|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Cytat:
tylko heh moze to glupiutkie ale na czym polega to 8abs itd?? nie bardzo wiem o cio w tym chodzi...dobrze, ze moge zjesc banana i grefuty uwielbiam mniam mniam![]() wlasnie wrocilam z pracy ehh i nic mi sie nie chce..zjadlam na kolacje talerzyk zupki..postaram sie jeszcze ruszyc na skakance ![]() buzka i witam wszystkie nowe kolezanki razem damy rade~!!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1562 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...QUOTE] Lubię rygor więc na diecie powinnam dać radę Boję się właśnie o efekt jo-jo Właśnie TZ oznajmił mi że jak później zacznę się obrzerać tak jak zawsze to "pożałuje tego" Grozi mi ![]() Jeżeli o smaki chodzi to nie miałam wyboru Teraz są gotowe zestawy w których jest to samo Wchodziłam na stronkę diety cambridge z tydzień temu i było inaczej Można było sobie wybrać co i ile się chce. Teraz kupowałam juz gotowe zaestawy.Wprowadzili dużo zmian. Wczesniej ta dieta miała ok 400-500 kcal dziennie teraz ok 800-900 kcal a w weekendy nakazuje jesc normalne posiłki ale nie wiecej niż 1000 kcal. To tyle z takich większych zmianCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ratunku.! właśnie jestem po pilatesie, popijam herbatkę czerwoną [pycha, zasmakowała mi
] i zastanawiam się czy nie przerzucić sie na was 8min abs [miałyście racje- pilates za nudny i za powolny |
|
|
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
justytynka- linki na youtube
http://youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY http://youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts http://youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw&feature=related http://youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki wielkie |
|
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
I jak tam u Was leci?
U mnie raczej kiepsko, ale nie najgorzej. |
|
|
|
#1568 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheCytat:
no dlatego ja jak na razie nie rzucam;p hehe Palenie powoduje szybsze bicie serca(jak przy cwiczeniach) dlatego tez niektorzy chudna jak zaczynaja palic. Jesli przestalas palic, to od czasu do czasu zrob sobie po 20 pajacykow np, mysle ze tez ci sie serducho porzadnie rozrusza, no i zdrowiej niz faja;pCytat:
Cytat:
Zacznij cwiczyc poprostu jesli cos nie podoba Ci sie w Twoim cialku ![]() Witam nowe odchudzajace ![]() ![]() Ide na spacerek si ja
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
GobE- dziekuje i poprosze o linki
wiem wiem to smieszne nio ale niestety nie wiem o cio w tym wszystkim chodzi a starsznie chce zrzucic chociaz ze 3kg:0 byloby super
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie duzoo piszecie ... za duzo ;p nie przeyczytalam wszystkiego bo czasu nie mam
. U mnie nawet dobrze... zaczelam robic a6w ale jeden dzien dopiero;p. zdrowe zywienie to juz moj nawyk , praktycznie nie zwracam uwagi na diete bo automatycznie jem i kupuje zdrowe rzeczy . Czasami jakie odstepstwa, ale i taka wydaje mi sie ze bardoz wolno ale jednak chudne . Aplefit mi sie skoncyzl ale i tak dam rade . Pozdrowienia powodzenia;p. Niektore z was glownie nowych to naprawde ejst szczupla i nie wiem po co sie odchudzacie;p
|
#1571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To bardzo dobrze że zdrowe jedzonko stało się już normą u ciebie Ja martwię się że bardzo wolno chudnę ... to pewnie przez te orzeszki ![]()
|
|
|
#1572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Woooow, gratulacje Ja jeden jedyny raz rzuciłam palenie, na pięć godzin, na maturze dziesięć lat temu![]() ![]() bo nie wolno było wyjść. A poważnie - jestem pod wrażeniem - bo niewykonalne mi się zdaje
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
uff, własnie co wróciłam, z ćwiczeń
![]() rozciąganie i spalanie tłuszczyku na brzuszku, ii już prawie, prawie umiem szpagat! jutro wielka majówka i wielkie obżarstwo ![]() nieee... nie, będę grzeczna ![]() a jak tam Wasze plany na majówkę? |
|
|
|
#1574 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() u mnie nawet dobrze. Jako tako się trzymam. Może coś schudne wreszcie:P Majówka będzie miła myślę i tego samego wam zycze
|
#1575 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 1 do odwaznych swiat należy. ale sie mylisz i to bardzo grubo !! i troszeczke jestem podirytowana Twoja postawą , ale lepiej czasami napisac co sie uwaza że jest nie tak jak powinno byc - szanuje to .Jeżeli dziewczyna wazy 60 kg i ma 170 cm wzrostu i ma grube uda, i jej to nie pasuje niehc spadnie z 5 kg ? jeżeli jej BMI bedzie dalej odpowiadalo WAGA PRAWDILOWA ? cos w tym dziwnego ?? LICZA SIE CENTRYMETRY. ja teraz waze 77 kg i nie wiem czy bede wazyc 55 kg bo moja postrua ciała wskazuje ze ejstem chudsza. jeszcze raz CENTYMETRY ile masz w pupie, biodrach, pasie itp. waga nie zawsze odzwierciedla postury człowieka i taka jest prawda!!!!!!!!!!!.każdy do wątku ma wstęp. Jeżeli chce ktos sie odchudzac to nie to że ma taki kaprys bo dieta dla niekótych to wiele wyzeczeń. Nikt sie tego nie podejmuje bo mu się tak podoba. widocznie w sylwetce jest cos nie tak, ze trzeba co nieco zrzucic! Jezeli sie zniecheciłaś to trudno, ale uważam ze nie było powodu. Cytat:
![]() [quote=gosiaczek010;740043 6] Cytat:
ujete
|
|
|
#1576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts&NR=1 - cwiczenia na ramiona http://youtube.com/watch?v=iWxM995gDDA - na brzucho http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related - na sexy pupe ![]() to sa filmiki z cwiczeniami. Mozesz wlaczyc sobie i cwiczyc z nimi. Lepiej jest niz samemu, bo nie musisz myslec nad tym jakie cwiczenie i ile razy powtarzac, bo filmik leci i sie gibasz z nimi )gosiczek010 - nikt Cie tu nie atakuje, sobie nie pomysl. Probujemy ci tylko jakos przekazac nasze priorytety moze inne watki o odchudzaniu maja inne..Pobiegalam dzis troszku, tak min 15 minut no i spaceromarsz;d tak z godzinke ide cos wszamac
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi dzien a6w
fajowo ile dam rade heh?!;pUwazam tak samo jako gosiczek ze niektore dziewcyzny przesadzaja, bo przyy wzroscie 170 nie powinno sie wazyc ponizej 50 ... watpie ze ktos ma jakies sadelko czy cos... chyba ze ma masakrycznie 'lekkie ' kosci... Wg mnie na poczatku ten watek jakos lepszy byl teraz jest coraz wiecej dziewczyn ktore naprawde maja ladne figurki... niektore sa juz bardzo szcuzple.... i te diety coraz mniej zdrowe. ponizej 1000 chociaz w opisie tego watku jest powyzej;p. Ale ja sie nie znam... ![]() Dobranoc
|
#1578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrząc na slim liste nie widze nikogo kto wazy 50 kg i ma 170 cm wzrostu. ![]() ![]() ![]() a jak tak bedzie i BMI wskaze niedowage! to lanie bedzie takie ze szok ![]() niehc lwsyztskie wazymy ładnie, ale jest co zrzucic, mały nadbagaż. juz nei taki duży jak na samym początku![]() a ja uwazam ze wątek jest fajny tak samo jak teraz i wczesniej ![]() bo twrzymy go MY, osoby znjace trud diety, wiemy jak to jest byc puszystym, lub niezadowolonym ze sowjego ciała itp. Wiemy jak jest czasami trudno ale co, wytrwamy buziaki Kochane ;*
|
|
|
#1579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i sama nie musze liczyc powtoren(co bylo dla mnei najtrudniejsze w a6w;p)wiem ze niektore z nas szczuplawe sa. Ja tez mam zdjecia robione ostatnio gdzie mozna nawet zarys zeberek zobaczyc;p zalezy jak siewygne;d hehe tak jak wspomniala lyseux - nie ma tu takiej coby przy 170cm 50kg wazyla. I nie ma tu zadnej dziewczyny co by propagowala dietke ponizej 1000kcal. Zdarza sie ze nowicjuszki wyskakuja z takimi pomyslami, ale jak same mozecie zauwazyc, odrazu takie wypowiedzi sa krytykowane, tzn poprawiane ![]() Ja sama planowalam glodowki czy inne takie, no ale sobie wybilam z glowy--CZYTAJAC WATEK Dziekuje![]() ![]() buuzi
|
|
|
#1580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i powiem odrazu, że przeżyłam wstrząs: Kobitko, przecież Ty już teraz musisz być szcuplutka! JAk zejdziesz do 50 kg będziesz miała poważną niedowagę. Chcesz wyglądać na chorą, być wycieńczona itd?? Nie sądzisz, że lepiej byłoby ćwiczyć wzmacniając mięśnie i wysmuklając sylwetkę zamiast się "głodzić"?? I napewno korzystniej na tym wyjdziesz gocha20 czyt. wyżej!! ok..a co ze mną?? hop hooop? Pytałam o hulahopa: anionowe? z magnesami węglowymi czy zwykłe masujące?? Jeden rząd większych kulek masujących, dwa mniejszych czy trzy najmniejszych?? JAk już tyle kasy na koło chcę wydać to chciałabym żeby było dobre!!
|
|
|
#1581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie znam sie bo sama nie krece;p ale... ja bym wybrala srednie kulki na wszystko po trochu beda dzialac, nie?:d
|
|
|
#1582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki. Ja chyba sie juz boje tych glodowkowych diet... Za duzo mialam problemow z metabolizmem, co spowodowalo jo-jo nad ktorym kompletnie nie ma sie kontroli... Cytat:
A tak serio - z orzechami ostrożnie... Na SB 2 tygodnie bylam i schudlam po fazie I, potem zaczelam jesc wiecej orzechow i przytylam! Orzechy sa zdrowe etc, ale bez szalenstw, bo to faktycznie ma chyba jakis zgubny wplyw.Cytat:
Poza tym na grillu mozna zrobic kurczaczka! I do tego salatka/surowka ze swiezych warzyw. Wszystko sie da ![]() Cytat:
Pomimo mocnego postanowienia, ze wytrwam do konca, zawsze konczylam wczesniej
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, tu nie chodzi o to, żeby się dolinować, tylko właśnie wspierać.
I jakby ktokolwiek pokazł tu swoje zdjęcie, kto jest grubszy, to na pewno nikt by tej osoby nie wyśmiał, a wręcz przeciwnie - dopingował! Ja w sumie też nie lecę na wagę, za to patrzę na to, jak wyglądam. Mogę ważyć 48 kilo, 68 a nawet 80. Ważne, żebym siebie akceptowała i polubiła, żebym się nie wstydziła stać koło chudej koleżanki czy jeść większe procje w towarzystwie. Ja wiem, że nie należę do tych najgrubszych, ale mimo to chciałabym schudnąć z dupki, brzucha, ud... |
|
|
|
#1584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak trzymać
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ale dzisiaj pospałam.Wczoraj zaliczyłam pierwszego grilla. Nie było tak tragicznie. Pojadlam, ale starałam się nie przeginać. Zjadłam dużo warzyw i chude mięsko. Pyszniaście było. I piwko oczywiście - ale to przemilczmy. ![]() Orni, ja mam anionowe, z jednym rzędem masujących kulek. Jeszcze z niego bardzo zadowolona. ![]() Wolne dzisiaj. Kurcze, szczerze mówiąc średnio lubię takie dni. Wyjść nigdzie nie da rady - chyba, że na spacer - bo wszystko pozamykane. Częściej o jedzeniu myślę, kiedy mam wolne i nic nie robie. ![]() Do tego jeszcze nauka mnie czeka w ilości ogromnej, a to jak wiadomo podjadaniu sprzyja. ![]() Dziewczyny faktycznie, powinnyście się zastanowić. Jasne, ze każdej która się tu znalazła coś w jej sylwetce nie pasuje, coś chce zmienić czy poprawić. Ale dążenie do 50 kg (albo i mniej) przy 170 cm wzrostu raczej nie jest dobrym pomysłem. Ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia. To klucz do sukcesu
|
|
#1586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja z tym obżarstwem tylko żartowałam
![]() będę grzeczna jak baranek ![]() aaa i chciałabym powiedzieć, że tak często pisać znów będę za jakieś 2-3 dni, majówką i te sprawy więc proszę się na mnie nie gniewać ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#1588 |
|
Przyczajenie
|
Witam
musze sie teraz wytłumaczyć z moim wzrostem i chęcią dążenia do 50 kg. Ja mam bardzo chude kości i naprawde mam dość dużo tłuszczyku do zrzucenia. Szczerze mówiąc będe zadowolona nawet jak będe ważyć 55kg. To i tak będzie sukces jak schudne 5 kg.Nie zostosuje żadnej drastycznej diety tylko staram sie zdrowo odżywiać i bardzo dużo ćwicze. Zaraz lece do lasu pojeżdzić sobie na rowerku Mam nadzieje, że przez mój wzrost i wage nie wyrzucicie mnie z forum. Życze wszystkim udanej majówki
|
|
|
|
#1589 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam za to grube kości i ciężkie - tak mi lekarka mówiła, ale nie wiem sama.
Ja dla samej siebie chcę trochę tłuszczyku pozbyć i wiem, że można pomyśleć, że przy moim wzroście i wadze to jest jakieś szaleństwo, ale mimo wszystko chcę tego i wyrzeźbić sobie ładną figurkę ![]() A majówka? Hm spędzę w domu z książką od geografii, bo wczoraj nie poszłam na sprawdzian z 230 krain geograficznych i teraz pisze razem z Europą czyli jest ich kolo 500 ;dd więc dziś mam co robić i jeszcze przepisać zeszyty, mm miodzioo ;d
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jak wy strasznie dużo piszecie . W ogóle nie nadążam!![]() Zabijecie mnie wczoraj wtranżoliłam chyba z 5 ciastek ![]() Jakbym już tego jednego zjadła okey, ale nie całą furmankę. Już je zapewne spaliłam, ale mam je już na sumieniu .Dzisiaj bardzo ładna pogoda, może słońca tak dużo nie ma, ale tym lepiej, nie razi tak;] wybiorę się na pewno gdzieś. A jutro zacznę się uczyć do sprawdzianu, okropność. Humorek nawet dopisuje. Nudziło mi się i wygrzebałam skądś moją ukochaną bluzeczkę. Kiedyś wyglądałam w niej jak ściśnięty baleron, a dzisiaj, hmm... ładniej:P No dobrze idę do KWC po oceniać trochę, bo się później nie pozbieram z tym Pa!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

grejfruty sa ponoc dobre na spalanie tluszczyku
ale na czym polega to 8abs itd?? nie bardzo wiem o cio w tym chodzi...

wystarczy Marzena 

i troszeczke jestem podirytowana Twoja postawą , ale lepiej czasami napisac co sie uwaza że jest nie tak jak powinno byc - szanuje to
.
Nie sądzisz, że lepiej byłoby ćwiczyć wzmacniając mięśnie i wysmuklając sylwetkę zamiast się "głodzić"?? I napewno korzystniej na tym wyjdziesz