|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Tusz o którym pisałam wczoraj jest naprawdę ok
nie skleja, oczy nie łzawią no i bardzo estetycznie wydłuża POLECAM
|
|
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
Wie któraś czy w Rossmannach są jeszcze dostępne kosmetyki Rival de Loop ??? Bo ja nigdy takowych nie widziałam
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przeczytałam niedługi artykuł o Festiwalu Skarby Urody organizowanym przez Rossman. Artykuł pochodzi z Teletygodnia. Zainteresowane mogą przeczytać. Zamieszczam link do skanu.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...844a0a1f9.html
|
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No nic, idę jutro po nowy lakier
|
|
|
#3875 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach fajny, ale to chyba jedyne co mi się w tej odżywce podoba - regeneracji nie zauważyłam
|
|
#3877 |
|
Konto usunięte
|
idę jutro do R., ciekawe co tam wypatrzę.
lista do obczajenia :*seria Polleny Komfort młodej skóry (zobaczyłam zdjęcie na pielęgnacyjnych zbiorach Wizażanek, wrzuciłam hasło w wyszukiwarkę KWC i stwierdziłam, że to chyba fajne kosmetyki )*słynna maseczka ![]() *C-thru *kredka automatyczna czarna do oczu Rimmel *żele pod prysznic *pianka do golenia (uwielbiam Gilette, ale teraz chyba muszę znaleźć tańszy odpowiednik )
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Z pianek do golenia lubię Isanę - zarówno aloesową jak i brzoskwinią
|
#3879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i najczęściej kupuję żel Isana.... jakieś 5 zł kosztuje, ale jest niezły. Oczywiście nie jak Gilette, ale bardzo dobry tanszy odpowiednik ![]() Cytat:
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt, regeneracji to ja tez raczej nie widze, ale jako dorazna odzywka "na szybko" jest super
|
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc jak dla mnie nie sa gorsze, lecz tak samo dobre. Ale moze mam male wymagania hihi
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś odkryłam fajną promocję w Inglocie
Przy zakupie dowolnego produktu, błyszczyk taki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10886 w cenie 5zł Kupiłam sobie biały z drobinkami, pachnie jak biała oranżada ![]() (15ml - spory, te dwa razy mniejsze "Inglotowskie" kosztują 9zł)
|
|
#3886 |
|
Konto usunięte
|
wróciłam z R. bez maseczki, bo stwierdziłam, że najpierw powinnam zużyć te co stoją w łazience- czyli kilka saszetek i trzy tubki.
![]() wąchałam C-Thru te nowe i zielone Emerald. są w promocji, tak samo jak fioletowe (których testeru nie było) i jakieś takie ciemnoszare czy czarne (których nie wąchałam, bo zabrakło trzeciego nadgarstka ). Pearl Garden czuję do teraz, fajny zapach, słodkawy, niezobowiązujący. Emerald już prawie nie czuję. ale to bardzo ładny zapach, jak dla mnie to zielona herbata. przyjemne ![]() poza tym kupiłam: *dwie podkładki na stół (bardzo fajne, w żywych kolorach, do wyboru- czerwona, niebieska, jasnozielona, żółta i chyba różowa), miały kosztować 1.49 za sztukę, a przy kasie nabiło się 1.19 *torbę-lodówkę turystyczną za 3.49, cieszę się, że jeszcze na nie trafiłam, bo one były w poprzedniej gazetce *foremkę do lodu w formie ćwiartek pomarańczy, 2.99 *żel do golenia Isana z aloesem, 4.49 *maszynki do golenia Wilkinson Duplo, 10 sztuk za 7,99- sądzę, ze się opłaca. to jakieś promocyjne opakowanie 6+4 gratis |
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na mnie wyjatkowo dlugo pachnie emerald i w ogole nie czuc zielonej herbaty - i cale szczescie, bo nie cierpie herbacianych zapachow
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz są w promocji takie przenośne walizko-lodówki, zastanawiam się nad nią
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś kupiłam w rossmannie różany tonik żelowy Bielendy za jedyne 4.99-promocja mnie oczywiście na niego skusiła, ale choć nie ma cery suchej to cieszę się go kupiłam-fajne takie coś
i moje ulubione podpaski bella zielone-2pak za 5.49![]() Miałam też wziąć tampony te dla rossmana Facelle-32 szt są za 6.99 ale najpierw powiedzcie mi czy miałyście i czy są dobre ? ja nigdy wcześniej ich nie używałam...A i jeszcze czy jeśli kupiłyście żel po prysznic Kamill to czy dostałyście gratis mini zel pod prysznic Cliff-co to za firma?ja mam ochotę na jakiś pięknie pachnący nowy żelik i chyba jeszcze pójdę po tego Kamilla A perfumki C-thru Emerald właśnie dziś "wypsikałam"...miałam 75 ml-kupione oczywiście w rossmanie w promocji za 50 zł kiedyś były-bardzo je lubiłam...miały w sobie to "coś"
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do lodówki dokupiłam 4 wkłady do mrożenia w zamrażarce i mam zamiar korzystać na plaży w tym roku. Ostatnio pożyczyłam podobną w podróż i się sprawdziła, wszystko było zimne, a włożyłam tylko 1 wkład. Podróż trwała około 6 godzin, ale nie było upału w drodze. |
|
|
|
|
#3891 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, na kredkę Wibo z temperówką skuszę się na pewno, bo ta którą mam powoli (bardzo powoli
) kończy się Olejek waniliowy jeszcze mam + ostatnio zaszalałam z zakupem błyszczyków, więc w kolejne nie będę się zaopatrywać
|
#3893 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7400725]Treść usunięta[/QUOTE]
Raczej nie - kredkę mam już dość długo i z racji tego, że jest bardzo wydajna to do 23 maja jestem pewna, że jej nie zużyję ![]() A olejkiem nie jestem zachwycona, więc nie kusi mnie by kupić inny smak
|
#3895 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
no ale mam nadzieję, ze chociaż trochę nam posłuży.
|
||
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Też skusiłam się na tą maseczke Soraya i faktycznie bardzo fajna, skóra niesamowicie miękka i jakoś krostki poznikały
Na dniach idę do rossmana po odżywke i szampon Ziaja Plantica Olej rycynowy, te droższe kosmetyki jakoś nie służom moim włosom Zachęcona opiniami na KWC kupiłam niedawno Pantene Pro-V program odnowy ale jest przeokropna włosy podczas skłupiwania strasznie wypadają A i już się nie mogę doczekać nowej gazetki
|
|
|
|
#3897 |
|
Konto usunięte
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7400725]Treść usunięta[/QUOTE]
Chodzi Ci o Be Glamour? |
|
|
|
#3898 |
|
po prostu Em :)
|
Pewnie tak, to jedyny błyszczyk w tubce z pędzelkiem Lovely.
|
|
#3899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie Może trafiłaś na nieco trwalszy egzemplarz ![]() PS. Nie poznałam Cię Nowy avatarek Ładniusi
|
|
|
#3900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

nie skleja, oczy nie łzawią no i bardzo estetycznie wydłuża POLECAM

lista do obczajenia 

ale to bardzo ładny zapach, jak dla mnie to zielona herbata. 
Zachęcona opiniami na KWC kupiłam niedawno Pantene Pro-V program odnowy ale jest przeokropna włosy podczas skłupiwania strasznie wypadają