|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. V
Tez zostawilam sobie raporty na koniec. Wstawilam chyba 2 na poczatku. Nie martw sie, moj kolega przy ostatniej akcji nie wypelnil nic nawet sie nie zalogowal i nie bylo zadnych konsekwencji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;7403569 6]Tez zostawilam sobie raporty na koniec. Wstawilam chyba 2 na poczatku. Nie martw sie, moj kolega przy ostatniej akcji nie wypelnil nic nawet sie nie zalogowal i nie bylo zadnych konsekwencji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja się nie martwię, ale nie lubię takich dziwnych sytuacji i akcji. Kampania trwa do 2.06, opinie można dodawać, ale raportów już nie! Żadnej wiadomości informującej wcześniej o tym. Ankieta końcowa na 15 stron(w tym kilka opisowych), przy czym przy 14 stronie wyskakuje błąd i nie można już ani powrócić do wcześniejszej strony, ani nawet wypełnić jej od początku! Bez sensu, ja nie lubię takiego czegoś, bo zawsze staram się wywiązywać z zadań, a tu nawet nie ma takiej możliwości, żeby to zrobić w pełni. |
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
Przyszły wczoraj formy do muffinek z konkursu palmy w delikatesach centrum. Byłam zaskoczona, ponieważ nie podałam peselu a jednak wysłali nagrodę
|
|
|
|
#4265 |
|
Konto usunięte
|
Mam takie pytanko odnośnie platformy trnd
Zarejestrowałam się tam jakiś czas temu. Mogę się zgłosić do pieluszek, ale szczerze mówiąc nie bardzo mam z kim się nimi dzielić, więc nie biorę w tym projekcie udziału. Co jaki czas są mniej więcej dodawane nowe projekty?
|
|
|
|
#4266 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;74041776]Mam takie pytanko odnośnie platformy trnd
Zarejestrowałam się tam jakiś czas temu. Mogę się zgłosić do pieluszek, ale szczerze mówiąc nie bardzo mam z kim się nimi dzielić, więc nie biorę w tym projekcie udziału. Co jaki czas są mniej więcej dodawane nowe projekty?[/QUOTE]Tak dokładnie jak napisałaś
|
#4267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;74042551]To znaczy chodziło mi o to, abyście mi podały mniej więcej ile się czeka na jakiś nowy projekt
Może jakoś niejasno napisałam Na street znowu jakaż klapa, jak nie dulux to jakiś Festiwal Innowacji w Małopolsce [/QUOTE]różnie bywa, ja jestem od Monte i Danonki były zaraz po Monte a teraz jest trochę przestoju, ale nie wiem jak było wcześniej |
|
|
|
#4269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli zwyczajna posucha Bo już mnie niektóre platformy wkurzają, na ariadnie nic zero null żadnej ankiety, na opinie też cicho, nawet nadziei nie dają ![]() Jak coś to nagrodą w tych innowacjach jest 1. Lot widokowy samolotem nad Podhalem dla dwojga o wartości 1499 zł brutto â lot nad miejscowościami Podhala w możliwie najbliższej odległości Tatr (lub na nimi jeśli to możliwe), okolice jeziora Czorsztyńskiego (zamek w Niedzicy, zamek w Czorsztynie), Pienin i przełom Dunajca, stary Sącz, Jezioro Rożnowskie, Gorce, itp. 2. Lot widokowy samolotem nad Krakowem i okolicami dla dwojga o wartości 1500 zł brutto â lot nad Krakowem m.in. widok na Wzgórze Wawelskie, Stare Miasto, Kazimierz, Podgórze, Łagiewniki, Salwator, Wolę Justowską, Zamek w Przegorzałach, Klasztor Kamedułów na Bielanach, Opactwo Benedyktynów w Tyńcu, nad Wieliczką, Niepołomicami oraz Dolinkami Krakowskimi oraz w pobliżu Ojcowa i Pieskowej Skały |
|
|
|
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;74042971]Rozumiem
Czyli zwyczajna posucha Bo już mnie niektóre platformy wkurzają, na ariadnie nic zero null żadnej ankiety, na opinie też cicho, nawet nadziei nie dają ![]() Jak coś to nagrodą w tych innowacjach jest 1. Lot widokowy samolotem nad Podhalem dla dwojga o wartości 1499 zł brutto â lot nad miejscowościami Podhala w możliwie najbliższej odległości Tatr (lub na nimi jeśli to możliwe), okolice jeziora Czorsztyńskiego (zamek w Niedzicy, zamek w Czorsztynie), Pienin i przełom Dunajca, stary Sącz, Jezioro Rożnowskie, Gorce, itp. 2. Lot widokowy samolotem nad Krakowem i okolicami dla dwojga o wartości 1500 zł brutto â lot nad Krakowem m.in. widok na Wzgórze Wawelskie, Stare Miasto, Kazimierz, Podgórze, Łagiewniki, Salwator, Wolę Justowską, Zamek w Przegorzałach, Klasztor Kamedułów na Bielanach, Opactwo Benedyktynów w Tyńcu, nad Wieliczką, Niepołomicami oraz Dolinkami Krakowskimi oraz w pobliżu Ojcowa i Pieskowej Skały[/QUOTE] Właśnie nie rozumiem o co chodzi z tym festiwalem innowacji |
|
|
|
#4271 |
|
Konto usunięte
|
Trzeba polubić ten funpage i do tego napisać pod ich postem jakąś innowację z Twojego życia :/
No nie wiem ja się do Krakowa ani w Tatry nie wybieram w przeciągu najbliższych 3 miesięcy więc sobie odpuszczam znowu. |
|
|
|
#4272 |
|
Konto usunięte
|
Wpadła farba z L'oreal
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;74047216]Wpadła farba z L'oreal
[/QUOTE]u mnie też pamiętajcie, że dzisiaj beGlossy
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam, ale w tej godzinie nie biorę udziału, bo mi się nie podoba ten łańcuszek
więc po co mam odbierać szansę innym. A o 10 wyświetlił się formularz z wszystkimi pytaniami na dzisiaj i na koniec "konkurs został zakończony". Też tak miałyście?
|
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
Wypełniłam ankietę na zakończenie projektu vizir na everyday bez problemu i do końca
Tak to ja lubię: w czwartek dostałam się do testu kremu nivea,w piątek do testu szamponu i odżywki nivea oba testy na wizażu , wczoraj i dziś odpowiednio dotarły produkty już do mnie Będzie testowanko
|
|
#4278 |
|
Wtajemniczenie
|
zwrot kosztów z projektu danonki przyszedł
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Konto usunięte
|
Jak ktoś z Warszawy albo okolic albo może dojechać to nowy:
https://wizaz.pl/Kobieta/Konkurs-Tre...yna-estetyczna Dlaczego ostatnio widzę mnóstwo konkursów, gdzie nagroda jest w danym mieście |
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj zestaw produktów got2b i bilety do kina
I również zwrot za Danonki
|
|
|
|
#4282 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj pierwszy raz nałożyłam ten krem przeciwzmarszczkowy i muszę powiedzieć, że jest faaaajny
Zobaczę jeszcze pod koniec dnia, jak się trzyma makijaż na tym. Ogólnie krem bardzo treściwy jak dla mnie, ale nie zostawia też tłustej poświaty.
|
|
|
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
Przyszło Nivea(szampon i odżywka) z wizażu
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dzisiaj krem Nivea z wizażu
![]() Czy jest gdzieś regulamin testowania na Ofe ?? Niby w piatek dostałam się do Botanicals, ale nie mam ani maila od nich, a na stronie nie ma żadnego regulaminu To moje pierwsze testy na Ofe i nie wiem, czego się spodziewać, kiedy się spodziewać i kogo ( DPD, PP ??) sie spodziewać
|
|
|
|
#4286 | ||
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
Nivea brak, więc nie byłam to ja na liście.---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Jak pamiętam dawno, dawno temu cos testowałam, to nie było żadnej informacji, dopiero aż przyszedł produkt. Później na maila przyszła ankieta do wypełnienia. Rozwoził jakiś kurier, ale nie pamiętam GLS?
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
dziś, jutro
|
||
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Na test me too testowanie piwa Lech,a na Gronie Ambasadorów trwają zapisy do testowania szczoteczek Oral-B
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Zarejestrowałam się tam jakiś czas temu. Mogę się zgłosić do pieluszek, ale szczerze mówiąc nie bardzo mam z kim się nimi dzielić, więc nie biorę w tym projekcie udziału. Co jaki czas są mniej więcej dodawane nowe projekty?

więc po co mam odbierać szansę innym. A o 10 wyświetlił się formularz z wszystkimi pytaniami na dzisiaj i na koniec "konkurs został zakończony". Też tak miałyście?
To moje pierwsze testy na Ofe i nie wiem, czego się spodziewać, kiedy się spodziewać i kogo ( DPD, PP ??) sie spodziewać
Nivea brak, więc nie byłam to ja na liście.
dziś, jutro