prubki t.ford private collection?-Chetnie kupie...

wpisałam się tam wieczorem...

może innym razem