|
|
#3811 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
Koleżanka miała małego brata Wiktora i Wiki był Cytat:
Ja tez mam chyba podobne przeczucia jak Ty co do Samanthy |
|||
|
|
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
Coś długo się nie odzywa.
Pisał ktoś może do niej pw? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Pisałyście kiedyś, że macie do szpitala 2 koszule i coś brzydkiego do porodu ![]() To brzydkie to też koszula czy t-shirt? ![]() Myślałam o koszulce dłuższej, ale wtedy chyba nie da rady położyć dziecia na brzuchu... Chociaż rozpięcie w koszuli rozpinanej też może być na to za małe ![]() Nie umiem sobie wyobrazić jak to jest |
|
|
|
#3813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocne!Cytat:
Taedio No teraz to mini jak nic, taka dla TŻ-ta ![]() Chciałam sie rozbudzić i.rozciągać i.nie mogę zrobić.np wyroków na prawą nogę bomi.mnie.mega jajnik.i.pachwina :/ hym... ciekawe? Lewa nic! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-23 o 11:28 |
||
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pisałam do samanthy ale nic nie odpisała...
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do USG - moze rzeczywiście nie ma tej głowicy albo prezerwatyw. Jednak i po zwykłym myśle, ze sie uspokoisz jak zobaczysz, ze maluszek dalej siedzi na swoim miejscu ![]() Carolles - czy wizyta na pewno dzis? Lepiej, zeby sie odbyła, bo do wczoraj L4 miałam. ChilliPepper - kciuki za wizytę i ułożenie podróżne maluszka ![]() Taedio - u Ciebie to jeszcze jako sukienka dałoby radę... Ładnie wygladasz. Mała - zdrówka życzę! Co do rozciągania - chyba Cię synek blokuje. Ja wczoraj przy malasanie (taki bardzo szeroki przysiad w jodze) czułam, ze ktoś mi siedzi w kanale rodnym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dają koszule do porodu na SR położna mowila zeby brać te koszule tez na noc bo szkoda brudzić swoje.
|
|
|
|
|
#3818 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka to przez to, że zapomniałaś co chciałaś napisac
Haha dzięki ![]() Emmos ![]() dokładnie! Nie wolno sie przemęczać! Dzięki Anna dzięki ![]() Etusia dzięki Mała Tz sie cieszy powiedział, ze nie muszę spodni ubierać ale tylko w domu Xzora juz bym raczej nie usiadła poza tym cellulit Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3819 |
|
*sportaddict*
|
Kurczę, muszę się dowiedzieć jak jest u mnie z koszulą do porodu. Nie piszą też nic o sexy siatkowych majtach, tylko o bawełnianych
![]() W ogóle zastanawiam się jak to jest - na stronie szpitala piszą, żeby się zgłosić jeśli nie czujemy ruchów albo kiedy są gwałtowne - co to znaczy 'gwałtowne'? Mój łobuz mnie czasem tak naparza po żebrach i tak hasa, że nie mam pojęcia, gdzie przebiega granica
|
|
|
|
#3820 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie nie dają koszuli do porodu. Ale kupiłam te z dolce sonno za 19 zł wiec może sie z nią stać wszystko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie gaziki bralyscie? Ile cm i ilo nitkowe?
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona zakładała bo tak wygodniej isc do toalety itp. A co do zdrobnienia Wiki to ja też myślę że to dla dziewczynki bardziej. Przynajmniej ja tak będę wołać. |
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, ja mam pytanie, pisałyście o Tantum Rosa, zastanawiam się czy po cc też się przyda? Czy tylko dziewczyny, które będą mieć sn zamawiały?
Dokładnie, skąd mamy wiedzieć które kopniaki można zaliczyć do gwałtownych? Trochę mętlik sieją kobietom w ciąży wg mnie.
|
|
#3824 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Baby spóźnione kciuki za wizytę!
![]() Cytat:
Super że te plasterki Ci pomagają, bo byś się musiała namęczyć z tymi opryszczkami. Daj znać jak wrażenia po obcym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w końcu jakiś brzuszek Ci wyszedł szczuplaku!Cytat:
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
i dostałam jeszcze od kuzynk iużywaną więc też ją mogę poświęcić ![]() Proszę mnie z tym ułożeniem podróżnym znowu w błąd nie wprowadzać Xzora kciuki dla Ciebie też za wizytę, bo widzę, że mi nie zacytowało Twojego posta na ten temat ![]() I jeszcze chyba emilkę cytowałam z tymi pomysłami na gardło i też zniknęło - w każdym razei dziękuję za pomysły |
|||||||||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam te małe 5 cm, wydaje mi się, że do oczu większych nie potrzeba, ale nie pamiętam ilo nitkowe
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam na koniec mojego remontu ale boje się że jeszcze pierwszy tydzień albo dwa czerwca będę na wygnaniu. Cytat:
![]() Cytat:
W radiowej trójce jest audycja o szczepieniach. Słucham i myślę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 10x10 i 5x5 17-nitkowe, ale na te nitki nie zwracałam uwagi, nawet nie wiem o co z tym chodzi
Byłam w reserved i kupiłam młodemu bodziaka i czapeczki, no musiałam |
|
|
|
#3830 |
|
MerDer 4ever
|
Jon lepiej późno niż wcale!
Ja nie pamietam jakie mam gaziki w koszyku a nie mam jak teraz sprawdzić. W każdym razie koszyk zgapialam od koleżanki, która jest farmaceutka i urodziła w maju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Pestycyda przynajmniej zaczęliście remont Jon śliczne zakupy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj dziś jakis spokojny :/ Xzora W kroku też czuję, ale pachwina najbardziej... Chilli.i.dziewczyny ja mam.przeczucie, ze samantha nie wróci :/ szkoda... mam.tylko.nadzieje że u niej ok! Mama mi wyszperała dla małego dwie bluzki po 2-zł ![]() 1495535797772.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Jon, Mała fajne zakupy
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przejmuję jak długo nie czuję ruchów a jak szaleje to uważam że rozpiera ją energia.
Wczoraj np. miała ADHD ale to dlatego że cały weekend jadłam sernik na zimno i bardzo jej smakował a do tego troche mojego ruchu odczuła i jazdy samochodem. A dziś aniołek śpi troszke do niej pogadałam i puściłam jej muzykę to sie ruszyła troszkę jak by powiedziała matka odczep się ładuję baterię. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 |
|
MerDer 4ever
|
Ja na spokojnie podchodzę do ruchów i nie miałam jeszcze sytuacji, że jakos długo sie nie ruszał i sie zamartwiałam. Czytałam, że jak my sie martwimy to maluchy "siedzą cicho"
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To w wolnej chwili poproszę o cały koszyk chętnie coś podpatrzę
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny
Ja też nie miałam sytuacji żeby jakoś inaczej się ruszał mały, albo długo się nie ruszał (nie liczę nocy, bo całą przesypiam i on chyba też tylko jak na siku wstaję to on się na boczek drugi przekłada <3)Przyszło moje zamówienie z Hubi - szybcy są jak torpeda, zakochałam się w tych bambusowych pieluszkach, są takie milusie |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie mówiła, ale to tylko mije przeczucie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły moje sukienki z Mohito, rozm. M ale zielona jest ciut luźniejsza
zdecydowanie w zielonej się czuję lepiej, różowa jest oczoj... nie spodziewałam się i nie wiem czy nie zwrócić, będę musiała mieć na prawdę dobry humor, żeby tą różową ubrać bo rzuca się w oczy. Drażni mnie też pępek! na dodatek on zmienia swój wygląd w zależności od ułożenia się dziecka...
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajne te sukienki a ta pink super, uwielbiam takie żarówy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

pięknie wyglądasz 

damy radę, co się będę tak spieszyć, w ciąży jestem, nie można mnie poganiać 

mocne!

dokładnie! Nie wolno sie przemęczać! 

i nie wiem czy nie zwrócić, będę musiała mieć na prawdę dobry humor, żeby tą różową ubrać bo rzuca się w oczy. Drażni mnie też pępek! na dodatek on zmienia swój wygląd w zależności od ułożenia się dziecka...